|
|
שמאלנים במילה אחת- אויבים.
שמאלנים במילה אחת הם אווילים
שמאלנים - חיים בסרט .
למרות שבכללי אין לי בעיה איתם והם בני אדם בדיוק כמו כולם .. ישלי בעיה רק עם הקיצוניים .
ימנים - חיים בסרט שאם תהיה פה מלחמה ישראל באמת לא תימחק מהמפה אחרי פצצת מימן\אטום בטענה שאלוהים יציל אותם או שהצבא המפגר הזה שיוצא לי למבצעים עם רובי פיינטבול אשכרה יעשה משהו, מצביעים לאותם אידיוטים ואז מתלוננים שהם דופקים אותם וממשיכים להצביע להם, חיים בסרט שהם יתגייסו לגולני ויזיינו ערבים בתחת אבל בתירונות 02 של ג'ובניקים הם בוכים כמו ילדי כאפות, הרוב במדינה ועדיין אין להם ביצים להתמודד מול 100 שמאלנים שקובעים להם את הגורל.
שמאלנים - מנסים לעשות שלום עם אנשים גרועים מנאצים (לפחות לנאצים הייתה תרבות מערבית נורמלית של בני אדם פה מדובר בפאקינג ערבים מסריחים שמאמינים במוחמד), אוהבים סודנים וכל מיני זבל מזוהם כזה רק כי נח להם להעסיק אותם שינקו תוילה שלהם בצפון ת''א. רובם ילדי שמנת כאלה שבא לי לשבור להם תפנים עם לום. חיים בבועה ורודה שתתפוצץ אחרי הקסאם הראשון בת''א
העם המפגר הזה - חי בסרט שמגיע לו דירה ברוטשילד על סמך כלום (אני עדיין צוחק שהמחירים רק עלו אחרי זה זה כמה שלא שמים זין עליהם), במקום להתעסק בעצמו מתעסק בממשלה.
כפי שניתן לראות אני לא זה לא זה אני שונא את כולם בצורה שווה![]()
שמאחנים במילה אחת
מתייפיפים!!!!
שמאלנים בצירוף - שונאי - ישראל
אני חיי בשביל לשרת, אחרת בשביל מה אני חיי?
צרו קשר בסקייפ: Zevikiel
הערוץ הכי שווה ב9gag שווה כניסה!
פיי יא אללה כמה בעיות הבנת הנקרא יש פה לאנשים.
אתה רשמת:
שינקס לא כלב, כולם רואים פוסטים בדיבורים, הוא יראה את זה בזמנו ויגיב אם בא לו
למה אמרת את זה?
כי מישהו אמר "תקרא ל-SHINX"
בהקשר ששינקס שמאלני ואתה ביקשת מישהו שמאלני,
נכון? נכון.
ואז הגבת את התגובה הזאת, אז בוא נראה....
מה למדנו מכך?
שאתה חשבת ששינקס שמאלני.
לא מלמדים אותך עברית בביה"ס?
One Shot - One Kill
אתה כאילו בפאקינג מחזור?! מי קרא לשינקס שמאלני? עניתי לבנאדם שקרא לו שמאלני ששינקס כבר יראה את הפוסט ויגיב איך שבא לו
מה לומדים מכאן?
שאתה חתיכת רודף פוזה שבכח מנסה להוציא את כולם מפגרים רק כדי להגדיש את המושלמות שבך, שאתה קורא לי אחד חסר הבנת הניקרא, אבל אתה חסר הבנת החיים בעליל, והכי חשוב שאתה פאקינג תופס תחת גאי!
אני חיי בשביל לשרת, אחרת בשביל מה אני חיי?
צרו קשר בסקייפ: Zevikiel
הערוץ הכי שווה ב9gag שווה כניסה!