קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 02-02-2012, 00:13
  2. WTFFFF למה אני לא מצליח לשמור ב NBA
    על ידי Shai_16 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 17:45
  3. [עזרה] בפיפא 2006. למה אני לא מצליח לבחור קבוצות טובות?!!?
    על ידי RX7 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 19:22
  4. [עזרה] בפיפא 2006. למה אני לא מצליח לבחור קבוצות טובות?!!?
    על ידי RX7 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 07:20
  5. למה אני לא יכול לפרסם סקרים.. ?
    על ידי Jacoby בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 19:38
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 28 מתוך 28

[ייעוץ] למה אני איש הכמעט? בואו ותנסו להסביר לי איפה אני טועה - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

חלאס להביא כל מיני חרא ולדחוף לאנשים אותו בתור הגיון.
    בישראל בתור אחד שאחת לשבועיים היה יוצא ומשיג זיון שווה אני יכול להגיד שלהראות כמו כריסטיאנו רונלדו יעזור זה בטוח אבל דווקא שאנחנו בישראל ומדובר בישראליות קשוחות יופי לא יעשה לכם יותר מידי אם אין לכם תבסיס.אני ראיתי וכבר אמרתי אתזה אנשים שנראים כמו פאקינג טנק שמזיינים.
    למה?
    כי הם ידעו מה הם רוצים והמציאות שלהם היתה כ"כ חזקה שכל כוסית שמחה להבחר על ידם/להכנס לעולם שלהם.ואני ממש לא צוחק.ככה זה באמת הלך.
    מישו לאחרונה הזכיר אתזה, זה נקרא פריים חזק.

בקשר לנושא: איתי נשמה אחרי שקראת תהקדמה שלי אני מנחש שאתה כבר מתחיל להבין שהפריים שלך צריך חיזוק.במיוחד במקרה האחרון שהיה לך עם החוצניקית שהתחילה איתך. מהזה החרא הזה מיזמוז בלי סקס?! יענו אתה עושה לה נעים מספק אותה נותן לה תמשחק מקדים שהיא רוצה ואז היא עושה לך תטיזינג של החיים אחורה פנה קדימה צעד ועפה לה?!
    איפה אתה בכל הסיפור הזה

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    בישראל בתור אחד שאחת לשבועיים היה יוצא ומשיג זיון שווה אני יכול להגיד שלהראות כמו כריסטיאנו רונלדו יעזור זה בטוח אבל דווקא שאנחנו בישראל ומדובר בישראליות קשוחות יופי לא יעשה לכם יותר מידי אם אין לכם תבסיס.אני ראיתי וכבר אמרתי אתזה אנשים שנראים כמו פאקינג טנק שמזיינים.
    למה?
    כי הם ידעו מה הם רוצים והמציאות שלהם היתה כ"כ חזקה שכל כוסית שמחה להבחר על ידם/להכנס לעולם שלהם.ואני ממש לא צוחק.ככה זה באמת הלך.

