קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ***כמה דברים שצריך לעשות לפני לפתוח אשכול***
    על ידי Mr.G בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-11-2011, 08:22
  2. דברים שצריך לדעת על הסילבסטר !
    על ידי Aviv.E בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 01-01-2010, 01:18
  3. [פרסום] דברים שצריך לדעת על ראפ והיפ הופ!!
    על ידי milan4ever בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-04-2008, 15:24
  4. כמה דברים שכדאי לדעת..
    על ידי DreaMEateR בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-11-2005, 13:10
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

איך לגרום לבנות להידלק/להתאהב בך , כמה דברים שצריך לדעת על FRAME.

ברירת מחדל איך לגרום לבנות להידלק/להתאהב בך , כמה דברים שצריך לדעת על FRAME.

המאמר נכתב לאנשים קצת יותר מתקדמים , שיש להם אומץ לגשת לבחורה ,מי שלא מסוגל לעשות זאת יש מאמרים אחרים בשבילכם.

בכל מקרה אני הולך לדבר על המושג FRAME וקצת על REFRAME.
    אני אדבר על הכלים העוצמתיים האלו בצורה שאני רואה אותם , הכלים האלו עובדים בשבילי וכנראה שלא יעבדו בשביל כל אחד , אבל מבחינתי
    זה שווה את ההשקעה והמאמץ מצידי לכתוב את המאמר , במידה ואפילו 3 אנשים , הראייה שלהם תשתנה בזכות זה.
    אני אסביר סיטואציה שקוראת המון פעמים לחברה מתחילים ויכול להיות שתימצאו את עצמכם בין השורות הבאות:

קראת המון חומר , אתה יודע את כל התאוריות, יוצא לשטח , מתחיל עם בחורות , פה ושם אתה משיג משהו , או לא משיג יותר מידי , אבל אתה מרגישים שאתה כל הזמן במרדף אחרי הבחורה , אתה לא יודעים איך להפוך את הדברים , איך לגרום לבחורה לרדוף אחריך , בנות לא מתחילות איתך , ואתה רוצה שינוי.

ברוך הבא לעולם המציאות המדומה.
    אני וחברים שלי צוחקים אחד על השני כל הזמן , זה הולך ככה:
    חבר:היא התחילה להגיד לי משפט מפגר , סיימה אותו וחיכתה לתגובה שלי , אמרתי לה לא ,התעלמתי והמשכתי לדבר על משהו אחר , עשיתי את זה שוב פעם ושוב פעם , ובסוף היא נכנסה איתי למיטה / השתגעה ממני / לא רצתה לעזוב אותי.
    השיחות שלי ושל חברים שלי נשמעות הרבה פעמים ככה, אנחנו לא דוגמנים(חוץ מאחד מאיתנו) , אבל אנחנו נראים טוב מאוד , לא בהכרח במראה , אלא באיך שאנחנו מתנהגים/נושאים את עצמו בחברה , הרושם הראשוני שלנו הוא חזק מאוד , אבל זה לא טבעי , זה אומנות(לפחות אצלי זה לא טבעי,בעבר..היום זה כמו טבע שני).

בכל מקרה אחרי שחבר שלי מסיים לספר לי את הסיפור אני תמיד אומר לו שהוא עיוות את המציאות , או , המציא את המציאות..המצאת מציאות..מאיפה המושג הזה הגיע אלינו בכלל?

הכל מתחיל מסטיב ג'ובס

אני אצא מנקודת הנחה שאתם יודעים מי זה סטיב ג'ובס(אבוי לכם אם לא) , אבל לא קראתם את הביוגרפיה שלו.
    סטיב ג'ובס היה ממציא מציאות ידוע , אנשים אמרו עליו שהיה לו "שדה עיוות המציאות" , הבן אדם גרם לדברים שלא היו הגיונים , להיות הגיונים..כמעט כאילו הוא דמות מסרט.
    הוא היה מוציא מאנשים דברים שהם בחיים לא האמינו ולא חשבו שאפשריים,הוא גרם למציאות להתעוות ולדברים הלא הגיוניים להיות הגיוניים,סטיב ג'ובס ..האיש כמעט כמו נביא , שמנבא דברים שלא קיימים , רק שהוא היה גורם להם להתעורר לחיים,כמובן יש לו צד מאוד אפל אבל אנחנו לא כאן כדי לדבר על זה.

