קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. גם אתם שומעים פיצוצים באיזור הצפון???
    על ידי DMAN בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 10-10-2007, 18:38
  2. מי מהצפון שמע אתמול בלילה פיצוצים?
    על ידי extime2 בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 08-02-2007, 17:55
  3. איך נהיים אדיש כלפי בנות?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 23-08-2006, 16:46
  4. כוס אמק כמה פיצוצים בחיפה
    על ידי שליחטא בפורום דיבורים
    תגובות: 42
    הודעה אחרונה: 16-07-2006, 12:27
  5. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 22:03
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

אדיש פיצוצים! (16)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ragboom
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Let the change begin!

ברירת מחדל אדיש פיצוצים! (16)

שלום חברים אני חדש כאן , אתם בטח לא מכירים אותי כי אני בעקרון קורא פה מדריכים.
    התחלתי ללמוד פיקאפ לפני כחודש ויש לי מספר בעיות.
    אני די מקובל ויש לי SP דיי רחב אבל אני ממש מחוסר ידידות ובגלל זה פניתי לפיקאפ , אני רוצה להיות PUA טבעי . מכוון שיש לי הרבה הזדמניות ואני פשוט לא מנצל אותם וגם אני לא מאמין בסארג'ים.
    לא חסר לי ביטחון עצמי וגם עם פחד הגישה אני דיי יסתדר אבל יש לי הרבה בעיות ואני צריך פתרונות! :
    1.אני אדיש פיצוצים!
    2.מחוסר אמביציה(פעם הייתה לי, אני מאוד אוהב את האדרנלין בגוף אבל קשה לי להגיע למצב הזה כי אני פשוט בלי אמביציה!).
    3.באיזה יום לפני שבוע אני חושב יום חמישי או שישי לי ולחבר היה משעמם ביציאה אז פשוט התחלתי עם בנות.
    כמובן שהיה כיף ונהניתי אבל לא התשמשתי בפיקאפ בזמן אמת ואני פשוט כועס על עצמי כי אני ידעתי מה לעשות ולא עשיתי!

יש לי כמה שאלות ואני צריך עזרה דחופה:
    מה עושים שמכירים לך מישהו? לדוגמא: ''תכירי זה X''
    איך אני מחדיר בתוכי אמביציה?
    כפי שהבנתי יש בנות שממש נמשכות לאדישות , איך אני הופך תחיסרון הזה לפתרון?
    (שלא תבינו לא נכון, אני פעיל בשיחות , מחייך, אין בעיות עם קשר עין אבל אני אדיש יענו סוג של כבד כזה...)
    איך אני יזכור איך לפעול בזמן אמת (כמו שהבנת בזמן אמת פשוט שכחתי את הפיקאפ והתנהגתי כמו שאני רגיל[לא שזה דבר לא טוב אבל עם פיקאפ הייתי מצליח כפול]).

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי Change צפיה בהודעה
    שלום חברים אני חדש כאן , אתם בטח לא מכירים אותי כי אני בעקרון קורא פה מדריכים.
    התחלתי ללמוד פיקאפ לפני כחודש ויש לי מספר בעיות.
    אני די מקובל ויש לי SP דיי רחב אבל אני ממש מחוסר ידידות ובגלל זה פניתי לפיקאפ , אני רוצה להיות PUA טבעי . מכוון שיש לי הרבה הזדמניות ואני פשוט לא מנצל אותם וגם אני לא מאמין בסארג'ים.
    לא חסר לי ביטחון עצמי וגם עם פחד הגישה אני דיי יסתדר אבל יש לי הרבה בעיות ואני צריך פתרונות! :
    1.אני אדיש פיצוצים!
    זה לא בעיה , כל אחד ומה שהוא , גם אני אדיש מאוד , זה לא מפריע לבנות .
    2.מחוסר אמביציה(פעם הייתה לי, אני מאוד אוהב את האדרנלין בגוף אבל קשה לי להגיע למצב הזה כי אני פשוט בלי אמביציה!).
    תתחיל עם בנות שנראות ממש טוב וממש בא לך עליהם ויהיה לך אנדרנלין מובטח.
    3.באיזה יום לפני שבוע אני חושב יום חמישי או שישי לי ולחבר היה משעמם ביציאה אז פשוט התחלתי עם בנות.
    כמובן שהיה כיף ונהניתי אבל לא התשמשתי בפיקאפ בזמן אמת ואני פשוט כועס על עצמי כי אני ידעתי מה לעשות ולא עשיתי!
    אווקיי , אז תעשה, אתה מודע לבעיה , ככה שאין בעיה,פשוט תתחיל לעשות.

יש לי כמה שאלות ואני צריך עזרה דחופה:
    מה עושים שמכירים לך מישהו? לדוגמא: ''תכירי זה X''
    איך אני מחדיר בתוכי אמביציה?
    לא הבנתי מה אתה רוצה , כשמכירים לך מישהי , אתה אומר לה שלום , מחייך , ובמידה ואתה מעוניין במשהו אתה מתחיל לשחק,אין לך אמביציה להתחיל עם בנות ,אולי אתה בקטע של בנים?
    כפי שהבנתי יש בנות שממש נמשכות לאדישות , איך אני הופך תחיסרון הזה לפתרון
    אתה צריך לראות את זה כיתרון,להרגיש שזה סבבה , ולא לראות בזה בעיה , וגם הן יראו את זה ככה,תן לי דוגמא לדעתך שזה היה חיסרון?
    (שלא תבינו לא נכון, אני פעיל בשיחות , מחייך, אין בעיות עם קשר עין אבל אני אדיש יענו סוג של כבד כזה...)
    איך אני יזכור איך לפעול בזמן אמת (כמו שהבנת בזמן אמת פשוט שכחתי את הפיקאפ והתנהגתי כמו שאני רגיל[לא שזה דבר לא טוב אבל עם פיקאפ הייתי מצליח כפול]).ת
    זה בא אם הזמן , אל תתייאש כזה מהר , תזכור דברים שחשוב לך לעבוד עליהם ותנסה אותם בהזדמנות הראשונה.
    התשובות לשאלות שלך בתוך הציטוט
    נערך לאחרונה על ידי Gama; 01-04-2012 בשעה 22:01.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ragboom
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Let the change begin!

1.ואואואו לא הבנת!
    דבר ראשון אני לא בקטע של בנים
    והאמביציה זה כבר לא דבר שקשור לבנות,כפי שהבנת אין לי בעיה של ביטחון עצמי ואין לי בעיה של פחד גישה פשוט אני דיי מחוסר אמביציה וזה ממש מפריע לי.
    לדוגמא היה יום שכל כך רציתי להכנס למים וכל החברים שלי נכנסו ואני אשכרה פחדתי לקפוץ (אני יודע דפוק אחושרמוטה).
    אתה מבין יענו יש לי חוסר באומץ....
    (לא קשור לבנות אני שוב מזכיר! אבל זה חוסם לי הרבה דברים בחיים).

2.איך אני יראה את האדישות כיתרון ? זה דבר טבעי אצלי ואני לא כל כך יודע להשתמש בו לטובה.

הוספת סימן קריאה לכותרת.. זו כבר התחלה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ragboom
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Let the change begin!

..............?

ציטוט נכתב במקור על ידי Change צפיה בהודעה
    1.ואואואו לא הבנת!
    דבר ראשון אני לא בקטע של בנים
    והאמביציה זה כבר לא דבר שקשור לבנות,כפי שהבנת אין לי בעיה של ביטחון עצמי ואין לי בעיה של פחד גישה פשוט אני דיי מחוסר אמביציה וזה ממש מפריע לי.
    לדוגמא היה יום שכל כך רציתי להכנס למים וכל החברים שלי נכנסו ואני אשכרה פחדתי לקפוץ (אני יודע דפוק אחושרמוטה).
    אתה מבין יענו יש לי חוסר באומץ....
    (לא קשור לבנות אני שוב מזכיר! אבל זה חוסם לי הרבה דברים בחיים).

2.איך אני יראה את האדישות כיתרון ? זה דבר טבעי אצלי ואני לא כל כך יודע להשתמש בו לטובה.
    פחדים לכולם יש , אתה צריך להתגבר עליהם , אתה חיי רק פעם אחת , יש משהו שאתה רוצה לעשות ? אתה חייב לעשות אותו , לא תעשה , אתה תרגיש ריקנות בתוכך והרגשה של פיספוס כל החיים שלך .. אני בתור בן אדם זר שלא מכיר אותך לא יכול להסביר לך מעבר למה שכתבתי פה , אתה חייב להבין בעצמך , אבל אתה בן 16 אתה תבין את זה אם הזמן.

אתה לא צריך להשתמש בזה , אתה עושה את זה , זה קורה , פועל , בקטע הזה פשוט תיהיה אתה!,אני גם אדיש , אני יודע שבנות לפעמים מצפות ממני לתגובות מסויימות וכשהן רואות שאני אדיש זה מדליק אותן , אני פשוט שם לב לזה , אני מתאר שככה זה גם אצלך

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ragboom
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Let the change begin!

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    פחדים לכולם יש , אתה צריך להתגבר עליהם , אתה חיי רק פעם אחת , יש משהו שאתה רוצה לעשות ? אתה חייב לעשות אותו , לא תעשה , אתה תרגיש ריקנות בתוכך והרגשה של פיספוס כל החיים שלך .. אני בתור בן אדם זר שלא מכיר אותך לא יכול להסביר לך מעבר למה שכתבתי פה , אתה חייב להבין בעצמך , אבל אתה בן 16 אתה תבין את זה אם הזמן.

אתה לא צריך להשתמש בזה , אתה עושה את זה , זה קורה , פועל , בקטע הזה פשוט תיהיה אתה!,אני גם אדיש , אני יודע שבנות לפעמים מצפות ממני לתגובות מסויימות וכשהן רואות שאני אדיש זה מדליק אותן , אני פשוט שם לב לזה , אני מתאר שככה זה גם אצלך
    באמת שתודה לך, הכנסת בי מוטיבציה אבל יש לי בעיה אחת.
    אני מודע לזה שאני אדיש והרבה אומרים לי את זה אבל זה טבעי אני לא חושב על זה ובגלל זה אני לא שם לב לזה

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

אל תפחד להיות עצמך.ועם עצמך זה אדישות אז תתאדש לי כמה שבאלך.

בתור אחד שמכונה ומוגדר סטלן אני יכול להגיד להגיד שזה נכון ולא נכון,כאילו אני באמת סטלן אבל בגלל שזה הדבר היחיד שאנשים רואים בי זה הרבה יותר קל לבוא "מתחת לראדר".תהיה עצמך וגם תשתמש בזה בתור הסוואה לבנזונה שמסתתר מתחת.לזה שמודע לעצמו.

קיצר תהיה מודע לעצמך בנוסף להכל.תמיד תהיה מוכן.אבל אל תפחד לפעמים גם לשחרר. איזון זה שם המשחק.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect