אני כן ואתם?
הנה אפילו תמונות שפירסמתי בפורום השני
מנהל אם יש בעיה עם התמונות אל תתן באן
ברור!
לא (אני מייקרוקקי פאנבוי)
אני כן ואתם?
הנה אפילו תמונות שפירסמתי בפורום השני
מנהל אם יש בעיה עם התמונות אל תתן באן
נערך לאחרונה על ידי Cprogramming; 02-04-2012 בשעה 09:34.
מוכר ברזים מוסמך
|
|
זה Ubuntu?
בחיי שאני לא מבין את ההפצה הזאת היא ממש מיותרת זה כמו לחשוב שאתה הולך עם אבל בלי, ממש בושה של הפצה
תבדוק את openSUSE ותראה מה זה הפצה חזקה
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אנלא מבין בדברים האלה
הדבר היחידי שאני יודע זה שאני מWIN7 במיני לפטופ כרגע
נערך לאחרונה על ידי idonthavenameagain; 02-04-2012 בשעה 10:26.
נערך לאחרונה על ידי Ori; 02-04-2012 בשעה 10:49.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
זה מה שאתה לא מבין, זאת הפצה גרועה ונוראית.
אני מדבר מתוקף ניסיון יש לי ניסיון איתה ויש לי ניסיון עם הפצות אחרות.
היא בצורה הכי שיטחית והכי פשוטה הפצה לא מוצלחת, היא נוחה למשתמש הביתי שלא מעוניין להיפרד לחלוטין מהרגשת הווינדוס זה נכון אבל זה בכלל לא מוסיף ל"איכות" שלה, זה רק הופך אותה לנגישה.
אבל מבחינת ביצועי מערכת ואיכות מערכת היא פשוט נוראית ולא מתאימה לשום שימוש שלינוקס בנויה עבורו.
אתה בעצם מוותר על הנוחות האמיתית של ווינדוס עבור החופשיות של לינוקס אבל בתכלס אתה יוצא קירח מכאן ומשם..
הרווח היחיד שלך בעיקופין זה בעצם שטח פנוי על הדיסק הקשיח שבפועל אין לך הרבה מה לעשות איתו כי אם אני מנחש נכון אתה רק גולש (עם הפצת ה Firefox שהגיעה עם המערכת, קל וחומר משום שבלתי אפשרי להריץ את המודול החדש של Firefox כמו שצריך על אובונטו)
ואולי עושה קצת עריכות טקסט פה ושם..
אני לא אתחיל לדבר על ה Shell של לינוקס כי באמת יש לי פה מלא על אובונטו, לקחו את הגנום בדיוק כמו שהוא ודחפו אותו במערכת שאין לה את המבנה הנכון מבחינת קרנל ולא מבחינת מודולים כדי להפיק תועלת אמיתית ממנו..
אני שונא בלשון המעטה את ההפצה הזאת תרגיש חופשי להשתמש בה כדי להרגיש מחוץ למעגל, שתחליט לנסות הפצות קצת יותר נורמאליות את ההצעה שלי השארתי בהודעה הראשונה
נערך לאחרונה על ידי Ori; 02-04-2012 בשעה 12:17.
לא אוהב חרא של דבר אין לזה שום תוכנה וזה לקמצנים
קוראים לי חומוס
מוכר ברזים מוסמך