|
|
פי יא רבאק מזה השאלה המפגרת הזאת?
ואיך נוצר אלוהים? אה כן הוא תמיד היה פה ומתישהו אחרי תקופת זמן אין סופית החליט ליצור את היקום...טו~~~~ב, בסדדדררר, מה שת'גידדדד
המדע לא נוצר, למה אתה מדבר על זה ככה?
מזה "נוצר", זה לא כמו האלוהים שלך 'הוקוס פוקוס'.
קרה תהליך שהתחיל מתישהו לפני X זמן,
שגרם לבן אדם מסויים לחקור משהו,
קראנו לתופעה הזו של ה"לחקור" - מדע.
בני המאיה חקרו את הכוכבים עוד לפני שהיהדות "נוצרה"(לפי מילותיך),
הם עשו מה שנקרא "מדע".
ואולי תתייחס לדילימת הביצה והתרנגולת?
מה רצית להגיד ידידי?
One Shot - One Kill
איזו תפיסה מוזרה זו..
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-09-2021 בשעה 01:36.
בסדר, תאמין לי אללה הוא אקבר,
אבל הבחור הדתי פה עכשיו יגיד לך שכל מה שאלוהים עושה הוא מעל ההיגיון שלנו-(חחחחח עאלק מעל ההיגיון שלנו, זה פשוט דרך נפלאה לברוח מההיגיון הבריא),
וש-אותם אנשים שמתו הם בגן עדן(!!! גן עדן, זה עסקת חבילה, חבורה של פרימיטיבים אונסים אותך, עוקרים לך את העיניים ואחרי זה שורפים אותך, אבל אתה תגיע לגן עדן)
פשוט מאוד - מדע אפשר לראות, להרגיש, להריח ולשמוע![]()
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 01-04-2012 בשעה 00:30.
One Shot - One Kill
ברגע ששאלתי את השאלה הזאת קיוויתי שהוא יתן לי תשובה שתהיה נכונה הן דתית והן מדעית (כמובן שלדתית יש משקל ענק), קיוויתי שהוא יתן לי תשובה שתתן לי כח לא להיות אתטיסט כי אז הפכתי כמעט לאתאיסט.
אבל התשובה שהוא נתן לי לא היתה הגיונית בשום צורה. משהו על כך שבכל חושך יש אור ומספר דיבורי שכנוע.
איזו תפיסה מוזרה זו..
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-09-2021 בשעה 01:37.
איזו תפיסה מוזרה זו..
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-09-2021 בשעה 01:37.
בודדים? חלשים? פחדנים?
איך אתה יכול להסיק שאנחנו בודדים על פי זה שאנחנו אתאיסטים? שטויות, תהיה רציני
חלשים? חלשים פיזית, כרגיל שטויות האמונה הדתית לא קשור לפיזיות
אבל עם הכוונה לכוח "רגשי" והשטויות האלו, למה אנחנו חלשים? כי אנחנו מנסים להשיג משהו בלי שמישהו יפיל לי אותו מהשמיים? בלי לחכות בסלון שהאל שלכם יתן לי אותו, אני קם ועושה אותו ומשיג את הדבר הזה בכוחות עצמי!
פחדנים? הרי הדת היא לפחדנים בלבד! אתם פוחדים שתהיו בודדים ושאף אחד לא יאהב אותכם אז המצאתם אל שאוהב ודואג לכם, כשיש לכם בעיה? אתם מאשימים אותו במקום לבדוק איפה טעיתם! וכשקרה משהו שלא מוצא חן בעינכם? אתם מאשימים אותו במקום לבדוק איך זה להגיע לזה.
אז בסך הכל הדת זה לבודדים, פחדנים וחלשים.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
בהחלט תקף, דת זה שקר, זה להיות עם כיסוי עיניים וללכת כיעור למשמע קולות ההמון הצועד לאחר דמות דמיונית חסרת ביסוס. כאשר אתאיזם זהו הורדת כיסוי העיניים, ללכת כנגד ההמון העיוור, אל האור. לראות עולם, לחוש, לחשוב, להסתכל ולהבין שהדת זה שקר חסר ביסוס.
כאשר הדתיים הולכים אחרי האוויר למשמע קולות רגליים ההולכות להן גם אל האוויר כאשר כל אחד מושפע מן השני האתאיסטים הולכים לבד כנגד ההמון ורואים עולם, מגלים את האמת כל יום מחדש.
סוניק, לפני 2000 שנה אמרו הייונים שכדור הארץ עגול. אני דיי מהמר שגם בעוד 2000 שנה זה יהיה נכון.
just saying.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.