אני יוצע מנקודת הנחה שהעולם מתחלק לשתיים סוגים בנוגע למציאות
    1), רוב האנשים בעולם מאמינים שהמציאות פשוט מתנהלת כמו שהיא ואנחנו צריכים להגיב אלייה בהתאם
    2) הסוג השני שמאמין שהמציאות משתנה , לפי איך שהם מחליטים.

אני וחברים שלי שייכים לסוג השני.
    יש דרגות של שליטה בעיוות המציאות , אנחנו לא שולטים עדיין לגמרי אבל אנחנו בדרך לשם , וכשניהיה שם , יהיה לנו הכל בחיים שלנו,מעבר לבנות,אבל אנחנו מתרכזים היום בבנות.

אז מה זה בעצם FRAME
    אני אפשר את זה בדרך שלי:בעיקרון FRAME הוא הדרך שבה אתה בוחר לראות את העולם , איך הוא מתנהל,הFRAME מושפע מהמון המון דברים , אמונות אישיות , סיפורים של אנשים , סרטים שראית , כל אלו עזרו לעצב את צורת המחשבה שלך לגבי המצבים השונים שקורים לך בחיים.

מה המטרה של המאמר הזה?
    אני לא רוצה להיות כמו הגורואים(אני לא גורו) , שמקשקשים לכם את המוח , אני אכתוב כאן טיפים , שעוזרים לי מאוד עם בנות, וגרמו עם הזמן לזה שבנות גם מתחילות איתי ורודפות אחרי , וגם מתאהבות בי , ולא רק להפך(גם אני יודע לרדוף כמובן , אבל בקלאסה.)

פריים חזק
    צורת המחשבה שלי לגבי עצמי , היא שאני בן אדם עם ערך בחברה , אני רקדן , אני מכיר הרבה אנשים , יש לי הרבה מאוד חברים , אני לא בן אדם רגיל , אני בן אדם עם מטרות ושאיפות גבוהות , אני יודע מה אני רוצה,ולכן יש דרך מסויימת שאני צריך להגיב ולהתנהג לפייה,כדי שתצליחו להביא את הבנות שאתם רוצים , וכדי שבנות ידלקו עליכם , אתם צריכים להיות סגורים על עצמכם(זה מאוד קשה ואף פעם לא סגורים ב100% אבל גם 90% זה טוב),אתם צריכים לדעת מה אתם רוצים , לא להתפשר , לא להרגיש מאויימים מאנשים אחרים,מגברים אחרים , לדעת את המקום שלכם ולא לפחד להביע את הדעות שלכם , אבל מצד שני לדעת מתי לעשות את זה ואיך(זה בא עם הניסיון),והכי חשוב , לא להיות תלויים בכלום!

לא להיות תלוי בכלום
    הגישה שלי היא כזאת , אני תמיד עושה כייף , אני תמיד חיובי , תמיד נהנה , אני רוצה משהו אני עושה אותו , אני רוצה את הבחורה אני ילך עלייה , יצא משהו יצא , לא יצא , אני ממשיך הלאה ולא מתעקב , לא אוכל סרט , אני לא נותן לעצמי להגיע למצב שאני תלוי במשהו , עד שאני מאבד עליו שליטה.

דוגמא מהיום

בחור מהפורום הזה שאני קצת עוזר לו מידי פעם , ושעשה התקדמות מדהימה בשבועות האחרונים שאל אותי שאלה.
    התשובה שלי הייתה קצת מגעילה , אבל תכף תבינו למה
    הוא ומישהי כמעט התנשקו , זה היה לפני שנתיים.
    היא אמרה לו , שזה לא מתאים , ושהם יחכו אחרי בומבמלה כי יש שם הרבה בנות.
    אחרי זה היא כמעט ולא ענתה לו לאס אמ אסים , והוא לא הבין למה.
    אחרי זה הוא ראה בפייסבוק שלה שהיא במערכת יחסים.
    אחרי זה היא נפרדה מהחבר שלה(לא ענתה לו כל הזמן הזה) , וחזרה לדבר קצת.
    עכשיו היא שוב פעם לא עונה לו כל כך.
    הוא משתגע ולא מבין למה.