בקשר לנושא: איתי נשמה אחרי שקראת תהקדמה שלי אני מנחש שאתה כבר מתחיל להבין שהפריים שלך צריך חיזוק.במיוחד במקרה האחרון שהיה לך עם החוצניקית שהתחילה איתך. מהזה החרא הזה מיזמוז בלי סקס?! יענו אתה עושה לה נעים מספק אותה נותן לה תמשחק מקדים שהיא רוצה ואז היא עושה לך תטיזינג של החיים אחורה פנה קדימה צעד ועפה לה?!
    איפה אתה בכל הסיפור הזה
    לא מכיר אותך ולא יודע מי אתה..אבל אתה יכול להגיד לי בכנות שאחת לשבועיים אתה מוצא זיון אחר ומגוון ולא זונה מהשכונה? ראסמי אני יגיד לך? לא מאמין.
    אלה אם כן-
    -אתה מוכר בתור בן אדם גבר
    -אתה חתיך פצצות
    -כל העולם ואחותו מכירים אותך
    -אתה ייחצן מצליח
    - או ש...פשוט יש לך כזזזזזזזזזזזזהההההה גדול שהוא יוצא לך מהמכנסיים למטה ואז כל בחורה שרואה לך אותו היא מתה שתחדיר לה אותו..אני מקווה שהבהרתי את כוונתי.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא מכיר אותך ולא יודע מי אתה..אבל אתה יכול להגיד לי בכנות שאחת לשבועיים אתה מוצא זיון אחר ומגוון ולא זונה מהשכונה? ראסמי אני יגיד לך? לא מאמין.
    אלה אם כן-
    -אתה חתיך פצצות
    -אתה ייחצן מצליח
    - או ש...פשוט יש לך כזזזזזזזזזזזזהההההה גדול שהוא יוצא לך מהמכנסיים למטה ואז כל בחורה שרואה לך אותו היא מתה שתחדיר לה אותו..אני מקווה שהבהרתי את כוונתי.
    אז בתור אחד שכן מכיר אותו והיה באותו הסרט כמו שלו

הוא פשוט היה עם האנשים הנכונים והיה לו קשרים איפה שצריך ומי שצריך היה להכיר אותו הכיר אותו. מקומות שכל פעם מגיעות בנות חדשות והן פשוט נכנסות לך לחיים שאחת לשבועיים אפילו נחשב חלש יחסית למה שבאמת אפשר להוציא מזה. שזה מה שאני מנסה להחדיר למוח הכובעי שלכם מאז שאני פה אבל אנשים חושבים שאני חי בתוך חלום או איזה טריפ של פטריות.
    לא חייבים להיות הזה ש"כל העולם ואחותו מכירים אותו", אני אישית מעולם לא הייתי איזה כאפות שכל העולם מוסיף אותו לפייסבוק ואגב לרוב אנשים כאלה הם בכלל בתולים,, או גייז או שהם זיינו אולי 3 בחורות גג בחיים שלהן והן לא היו ליגה בוא נגיד את זה ככה.

אין שחור ולבן נשמה יש המון צבעים באמצע. המון. אני לאחרונה אפילו הכרתי בחורות שאני יכול לספר לך סיפורים עליהן שאתה לא תאמין. בחורות שמחזיקות איזורים שלמים מהביצים והכי לא נראות ככה. עכשיו תחשוב מה קורה לך אם אתה בקשר טוב עם מישהי כזאת או שאתם אפילו ביחד..(מה שכן לא קל להסתדר איתן ואני לא חושב שיש פה מישהו שהיה יכול)

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אז בתור אחד שכן מכיר אותו והיה באותו הסרט כמו שלו

הוא פשוט היה עם האנשים הנכונים והיה לו קשרים איפה שצריך ומי שצריך היה להכיר אותו הכיר אותו. מקומות שכל פעם מגיעות בנות חדשות והן פשוט נכנסות לך לחיים שאחת לשבועיים אפילו נחשב חלש יחסית למה שבאמת אפשר להוציא מזה. שזה מה שאני מנסה להחדיר למוח הכובעי שלכם מאז שאני פה אבל אנשים חושבים שאני חי בתוך חלום או איזה טריפ של פטריות.
    לא חייבים להיות הזה ש"כל העולם ואחותו מכירים אותו", אני אישית מעולם לא הייתי איזה כאפות שכל העולם מוסיף אותו לפייסבוק ואגב לרוב אנשים כאלה הם בכלל בתולים,, או גייז או שהם זיינו אולי 3 בחורות גג בחיים שלהן והן לא היו ליגה בוא נגיד את זה ככה.

