|
|
בואנה טיילר ובייקר אני חייב להגיד לכם שהיום חוויתי באמת את ההבדל בין חו"ל לארץ המסריחה שלנו איזו ארגנטינאית אחת התחילה איתי ואחת אחרת עם חבר שלי והן זרמו איתנו אחושרמוטה... הארץ הזאת תת רמה באמא שלי חחח לא הייתי צריך לעשות כלום היא עשתה הכל
מה הכישרון המיוחד שלך? משחק? אל תדאג יש עוד מליוני כישרונות כמוך בהוליווד ואתה לא כזה מיוחד....
איזה כישרון כבר יש לך שאתה יכול לממש אותו רק בחו"ל.... פוטבול אמריקאי? שחקן פוקר? זמר רוק?
אם אתה שם זין על כולם אל תצפה ליחס אוהד מאחרים, יחס גורר יחס.
מה אתה כאילו מתרגל עלי תרוטינות של מיסטרי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד מעט תגיד לי "מה יש לך להציע חוץ מהיופי שלך" ו"איך בייקר מסתובב איתך?"
יגאל שטארק גאה בך נשמה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צלול לאיפה שבאת ילדון
קלטו קונספירציה -
טיילר ובייקר זה אותו בן אדם
O:
הפורום לא נועד בשביל שנעזור אחד לשני...?
חח טיילר ובייקר זה אותו בנאדם? תראו מה קנאה עושה לאנשים בזמן אמת חחחחחח
לא להרבה זמן..והתכוונתי ל LA פה אינמצב אני בחיים יוצא עם מישו מהפורום הזה.חוץ מטיילר כמובן.
גבר עם ביצים - אתה לא היחיד שאומר אתזה וכבר הגבנו על הנושא הזה פעם במשפט: great minds think alike
התפוז המכני - זה עוד כלום לעומת משהו שאני הייתי עד לו.אתה תתפלא מה אנשים מסוגלים לעשות ממניע של קנאה.במיוחד בחיי הלילה ותסתכל טוב סביבך וסביב החבר הזה שלך עם הקשרים ותבין לבד. עצה ממני: אל תתקרב לאנשים האלה הם רק נושאים איתם חרא ואנרגיות שליליות והתוצאות שלהם בהתאם.
חחח בהצלחה שיהיה לך אחשלי תעשה חיים שם ותעדכן כשתמצא זמן...
חחחח מה אתם עכשיו מגיבים לו שטויות כאילו בגללכם הוא יתחרט ולא יסע.
טיילר אני לא יודע אם כבר נסעת או לא אבל אני די מסכים איתך.
בארץ הרבה יותר קשה להשיג הצלחה אם נשים לעומת בחול ,פשוט הסוג של האנשים בחול שונה מאוד מהסוג של האנשים בארץ ואני חושב שאתה עשית אחלה של החלטה לעבור לחול,שאני ירוויח מספיק כסף כדי לעבור לחול אני גם יעוף מהארץ הזאת כמה שיותר מהר
תהנה מהטיסה![]()