נכתב במקור על ידי Heracles שונא את ברצלונה, לא מסוגלת לנצח קבוצה טובה בלי לשחד שופטים.. U MAD BRO?
כדורגל זה כיף לשחק לא לאהוד....
מנהל פורום חתימות וסמלים ותמיכה גרפית לשעבר לא חברים רגיליםLikeMe | Roi.Z
נכתב במקור על ידי Heracles כל הגולים שלכם היו בעזרת השופט... זה לכולם: או: http://9gag.com/gag/3702025 וואלק אתם.. איזה גולים בידיוק? אתה יכול להגיד שברסה לא יותר טובה ממילאן? הלוואי יצא הגמר בארסה מילאן שתתחילו לדבר ואז תקבלו בראש עוד פעם
נערך לאחרונה על ידי CRAISER; 04-04-2012 בשעה 01:01.
נכתב במקור על ידי CRAISER וואלק אתם.. איזה גולים בידיוק? אתה יכול להגיד שברסה לא יותר טובה ממילאן? הלוואי יצא הגמר בארסה מילאן שתתחילו לדבר ואז תקבלו בראש עוד פעם בפעם האחרונה שמילאן וברסה נפגשו בגמר, מילאן באה כאנדרדוג ופתחה אותכם 4-0.. אבל אתה לא יודע את זה כי אתה אוהד בארסה מ2009 נכתב במקור על ידי INVADER U MAD BRO? רמה מאוד נמוכה יש לך..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Heracles בפעם האחרונה שמילאן וברסה נפגשו בגמר, מילאן באה כאנדרדוג ופתחה אותכם 4-0.. אבל אתה לא יודע את זה כי אתה אוהד בארסה מ2009 רמה מאוד נמוכה יש לך.. די די אל תבכה הגיעה לנו לנצח אל תגיד שלא, פשוט שיחקנו רמה אחת מעליכם
נכתב במקור על ידי CRAISER וואלק אתם.. איזה גולים בידיוק? אתה יכול להגיד שברסה לא יותר טובה ממילאן? הלוואי יצא הגמר בארסה מילאן שתתחילו לדבר ואז תקבלו בראש עוד פעם אל מה אתה בכלל מדבר, ניצחתם בזכות שיפוט רעוע ומסריח. עם הפנדל השני לא היה נשרק, אני מאמין שהיה נגמר 1-1, שהיה שולח את הקבוצה שלך הביתה מליגת האלופות.
נערך לאחרונה על ידי Display; 04-04-2012 בשעה 01:08.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Heracles רמה מאוד נמוכה יש לך.. U ARE?!
נכתב במקור על ידי INVADER די די אל תבכה הגיעה לנו לנצח אל תגיד שלא, פשוט שיחקנו רמה אחת מעליכם כן הרמה שלכם פשוט מדהימה, עובדה שכל הגולים הגיעו לכם.. אה רגע, רק הגול של אינייסטה היה חוקי.. הפנדלים היו מתנות
באלכם להחליף נושא זה לא זז לשום מקום?
לילה טוב
נכתב במקור על ידי Display אל מה אתה בכלל מדבר, ניצחתם בזכות שיפוט רעוע ומסריח. עם הפנדל השני לא היה נשרק, אני מאמין שהיה נגמר 1-1, שהיה שולח את הקבוצה שלך הביתה מליגת האלופות. נגיד לא היה תפנדל השני. ההינו מנצחים אותכם 2-1. ועל מה אתה מדבר בכלל? מה אתה משווה את מילאן לברצלונה ?
מה אתם אומרים על החתימה החדשה שלי ? אני עשיתי
נערך לאחרונה על ידי Chaos.; 04-04-2012 בשעה 01:43.
נכתב במקור על ידי oXis מה אתם אומרים על החתימה החדשה שלי ? אני עשיתי נחמד
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 נחמד תודה למה הורדת את החתימה שלך ?
נכתב במקור על ידי oXis תודה למה הורדת את החתימה שלך ? מנהלים -_-
חוקי הפורום