נכתב במקור על ידי
משתמש אנונימי
טוב תהיו מוכנים להשתחצנות של החיים.. העיקר שאני באנונימי.. וזה לא ספאם..
אז ככה..
מרגיש לי לא הוגן שיש לי נתוני פתיחה כל כך טובים, נולדתי עם כל כך הרבה מזל וזה פשוט לא הוגן כלפי אחרים.
נולדתי למשפחה עשירה.
אני מחונן וחכם מאוד. מוציא ציונים גבוהים בלי להתאמץ.
אני בכיתה של מצויינות וכולם חורשים כדי לקבל 90 ואני בלי להתאמץ בכלל קיבלתי ממוצע 94.
עם בנות - הכי קל בעולם.
אני חצי ספרדי וחצי אשכנזי ומשום מה בנות מתות על זה..
לא יודע מה יש לי במראה אבל כנראה שאני חתיך או סקסי או משהו כזה..
יש שרירים וריבועים למרות שאני לא מתאמן.. אחרים שמתאמנים חודשים לא מגיעים לגוף כמו שלי ואני כל היום יושב וטוחן.
זה פשוט לא הוגן!!! מה כאילו חבר שלי נגיד חולם לראות מישהי בעירום ואני כבר עשיתי 6 השנה..
חברים שלי מתים לעבור את ה 55 במבחן ואני מקבל 95 בלי ללמוד לפני..
חברים רצים כל היום ומתאמנים והם שמנים ואני רזה ככה טבעי.
בנות מתחילות איתי לפעמים מיוזמתן וחברים שלי שעות מנסים רק להוציא מילה למישהי שהם מחבבים..
עד לפה זה לא הוגן וזה ממש משתחצן והכל.. אבל כאן מגיעה הבעיה..
צרות של עשירים אם תרצו..
אני מרגיש שהכל בא בקלות מדי.. אני לא מתאמץ בשביל שום דבר..
אין לי שום סיפוק.. וגם סיפוק מיני מאבד את ערכו כשאתה לא מתאמץ בכלל..
הייתה לי חברה שנה, וכשנפרדתי ממנה אחרי 3 שבועות עוד אחת, נפרדתי ממנה ואחרי 3 ימים עוד אחת, נפרדתי ממנה ואחרי חודשיים עוד אחת.. ונפרדתי ממנה לפני יומיים..
הגעתי למצב של לדפוק ולזרוק כי אני מרגיש שזה קל מדי כל הבנות האלה.. הן בכלל לא גורמות לי להתאמץ להשיג אותן או לעשות איתן משהו, והן נותנות מהר מאוד. וכדי באמת להיות מאוהב במישהי אתה צריך להרגיש שכבשת אותה אבל הן באות כל כך מהר ואני לא מתאמץ בכלל..
יש עכשיו מישהי חדשה.. היא ממש חמודה ומתוקה אבל גם היא התלבשה עליי ואני מרגיש שאני לא מתאמץ..
חשבתי על לדחות את זה קצת כדי כאילו לכבוש אותה אבל היא כבר ממש רוצה ואני לא יודע מה להגיד לה..
קיצור.. זין בעין..
ואני יודע שתגידו "איזה הומו אתה תראה מה יש לך ואתה בוכה" אבל כן גם אני רוצה לבכות לפעמים ואני יודע שלא בצדק..
סעמק אני רוצה פעם אחת להתאמץ ולהשיג משהו לא בגלל הנתוני פתיחה שלי אלא בגלל שהתאמצתי..
יאללה לא נורא