נכתב במקור על ידי Neobux אישרתי מה לעשות? שלחתי לך אז ככה קודם כל תכנס להזמנה ששלחתי לך תפתח משתמש ואז תראה בקיר שלי יש פרסום תלחץ עליו ויש עוד בקשה שתאשר ולבסוף אני ישלח לך 15 נקודות
נכתב במקור על ידי AmirClassic https://www.facebook.com/profile.php...24&ref=tn_tnmn ומה לעשות עכשיו? שלחתי לך
מה לעשות עכשיו יש לי אותך בחברים
נכתב במקור על ידי .Ferrari שלחתי לך אז ככה קודם כל תכנס להזמנה ששלחתי לך תפתח משתמש ואז תראה בקיר שלי יש פרסום תלחץ עליו ויש עוד בקשה שתאשר ולבסוף אני ישלח לך 15 נקודות p,פתחתי משתמש והכל שלח תבקשה שצריך
אחי תגיד מה לעשות אישרתי בחברים
נכתב במקור על ידי AmirClassic אחי תגיד מה לעשות אישרתי בחברים אני אשלח לך עכשיו נכתב במקור על ידי Neobux p,פתחתי משתמש והכל שלח תבקשה שצריך לא רשרום לי שפתחת משתמש
מה לעשות במה ששלחתה לי?
נכתב במקור על ידי .Ferrari אני אשלח לך עכשיו לא רשרום לי שפתחת משתמש פתחתי יש סקייפ? אני יראה לך ותסביר לי
נכתב במקור על ידי AmirClassic מה לעשות במה ששלחתה לי? להכנס לבקשות ללחוץ על ההזמנה לפתוח שחקן אחרי לצאת מהמשחק ללחוץ על פרסום של המשחק מהקיר שלי ללחוץ על בקשה ששלחתי לך וזהו נכתב במקור על ידי Neobux פתחתי יש סקייפ? אני יראה לך ותסביר לי אין לי יש לך TW?
נכתב במקור על ידי .Ferrari להכנס לבקשות ללחוץ על ההזמנה לפתוח שחקן אחרי לצאת מהמשחק ללחוץ על פרסום של המשחק מהקיר שלי ללחוץ על בקשה ששלחתי לך וזהו אין לי יש לך TW? לא אבל פתחתי משתמש יש לי אותך! איך לא?
נכתב במקור על ידי Neobux לא אבל פתחתי משתמש יש לי אותך! איך לא? לא עלת לי הזמה יכול להיות שנכנסת לא דרך ההזמנה
חוקי הפורום