הפורום הזה מזמן כבר לא "ללמוד ולהשתפר" חחחח
הכל פה זה קרב מוחות אחד גדול
true story
הפורום הזה מזמן כבר לא "ללמוד ולהשתפר" חחחח
הכל פה זה קרב מוחות אחד גדול
true story
נערך לאחרונה על ידי D@nIeL; 05-04-2012 בשעה 13:57.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
|
|
רגע רגע רגע רגע אז נניח רגע שאני תותח ב"נייט גיים"
ובמידה ואני נפגש עם בחורה שהכרתי ביום או יותר נכון ב"DAY GAME" או שאני יוצא לים עם כמה בחורות וחברים שזה גם ב"דיי גיים" או שסתם בא לנו להפיל ראשים בבית ריק לאור יום באילת או שאני טס לבורגס עם חברים והם רוצים להתחיל עם כוסיות בים תוך כדי ואני אומר להם "לא יכול אחים שלי יש לי AA משתק בואו נחכה ללילה שאי יהפוך לזיין"
או שאני יושב עם קבוצה של בנות ב-לילה- על בקבוק אבל לא במועדון או פאב אלא סתם איפשהו זה אומר שכרגע אני אפס?
זה אומר שביום אני חנון וביישן ובלילה אני זיין? תגיד לי אתה שומע את עצמך מדבר בכלל מה אתה מושפע מדרקולה?
יש תותח ויש גרוע מי שהוא גרוע הוא גרוע בכל מקום ומי שהוא שפיץ הוא שפיץ בכל מקום סוף פסוק.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 05-04-2012 בשעה 14:07.
שניכם בדרנים גדולים, אבל בגדול אוהב החתולים צודק. אתם לא יכולים להגיד שאין הבדל בין אינטראקציה באמצע מועדון הומה אדם ועמוס ברעש שבקושי אפשר לשמוע גם אתה צורח לה באוזן לבין לשבת בפאקינג ארומה אספרסו באר בשאנטי לצלילי מוזיקת מעליות זה וייב אחר זו שפת גוף אחרת וזה גם תוכן אחר בשיחה.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
אז כמו שאמרת אם אני במועדונים "שפיץ תותח" נניח ש
אז כשאני הולך עם מישי ל"ארומה אספרסו בר" בשאנטי זה אומר שזהו אני מיד נהיה ביישן וסגור שלא מסוגל לפתוח תפה וכלל הנראה גם לא אסגור כלום כשבלילה שלפני הסנפתי קוק עם חשפניות הולנדיות על יאכטה?
בחיית אחי זה לא הגיוני מה שאתם חושבים בחיים שלי לא ראיתי דברים כאלה
בוא אני אהיה איתך רציני רגע - אני לא רואה שום הבדל. "שפת גוף שונה"??? מה הקשר WTF
זה לא מה שאמרתי פשוט אמרתי שקיים הבדל בנאדם לא יכול להיות טוב ביום ורע בלילה זה טיפשי.
זה לא הבדל עצום אבל הוא קיים, גם במרחק עמידה, במסיבה אתה יכול לבוא חצי מטר מבחורה לשים עליה ידיים ללחוש לה באוזן לקחת אותה מהיד למקום אחר או החוצה, זה דברים שאתה לא יכול לעשות באמצע מרכז קניות כיסי כוח גבוה שהיא תירתע. גם מבחינת הצפיפות הזרימה היא הרבה יותר קלה במקום צפוף מאשר במקום שאנשים משוט עוברים בו
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
Maacabi fanatic, אל תרגיש צורך להצטדק. אתה צודק במאה אחוז..אלה שלא מסכימים איתך, עוד לא חוו לילה במועדון, סוף פסוק.
להתחיל עם בחורה בטיילת, בבית קפה, ברחוב או אפילו בבסיס בקרייה זה לא אותו הדבר כמו להתחיל עם בחורה במועדון. למה? ככה.
סטים ביום, זאת צורה אחרת לכל דבר. אתה יכול לדבר בטונים שונים, אתה יכול לזוז, לצחוק ולעשות מה באלך.
סטים בלילה זה אחרת לגמרי. הכל צפוץ. אנשים מכל כיוון ומכל מטר וחצי יש בן אדם. אז לזוז..ירד מהפרק. אתה לא יכול לדבר בטונים שונים ולהדליק אותה כי יש רק שני טונים לדיבור במועדון. אחד זה לצרוח לבחורה באוזן והשני זה..לתת לגוף "לדבר".
אני מקווה שהבהרתי את העניין.
איך אתה רוצה לא לשים זין על ההבדל, אם יש הבדל? זה כמו שלא תשים זין על ההבדלים בין חריף לסוכר. אי אפשר לא לשים זין על ההבדלים, כי זה פשוט שם.
ולא, לא הבנתי מה אתה רוצה חוץ מזה, לא הבהרת את העניין.
4 תווים.האם ה"מומחה" עושה עדיין סארג'ים ומחפש בחורות ברחוב? האם הוא יוצא במטרה להתחיל עם בנות?
לא
האם הוא מאמין בלהפיץ את הגישה של רדיפה אחרי חומריות, גם למתחילים וגם למתקדמים?
כן
האם "המומחה" לא מאמין שאפשר להשתנות בדרכים טבעיות וחייבים לצאת לסארג'?
לא
האם תעדיף מומחה טבעי שהיה "ילד רחוב" וכתוצאה מכך נהיה חברותי+למד לתקשר עם אנשים ברמה שאף קורס פיקאפ לא יכול ללמד אותך, או שתעדיף אחד כמו סניה או יגאל שטארק?
לא יודע, אבל אני לא אוהב כובעים
האם אתה בעד שה"מומחה" מאמין בסמים ואלכוהול בתור חברים לחיים ויועצים צמודים?
בטח גבר, על כל שוט שאתה נותן זה עוד בחורה במיטה לזיין!
סתם זה, סמים ואלכוהול זה רוב הזמן חארטות של כל מיני וואנאבי גברים "תראו אותי אני יכול לתת שוט אני גבר!!" - לדעתי לפחות
האם אתה מוכן לזרום עם הכל, גם מה שנשמע לך "לא נכון" ו"לא הגיוני" ואפילו סותר דברים ששמעת מכל מיני "גורואים"?
מה שעובד עובד, וגורואים שמורו.
מה שהם באים להגיד, זה כשמישהו טוב עם בנות הוא טוב גם ביום וגם בלילה.
אם הגישה שלך נכונה, היא טובה גם ביום וגם בלילה. ומגיעים לזה דרך עבודה על עצמך, לא על אחרים.
חחחחחחח אני מסטול רצח ככה שאם אני לא מגיב לעניין בעיה שלכם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גיליתי תחביב חדש שלא ידעתי שיש לי עד היום לעקוץ ילדים שאני לא מכיר בפורום מספר פעמים ביום ..
האם אני עושה את זה בשביל הכיף?! בשביל הספורט? האם אני מתכוון להיות מקצוען?! כנראה שלעולם לא נדע!
באמא שלי שאתה חי בסרט .. מה SP בפורום ?! מה אתה רציני או שאתה מסתלבט עלי?!
חסר חיים מבחינתי זה בנאדם שמרגיש שהוא חייב לגשת ל1000 בנות תוך 30 יום ואם לא הוא ירגיש חרא עם עצמו
תבין כפרה.. לא מנסה להיות גורו של אף אחד ואני יודע שיש לי המון ללמוד .. יש לך רגשי נחיתות חבר.. טפל בזה
אבל אני במהלך של שינוי בחיים שלי .. אנשים אומרים לי שאני משתנה , בחורות אומרות לי שאני שונה
אני מרגיש ש-ו-נ-ה זה הרגשה מטורפת שכנראה לא תבין בחיים ..
וכשאמרתי שאני לא עושה דיי גיים התכוונתי שאני לא יוצא לסארג'ים יותר ..
אף פעם לא יצאתי לסארג' בלילה .. תמיד הייתי יוצא ביום
זה לא אומר שאם אני רואה כוסית שבא לי עליה אני לא אתן בראש
מי שהיה היום בחוף איפה שאני גר ידע שהיינו שם והיה קשה מאוד להתעלם מאיתנו
אבל אני לא אצא במטרה להתחיל עם בחוריות .. כי זה גיי
אני אסיים בנג :
הציפורניים שלך ממש יפות .. אמיתיות?!
טוב עשיתם פה סלט משטויות.כל אחד עונה על משו אחר.
מהניסיון שלי ושל כל בנאדם זורם וטבעי:כן ברור שיש הבדל בין היום והלילה מבחינת וויב רמה וקצב.אבל זה לא משנה לאחד שטוב עם אנשים(דגש על אנשים ולא בנות כי זה לא המטרה)וחכם חברתית והתוצאות שלו ידברו בפני עצמם מן הסתם.
מה כן ההבדל?אז זהו שיש הבדל לדוגמא אני אחד שעושה הרבה שטויות-אוטומטית טיפוס של מסיבות,אני עושה תשטויות שלי כ-ל היום.בלילה אנשים מקבלים אתזה טבעי ואני יוצא מלך וביום לא כ"כ אבל זה לא שהם יכולים לעשות לי משהו. זה אומר משהו עליי?! לא! אני עדיין אותו בנאדם שנשאר הוא עצמו טבעי היחידים שמתחלפים זה הסביבה.
מסקנה:אני בוחר/משנה את הסביבה שלי ולא להפך זה למה גם אם אני בטבעי טיפוס יותר של לילה עדיין זה לא מפריע לי להנות גם ביום.
מינימקס:כפרע עליך גם אתה מעתיק את שפת הכפרה של בייקר.לפחות תן קרדיט יזונה.. ורואים כבר מהסגנון כתיבה שהתחלף אצלך שדברים מתחילים לזוז והאגו הכ"כ מוכר של אחרי שינוי עובר גם אליך.זה קרה גם אצלי ואצל כל אחד שהסתובב 180 מעלות תהנה ממנו רק תשתדל שזה יהיה תחת שליטה.אתה לא רוצה ליפול חזק בבום שזה מה שקורה למי שלא תופס שליטה על השינוי שלו ומנווט אותו לאן שהוא צריך.
בהצלחה........כפרה.