|
|
אני נחשב שמאלני לא קיצוני והמילה שלי לימניים היא: טיפשים\חסרי השכלה\מסתכלים רק על צד אחד של המטבע
הערבים לא הורגים לנו ילדות שלא עשו להם כלום במטרה כזו, ואתה יכול לראות מבחינה מספרית שוואלה לא קשה לנו להתגונן ומי שנפגע זה בדרך כלל כי הוא לא התפנה למרחב מוגן או שחשב "לי זה לא יקרה".
כשחיל האוויר מביא פצצה, יש בה פי 1200 יותר חומר נפץ מאשר בקטיושה\גראד.
בנוסף, לפוצץ "בית עם מחסן נשק" זה לפוצץ גם את ה 4 בתים שיש לו רדיוס מכל כיוון (חומר נפץ של הפצצה+החומר נפץ שיש בבית)..
לסיכום, יש בעזה 20 אלף חברים בחמאס, מתוכם רק 3500 שרוצים לפתור את הסכסוך בהרג יהודים.
בגלל אותם 3500, אתם רוצים "להזיז את עזה לים".. רק 1 ל 285 אזרחי עזה רוצים להרוג אותנו , ואתם רוצים להרוג את כולם.
כפי שכבר אמרתי, טיפשים!
אני חיי בשביל לשרת, אחרת בשביל מה אני חיי?
צרו קשר בסקייפ: Zevikiel
הערוץ הכי שווה ב9gag שווה כניסה!
אין לי בעיה, הערבים יודעים הכנסת אורחים בת זונה..
זאת בדיוק הבעיה, שהימנים לא יודעים להסתכל על כל התמונה.
אם תעבור בעזה, לא יעשו לך כלום. הרוב הם אזרחים נחמדים ורובם המכריע רוצה שלום וקשר טוב עם היהודים.
מה שאתה חושב על עזה זה לא נכון, בדיוק כמו שבחו"ל חושבים שבישראל כולם על גמלים (הרי 60% מהשטח של ישראל הוא מדבר), ושאנחנו טובחים בערבים בכיכרות העיר.
כן,
רק שכחת ת'קטע שהם הורגים אותך ואונסים את הגופה שלך.
מצידי שכל אזרח פלסטינאי ירצה שלום - הרשות הפלסטינאית לא רוצה שלום.
הם מבקשים את הגדה המערבית, הגדה המערבית היא המפתח לתבוסת ישראל בקרב.
ועזוב את זה,
פלסטין זה סתם פרופוגנדה כדי שישראל תוותר על הגדה המערבית,
ומשם פלישה לישראל תהיה קלה.
One Shot - One Kill
שני דברים:
1. 99% ממקרי האונס-רצח שקורים במדינה הם לא על ידי ערבים.
2. ה 1% שנותר הוא ערבים ישראלים.
אם תמצא יותר מסיפור אחד על ערבי מעזה שאנס ורצח - ניצחת בויכוח.
נמשיך, הרשות הפלסטינית רוצה שלום, אבל כמונו וכמו כל איש חכם, היא רוצה להשיג כמה שיותר יחד עם השלום. וכן, להשיג שטח זה טוב להם.
הם בסך הכל רוצים לנהל משא ומתן לגיטימי, וכעת אף צד לא מוותר לאחר.
דוגמא: בבית שלי יש שני חדרים קטנים, חדר אחד גדול, ושני אחים. אני ואח שלי תמיד רבים מי יהיה בחדר הגדול ואף אחד לא מוכן לוותר. אם כן, בינתיים שנינו ישנים בחדרים הקטנים.
החדר הגדול הוא השטח שאף אחד לא מוכן לוותר עליו. בינתיים שני הצדדים מפסידים כי אין שלום ויש הרג.
3500 מהם הם מחבלים.
מבין כל השאר יש כאלה ששונאים - אבל רק במילים.
כמו שאתה שונא רק במילים.
תגיד מה שתגיד, אם היה עכשיו מולך שלושה אזרחי עזה ערבים וסכין, לא היית עושה להם כלום. לא בגלל הפחד, אלא כי אתה לא באמת תהרוג אנשים. לדבר אתה יודע.
מה עוד? אם יעבור לך ערבי מעזה ליד הבית ויגיד "שלום מה קורה? אני רוצה שלום", מחייך ובלי נשק אתה גם לא תהרוג אותו!
מכאן שלי אין בעיה לעבור ברחובות עזה יחד עם ההוא שהציע לי מקודם.
אותם 3500 אנשים הם אלו שעוברים את השנאה במילים ומוכנים לרצוח בנשק קר, וגם אצלנו - ימנים קיצוניים מאוד מוכנים.
אתה נחשב ימני (אם תרצה קיצוני אם לא ימני לייט), אבל אתה לא תצליח לרצוח בנשק קר ואני מתערב על זה.
כמו שאמרתי, רק 3500 רוצים להרוג אותנו!
עריכה: נזכרתי בעוד משהו..
קסאם כולל שיגורו עולה בערך 450 שקל לאחד. כמעט כל אחד מאזרחי עזה יכול לממן כמה כאלה. אז למה לא נופלים עלינו מיליוני קסאמים? כי רק ה 3500 האלה מממנים רצח.