היי, אני גולש כאן כבר זמן מה, והחלטתי לפתוח משתמש לנסות קצת את הפורום.
אני בעיקרון עובד מהבית ומרוויח טוב מתוכניות שותפים (כמו שהבנתם לפי הכינוי שלי.. בעיקר קליבנק),
ורציתי לדעת אם יש פה עוד כמה כאלה חוץ מכאלה שמרוויחים מאתרי העלאות\בקסים\הייפים?
היי, אני גולש כאן כבר זמן מה, והחלטתי לפתוח משתמש לנסות קצת את הפורום.
אני בעיקרון עובד מהבית ומרוויח טוב מתוכניות שותפים (כמו שהבנתם לפי הכינוי שלי.. בעיקר קליבנק),
ורציתי לדעת אם יש פה עוד כמה כאלה חוץ מכאלה שמרוויחים מאתרי העלאות\בקסים\הייפים?
|
|
האמת שניסיתי פעם להרוויח דרך קליק באנק ,פשוט לא ידעתי איפה לפרסם את כל האיבוקים ואת כל הדברים האלו אז פרשתי...
וחבר אמר לי שלוקח להם המון זמן לשלוח את הצ'אק אז לא התאים לי ואחרי זה הפסקתי לנסות להרוויח שמה..
אשמח אם תפתח מדריך מפורט להרוויח באתר אפילו בהזמנות.
קליבנק הוא מהראשונים בתחום תוכניות השותפים, שהתחום עוד רק התחיל ב1997, הם ידעו לנצל את ההזדמנות וכבר חילקו לשותפים שלהם מעל 2 ביליון דולר, זו הסביבה שבה אם רוצים להרוויח באמת כסף טוב, הולכים אליה ולומדים אותה.
קליבנק היא תוכנית שותפים, אשר משווקת אך ורק מוצרים אינטרנטיים כמו איבוקים, וידיאוים, תוכנות וכו'
אתה כשותף נכנס לרשת הזו, נרשם, בוחר הצעה שנראת לך טובה בשבילך ומתחיל לשווק.
אין לך מושג כמה אני מבין את התגובה שלך. וכמה היא מוטעית.
שים לב למשפט המודגש, זה אולי יבאס אותך אבל זה פשוט לא קיים, אין דבר כזה מדריך צעד צעד כדי להרוויח מקליקבנק.
נכון נכון, זה אולי קצת מבאס ומעורר המון שאלות, אבל אני אכן אכתוב מדריכים מפורטים על האתר עצמו ומה אמורים לעשות כדי להרוויח ושיטות שונות, אבל אלו רק קווים מנחים, לא ממש מדריכים.
הסיבה שאני אוהב את קליקבנק היא שפשוט מרוויחים המון כסף שמה.
נערך לאחרונה על ידי ClickBank; 02-04-2012 בשעה 01:40.
בכיף אחי אני תמיד שמח לעזור![]()
מה זה קליק בנק?
תשמע אחי, יש פה תת-פורום הזמנות.
תפתח מדריך עם מידע כללי על הנושא, שעונה על השאלות, מה צריך לעשות, מקומות פרסום החלתיים ואני בטוח שעם זה באמת עסק טוב ירשמו תחתייך מלא.
אני אישית מעולם לא שמעתי על התחום. - ואשמח לשמוע.
אין לי צורך שירשמו תחתיי אנשים, את האמת לא יודע אם יש אפשרות כזו בכלל בקליקבנק.
קליבנק זוהי רשת שותפים, אתה מכיר את המושג?
לא PPL, זה רק לפי מכירה, אתה הולך לmarketplace בוחר הצעה לשווק שנראית לך טוב בתחום כלשהו, משווק אותה ואם אנשים קנו את המוצר דרכך, הרווחת![]()
אני לא חושב שאפשר להרוויח מהם באמת ניסיתי כמה פעמים
בסך הכל? ברור שהרבה מאוד כסף, אני עובד בזה וזו המשכורת העיקרית שלי (חוץ מהכנסות צדדיות של שכר דירה שמשלמים לי וכו').
אבל שתדעו זה לא מקצוע כל כך בטוח, חודש שעבר סגרתי עם 24 אלף שקל! והחודש כמה? בערך 16 אלף שקל.
אבל לא נורא אני בכל מקרה ממליץ לכם לנסות להרוויח מקליבנק, זה לא יקרה ביום אחד, גם לא בשבוע וגם לא בחודש.
אבל שזה יקרה, אתם תרגישו כל כך טוב עם עצמכם גם בגלל שהשגתם את היעד וגם בגלל הכסף שתקבלו שמפה אתם רק מתפתחים ומתפתחים.
לvorobi18 , זה ברור שאפשר להרוויח, אבל לא כל אחד יכול להרוויח.
אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות