קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בקשר לdigimon rpg
    על ידי GigaMan בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-08-2010, 15:20
  2. [שאלה] בקשר לכונן פלופי
    על ידי BuLLeT בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-03-2008, 18:47
  3. שאלה, בקשר ל- CS:S
    על ידי בני2 בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 19:03
  4. [עזרה] בקשר לרשת דחוף!
    על ידי CompleX בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 10:16
  5. בקשר להרכב הפסי טראנס החדש בישראל
    על ידי honor בפורום אלקטרונית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:56
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 32

בקשר לשלבים הראשונים של ההתחלה [22] - עמוד 2

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    הגברים הישראלים זאת חתיכת תופעה

הם עברו צבא קיבלו מכות ב"זובור" שלהם קיבלו קליע בתחת אבל מה? נשארו סמרטוטים לאללה שזה מגיע לאישיות.
    בזמן שיש שחיפים משתמטים ששוקלים 40 קילו שיש להם אישיות ובטחון עצמי של אחד שהוא מינימום הבן של אלפרון.
    פותח הנושא עוד איכשהו בסדר סה''כ עוד בייישן ממוצע יחסית ליצורים שאני שמעתי על קיומם.

מישהו מוכן להסביר את התופעה? בחיית אנלא תופס את זה
    חח ואחרי זה קוראים לעצמנו "עם סגולה"

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    חח ואחרי זה קוראים לעצמנו "עם סגולה"
    עם סגולה עלק..לחצי מהגברים בארץ אין כבוד למשפחה שלהם ולעצמם. "עם סגולה" שבו הגבר מקבל מכות מאישתו (והוא עוד מפרנס אותה והיא יושבת בבית) וישן בחוץ או בסלון וזה עוד הבית שלו
    ואז עוד חוזר על 4 ומבקש סליחה

או מישהי שאומרת שהיא לא רוצה לראות את אמא של בעלה כי היא "מסריחה והיא לא סובלת אותה" והם אשכרה מעדיפים את הכונפה הזאת על משפחה, על דם שלך, על מי שגידלה אותך 9 חודשים בבטן הם מוותרים בשביל אחת שאין לה כבוד אפילו לעצמה.

אישית יצא לי לראות פול משפחות בסגנון הזה חלק קיצוני יותר חלק פחות ככה שזה לא מקרה יחיד
    כל החינוך הזה פה בארץ פשוט דפוק, איפה שאני גדלתי במקום קצת יותר שפוי מורידים לאישתך שמתחילה רק לדבר לא במקום סטירה ומחזירים אותה למציאות ואם היא מדברת נגוע על משפחה בכלל הלך עליה והיא הולכת לישון עם ההומלסים
    ואני עוד גדלתי רק עם אמא תחשבו מזה מישהו שגדל גם עם אבא (שלשם שינוי גבר שלא נותן שמשפילים אותו ולא כלבלב ישראלי מצוי)
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-04-2012 בשעה 20:18.

שמע גבר אני לא מבין איפה הבעיה פה... אתה כנראה במצב קצת פחות טוב ממה שתיארת בהתחלה כי אם באמת היית כמו שאתה מתאר לא היית תוקע את עצמך... לא בא לבאס או משהו אבל זה כל כך פשוט! היא אומרת לך שהיא רוצה ואתה מהסס? פשוט לך על זה! וזהו! ובחיים אל תאשים משהו אחר ששולט עלייך או לא יודע מה קרה לי... הכל תלוי בך! ה כ ל

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

ציטוט נכתב במקור על ידי isp101 צפיה בהודעה
    קודם כל תודה על התגובה של שניכם , קראתי הכל ..
    לשתות אין בעיה , שאני שותה אני יכול לשלוט על עצמי - אני נהיה יותר חברותי , פתוח אבל יש מצב ( בעבודה למשל ) שאני לא יכול לשתות ודווקא שם יש את כל האקשן. ( 90% מהעובדים הן בחורות , פחות או יותר בגיל שלי , ללא חבר שכל היום יוצאות למסיבות ).

הנה למשל קחו מקרה שקרה לי לפני כמה ימים :

הגיעה אלינו מישהי חדשה , אני מכיר אותה עוד ממזמן אבל אף פעם לא היינו מדברים יותר משלום שלום , כמה דקות שיחה וזהו.
    אז איך שהיא הגיעה אלינו , אני הייתי היחידי שהיא הכירה לכן היא כל הזמן באה אלי , התחילה לדבר איתי , שאלה כל מיני שאלות שקשורות לעבודה התייעצה איתי וכו'.

אחרי זה יצאנו להפסקת סיגריה ביחד ( היא זאת ששאלה אותי אם בא לי לצאת איתה ) דברנו ואחרי כמה דקות שהרגשתי שאנחנו ממש בתוך בשיחה מעניינת והכל הפסקתי הכל באמצע ואמרתי טוב צריך לחזור לעבוד אז נדבר כבר ...
    אחרי המשמרת היא באה לאכול ושאלה אותי אם בא לי לשבת איתה, לאכות ביחד ?! אמרתי לה כן למה לא .
    ואז זרמנו לשיחה באמת מעניינת , דברנו על מלא דברים , חבר , חברה , מסיבות וכו' ואז הגענו לסקס ואיכשהו היא דחפה את העניין שהיא גרה לבד.
    בסוף העבודה הלכנו הביתה ביחד והיא אמרה לי : הנה תראה כאן אני גרה , כדי שפעם הבאה תדע - וכל הזמן שהיינו ביחד הרגשתי שיש פלרטוט , משיכה ביננו אבל לא ידעתי איך ליישם את זה.

הבעיה שלי היא היישום של העניינים , זאת אומרת איך להגיע ממצב שאני עוקץ אותה בקטנות למצב שכבר יש KINO ואז המשך של העניינים.

סוריי על החפירה דרך אגב
    על מה אתה מדבר? מה עוקץ? מה קינו? היא ניסתה לזיין אותך ואתה אמרת לה לא. קודם כל תלמד לזרום עם הסביבה ואז תחזור לשאול על "ישום עניינים".

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

עם סגולה עלק..לחצי מהגברים בארץ אין כבוד למשפחה שלהם ולעצמם. "עם סגולה" שבו הגבר מקבל מכות מאישתו (והוא עוד מפרנס אותה והיא יושבת בבית) וישן בחוץ או בסלון וזה עוד הבית שלו
    ואז עוד חוזר על 4 ומבקש סליחה

או מישהי שאומרת שהיא לא רוצה לראות את אמא של בעלה כי היא "מסריחה והיא לא סובלת אותה" והם אשכרה מעדיפים את הכונפה הזאת על משפחה, על דם שלך, על מי שגידלה אותך 9 חודשים בבטן הם מוותרים בשביל אחת שאין לה כבוד אפילו לעצמה.

אישית יצא לי לראות פול משפחות בסגנון הזה חלק קיצוני יותר חלק פחות ככה שזה לא מקרה יחיד
    כל החינוך הזה פה בארץ פשוט דפוק, איפה שאני גדלתי במקום קצת יותר שפוי מורידים לאישתך שמתחילה רק לדבר לא במקום סטירה ומחזירים אותה למציאות ואם היא מדברת נגוע על משפחה בכלל הלך עליה והיא הולכת לישון עם ההומלסים
    ואני עוד גדלתי רק עם אמא תחשבו מזה מישהו שגדל גם עם אבא (שלשם שינוי גבר שלא נותן שמשפילים אותו ולא כלבלב ישראלי מצוי)
    אלוהים ישמור, איפה לעזאזל ראית כאלה משפחות בארץ? לא יצא לי לראות משפחה כזאת מעולם.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי quensea צפיה בהודעה
    אלוהים ישמור, איפה לעזאזל ראית כאלה משפחות בארץ? לא יצא לי לראות משפחה כזאת מעולם.
    תאמין לי שלא חסר כפרה כמעט כל משפחה פה בארץ האמא שולטת בבית. דבר שלא אמור להיות. זה נגד חוקי הטבע ואפילו נגד חוקי ההגיון.

כמו שציינתי חלק מזה פחות מוקצן, אבל זה עדיין לא היחס שהיית רוצה לקבל מאישתך.
    כמובן שהן גם נראות בהתאם. בהמות שמתנהגות כמו בהמות

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

תאמין לי שלא חסר כפרה כמעט כל משפחה פה בארץ האמא שולטת בבית. דבר שלא אמור להיות. זה נגד חוקי הטבע ואפילו נגד חוקי ההגיון.

כמו שציינתי חלק מזה פחות מוקצן, אבל זה עדיין לא היחס שהיית רוצה לקבל מאישתך.
    כמובן שהן גם נראות בהתאם. בהמות שמתנהגות כמו בהמות
    אני לא יודע איפה אתה גר בארץ, אבל אני מעולם לא ראיתי מצבים שהאמא שולטת לחלוטין בבית. גם לא זכור לי שהאבות שולטים ביד רמה. המשפחות שאתה מתאר בתגובות שלך זה משפחות חולות לחלוטין והן מיעוט. אין נשים שמפרנסות? יש לי חבר טוב שאמא שלו באה ממשפחה מאוד מאוד עשירה והאבא ממשפחה בעלת אמצעים אבל פחות. להגיד שמישהו שולט בבית? אי אפשר. אבל האמא היא המפרנסת ה"ראשית"

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

איפה לעזאזל לא ראית משפחות כאלה בארץ? טיילר צודק. כל משפחה בארץ היא כזאת פחות או יותר. כל משפחה שאני מכיר כזאת כולל המשפחה שלי.
    דוגמא קלאסית לזה-אמא צעקנית וחמומת מח שמתלוננת כל היום, אבא עצלן וחסר עמוד שדרה שיושן על הספא חח שהדבר האחרון שאני יכל להגיד עליו זה גבר.
    שלא תבין לא נכון אני אוהב את ההורים שלי כי הם הביאו אותי לעולם אבל אני לא מעריך אותם בשום צורה כלשהי אז לא פלא שפתחתי את החיים האלה ברגל שמאל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי EylonInAyalon צפיה בהודעה
    איפה לעזאזל לא ראית משפחות כאלה בארץ? טיילר צודק. כל משפחה בארץ היא כזאת פחות או יותר. כל משפחה שאני מכיר כזאת כולל המשפחה שלי.
    דוגמא קלאסית לזה-אמא צעקנית וחמומת מח שמתלוננת כל היום, אבא עצלן וחסר עמוד שדרה שיושן על הספא חח שהדבר האחרון שאני יכל להגיד עליו זה גבר.
    שלא תבין לא נכון אני אוהב את ההורים שלי כי הם הביאו אותי לעולם אבל אני לא מעריך אותם בשום צורה כלשהי אז לא פלא שפתחתי את החיים האלה ברגל שמאל.
    אין אנשים שאני יותר מעריך בעולם הזה מההורים שלי, על החינוך שקיבלתי, הערכים שגדלתי עליהם ועל האמצעים שקיבלתי, תמיד היה לי מה שרציתי והייתי צריך. אני לא ראיתי משפחות כל כך חולות כמו שאתם מתארים. אולי אני גר בגן עדן ואני פשוט לא מבין את זה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אין אנשים שאני יותר מעריך בעולם הזה מההורים שלי, על החינוך שקיבלתי, הערכים שגדלתי עליהם ועל האמצעים שקיבלתי, תמיד היה לי מה שרציתי והייתי צריך. אני לא ראיתי משפחות כל כך חולות כמו שאתם מתארים. אולי אני גר בגן עדן ואני פשוט לא מבין את זה.
    עכשיו קראתי את התגובה שלך לפני (פשוט שכתבתי את שלי לא פרסמת את שלך עדין) וכן אתה צודק, הוא פשוט מציג את זה בצורה הכי קיצונית שאפשר כדי להדגיש את החוסר הגיון. שני ההורים שלי עובדים אבל האימא היא יותר ה"שליטה" ממנה אני מבקש אוכל, אותה אני שואל דברים, היא זאת שצריכה לצרוח עלי ואני זה שצריך לסתום לה את הפה והאבא לא עושה את כל הדברים האלה.

