כמה זמן וכמה אני צריך לעשן כדי שיגלו את זה בבדיקות? (ביוחדות בשביל זה) כולל רנטגן
כמה זמן וכמה אני צריך לעשן כדי שיגלו את זה בבדיקות? (ביוחדות בשביל זה) כולל רנטגן
|
|
אני צריך תשובה דחוף ואם למישו יש שיטות איך לנקות תריאות או משו אז שיכתוב כאן.. אני מעשן בערך חודש ועד עכשיו עשנתי בערך קופסא אולי קופסא וחצי אז יראו את זה ברנטגן? ואם כן יש איזשהיא דרך לנקות את הריאות שלא ימצאו?
אפשר לדעת למה מישהו מנסה להכריח אותך לעשות בדיקה שתוכיח אם אתה מעשן? אם זה ההורים שלך, פשוט תגיד להם שאתה מעשן. הם גם ככה יגלו מתישהו. ואני לא מצליח לחשוב על מישהו חוץ מהורים שיבקש ממך לעשות בדיקות כאלו ולמה שתקשיב לו :/
אלה ההורים שלי.. אני תכננתי לספר להם על זה בעוד שנתיים (בגיל 16) או 15 וחצי אבל לא עכשיו.. בכל מקרה יש למישו רעיונות לניקוי הריאות או משו כזה?
ועוד שאלה.. אם אני נמצא מתחילת השנה בסביבה של מעשנים (כמעט כל יום עישון פסיבי) ויראו בצילום שאני מעשן.. אני יוכל להגיד שזה מהעישון הפסיבי?
אני חושב שאי אפשר לדעת מרנטגן אם האדם מעשן
בטח שלא יגלו אם הוא מעשן רק חודש
ברנטגן אין מצב שיראו אפילו אם היית מעשן בחודש הזה 3 קופסאות ביום. אבל אני חושב שאם הם יחפשו ניקוטין בדם הם ימצאו
דרך אגב, אם ההורים שלך רוצים שתעשה בדיקות, סביר להניח שהם כבר יודעים שאתה מעשן ומצפים שתגיד להם. אם אמא שלך עושה כביסה, תאמין לי, היא יודעת. שום כמות של עישון פסיבי בעולם לא תגרום לחולצה שלך להריח כמו שסיגריה אחת שאתה מעשן תגרום
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 28-03-2012 בשעה 16:36.
ניקוטין יוצא מהדם תוך יומיים- שלוש
אתה צריך לעשן כמה חודשים, ולפחות 5-6 סיגריות ביום בשביל שהריאות ישחירו.
3 חודשים, ולא מדובר על סיגריות כמובן