אני מקווה שאתם יודעים לקרוא בין השורות , זה פשוט מאוד , הוא בפריים שלהם.
    איך זה מתפרש?
    הוא חיי בעולם שלה , הוא חיי בסרט שלה , הוא נכנס לפייסבוק שלה להעתדכן מה קורה בחיים שלהם , לא להפך.
    היא זאת שמחליטה מתי לדבר איתו ומתי לא , הוא תמיד יהיה שם כדי לענות לה.
    הוא כמעט נישק אותה וזה היה הדבר הכי קרוב שהיא נתנה לו ללהיות איתה , ומאז הוא נאחז בזה בתקווה שאולי יקרה משהו,בזמן שהיא משחקת בו.
    התשובה שלי הייתה פשוטה.
    תפסיק להיות נואש , תמשיך הלאה.

כשאתה נואש למשהו , הסיכוי שלך להשיג אותו הולך וקטן , הפריים שלך צריך תמיד להיות שאתה בשליטה , לא בצורה מוגזמת , לא קונטרול פריק,מותר למתוך את הגבולות,אבל לא לאבד שליטה , ולהתחיל להיות נואש , נידי.

המצאת המציאות בשיאה

אחד השיאים שלי , היה לגרום ל 2 בחורות , כוסיות , דוגמניות , לרדוף אחת אחרי השנייה (גם אני הייתי איתם במשחק שם) , במגלשות של מקדונלדס בזמן שילדים קטנים משחקים שם , הבחורות האלו אף פעם לא היו עושות דברים כאלה עם מישהו אחר, אני המצאתי את המציאות באותו יום , בגלל שלא התייחסתי אליהם כמו כוסיות מדהימות, הייתי אליהם כמו הבנות שהם היו בתיכון , עם הגשר והכל , והוצאתי מהם את הילדות הקטנות שקיימות בתוכם, כולם רוצים לעשות שטויות , כולם רוצים להנות , אז מה אם הן דוגמניות פצצות?

האיש והאגדה ממציא את המציאות

חבר שלי לקח היום HB9 ועשה לה שיעור ברייקדאנס , היא מאוהבת בו , פעם חשבתי שבנות כאלה בחיים לא יעשו דברים כאלה , חבר שלי המציא את המציאות מחדש , וגרם לי להבין שכל בחורה היא בחורה , ילדה קטנה , וחמודה , ולא משנה באיזה אריזה היא מגיעה , תיקנתי את הפריים שלי במיידי.

בקצרה לא להיות נואש , לא לחכות להודעות ממנה כל היום , להיות עסוק בחיים שלך , ולתת לה להיות חלק מהם , חלק מהבן אדם המדהים שאתה , מהמסע שאתה עובר , במידה ואתה לא עובר מסע , לא ממציא מציאות בחיי היום יום שלך , אתה בן אדם בלי יותר מידי ערך , ויהיה קשה לבנות להתאהב בך , ולרדוף אחרייך , אבל רוב הסיכויים שתמצא איזה חברה .. אה?
    לא מחפש אישורים

אתה ניגש לקבוצה של בנות , הדברים הראשון שהם יעשו כשתיפתח אותם זה להסתכל אחת על השניה , במבטים כאלה , מבטים שגורמים לך להרגיש אאוט סיידר , הם יזרקו גם איזה הערה , אתה תרגיש הכי לא בנוח , אתה תרגיש את זה , הגוף שלך יסדר את זה , לא משנה מה אתה הולך להגיד , אתה גמור.

המטרה שלי היא להראות שאני לא מחפש אישורים מאף אחד אף פעם
    הבחורות לא יכולות לבחון אותי , אני לא מחפש מהם אישורים , אני לא מעוניין באישורים שלהם , אני מעוניין בלהתבטא , בלהיות אני עצמי כאן ועכשיו , לא מעניין אותי מה הם חושבות או מה הם יודעות , כי הם לא יודעות כלום , אבל אני תכף אלמד אותם כמה דברים , אני עברתי את המבחן שלהם כי הוא לא יכול להתקיים , אני לא משתתף בו , שיבחנו מישהו אחר.