אני חושב שההורים שלי גרועים בתור הורים ומשעממים בתור בני אדם.
    הם נתנו לי חינוך גרוע ולא גידלו אותי על שום דבר, אני לא יכל להגיד שלמדתי מהם משהו שעזר לי בחיים חוץ מבולשיט של דת שרק הרס לי את החיים מגיל קטן עד שהנפכתי לאתאיסט עם הזמן. השיחות היחידות שאני מקיים עם ההורים שלי זה "מה נשמע?" "טוב" "איך היה בבית ספר?" "טוב, תביאו אוכל" הם לא מתעניינים בשום דבר, לא בחיי חברה שלי, לא בנקבות, לא בדעות שלי לא בשום דבר, אפילו לא מעניין אותם אם אני מאושר או לא, כל מה שחשוב להם זה בצפר.

מהחברים הטבעיים שאני מכיר אני יודע שהם מעריצים את ההורים שלהם ושהם גדלו בסביבה שהם צריכים לגדול בה מגיל צעיר ובגלל זה החיים שלהם היו קלים מההתחלה-הם עושים ילדות כל היום, הם נהנים, יש להם מטרות בחיים, הם יודעים מה הם רוצים מעצמם, הם אנשים כיפיים, יש להם משהו שמייחד אותם הם שונים מכל שאר האנשים ה"רגילים" והמשעממים.

אם היו לי הורים נורמלים אולי לא הייתי צריך לרדוף אחרי המטרה הזאת כל כך הרבה זמן, לנסות למצא את עצמי, להיות בנאדם שאני מעריץ-להעריץ את עצמי. אני מקווה שזה עדיין אפשרי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי EylonInAyalon צפיה בהודעה
    עכשיו קראתי את התגובה שלך לפני (פשוט שכתבתי את שלי לא פרסמת את שלך עדין) וכן אתה צודק, הוא פשוט מציג את זה בצורה הכי קיצונית שאפשר כדי להדגיש את החוסר הגיון. שני ההורים שלי עובדים אבל האימא היא יותר ה"שליטה" ממנה אני מבקש אוכל, אותה אני שואל דברים, היא זאת שצריכה לצרוח עלי ואני זה שצריך לסתום לה את הפה והאבא לא עושה את כל הדברים האלה.

אני חושב שההורים שלי גרועים בתור הורים ומשעממים בתור בני אדם.
    הם נתנו לי חינוך גרוע ולא גידלו אותי על שום דבר, אני לא יכל להגיד שלמדתי מהם משהו שעזר לי בחיים חוץ מבולשיט של דת שרק הרס לי את החיים מגיל קטן עד שהנפכתי לאתאיסט עם הזמן. השיחות היחידות שאני מקיים עם ההורים שלי זה "מה נשמע?" "טוב" "איך היה בבית ספר?" "טוב, תביאו אוכל" הם לא מתעניינים בשום דבר, לא בחיי חברה שלי, לא בנקבות, לא בדעות שלי לא בשום דבר, אפילו לא מעניין אותם אם אני מאושר או לא, כל מה שחשוב להם זה בצפר.

מהחברים הטבעיים שאני מכיר אני יודע שהם מעריצים את ההורים שלהם ושהם גדלו בסביבה שהם צריכים לגדול בה מגיל צעיר ובגלל זה החיים שלהם היו קלים מההתחלה-הם עושים ילדות כל היום, הם נהנים, יש להם מטרות בחיים, הם יודעים מה הם רוצים מעצמם, הם אנשים כיפיים, יש להם משהו שמייחד אותם הם שונים מכל שאר האנשים ה"רגילים" והמשעממים.

אם היו לי הורים נורמלים אולי לא הייתי צריך לרדוף אחרי המטרה הזאת כל כך הרבה זמן, לנסות למצא את עצמי, להיות בנאדם שאני מעריץ-להעריץ את עצמי. אני מקווה שזה עדיין אפשרי.
    קודם כל אני מאחל לך בהצלחה, שתמצא את המטרות שלך ותגיע אליהן. זה יקרה בשלב זה או אחר.
    ממה שתיארת על השיחות, אצלי זה הפוך. שואלים אותי על הכל והמון ואני מרגיש שאין לי פרטיות כי אני לא מסתיר יותר מדי מההורים. אני לא מסוגל לעשות את זה כי הם ההורים שלי. תמיד הדשא של השכן ניראה ירוק יותר, מכיר את הפתגם?

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ

קודם כל אני מאחל לך בהצלחה, שתמצא את המטרות שלך ותגיע אליהן. זה יקרה בשלב זה או אחר.
    ממה שתיארת על השיחות, אצלי זה הפוך. שואלים אותי על הכל והמון ואני מרגיש שאין לי פרטיות כי אני לא מסתיר יותר מדי מההורים. אני לא מסוגל לעשות את זה כי הם ההורים שלי. תמיד הדשא של השכן ניראה ירוק יותר, מכיר את הפתגם?
    חח מה מרגיש שאין לך פרטיות? אתה מספר להורים שלך הכל זה כמו ידידת נפש. ממש כיף.
    ותודה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

קורה. עם השנים אולי יצא לך לראות כמה.

גמאני כמוך אחשלי, קיבלתי אחלה חינוך שאצלנו משפחה זה לפני הכל. אין חוקים וצודק או לא צודק שזה מגיע לנושא הזה, זה אצלנו דבר קדוש.
    שהגעתי לארץ הייתי בשוק כמה שהכל פה שונה מאיפה שבאתי. לא חשבתי שקיים דבר כזה שאישה מרימה יד על גבר צועקת עליו והוא שותק ומבקש סליחה. עוד מגיל ממש קטן שמעתי מקרים הפוכים של התופעה (לא שאני מצדיק אותם אבל לפחות זה נראה יותר..טבעי) בהתחלה חשבתי שמסתלבטים עלי או שאני הוזה אבל לאט לאט הכל הבנתי שאני ממש לא.

בחיית רבאק אני רק לא מזמן היה לי קטע עם איזה מישהי, יש לה אגו נפוח כמו שלי ודי בצדק במקרה שלה, אני קולט איך שהיא מדברת לשאר הגברים שמקיפים אותה ואני לא מאמין למה שאני רואה. אנשים מדברים אליה כאילו היא הבת של אלפרון, קונים לה מתנות באלפי שקלים שהיא זורקת אותן לפח מול הפרצוף שלהם והיא גם יורדת עליהם כל שניה חחחח והקטע ההזוי שהם אשכרה ממשיכים באותה דרך שנים על גבי שנים. לפחות היא עוד נראית טוב יחסית, יש כונפות שמתנהגות הרבה יותר גרוע. ומקבלות אותו יחס.

זאת הסיבה אגב למה המנטליות פה דפוקה והפמניזם פה חוגג חופשי חודשי רק כי...
    הגברים בארץ סמרטוטים. וזה כבר לא משפט שלי אלא של כמה נשים שיצא להן לחוות קשר עם כמה גברים איכותיים, גם אם תוך כדי הן חטפו כאפה לפנים על השטויות שהן פלטו מפעם לפעם. אבל הכל מאהבה ומתוך רצון לחנך לכבוד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

אתה מדבר כמו פרימיטיבי. להכות את אשתך? כאפה מדי פעם? מה אתה דפוק?
    היא בן אדם כמוך ומי אתה שתוריד לה כאפה?

אתה רוסי?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי newbie101 צפיה בהודעה
    אתה מדבר כמו פרימיטיבי. להכות את אשתך? כאפה מדי פעם? מה אתה דפוק?
    היא בן אדם כמוך ומי אתה שתוריד לה כאפה?

אתה רוסי?
    למה פרימיטיבי? גם אם אני הייתי אומר שטות כמו "את מי את מעדיפה את אחיך או אותי" מגיע לי לקבל כאפה והיא מוזמנת לתת לי אותה או לזרוק אותי. הבעיה שאותי חינכו לכבוד למשפחה ולנשים ולא כמו תגברים (וגם הבחורות אגב) הסמרטוטים פה שמוותרים על דם של עצמם בשביל שרמוטה מזדמנת. זה למה אני מכבד בחורות שיש להן כבוד לעצמן ושחבר שלהן אומר להן לא לעשות ככה וככה ואל להתלבש ככה וככה הן זורקות אותו זה מראה על אופי חזק ובטחון עצמי. מה שאין לאף אחד היום.

אגב זה בעיה לרוב רק של משפחות רגילות ממעמד הביניים - במשפחות עשירות, משפחות עם "שם" ומשפחות פשע לעולם לא תראו תופעה כזאת שמוותרים על משפחה ועל העקרונות שלך בגלל חולשה זמנית בשם "אהבה".
    החינוך פה דפוק וצבוע.

וכן
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 04-04-2012 בשעה 13:56.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect