
נכתב במקור על ידי
Generation Kill
ראיתי 2 שאלות מתחילת האשכול שהייתי שמח לענות עליהם:
הראשונה-
יש 2 תשובות, אחת היא תשובה שאלה, והשנייה היא תשובה תשובה.
תשובה שאלה: שאלתך צריכה להיות הפוכה, תסביר לי את כיצד נבראה השמש בלי אור?
תשובה תשובה: ביום הראשון נברא הקונספט. הרעיון לאור, הרעיון לחיים, הרעיון לאדם, הרעיון לפורום אטרף, הרעיון לזמן וכו'
השנייה-
יש דעות לשני הכיוונים, נראה לי שהתשובה היא כזו: התרנגול נברא קודם, אפרוח לבדו לא ישרוד, הביצה ללא השגחה תיפח חיים. התרנגול נברא כחיה עצמאית ולא תלויה כמו אפרוח ו\או ביצה אחרת עצם קיומו היה מעורער מתחילת דרכו.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
אוקסיס, אני כמוך, לא מאמין באלוהים שלמעלה, אבל אני כן מאמין בכל אדם ואדם, אני יודע שמרדף החיים יהיה לכיוון הטוב והאיזון, ומה שצריך לקרות-קורה, מה שצריך לדעוך-דועך.
לעניות דעתי, האדם הוא האלוהים שכל דת מדברת עליה, האדם הוא התגלמות הטוב ואם האדם רוצה, הוא אפילו יכול לבקוע ים ל2 חלקים, הוא יכול לשחרר עם שלם של עבדים מארץ שתלטנית ומפורסמת באכזריותה (באותם ימים).
אתה אינך מחוייב לשמור מצוות, זה לא דבר שבאמת נכפה על האדם, אלה הם יותר כמו הוראות הפעלה, קווי נחייה, תעזר בתורה וביהדות כתור תרבות ולא כתור דת ותראה איך שאתה נהפך לאחד האנשים המצויינים בארץ!