אין שחור ולבן נשמה יש המון צבעים באמצע. המון. אני לאחרונה אפילו הכרתי בחורות שאני יכול לספר לך סיפורים עליהן שאתה לא תאמין. בחורות שמחזיקות איזורים שלמים מהביצים והכי לא נראות ככה. עכשיו תחשוב מה קורה לך אם אתה בקשר טוב עם מישהי כזאת או שאתם אפילו ביחד..(מה שכן לא קל להסתדר איתן ואני לא חושב שיש פה מישהו שהיה יכול)
    כמו שאמרתי..כנראה שאתה והוא אנשים מוכרים, נפלתם על האנשים הנכונים שיש להם קשרים עם בחורות שונות, והבחורות האלה ספציפית הם נותנות כל שני וחמישי..אז יצא לכם פגיעה. לא אומר שכל הבחורות כאלה..זה אומר שהקבוצה שאלייה התחברתם הם קבוצה יותר זורמת..תרתי משמע.

למה?

איפה אתה בכל הסיפור הזה
    ברור לי שהפריים שלי צריך חיזוק... והוא מקבל אותו לאט לאט+אני גם לומד מטעויות, אבל במקרה כמו שהיה לי יום חמישי אמרתי לך נפלתי על בחורה אנרג'ייזר ולא היה לי זין לרדוף אחריה ואחרי שהתנשקנו היא ישר עפה ממני, אז אמרתי לא צריך טובות נמצא מישהי אחרת, אבל אוקצור מה אני אמור לעשות פשוט להתעקש על זה יותר? לכוון לשם יותר? יש סיכוי שאיפשהו בתוך תוכי אני מפחד יעני להגיע לשיא כמו שדניאל רשם אבל ברור שבמודע אני מן הסתם רוצה שזה יקרה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

אלה אם כן-
    -אתה חתיך פצצות
    -אתה ייחצן מצליח
    או ש...איך הכובעים אומרים?...אתה מפוצץ "באמונות מגבילות".

אצל חבורה נורמלית עם קשרים נורמלים ווייבים גבוהים ואנשים שטבעית טובים חברתית(ואני אפילו לא מדבר על טבעיים כלפי בנות)רוב הסיכויים שאם תגיע בתור בתול אתה תזיין שבועות ספורים אם לא ימים מהיציאה הראשונה שלכם ביחד.
    למה?כי ככה.זה חוק בטבע."תראה לי מי חברייך ואומר לך מי אתה".ככה בידיוק.וכן היה לנו יחצנים ביד אבל אנלא חושב שבגלל זה זיינתי.יש דברים מעבר.

ועשה טובה לעצמך כפרה(בכוונה אני לא כותב לנו כי אני ממילא יעוף מפה במוקדם או במאוחר)תפסיק לקרוא לבנות שרמוטות.רק בגלל שהיא חונכה שונה ובגישה יותר מערבית בקשר לגוף ולמיניות שלה עדיין לא הופך אותה לזולה.דברים כאלה גורמים לבנות כאן להיות יותר נוקשות ממה שהן כבר והיחידים שאוכלים אותה זה אתם.

ואני יגיד לך עוד משהו כל בת שהייתי איתה היתה כזאת.נראלך שקיבלתי אותה בקלות?!ממש לא.אלה אולי הבנות היחידות שאייכשהו יודעות לפתות כאן גברים על רמה השאר ממה שאני רואה היום רק משחקות אותה קשות להשגה.ובלי סיבה.ואלוהים יודע כמה זה נראה פטתי מהצד :|
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 02-04-2012 בשעה 22:13.

לייק במיוחד על החלק האחרון של ההודעה... ובייקר ראית מה רשמתי הודעה מעלייך? עניתי שם לעצמי אתה חושב? או שפספסתי משהו

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    ברור לי שהפריים שלי צריך חיזוק... והוא מקבל אותו לאט לאט+אני גם לומד מטעויות, אבל במקרה כמו שהיה לי יום חמישי אמרתי לך נפלתי על בחורה אנרג'ייזר ולא היה לי זין לרדוף אחריה ואחרי שהתנשקנו היא ישר עפה ממני, אז אמרתי לא צריך טובות נמצא מישהי אחרת, אבל אוקצור מה אני אמור לעשות פשוט להתעקש על זה יותר? לכוון לשם יותר? יש סיכוי שאיפשהו בתוך תוכי אני מפחד יעני להגיע לשיא כמו שדניאל רשם אבל ברור שבמודע אני מן הסתם רוצה שזה יקרה.
    אינלי מושג ספציפית מה הלך בינכם שמה.אולי שידרת לה שזה מספיק לך.אולי היא חשבה שאתה כבר מסודר לערב(אתה נראה טוב+אולי היא ראתה אותך עם בנות אחרות ועשתה 1+1).הכל יכול להיות אנערף בניגוד לכובעים לי אין זין להתחיל לחפור למה.מודה אני פאקינג עצלן.
    ושלא תבין לא נכון יש מצב שהתיאורייה שהבאת נכונה.תת מודע הוא דבר שיכול לתקוע אנשים חזק.אבל זה לא יעזור לך כרגע להבין למה זה קורה.

תעשה נקסט מהיר(שזה אגב משו שראיתי על טבעיים שגם כובעים עושים) אין זמן זין וכוח לחפור זה כולה בחורה.

ופעם הבאה כשבחורה משדרת לך שהיא בפנים ואתה מריח סקס(לא צריך להיות גאון כדיי לראות אתזה) פשוט תתחיל בעבודה.קח אותה לפינה משלך(זה המשך למה שכתבתי שעזר לי במועדונים-לעשות תפינות משלכם.וגם אם זה מועדון חדש שזה פעם ראשונה שלכם תחפשו תמקום לחירמונים באופן זריז-זה בדר"כ קרוב לשירותים)ותביא אותה למצב שהיא ממשיכה מעצמה את מה שאתה מתחיל.קינו וכל השיט יו נואו (ואגב לא כ"כ אהבתי אתזה שפינגרת אותה כ"כ מהר ואני יודע שהיית שיכור שעל הזין אבל אם תרצה שזה ימשיך לסקס באותו ערב לך לפי ההתקדמות שכל חרמן ממוצע מבצע.תתחיל בחרא הרציני רק שאתם במקום הזיון ככה דברים ילכו יותר בקלות וכמעט ללא התנגדות)וכל זה ב"ספות של החרמנים/סטלנים".אחרי זה תציע לה ללכת לנשום אויר או כל סיבה אחרת כדיי לזוז למקום הזיון.

עוד משו תהיה באווירה של חרמנים(שוב לא סתם אמרתי "הספות של החרמנים/סטלנים")שיואו אתה לא מאמין כמה פעמים זה עזר לי!..בחורה מחפשת אישורים מהסביבה כל הזמן-תן לה בחורות מסביבה שמתחרמנות כאילו הן יצאו מקטלוג של פלייבוי(ואצלי זה היה יותר טוב כי היו גם שילובים זוג לסביות או בחורה שהיא בי עם ידיד וחברה שלה במין שילובים מחרמנים שכאלה)והיא לא תרגיש יוצאת מן הכלל או שרמוטה ואתה לא תאמין מה מסוגל לצאת ממנה

רק אל תשכח לשמור על פריים חזק.

אולי בקרוב שיהיה לי זמן וזין אכתוב איזה מאמר על מה לדעתי גורם לך להיות זה עם הכוח.זה שאומר תמילה האחרונה.זה שמחזיק תפריים ואפעחד לא רוצה אפילו לקחת לו אתזה מהיד(שזה לא רק קשור בכוח תתפלאו).אבל זה כבר חרא למתקדמים ולי אין גישה לשם עדיין.אבל אולי שיהיה לי יותר זמן ונצליח לפתח שמה משו טוב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

כמו שאמרתי..כנראה שאתה והוא אנשים מוכרים, נפלתם על האנשים הנכונים שיש להם קשרים עם בחורות שונות, והבחורות האלה ספציפית הם נותנות כל שני וחמישי..אז יצא לכם פגיעה. לא אומר שכל הבחורות כאלה..זה אומר שהקבוצה שאלייה התחברתם הם קבוצה יותר זורמת..תרתי משמע.
    אל תוציא את התסכול שלך על אחרים. תלמד מאחרים וטעויות שלך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

יום שישי הזה זיינתי בחורה בת 28, אז אל תבוא אליי אם הפרצלציות המטומטות שלך, בחייאת דינק.
    כל בחורה היום שאתה מתחיל איתה, עצם זה שהיא מבינה שאתה מתחיל איתה כי אתה חושב שהיא נראת טוב, כי כבר תופסת מעצמה מינימום שקירה..זה שאפשר בכל זאת לזיין לא אומר כלום, אבל פה בארץ אתה צריך לעבוד על זה כאילו אין מחר..בחו"ל זה פשוט לא עובד ככה. תגיד מה שתגיד, חרטא או לא, אני לא זה שמשקר לעצמי, בארץ זה פשוט בזיון מה שקורה פה.
    ביזיון ביזיון, אבל אלו החיים. במקום להשתפר וללמוד איך לזיין בלי בעיה אתה מדבר על בעיה שקיימת בעולם האישי שלך. כשאתה ממשיך לדבר על זה זה רק מתעצם. נתחיל בזה שתפתח את הראש לדברים ורעיונות חדשים.

אינלי מושג ספציפית מה הלך בינכם שמה.אולי שידרת לה שזה מספיק לך.אולי היא חשבה שאתה כבר מסודר לערב(אתה נראה טוב+אולי היא ראתה אותך עם בנות אחרות ועשתה 1+1).הכל יכול להיות אנערף בניגוד לכובעים לי אין זין להתחיל לחפור למה.מודה אני פאקינג עצלן.
    ושלא תבין לא נכון יש מצב שהתיאורייה שהבאת נכונה.תת מודע הוא דבר שיכול לתקוע אנשים חזק.אבל זה לא יעזור לך כרגע להבין למה זה קורה.

תעשה נקסט מהיר(שזה אגב משו שראיתי על טבעיים שגם כובעים עושים) אין זמן זין וכוח לחפור זה כולה בחורה.

ופעם הבאה כשבחורה משדרת לך שהיא בפנים ואתה מריח סקס(לא צריך להיות גאון כדיי לראות אתזה) פשוט תתחיל בעבודה.קח אותה לפינה משלך(זה המשך למה שכתבתי שעזר לי במועדונים-לעשות תפינות משלכם.וגם אם זה מועדון חדש שזה פעם ראשונה שלכם תחפשו תמקום לחירמונים באופן זריז-זה בדר"כ קרוב לשירותים)ותביא אותה למצב שהיא ממשיכה מעצמה את מה שאתה מתחיל.קינו וכל השיט יו נואו (ואגב לא כ"כ אהבתי אתזה שפינגרת אותה כ"כ מהר ואני יודע שהיית שיכור שעל הזין אבל אם תרצה שזה ימשיך לסקס באותו ערב לך לפי ההתקדמות שכל חרמן ממוצע מבצע.תתחיל בחרא הרציני רק שאתם במקום הזיון ככה דברים ילכו יותר בקלות וכמעט ללא התנגדות)וכל זה ב"ספות של החרמנים/סטלנים".אחרי זה תציע לה ללכת לנשום אויר או כל סיבה אחרת כדיי לזוז למקום הזיון.

עוד משו תהיה באווירה של חרמנים(שוב לא סתם אמרתי "הספות של החרמנים/סטלנים")שיואו אתה לא מאמין כמה פעמים זה עזר לי!..בחורה מחפשת אישורים מהסביבה כל הזמן-תן לה בחורות מסביבה שמתחרמנות כאילו הן יצאו מקטלוג של פלייבוי(ואצלי זה היה יותר טוב כי היו גם שילובים זוג לסביות או בחורה שהיא בי עם ידיד וחברה שלה במין שילובים מחרמנים שכאלה)והיא לא תרגיש יוצאת מן הכלל או שרמוטה ואתה לא תאמין מה מסוגל לצאת ממנה

רק אל תשכח לשמור על פריים חזק.

אולי בקרוב שיהיה לי זמן וזין אכתוב איזה מאמר על מה לדעתי גורם לך להיות זה עם הכוח.זה שאומר תמילה האחרונה.זה שמחזיק תפריים ואפעחד לא רוצה אפילו לקחת לו אתזה מהיד(שזה לא רק קשור בכוח תתפלאו).אבל זה כבר חרא למתקדמים ולי אין גישה לשם עדיין.אבל אולי שיהיה לי יותר זמן ונצליח לפתח שמה משו טוב
    .

חחח אחי קצת התבלבלת פה א' הזאתי מיום חמישי האחרון וכבר עשיתי עליה נקסט עוד באותו היום אפילו וניסיתי אחרות (ובפוסט שלי התכוונתי לדברים קודמים שהיו לי באופן כללי פשוט מה שהיה בחמישי עורר את זה שוב)

בכל אופן היא לא ראתה אותי עם בחורות אחרות היא עשתה לי עיניים ויש מצב שהיא עשתה את זה לעוד כמה אנשים ואני לא יתפלא בכלל,
    היא נראית אחת שאוהבת הרבה תשומת לב מהסיבה שהיא כל שניה זזה לחור אחר וכן יש סוג כזה של בנות ואין לי זין אליהן מהסיבה הפשוטה שאתה באיזשהו מקום הופך לכלבלב שלה על ידי זה שאתה מתרוצץ סביבה, ואלה למשל בחורות עם פריים חזק כמו שאתה מתאר,

אבל את האמת הסיבה האמיתית שלא המשכתי זה שפשוט לא יכלנו לתקשר היא בקושי מבינה אנגלית ובטח שלא עברית והחברות שלה היו עסוקות בעניינים שלהם אז זה היה בעייתי.

בהמשך להתבלבלות שלך חחח לא פינגרתי אותה חחח ולהיפך דווקא אותה אחת שכן פינגרתי אותה זה היה לפני שנה בערך ןזיינתי אותה בסוף... והיינו יזיזים לכמה זמן.

ואני יקח את ההמלצות שלך לתשומת לב במיוחד את הקטע של לבחור לי פינה וללכת למקום שאנשים אחרים מתחרמנים... זה צעד חכם אחושרמוטה.

בקשר לפריים אני יודע יכול להיות שזאת הבעיה פלוס הבעיה ההיא שכתבתי בתת מודע, בכל אופן שמתי לב באמת שכשאני עם מישהי (ואני לא מסטול או משהו) אני בדרך כלל קצת רך וזה צריך להשתנות! הכוונה היא שאני לא כזה אסרטיבי איתה ואני נותן לה זמן ואני נותן לה גם את האופציה של לתת לי לא גם כשאני יודע שהתשובה שלה יכולה מאוד להיות כן.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

יש אנשים מוכרים ויש אנשים מוכרים. זה לא קשור לכלום. ובטח שלא מאפיין להאם הבנאדם זיין או בתול יותר מהשפתיים של יגאל שטארק.

