לילה טוב =]
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Hannibal. לילה טוב =] הרבה זמן לא ראינו אותך פה.. על מה השמחה?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Heracles הרבה זמן לא ראינו אותך פה.. על מה השמחה? כן האאא, הרבה זמן לא הייתי באשכולילה. אין שום דבר משמח, אסור לבוא לבקר?
נכתב במקור על ידי Hannibal. כן האאא, הרבה זמן לא הייתי באשכולילה. אין שום דבר משמח, אסור לבוא לבקר? אתה לא ממש אדם של סמיילים, וכשאתה משתמש בסמיילי בדרך כלל יש סיבה.. ברור שאפשר לבקר, תבוא תמיד, אבל זה לא כמו פעם..
נכתב במקור על ידי Attack איזה? המסע המופלא הביתה 2. חזרתי אנשים! מה פספסתי?
יוצרים | תחביבים כללי | חידות | סרטונים נהיגה וכלי רכב | אוכל ומתכונים | הומור וצחוקים | רשתות חברתיות | אתגר גלגל המזל בתחביבים כללי יצא לדרך! לחצו כאן. ספוילר:
נכתב במקור על ידי maya101 המסע המופלא הביתה 2. חזרתי אנשים! מה פספסתי? הרבה איזה צחוקים היה אבל בא מנהל ומחק את כל התגובות המציחות איזה באסה
נכתב במקור על ידי Display לילה טוב ודי עם האסותיאציות או איך שלא רושמים את זה. בעלך הזניח אותך לטובת NBA 2K. על איזה מהבעלים מדובר ?
נכתב במקור על ידי _AnGi_ על איזה מהבעלים מדובר ? הוא מדבר אלי.. אנג! *מוזיקה דרמטית*
נכתב במקור על ידי Heracles הוא מדבר אלי.. אנג! *מוזיקה דרמטית* אתה אף פעם לא הייתה בעלי....
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אתה אף פעם לא הייתה בעלי.... אני יודע, אבל את אף פעם לא הרשת לי רגע דרמטי כשהיינו יחד.. נכון, האשכולילה לא כמו שהיה פעם,היום הוא סתם זבל! כל החבר'ה או עזבו או עלו.. ותתחברי למסן..
נכתב במקור על ידי Heracles אני יודע, אבל את אף פעם לא הרשת לי רגע דרמטי כשהיינו יחד.. נכון, האשכולילה לא כמו שהיה פעם,היום הוא סתם זבל! כל החבר'ה או עזבו או עלו.. ותתחברי למסן.. בהחלט נהיה פה יבש רצח ואין לי כוח למסן...
יבש פה !
נכתב במקור על ידי _AnGi_ בהחלט נהיה פה יבש רצח ואין לי כוח למסן... אפילו אני עזבתי תאשכולילה בגלל השעמום.. תחברי למסן אמרתי!
נכתב במקור על ידי Heracles אפילו אני עזבתי תאשכולילה בגלל השעמום.. תחברי למסן אמרתי! איך היה אשכולילה פעם ?
נכתב במקור על ידי oXis איך היה אשכולילה פעם ? בו נגיד שהיו כאן חגיגות, צחוקים ותמונות של כוסיות.. כולנו היינו סחבקים והיינו מדברים כאן עד הבוקר.. ובכלל לא היה יבש או משעמם
חוקי הפורום