..Everyone Loves You When You're Dead..
|
|
חח תאמין לי עם מה שזה היום, עדיף שירד.
זה בכלל לא ערוץ הילדים כבר, זה כמו אגו רק שזה ביום ולא בלילה, וזה לילדים.
איך מתלבשים שם, אשכרה פלייבוי...
נערך לאחרונה על ידי Gasoline; 07-04-2012 בשעה 01:20.
Have we created, our own demise
Their out to kill, using their minds
You'll feel the chill, run down your spine
Tell me, since when has being human been a crime?
Gonna hunt you, gonna get you, your time is up
אני חושב שההפקה והיוצרים של ערוץ הילדים הם פשוט טיפשים.
מאז אמצע העשור הקודם, כאשר עלתה הסדרה "השמיניה", ערוץ הילדים התלהב מההצלחה והחליט שהוא מעלה בכל פעם סדרה אחרת בסגנון.
היום אנחנו כבר מחפשים את מה שהיה פעם, וזה גם כתוב בכתבה. אני חושב שערוץ הילדים צריכים להתחיל לעשות איכות. ואם לא, כולנו פשוט נעבור לערוץ 23...
בשעה טובה, הערוץ הזה נהיה שטויות במשקל. חבל שלוגי נהרס, לזה היה פוטנציאל.
נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 07-04-2012 בשעה 01:24.
שישדרו שוב את איש התפוח והכל יהיה טוב
You feel intimidated asshole?
לאאאאאאאא!!!
אותה טראומה שעברתי עם ערוץ ביפ
אין בושה?
הערוצים האלו עם פריטים היסטוריים ונוסטלגיים
האנשים הגבוהים צריכים להתעלות על עצמם ואפילו להפסיד פה כסף רק כדי שלמר את הערוצים הישראליים-מקוריים האלה
כוסעמק אם יסגרו תערוץ איפה יגור טל מורי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
תקשיבו, אולי זה יישמע לכם פסיכי אבל אני ממש לא בעד זה.
אני בעד להירתם ולבקש איכות. היום הערוץ הפך להיות מסחרי מאוד, אבל תארו לכם את הטלוויזיה שלכם בלי ערוץ הילדים, בלי הסמל הזה עם הבלון דיבוב.
אם הערוץ ייסגר אני בטוח שלאחר מכן כל הפורום יגיד "וואי זוכרים ערוץ הילדים? איך אני מתגעגע לזה...".
לא יודע אם שמעתם, אבל תכף עולה האתר "ערוץ הילדים ז"ל". הוא ירכז את כל התכניות הטובות שהיו פעם.
לאחר שהאתר יעלה, תהיה עצומה מאוד גדולה לשידור ספיישל בכל סופי השבוע (כמובן בזמנים מיותרים שמלאים בשידורים חוזרים), והספיישל הזה יקרא "סופ"ש נוסטלגיה".
פשוט סוף שבוע עם פרקים מלאים של תכניות כמו הוגו, הכיתה המעופפת, המגנט וכו'.
כמובן שעם העצומה תבוא רשימה מפורטת של הסדרות אותן אנו דורשים. אני בטוח שבסופו של דבר זה יזיז משהו אצל ההפקה של הערוץ, ואולי אפילו נשיג את מבוקשינו עד הסוף, באופן מלא. אבל חבר'ה זה הכל תלוי בתמיכה שלכם.. כל חתימה חשובה.
תחשבו על השם ערוץ הילדים לרגע. ערוץ של ילדים.. אני לא חושב שאני רוצה שיסגרו את זה.
זה חייב להיות! ערוץ ילדים ישראלי רשמי. אחרת את מה נשאר לנו, ניקולודיאון? יש שם אולפנים ישראלים אבל הם על הפנים.
מקווה שהבנתם אותי. אולי אפילו תהיה בשם ערוץ הילדים ז"ל עצומה נגד סגירת הערוץ, אין לדעת בינתיים.
סוף סוף!.
דרך אגב, בחור בשם חיים סבן נלחם להקמת ערוץ מתחרה שיחליף את ערוץ הילדים. אני לא חושב שהערוץ החדש יהיה פחות מסחרי. כמו שאתם רואים, כל הערוצים נהיו מסחריים היום. מקור המידע-http://www.themarker.com/advertising/1.1666854
נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 07-04-2012 בשעה 01:48.
מה הייתי עושה בשביל לראות שוב פעם את הפרק הראשון של פוקימון
פיקאצו תכנס לפוקדור!
פיקצאו לא! לא! אל תחשמל אותי!! איה! איה! אאאאאוווץ!!! טוב נו.. תשאר בחוץ
ופיקאצו עם חיוך ערמומי כזה..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
אני שמח שזה קרה סוף סוף ובמילא לאחר שהורידו את דרגון בול לא שידרו שום דבר חוץ מחרא
נערך לאחרונה על ידי Parlmnta; 07-04-2012 בשעה 02:00.
תאכלס זה עדיף על ניקלודיאון, כוסאמא שלהם תרגמו את הכל לעברית.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.