רוב האנשים שכולם חיים פה בסרט עליהם שהם זיינים וטבעיים וכל החרא הזה כי כל שניה איזה מישי אחרת כותבת להם שטויות על הוול. והם הרבה יותר "מוכרים" ממה שאי פעם הייתי.
    אבל בפועל שאתה מכיר אנשים כאלה הם מתבררים לך בתור הומואים בארון, ביישנים כשזה מגיע לדבר האמיתי כי יש להם בעיה כזו או אחרת, כאלה שבכל החיים שלהם במקרה הטוב זיינו מישהי אחת או 3 גג, כאלה שהיו במערכת יחסים אחת ארוכה כל החיים ולא יותר מזה. קיצר דברים שלא היית מעלה בדעתך על אנשים כאלה.

הסוד הוא לא להתחבר לאנשים האלה. אלא לאנשים עם כוח. שהם לרוב הכי לא נראים לך כאלה וזאת אומנות שלמה בפני עצמה לזהות אותם וגמאני עדיין לא עושה את זה ב100% ואגב לרוב הם דווקא לא מחפשים דברים חומריים כמו כסף או כמות הבחורות שלך בפייסבוק אלא דברים מעבר מהסיבה הפשוטה שהעולם שהם חיים בו הוא זיוף אחד גדול והם מחפשים מקום לברוח אליו כשרע להם- כאלה שבאים למועדון ובעל הבית מפנק אותם באלפי שקלים ומסדר להם את השורות על 4. תחשוב לבד לאן הם קשורים ובמה הם מתעסקים לפרנסתם. בעיקר בחורות מהסוג הזה, כשאתה בקשר עם מישי כזאת אתה מקבל הכל. (אם אתה ידיד הכי טוב שלה או חבר או סתם מישהו שהיא סומכת עליו בלי סיבה הגיונית לעין) ואני מתכוון ל"הכל" בכל דבר שאתה יכול לחשוב עליו. אין לך את המילה "לא", אין לך חוקים, אין לך אלוהים. כי אתה אלוהים. אתה והיא במגרש המשחקים שלכם. כל בחורה שאתה מצביע עליה היא שלך להערב (עד עכשיו אני זוכר תמשפט הזה שיצא מהפה שלו שהגעתי לאיזה מקום אחד אשכרה לא ידעתי שמתכוונים לזה). כי אתה אמרת והמילה שלך זה הדבר הכי חזק שקיים ואין להתנגד לו. בעיקר אם היא ביסקסואלית כמו אקסית אחת שלי ויש לה חולשה לבנות מסויימות.. כמו שאמרתי אני יכול לספר סיפורים שאתם לא תאמינו אבל אני אשמור את זה לעצמי ולתסריטים שאני כותב בשעות הפנאי כי אנשים כאלה נותנים לי את כל ההשראה לעסוק בזה. אגב לבחורות כאלה אני לרוב מתכוון שהכובעים לא היו מצליחים איתן מהסיבה הפשוטה שהם לא נותנים כבוד (שמעתי פה משפטים מאנשים שאם הם היו אומרים להן לא הייתי מקנא בהם) והאנשים שלא נותנים להן כבוד מוצאים את עצמם זרוקים באיזה פח בתחנה המרכזית עם 10 תפרים בתחת.

וכמו שבייקר אמר.."תראה לי מי החברים שלך ואראה לך מי אתה". וכשאתה מוקף בסביבה כזאת אתה אוטומטית הופך לאלוהים. ותפסיק לזלזל בבחורות שאוהבות סקס כי הן לא סובלות אנשים כאלה. רוב הבחורות בארץ הזאת עושות רעש וצלצולים על פארש בזמן שיש בחורות שוות פי 100 מהן בהכל או לפחות במה שהן יכולות לספק לך את החלום הרטוב של כל גבר ממוצע.

תפתח תראש כפרה זאת הדרך היחידה להגיע למשהו בחיים.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-04-2012 בשעה 03:23.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    למה?

איפה אתה בכל הסיפור הזה

אחלה תגובה אחי !! באתי לירשום משהו בסגנון
    לפתוח האשכול קח נושא טוב שיעזור לך תקרא אותו טוב טוב אפילו פעמיים בשבוע למשל איזה חודש:

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=526854

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect