נכתב במקור על ידי
Change
שלום חברים אני חדש כאן , אתם בטח לא מכירים אותי כי אני בעקרון קורא פה מדריכים.
התחלתי ללמוד פיקאפ לפני כחודש ויש לי מספר בעיות.
אני די מקובל ויש לי SP דיי רחב אבל אני ממש מחוסר ידידות ובגלל זה פניתי לפיקאפ , אני רוצה להיות PUA טבעי . מכוון שיש לי הרבה הזדמניות ואני פשוט לא מנצל אותם וגם אני לא מאמין בסארג'ים.
לא חסר לי ביטחון עצמי וגם עם פחד הגישה אני דיי יסתדר אבל יש לי הרבה בעיות ואני צריך פתרונות! :
1.אני אדיש פיצוצים!
זה לא בעיה , כל אחד ומה שהוא , גם אני אדיש מאוד , זה לא מפריע לבנות .
2.מחוסר אמביציה(פעם הייתה לי, אני מאוד אוהב את האדרנלין בגוף אבל קשה לי להגיע למצב הזה כי אני פשוט בלי אמביציה!).
תתחיל עם בנות שנראות ממש טוב וממש בא לך עליהם ויהיה לך אנדרנלין מובטח.
3.באיזה יום לפני שבוע אני חושב יום חמישי או שישי לי ולחבר היה משעמם ביציאה אז פשוט התחלתי עם בנות.
כמובן שהיה כיף ונהניתי אבל לא התשמשתי בפיקאפ בזמן אמת ואני פשוט כועס על עצמי כי אני ידעתי מה לעשות ולא עשיתי!
אווקיי , אז תעשה, אתה מודע לבעיה , ככה שאין בעיה,פשוט תתחיל לעשות.
יש לי כמה שאלות ואני צריך עזרה דחופה:
מה עושים שמכירים לך מישהו? לדוגמא: ''תכירי זה X''
איך אני מחדיר בתוכי אמביציה?
לא הבנתי מה אתה רוצה , כשמכירים לך מישהי , אתה אומר לה שלום , מחייך , ובמידה ואתה מעוניין במשהו אתה מתחיל לשחק,אין לך אמביציה להתחיל עם בנות ,אולי אתה בקטע של בנים?
כפי שהבנתי יש בנות שממש נמשכות לאדישות , איך אני הופך תחיסרון הזה לפתרון
אתה צריך לראות את זה כיתרון,להרגיש שזה סבבה , ולא לראות בזה בעיה , וגם הן יראו את זה ככה,תן לי דוגמא לדעתך שזה היה חיסרון?
(שלא תבינו לא נכון, אני פעיל בשיחות , מחייך, אין בעיות עם קשר עין אבל אני אדיש יענו סוג של כבד כזה...)
איך אני יזכור איך לפעול בזמן אמת (כמו שהבנת בזמן אמת פשוט שכחתי את הפיקאפ והתנהגתי כמו שאני רגיל[לא שזה דבר לא טוב אבל עם פיקאפ הייתי מצליח כפול]).ת
זה בא אם הזמן , אל תתייאש כזה מהר , תזכור דברים שחשוב לך לעבוד עליהם ותנסה אותם בהזדמנות הראשונה.