נכתב במקור על ידי shelomy201 מה זה restore? ריסטור (פרמוט).
תסתכל שנייה ימינה .............................................................................אמרתי ימינה!
נכתב במקור על ידי Roeyvi19 ריסטור (פרמוט). אבל למה לדעתך מופיעה לי השגיאה של התוכנה ההיא?
נכתב במקור על ידי shelomy201 אבל למה לדעתך מופיעה לי השגיאה של התוכנה ההיא? אני לא יודע, זה נראה כאילו הגרסה שלך לא תומכת ברדסנו הספציפי הזה.
נכתב במקור על ידי Roeyvi19 אני לא יודע, זה נראה כאילו הגרסה שלך לא תומכת ברדסנו הספציפי הזה. אז אין גרסה שתתאים לרדסנו שלי ?
נכתב במקור על ידי shelomy201 אז אין גרסה שתתאים לרדסנו שלי ? בוא נעביר את זה לה"פ בשביל שלא יהיה פה ספאם, טוב?
שמע אם אתה לא מבין בתוכנה הזאת אל תתעסק איתה בסוף תהרוס תמכשיר קודם סתכל מדריך ביוטיוב או מישהו שלידך מראה לך איך לעשות... אל תעשה משהו שאתה לא יודע
נכתב במקור על ידי o1r2i3 שמע אם אתה לא מבין בתוכנה הזאת אל תתעסק איתה בסוף תהרוס תמכשיר קודם סתכל מדריך ביוטיוב או מישהו שלידך מראה לך איך לעשות... אל תעשה משהו שאתה לא יודע איזה תוכנה?? שצריך להוריד לה קושחה? אני לא מבין בה איך פורצים בה ולא מצאתי סרטון ביוטיוב..
נכתב במקור על ידי shelomy201 איזה תוכנה?? שצריך להוריד לה קושחה? אני לא מבין בה איך פורצים בה ולא מצאתי סרטון ביוטיוב.. אם אתה לא מבין אז בוא אני ואתה נעשה את זה בהודעה פרטית ואני אסביר לך כל מה שאתה צריך לדעת.
נכתב במקור על ידי Roeyvi19 אם אתה לא מבין אז בוא אני ואתה נעשה את זה בהודעה פרטית ואני אסביר לך כל מה שאתה צריך לדעת. שלח לי הודעה
חוקי הפורום