קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-08-2011, 12:14
  2. מדריך|פארקור-איך לעשות רול כמו שצריך
    על ידי Ice Break בפורום אקסטרים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 30-05-2007, 19:15
  3. [בעיה] בעיה באימיול עושה בעיות ולא מוריד כמו שצריך
    על ידי ™®HelL_BoY®™ בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-05-2007, 18:27
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-09-2006, 22:40
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-01-2006, 16:15
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

[בעיה] איך להעביר אפליקציות שהורדנו כמו שצריך ועדיין יש בעיה

משתמש מכור
    לייקים
    2
    נקודות
    340

ברירת מחדל [בעיה] איך להעביר אפליקציות שהורדנו כמו שצריך ועדיין יש בעיה

אז ככה הבנתי את כל העניין של האייטונס (ITUNES) עכשיו יש לי בפלאפון עצמו, אפליקציות שהורדתי דרך הסידיה ולא דרך האתר עכשיו בשביל לעשות סינכרון אני צריך לאשר (AUTHRIZED) את המחשב שלי ולאחר שפתחתי חשבון ואישרתי הוא עדיין מראה לי שהמחשב שלי לא כאילו לא מאושר וכאשר אני נכנס לSTORE - AUTHRIZED THIS COMPUTER הוא אמר לי שבפעם הראשונה שהמחשב מאושר ואחר כך הוא לאחר שלחצתי שוב הוא אמר שהמחשב שלי כבר מאושר ז''א , שהמחשב שלי מאושר לחיבור עם סינכרון עכשיו : הבעיה היא שכאשר אני רוצה לעשות סינכרון לאפליקציות הוא רוצה שאני ימחק את האפליקציות שיש לי במחשב ואז הוא יעביר את האפליקציות שיש לי במחשב ז''א באייטונס , עכשיו כאשר אני עושה טרנספר יענו להעביר הוא אומר שאי אפשר להעביר כי המחשב לא מאושר יענו (NOT AUTHRIZED) והמחשב כאילו מאושר ואני לא מבין מה אני יכול כי אני רוצה את האפליקציות מבלי למחוק

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של .iMaster
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    240
    נקודות
    1,075
    משפט מחץ
    החיים הם כמו קפה - אם זה לא שחור ולא בוץ - אז זה נס

ציטוט נכתב במקור על ידי p!tbull צפיה בהודעה
    אז ככה הבנתי את כל העניין של האייטונס (ITUNES) עכשיו יש לי בפלאפון עצמו, אפליקציות שהורדתי דרך הסידיה ולא דרך האתר עכשיו בשביל לעשות סינכרון אני צריך לאשר (AUTHRIZED) את המחשב שלי ולאחר שפתחתי חשבון ואישרתי הוא עדיין מראה לי שהמחשב שלי לא כאילו לא מאושר וכאשר אני נכנס לSTORE - AUTHRIZED THIS COMPUTER הוא אמר לי שבפעם הראשונה שהמחשב מאושר ואחר כך הוא לאחר שלחצתי שוב הוא אמר שהמחשב שלי כבר מאושר ז''א , שהמחשב שלי מאושר לחיבור עם סינכרון עכשיו : הבעיה היא שכאשר אני רוצה לעשות סינכרון לאפליקציות הוא רוצה שאני ימחק את האפליקציות שיש לי במחשב ואז הוא יעביר את האפליקציות שיש לי במחשב ז''א באייטונס , עכשיו כאשר אני עושה טרנספר יענו להעביר הוא אומר שאי אפשר להעביר כי המחשב לא מאושר יענו (NOT AUTHRIZED) והמחשב כאילו מאושר ואני לא מבין מה אני יכול כי אני רוצה את האפליקציות מבלי למחוק
    עכשיו תרשום את זה בצורה שמישהו יוכל להבין את זה.
    תסתכל שנייה ימינה .............................................................................אמרתי ימינה!

משתמש מכור
    לייקים
    2
    נקודות
    340

חחחחחחח אני רוצה להעביר אפליקציה שיש לי על המחשב מבלי למחוק את האפליקציות שיש לי באייפון וכאשר אני עושה סנכרן הוא אומר לי שאני צריך לאוטרייזד (לאשר) את המחשב שלי והוא מאושר כבר אז אני לא מבין מה הבעיה שלוו לא זה עושה לי כאילו המחשב לא מאושר רגע אני ינסה לרשום את זה יותר טוב :
    (פשוט קשה לי להסביר את זה )

יש לי על האייטונס 2אפליקצות ואני רוצה להוסיף אותן עכשיו הוא אומר לי שאני בא לסנכרן שאני צריך לאשר את המחשב שלי והוא כבר מאושר לשימוש ע האייטונס והאייפון ואני רוצה להוסיף את האפליקציות שיש לי באייפון לאייטונס והוא אומר שאי אפשר להעביר אותן כי המחשב לא מאושר ככה יוצא מצב שאם אני עושה סינכרון לאפלקציות בשביל להוסיף את ה2 מהמחשב אני מאבד את יתר האפליקציות שיש לי על האייפון

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תוריד את התוכנה copytrans . זאת תוכנה כמו אייטיונס, רק שבמקום שיהיה לך את הזיוני מח של האייטונס, בתוכנה הזאת אין לך אותם. אתה פשוט גורר אפליקציות מהמחשב ישר לתוכנה (התוכנה מחוברת לאייפון מן הסתם) וזהו.

משתמש מכור האוואטר של .iMaster
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    240
    נקודות
    1,075
    משפט מחץ
    החיים הם כמו קפה - אם זה לא שחור ולא בוץ - אז זה נס

ציטוט נכתב במקור על ידי p!tbull צפיה בהודעה
    חחחחחחח אני רוצה להעביר אפליקציה שיש לי על המחשב מבלי למחוק את האפליקציות שיש לי באייפון וכאשר אני עושה סנכרן הוא אומר לי שאני צריך לאוטרייזד (לאשר) את המחשב שלי והוא מאושר כבר אז אני לא מבין מה הבעיה שלוו לא זה עושה לי כאילו המחשב לא מאושר רגע אני ינסה לרשום את זה יותר טוב :
    (פשוט קשה לי להסביר את זה )

יש לי על האייטונס 2אפליקצות ואני רוצה להוסיף אותן עכשיו הוא אומר לי שאני בא לסנכרן שאני צריך לאשר את המחשב שלי והוא כבר מאושר לשימוש ע האייטונס והאייפון ואני רוצה להוסיף את האפליקציות שיש לי באייפון לאייטונס והוא אומר שאי אפשר להעביר אותן כי המחשב לא מאושר ככה יוצא מצב שאם אני עושה סינכרון לאפלקציות בשביל להוסיף את ה2 מהמחשב אני מאבד את יתר האפליקציות שיש לי על האייפון
    תוריד i-funbox מפה: www.i-funbox.com ושם אתה יכול לעשות דברים שאתה לא יכול לעשות גם באייטיונס...
    תסתכל שנייה ימינה .............................................................................אמרתי ימינה!

משתמש מכור
    לייקים
    2
    נקודות
    340

תודה רבה לכם חברים עזרתם מאוד תודה!

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,796 | הודעות: 8,173,383 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect