נכתב במקור על ידי Display לא. פעם הגענו גם ל1500 היום זה לא ככה לצערי, כולם יאבשים.
נכתב במקור על ידי oXis אם תרצו אין זו אגדה יאללה תגיב אז אני רוצה את שילגיה זה לא אגדה עכשיו נכתב במקור על ידי Display לא. פעם הגענו גם ל1500 חחח פעם אולי אפשר להספים שיהיה יותר סיכוי?
קוראים לי חומוס
בואו אסוציאציות אני אתחיל. לילה.
נכתב במקור על ידי oXis בואו אסוציאציות אני אתחיל. לילה. חומוס
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס אז אני רוצה את שילגיה זה לא אגדה עכשיו חחח פעם אולי אפשר להספים שיהיה יותר סיכוי? חחחחחחח המנהלים לא מרשים להספאים, אתה תקבל באן חבל. ותאמין לי אני מדבר מניסיון, הייתי מקבל כאן באנים כל שני וחמישי חחח
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס חומוס פיתה
לילה טוב
נכתב במקור על ידי Display חחחחחחח המנהלים לא מרשים להספאים, אתה תקבל באן חבל. ותאמין לי אני מדבר מניסיון, הייתי מקבל כאן באנים כל שני וחמישי חחח חחחח מנהל פשע ככה עברתה צעד? בוא נספים עכשיו נעשה עוד איזה 7 עמודים נראה לך הם יעברו על כל האשכול? יבדקו 3 עמודים בהתחלה 3 בסוף וזהו
נערך לאחרונה על ידי גלידה בוריס; 05-04-2012 בשעה 03:20.
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס חחחח מנהל פשע ככה עברתה צעד? בוא נספים עכשיו נעשה עוד איזה 7 עמודים נראה לך הם יעברו על כל האשכול? יבדקו 3 עמודים בהתחלה 3 בסוף וזהו תמשיך באסוציאציות זה הסיכוי היחיד
נכתב במקור על ידי oXis פיתה שניצל
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס שניצל פירה
נכתב במקור על ידי oXis פירה בלרוסיה
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס בלרוסיה אירופה
נכתב במקור על ידי oXis אירופה תאילנד
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס תאילנד נסטי
חוקי הפורום