אינלי מושג ספציפית מה הלך בינכם שמה.אולי שידרת לה שזה מספיק לך.אולי היא חשבה שאתה כבר מסודר לערב(אתה נראה טוב+אולי היא ראתה אותך עם בנות אחרות ועשתה 1+1).הכל יכול להיות אנערף בניגוד לכובעים לי אין זין להתחיל לחפור למה.מודה אני פאקינג עצלן.
ושלא תבין לא נכון יש מצב שהתיאורייה שהבאת נכונה.תת מודע הוא דבר שיכול לתקוע אנשים חזק.אבל זה לא יעזור לך כרגע להבין למה זה קורה.
תעשה נקסט מהיר(שזה אגב משו שראיתי על טבעיים שגם כובעים עושים) אין זמן זין וכוח לחפור זה כולה בחורה.
ופעם הבאה כשבחורה משדרת לך שהיא בפנים ואתה מריח סקס(לא צריך להיות גאון כדיי לראות אתזה) פשוט תתחיל בעבודה.קח אותה לפינה משלך(זה המשך למה שכתבתי שעזר לי במועדונים-לעשות תפינות משלכם.וגם אם זה מועדון חדש שזה פעם ראשונה שלכם תחפשו תמקום לחירמונים באופן זריז-זה בדר"כ קרוב לשירותים)ותביא אותה למצב שהיא ממשיכה מעצמה את מה שאתה מתחיל.קינו וכל השיט יו נואו (ואגב לא כ"כ אהבתי אתזה שפינגרת אותה כ"כ מהר ואני יודע שהיית שיכור שעל הזין אבל אם תרצה שזה ימשיך לסקס באותו ערב לך לפי ההתקדמות שכל חרמן ממוצע מבצע.תתחיל בחרא הרציני רק שאתם במקום הזיון ככה דברים ילכו יותר בקלות וכמעט ללא התנגדות)וכל זה ב"ספות של החרמנים/סטלנים".אחרי זה תציע לה ללכת לנשום אויר או כל סיבה אחרת כדיי לזוז למקום הזיון.
עוד משו תהיה באווירה של חרמנים(שוב לא סתם אמרתי "הספות של החרמנים/סטלנים")שיואו אתה לא מאמין כמה פעמים זה עזר לי!..בחורה מחפשת אישורים מהסביבה כל הזמן-תן לה בחורות מסביבה שמתחרמנות כאילו הן יצאו מקטלוג של פלייבוי(ואצלי זה היה יותר טוב כי היו גם שילובים זוג לסביות או בחורה שהיא בי עם ידיד וחברה שלה במין שילובים מחרמנים שכאלה)והיא לא תרגיש יוצאת מן הכלל או שרמוטה ואתה לא תאמין מה מסוגל לצאת ממנה
רק אל תשכח לשמור על פריים חזק.
אולי בקרוב שיהיה לי זמן וזין אכתוב איזה מאמר על מה לדעתי גורם לך להיות זה עם הכוח.זה שאומר תמילה האחרונה.זה שמחזיק תפריים ואפעחד
לא רוצה אפילו לקחת לו אתזה מהיד(שזה לא רק קשור בכוח תתפלאו).אבל זה כבר חרא למתקדמים ולי אין גישה לשם עדיין.אבל אולי שיהיה לי יותר זמן ונצליח לפתח שמה משו טוב