אני דואג לדברים על דברים שאני אוהב , כי הבחורה תמיד תדבר על דברים שהיא אוהבת , אני לא מנסה להתאים את עצמי אלייה.
    למען האמת , אני מדבר עם בחורה עכשיו , חמודה מאוד , יש לנו שיחות מעניינות ואנחנו מאוד שונים , אמרתי לה שאנחנו מאוד שונים , היא אמרה שאני צודק , שכבנו היום..
    כי זה לא משנה , אני לא מחפש להתאים את עצמי אלייה , אני לא מחפש להגיד את הדבר הנכון בזמן הנכון שהיא תיהיה מרוצה , אני דואג שאני יהיה מרוצה , ואני מקווה שהיא תיהיה מרוצה גם , כי אני יודע שאני כייפי , מצחיק , שובב , וכל מי שהיא אוהבת.
    אני בטוח במה שאני אומר
    כשאני אומר דברים אני בטוח בהם , זה הדבר הכי חשוב בעולם , הבחורה בודקת אותך כל הזמן , היא תדע עם מסתתר פחדן ושקרן מאחורי המשפטים או לא , וכדי לא להיות פחדן ושקרן , אתה צריך להיות כנה ואמיץ , לא להתבייש , להגיד מה שאתה חושב , אז תפסיד את הבחורה אז מה? , יש עוד מליון , אתה לא רוצה ללכת עם בנות שמקובעות בדעה שלהם ולא מספיק חכמות כדי להקשיב , מצד שני כמובן לא להיות מגזים וחסר טאקט..(טוב לפעמים קצת..)

מקרה שקרה
    בחורה שאני מדבר איתה , אמרה לי שהיא הבינה מה הקטע שלי
    שאלתי ,מה היא הבינה
    היא אמרה שאני לא בחור רומנטי ופוצי מוצי , שאני בחור של הרבה בנות , ואני לא רוצה חברה עכשיו או אף פעם .
    אמרתי לה , אווקיי
    היא שאלה אותי זה נכון?
    אמרתי אולי.
    היא השתגעה קצת , ניסתה להוציא ממני , אמרתי לה שאני צריך ללכת.
    באותו יום היא התקשרה ואמרה לי שהיא מתה לראות אותי כבר.
    נתתי לה לראות שאני לא מפחד ממה שהיא חושבת עליי , לא ניסיתי להכחיש , אחרת הייתי נופל לפריים שלה , שמרתי על שלי , נתתי לה להרגיש שאולי היא תאבד אותי , למרות שלא אמרתי כלום.

ה FRAME שלי הוא הדומיננטי , מצטער.
    הרבה בחורות שונאות אותי , אבל הם לא מנתקות קשר איתי , כי אני מעניין , כייף להן איתי הם פשוט רוצות יותר , ואני לרוב לא רוצה את מה שהן רוצות .

REFRAME

זה דרך לשנות את צורת המחשבה של מישהו ולשאוב אותו לעולם שלך .
    דוגמא:
    ישבתי מול בחורה על ספסל בים , היא סיפרה לי על משהו רע שעובר עלייה והרגשתי שזה הולך לחרבן לנו את השיחה.
    אמרתי לה :
    תקשיבי , כרגע אני ואת , פה בים , המזג אוויר מושלם , והכי כייף לי איתך בעולם , את באמת רוצה להרוס הכל ולדבר על דברים כאלה?
    היא: לא אב..
    קוטע אותה , אז תפסיקי , אני מתגעגע לניצוץ הזה בעיינים שלך , כשאנחנו מדברים על דברים שאנחנו אוהבים , כמו השיחה שהייתה לנו שלא הפסקנו לצחוק שעה זוכרת?
    היא: כן (נהיית יותר שמחה)
    אני:טוב , אני נותן לך חיבוק עכשיו , בחיבוק הזה אני מעביר לך אנרגייה טובה וחיוביות , את שוכחת מכל השטויות , ומתרכזת רק בי ובך מוכנה?
    היא:כן
    אני: מחבק אותה , חיבוק עמוק ושקט , ואז עושה משהו מצחיק , היא צוחקת , ואני אומר לה שזהו התהליך הושלם , היא מאותו רגע שמחה , כישפתי אותה.

