בסמאק האחרון לשיימוס היה קרב נגד דל ריו שבסופו שיימוס נפסל והוא התעצבן והוא תקף שופט... האם שיימוס סוף סוף יהפוך להיל ויפסיק להיות פייס מסריח? אני מקווה מאוד שכן
בסמאק האחרון לשיימוס היה קרב נגד דל ריו שבסופו שיימוס נפסל והוא התעצבן והוא תקף שופט... האם שיימוס סוף סוף יהפוך להיל ויפסיק להיות פייס מסריח? אני מקווה מאוד שכן
אייל,מפקח קטגוריית ספורט
|
|
פייס? הוא טווינר... הוא התחיל לנטות לפייס לאחר שהוא בעט בראשו של בריאן ברסלמניה וניצח אבל עכשיו הוא מיישר הדורים וחוזר להיות טווינר. ותאמין לי גם פייסים עשו את זה ולא הפכו להילים.
הפינום חזר... והוא בליגת AWL
ניצחונות/הפסדים/תיקו
הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1
מה לא מתוכנן מה אתה ילד? זה מבוים למה שבן אדם הגיוני ירביץ למשהו מול כולם וידע שהוא יקנס על זה בהרבה כסף.....
לא יודע מה עושים עם שיימוס אבל אני לא הולך לראות שום קרב שלו וסטרוילין עד שהוא יעשה עם עצמו משהו כי אני לא רואה את החרא שהוא מביא לעולם הרסלינג...
הוא מתאבק ממש טוב,פשוט מנצלים אותו בצורה לא נכונה,הייל ממש מתאים לו אבל כמו שאמרו הוא יהיה טווינר , והתקיפה הייתה מבוים בדוק.
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
אני חושב שהפוש יותר מדי מוגזם לשיימוס גם ניצח תוך 18 שניות גם לקח רואיל ראמבל במקום ג'ריקו אני חושב שהוא צריך לתת קצת מקום עכשיו לעוד מתאבקים שנותנים את עצמם כי בסוף ברגע שהוא ירצה פוש בעתיד יהיו אחרים בתור שלו אני חושב שהוא צריך לתת את האליפות למשהו אחר ולעשות פויד מעניין עם מתאבק חזק אפילו מייסון ראיין(וזה גם יתן קצת עיניין למיסון ריין) ושיהיה בהם פייוד שפעם אחת שיימוס מפסיד מפעם אחת הוא בסאמר סלאם יהיה את המנצח ואחרי הסאמר סלאם שיימוס יתפנה בחזרה לאליפות אחרי פויד טוב ואולי הוא יקבל הערכה ואני חושב שזה גם יותר יעניין אותנו עכשיו מי פויד של המקסיקני עם הגימיק המעפן שלו עם שימוס "הלבן הגדול" .
נערך לאחרונה על ידי -Edge-; 10-04-2012 בשעה 20:53.
שמע אחי! הוא צודק,זה מעצבן שהשופט פסק לטובת דה ריו על שטות!
ככה זה ב-wee
דוגרי תמיד הייתי מתעצבן על קטעים כאלו אבל זה ה"משחק".
חוץ מזה שמלא הרביצו לשופט