זה נורא פשוט , העניין הוא שאתה צריך להיות בטוח במה שאתה עושה , ואנשים אחרים יהיו בטוחים בעצמם לידך , דוגמא:

האיש והאגדה שופך לכולם מים לוודקה.

אותו בחור שדיברתי עליו מקודם החליט להמציא את המציאות כשהוא היה עם חברים שלו באילת לא מזמן.
    היא לקח בקבוק וודקא ענק ויקר , מילא אותו במים , עבר בין כל האנשים במסיבה והתחיל לשפוך להם מים לשתייה ולהרוס להם את השתייה , הוא עשה את זה בכזה ביטחון ובכייף , שכולם זרמו איתו , אף אחד לא נתן לו מכות או התעצבן עליו , ואנשים נתנו לו להרוס להם את השתייה (חלקם ידעו שזה מים) , הוא שולט בעניינים בצורה כזאת שלא אכפת לו כלום , הוא נהנה , וגורם לכולם להנות , כולם דיברו על זה אחרי זה הרבה..

העניין הוא לעשות דברים בביטחון עצמי מלא , בלתי מעורער , לדעת מה אתה שווה , לא לחפש אישורים ולא להיות נידי , זה לא מושך , זה מגעיל , ואף אחד לא רוצה להיות כזה.
    אתה רוצה להיות מישהו שכולם מעריצים אותו ומחפשים אישורים ממנו? תן לי להגיד לך שהדרך ארוכה , אבל תנסה להבין טוב טוב מה כתבתי במאמר , מה ה MIND SET שצריך להיות לך , כשאתה עושה דברים , מי אתה רוצה להיות? אתה יודע ? , תנסה להגיע לשם , הדרך ארוכה , אבל השינויים יבואו מיד , לכן כשאנשים פה שואלים איזה משפט להגיד לבחורה(משפט פתיחה) , אני צוחק קצת בפנים , זה לא משנה!!! זה לא מעניין !! השאלה היא איך אתה אומר את מה שאתה אומר , עד כמה אתה בטוח בעצמך , ועד כמה אתה מסוגל לעוות את המציאות של הבחורה.

מקווה שזה פותח לכם קצת את הראש , אני אכתוב עוד מאמרים כאלה אם יהיה ביקוש , כי זה לא בדיוק למתחילים , ולא בדיוק לאנשים שלא עשו כלום בחיים שלהם.

בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי Gama; 04-04-2012 בשעה 02:14.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

תשמע זה מאמרים שצריכים להיות בפורום, מאמר פשוט מצוין.
    שאני מסתכל על מה שאתה אומר, באמת אני מכיר אנשים שמסתכלים להם בפרופיל קבוע ועשיתי בדיקה וזה אותם אנשים חוזרים על עצמם.
    ולפעמים אני חלק מהאנשים האלה, כנראה שהם באמת שאבו אותי לעולם שלהם כי הם מתנהגים כאילו יש להם מה להציע לך(ויש להם).
    הקטע של לשאוב אנשים לעולם שלך מאוד מתחבר לדרך שטיילר מדבר עלייה שאני מיישם אותה עד היום.
    אני מרחיב מעגלים חברתיים ולמרות שאני מכיר כמעט את כולם בעיר שלי ואני מכיר הרבה אנשים באיזור שלי אני עדין מרגיש שאני בתחילת הדרך..
    ולא שמתי לב אבל איך שאני מסתכל על זה, יכול להיות ששאבתי הרבה בנות ובכללי אנשים למציאות שלי..
    בקיצור, מאמר אחד משמעות גדולהה!!
    אני ממליץ לכל אחד לקרוא את זה

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

אחלה מאמר, מחזק את כל מה שאמרת פה..
    אחד הדברים שאולי הכי השתנו אצלי מהתקופה שנכנסתי לתחום לתקופה שהגעתי להצלחות עם בחורות זה הFRAME שלי, כשאתה מפסיק לחפש אישור לכל דבר שאתה עושה ואתה פשוט מאמין שהבחורה תרצה אותך לא משנה מה אתה עושה הבחורה נשאבת לזה.
    דיברת פה גם איך לא להישאב לפריים של הבחורה ולשאוב אותה לשלך, הנה דוגמה מצויינת לזה: (דקה 5:53):

שימו לב איך הבחורה אומרת לו שהוא במרחב הפרטי שלה הוא רק מסתכל עליה, מהנהן עם הראש ובכלל לא מושפע מהדברים שהיא אומרת, חצי דקה אחרי זה היא שואלת אותו אם הוא נהנה.

(אגב למי שמתכוון לצפות בכל הסרטון, הוא מציג בגדול את כל מה שגמה אמר פה, הפריים של הבחור בסרטון חזק בטירוף ושואב כל בחורה שמדברת איתו).
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 04-04-2012 בשעה 01:51.

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    אחלה מאמר, מחזק את כל מה שאמרת פה..
    אחד הדברים שאולי הכי השתנו אצלי מהתקופה שנכנסתי לתחום לתקופה שהגעתי להצלחות עם בחורות זה הFRAME שלי, כשאתה מפסיק לחפש אישור לכל דבר שאתה עושה ואתה פשוט מאמין שהבחורה תרצה אותך לא משנה מה אתה עושה הבחורה נשאבת לזה.
    דיברת פה גם איך לא להישאב לפריים של הבחורה ולשאוב אותה לשלך, הנה דוגמה מצויינת לזה: (דקה 5:53):

שימו לב איך הבחורה אומרת לו שהוא במרחב הפרטי שלה הוא רק מסתכל עליה, מהנהן עם הראש ובכלל לא מושפע מהדברים שהיא אומרת, חצי דקה אחרי זה היא שואלת אותו אם הוא נהנה.

(אגב למי שמתכוון לצפות בכל הסרטון, הוא מציג בגדול את כל מה שגמה אמר פה, הפריים של הבחור בסרטון חזק בטירוף ושואב כל בחורה שמדברת איתו).
    לא הכרתי את הסרטון,מעניין מאוד...מלא דוגמאות טובות יש שם

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

ענק!
    חובה לשים בנעוץ

You feel intimidated asshole?

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

מאמר מעניין.אתה מוזמן להביא נושאים בסגנון כי הפורום הזה נהיה יבש ברמה שאפילו טיילר משתעמם מסניה.
    אנלא יודע כמה ישומי לאנשים פה זה באמת זה-כי אני אולי כן מבין לאן אתה חותר באמת.כי זה היה קיים אצלי תמיד וכשקראתי את ההגדרות מהספר חיברתי שם לתחושה.אבל אנשים שלא עומדים על שלהם ואפילו לא מתחילים להכיר את עצמם לא מבינים מהזה:"ליצור פריים חזק/לשנות פריים אצל אחרים"..

אגב סטיב ג'ובס אני ממליץ לך לראות את הסרט "הפיראטים של עמק הסילקון" בשביל להבין כמה דארק סייד היה לבנאדם אבל זה היה חלק ממנו.מהפריים שלו.ככה שאנחנו מקדמים אתזה בברכה.לא שזה מנע ממנו ליפול בפח לאיזה חנון בשם ביל שלקח לו תרעיון וקנה מזירוקס תרעיון אשכרה על חשבון הגאונות שלו(ואנשים יכולים להגיד מה שהם רוצים עליו הבאנדם אולי היה מתייחס לעובדים שלו מתחתיו כמו חרא אבל זה לא נוגד אתזה שהוא גאון)וגלגל את מייקרוסופט ואת התחת שלו ל 50 ביליון דולר אבל זה כבר נושא לדיון עסקי נטו

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

קודם כל, מדריך מעולה.
    בקשר לסרטון, ראיתי כמה דקות, נראה מאד מעניין, אני אמשיך בבוקר.
    ובייקר, גיגלתי על הסרט... נשמע קצת כמו הסרט הזה על הפייסבוק, אבל גם מאד מעניין אותי אישית (בעיקר כי אני מתעסק במחשבים).
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

Slats Slats Slats...
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 27-10-2012 בשעה 18:24.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

אווו.
    כשראיתי מי כתב את המאמר הייתי חייב לקרוא אותו.
    זה משהו שהבנתי בתת מודע (בזמן האחרון) אבל לא יכלתי לנסח כמוך.

הדוגמאות מהחיים שלך מעולות. גדול .
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שנהב
    לייקים
    12
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אני רעב"

מאמר מאוד מחכים ומעניין שווה קריאה =]

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

סוף סוף אני קורא פה מאמרים ברמה ולא שטויות של ילדודס שמחפשים כוס וציצי במקום לבנות פריים חזק כמו שאמרת ולהתעסק בעצמם לפני שהם מתעסקים בדברים חיצוניים וכשהם רואים מישהי קצת יותר שונה מהכונפות שזורמות איתם (למרות שגם הן זורמות איתם במובן מסויים) הם ישר מתקפלים. אנשים הורסים את עצמם ואנשים אחרים מהשטויות שהם פולטים זה למה אני שמח שלמדתי ממישהו שהגיע למשהו בחיים לשם שינוי ולא איזה כובע סניה או חנון מפגר שחושב שהוא מגניב עם משפטים פלצניים.

תבורך. הרגשתי שקראתי תביוגרפיה שלי או ניתוח אישיות שלי בזמן שקראתי תדבר הזה.
    סטיב ג'ובס אגב נעזר בצעירותו בדברים שאני נעזרתי בהם אם מישהו הבין לאן אני חותר ככה שאני לא מתפלא שהחשיבה והתודעה שלו קצת יותר מורחבת מהכובע הממוצע.

לדעתי המאמר הזה דווקא בעיקר למתחילים. כי בזה צריך להתעסק בהתחלה ולא ב"לצאת לסארג'ים ולהיות אומן פיתוי תותח כמו יגאל שטארק"

מה כן? לא להגזים עם זה ולתת כבוד לבחורות. יש אנשים שמגזימים עם החרא הזה ומתנהגים כמו אהבלים. ככה בחורות מתרחקות מהם והם לא מבינים למה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

פנטסטי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שושו
    לייקים
    9
    נקודות
    0

מאמר מעולה וסוף סוף אני יכול להגיד וואלה למדתי פה משהו.
    תמשיך לכתוב דברים כאלה גבר תודה

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

מאמר ממש טוב, אני זוכר שקראתי פעם על מאמר באותו הנושא באנגלית של איזה כמה עמודים טובים שממש הסביר את התהליך וזה הזכיר לי את זה.
    ותכלס זה ממש לא חומר למתקדמים זה הדבר הכי בסיסי שיש.. לבנות את עצמך ואת האמונות שלך. ברגע שאתה עושה את זה ונקשר לאנשים הנכונים ומרחיב את המעגלים שלך אתה תפרק לאלפי בנות את הצורה כל היום. זה לדעתי כל מה שצריך, כישורים חברתיים בסיסיים וFRAME/ביטחון עצמי/הערכה עצמית או כל שם חופף.

אגב, הסתקרנתי וקראתי את הביוגרפיה של סטיב ג'ובס וגיליתי שהוא בנאדם גאון וגם היה רשום שם שהוא היה מרוויח דולר אחד בשנה כשהוא ניהל את אפל-מוזר רצח..

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי EylonInAyalon צפיה בהודעה
    מאמר ממש טוב, אני זוכר שקראתי פעם על מאמר באותו הנושא באנגלית של איזה כמה עמודים טובים שממש הסביר את התהליך וזה הזכיר לי את זה.
    ותכלס זה ממש לא חומר למתקדמים זה הדבר הכי בסיסי שיש.. לבנות את עצמך ואת האמונות שלך. ברגע שאתה עושה את זה ונקשר לאנשים הנכונים ומרחיב את המעגלים שלך אתה תפרק לאלפי בנות את הצורה כל היום. זה לדעתי כל מה שצריך, כישורים חברתיים בסיסיים וFRAME/ביטחון עצמי/הערכה עצמית או כל שם חופף.

אגב, הסתקרנתי וקראתי את הביוגרפיה של סטיב ג'ובס וגיליתי שהוא בנאדם גאון וגם היה רשום שם שהוא היה מרוויח דולר אחד בשנה כשהוא ניהל את אפל-מוזר רצח..
    אני זוכר שסיפרו לי על זה ..
    אם אני זוכר נכון הוא היה טחון אחושרמוטה זצקט"ל
    ולא היה צריך את הכסף (או לפחות בא ממשפחה אמידה.. לא זוכר.
    והוא המנהל שהרוויח הכי מעט .. משהו כזה ... זוכר דברים במעורפל

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,095 | הודעות: 8,200,688 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect