קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 01-03-2007, 13:14
  2. נו מה עושים לעזעזאל ??????
    על ידי MostWanteD בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 21:59
  3. אנחנו עושים Gather
    על ידי Offer בפורום Counter Strike
    תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 19:52
  4. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 15:16
  5. [סקר] ה-5 טראקים שהכי עושים לכם את זה!
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 15:38
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

מה עושים?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you hesitate you masterbate

ברירת מחדל מה עושים?

אתם בטח כבר שמעתם את זה 200 פעם ובטח נמאס לכם כבר מזה אבל מה לעשות, אני לא יכול יותר.

אני לא באתי לקבל רחמים או משהו אבל אני מעדיף לספר את כל הסיפור מאשר שתשאלו שאלות אחר כך -

אני תומר בן 16 מתל אביב, בכיתה י' ואני פשוט לא יודע איך להתחיל עם בנות - לא רק זה שאין מצב שבו אני מגיע לזה, רק בכיתה, אין לי בעיה אני מדבר שם חופשי עם מי שיושבת לידי וגם אחרות, אבל אלו לא הבנות שאיתן אני רוצה להתחיל או לפחות לדבר, אז סבבה איתן אין לי בעיה אבל שזה מגיע לבנות שנחשבות בבית הספר ברמה יותר גבוהה במצב החברתי זה הופך ליותר קשה כי יש להם חברים שפעם אני דיברתי איתם, וכולם מכירים את כולם בשכבה או לפחות הרוב וזה תמיד יוצר מצב של פחד, וכן שמעתי כבר 100 פעם, פחד גישה וכו' וכ'..

בקיצור אני לא מדבר עם בנות, כמעט.
    החברים שלי ואני לא כל כך כאלה שיוצאים הרבה, מידי פעם לסרט וגם זה לא קבוע, ואנחנו לא מאלה שהולכים לקניונים, ואם כן זה ממש לא בשביל להתחיל עם בנות.

וסבבה, עד עכשיו איכשהו הסתדרתי עם זה - אבל אני מרגיש שאני מחמיץ משהו, בכל זאת חיים רק פעם אחת (ולמרות הסיסמה הזאת אני עדיין לא מתחיל עם בנות.. אירוני)

פשוט בתל אביב, אולי יש הרבה בנות אבל איכשהו רובן (לפחות אלה שאני ראיתי) מכירות אחת את השנייה, וכמו שאמרתי אני מפחד שאם משהו לא ילך טוב זה יגיע לאותם אנשים שלא יהיה הכי נעים אם הם ידעו.

מה גם שאני לא הכי שרירי, כאילו חדר כושר וכל זה אבל עדיין, גם לא נראה הכי מבוגר לגילי (גנים..)

חחח ולמרות כל מה שאמרתי בהתחלה אני קורא עכשיו ואני רואה שכן יצאתי פה אחד שדורש רחמים..

בקיצור עזרה? (וראיתי ת'לינקייה - אני הייתי מעדיף שאנשים יענו לי..)

לילה טוב.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

תקרא מאמרים פה או במקום אחר, תפיק מידע ותנסה בשטח... אל תסתמך על אף אחד בפורום אף אחד לא יעזור לך פה
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

תקשיב אני אגיד לך את האמת... אני מבין אותך כל אחד התחיל ככה...

ישלי מדריך שבניתי מזמן שעוזר לבנות ביטחון עצמי (עזר לעוד אנשים חוץ ממני ונוסה המון פעמים)
    1.להגיד לעצמך מול המראה שאתה רוצה את השינוי הזה (בלי לרצות את השינוי אתה לעולם לא תצליח)
    2. לצאת החוצה וליישם כל מה שאתה לומד (לדעת את התאוריה זה טוב ויפה אבל גם ברכב כשאתה מסיים תאוריה זה לא אומר שאתה יודע לנהוג)
    3. לעמוד מול המראה בוקר וערב ולהגיד לעצמך מחמאות... (כשאתה מצליח להגיד לעצמך מחמאות ולהתכוון אליהם אפשר לומר שהמשימה הושלמה)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    תקרא מאמרים פה או במקום אחר, תפיק מידע ותנסה בשטח... אל תסתמך על אף אחד בפורום אף אחד לא יעזור לך פה
    תגיד, באמת קראת מה אמרתי? זה לא כזה פשוט (לפחות לי) לקרוא את המידע ולישם בשטח.. בגלל זה אני צריך עזרה מאנשים ולא מפרסומים, אם יביאו לי בנוסף לתגובות פרסומים שכדאי שאני אקרא אני אקרא (לא אומר שאני לא אקרא מה שיש בלינקייה פשוט העדפתי תגובה של אנשים) ואני לא מסתמך אני פשוט הייתי רוצה להאמין שיש פה אנשים שעוזרים.

ציטוט נכתב במקור על ידי tal2505 צפיה בהודעה
    תקשיב אני אגיד לך את האמת... אני מבין אותך כל אחד התחיל ככה...

ישלי מדריך שבניתי מזמן שעוזר לבנות ביטחון עצמי (עזר לעוד אנשים חוץ ממני ונוסה המון פעמים)
    1.להגיד לעצמך מול המראה שאתה רוצה את השינוי הזה (בלי לרצות את השינוי אתה לעולם לא תצליח)
    2. לצאת החוצה וליישם כל מה שאתה לומד (לדעת את התאוריה זה טוב ויפה אבל גם ברכב כשאתה מסיים תאוריה זה לא אומר שאתה יודע לנהוג)
    3. לעמוד מול המראה בוקר וערב ולהגיד לעצמך מחמאות... (כשאתה מצליח להגיד לעצמך מחמאות ולהתכוון אליהם אפשר לומר שהמשימה הושלמה)
    1. אתה לא מבין כמה פעמים אמרתי.
    2. אני הייתי רוצה אבל זה לא כזה קל שלכל המסיבות, אני לא יכול או לפחות לא יכול כרגע להגיע בגלל המצב שאמרתי (אולי אני סתם מזיין ת'שכל..) ולצאת לקניונים, לא יודע, אבל שוב אם זה מה שצריך אני אנסה.
    3. ננסה

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

כל הפוסט שלך מלא בתרוצים ובכיינות, אתה מרים לעצמך חומות עוד לפני שלמדת לטפס.

מה זה לא יכול לצאת למסיבה? פאקינג זרוק על עצמך ג׳ינס וחולצה שאתה נראה בהם כמו בנאדם תפוס מונית ו50 שקל כניסה ואיזה קטע אתה במסיבה, מה זה ״לא יכול או לפחות כרגע לצאת למסיבה בגלל המצב שאמרתי״ לא ראיתי שאמרת שאתה מרותק למיטה.. אז אתה כן יכול, אתה פשוט לא רוצה.

ואם אתה לא רוצה שום תגובה באף פורום בעולם לא תעזור לך.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

תפסיק להתעסק בבולשיט, במצב שלך לאמר לעצמך מול המראה 100 פעמים שאתה אוהב את עצמך או ללכת לדבר עם בנות בקניונים לא יעזור.

רשמת שאתה לא יכול לצאת למועדונים בגלל המצב החברתי שלך? בולשיט.
    סבבה אתה לא רוצה לצאת למסיבה שיש בה אנשים מהשכבה שלך, נזרום איתך, כל שישי יש מלא מסיבות ואני בטוח שאתה יודע לאיזה מסיבות אנשים מהשכבה שלך הולכים, אז תפוס את עצמך ואת החברים שלך ולכו למסיבה אחרת, תזרמו שם, תכירו בנות, תיצור קשרים, מבטיח לך שאם תעשה כל ההצלחה שלך עם בנות תקבל תפנית ובלי שתשים לב תכיר גם בנות מהבצפר.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

קשה לךתפשוט לצאת מאיזור הנוחות שלך,הפיתרון היחידי זה להתחיל לעבוד על הביטחון העצמי שלך,כי א-י-ן דרך אחרת.תאורייה זה נחמד והכל,אבל זה לא מה שיביא אותך לאן שאתה רוצה.בו אני אגלה לך משהו,כשיש לך ביטחון עצמי,שפת הגוף,האילתור,שידור מיניות וכו׳ כל זה מגיע בחבילה עם הביטחון שלך.איך להשיג ביטחון?זה כבר שאלה ששונה לכל אחד,עם דרך לימוד שונה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Justsomeguy צפיה בהודעה
    אתם בטח כבר שמעתם את זה 200 פעם ובטח נמאס לכם כבר מזה אבל מה לעשות, אני לא יכול יותר.

אני לא באתי לקבל רחמים או משהו אבל אני מעדיף לספר את כל הסיפור מאשר שתשאלו שאלות אחר כך -

אני תומר בן 16 מתל אביב, בכיתה י' ואני פשוט לא יודע איך להתחיל עם בנות - לא רק זה שאין מצב שבו אני מגיע לזה, רק בכיתה, אין לי בעיה אני מדבר שם חופשי עם מי שיושבת לידי וגם אחרות, אבל אלו לא הבנות שאיתן אני רוצה להתחיל או לפחות לדבר, אז סבבה איתן אין לי בעיה אבל שזה מגיע לבנות שנחשבות בבית הספר ברמה יותר גבוהה במצב החברתי זה הופך ליותר קשה כי יש להם חברים שפעם אני דיברתי איתם, וכולם מכירים את כולם בשכבה או לפחות הרוב וזה תמיד יוצר מצב של פחד, וכן שמעתי כבר 100 פעם, פחד גישה וכו' וכ'..אז אל תלך לבחורות שאתה מכיר.

בקיצור אני לא מדבר עם בנות, כמעט.
    החברים שלי ואני לא כל כך כאלה שיוצאים הרבה, מידי פעם לסרט וגם זה לא קבוע, ואנחנו לא מאלה שהולכים לקניונים, ואם כן זה ממש לא בשביל להתחיל עם בנות. אז תצא אתה. תמצא מישהו \חבורה שזורמים או אפילו לבד. העיקר שתצא. תעשה את מה שאתה רוצה ואל תתבייש בזה.

וסבבה, עד עכשיו איכשהו הסתדרתי עם זה - אבל אני מרגיש שאני מחמיץ משהו, בכל זאת חיים רק פעם אחת (ולמרות הסיסמה הזאת אני עדיין לא מתחיל עם בנות.. אירוני)

פשוט בתל אביב, אולי יש הרבה בנות אבל איכשהו רובן (לפחות אלה שאני ראיתי) מכירות אחת את השנייה, וכמו שאמרתי אני מפחד שאם משהו לא ילך טוב זה יגיע לאותם אנשים שלא יהיה הכי נעים אם הם ידעו. בולשיט. דבר ראשון העולם לא סובב סביבך. וגם אם כן, כמו שאמרתי מקודם, אל תתבייש במה שאתה רוצה. איך אתה רוצה להצליח עם בנות כשאתה מפחד שיחשבו עליך משהו אם תכשל?
    עזוב את זה שעם חשיבה כזאת אתה בחיים לא תצליח עם בנות,
    גם אם אתה לא מאמין בזה כרגע, אין לך עוד אפשרות אחרת אז אתה חייב לאמץ את ההתנהגות.

מה גם שאני לא הכי שרירי, כאילו חדר כושר וכל זה אבל עדיין, גם לא נראה הכי מבוגר לגילי (גנים..) אני לא אגיב לזה אפילו

חחח ולמרות כל מה שאמרתי בהתחלה אני קורא עכשיו ואני רואה שכן יצאתי פה אחד שדורש רחמים..

בקיצור עזרה? (וראיתי ת'לינקייה - אני הייתי מעדיף שאנשים יענו לי..)

לילה טוב.

בדיוק ראיתי אמריקן ביוטי, אז אני קצת מושפע.
    אז אם ראית, תסתכל על ההתנהגות של האבא, שפשוט התחיל לעשות מה שהוא רוצה.

ואם לא, אז תראה, סרט
    טוב.
    נערך לאחרונה על ידי newbie101; 10-04-2012 בשעה 04:42.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אחרי שהבנת שכולם מתכוונים לתקוף אותך בגלל הגישה שלך..אתה לא צריך להעלב מיזה.
    תראה, כל מי שבפורום הזה וכל מי שכרגע תקף אותך, זה אנשים שהיו במצב שלך כבר וחוו על בשרם דברים.
    כולם כולם הגיעו למסקנה שעד שהם לא יקומו מהכיסא מחשב ויעשו משהו באמת עם המצב שלהם, שום דבר לא יעזור.
    ואז אתה הגעת ואתה באמת כולך מלא בתירוצים.."אין לי שרירים" "אני יכול לדבר עם בנות אבל לא עם הכי כוסיות..אז אני לא יכול לדבר עם בנות" ועוד כל מיני חירטוטים שכבר שמענו 90 פעם בפורום הזה.

אם אתה רוצה באמת שינוי, תוכיח לנו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שמשחק בקקה בסוף יורידו עליו את המים

אחי הרבה אם לא כולנו היינו במצב דומה להרגיש שאתה מבזבז את החיים או להרגיש שאתה בינוני זאת ההרגשה הכי רעה שיש ואני מבין אותך אל תדאג ככל שהזמן יעזור אתה תבין שלקרוא חומר זה לא ספר כשפים ואני מקווה שתקח את עצמך בידיים, בנתיים תחפש מה נותן לך מוטיבציה מטורפת חזקה יותר מהמעצורים שלך כדי כן לצאת ולהינות

עכשיו תורך לקפוץ למים אחי מה אתה מתכוון לעשות?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שושו
    לייקים
    9
    נקודות
    0

במקום לשבת ולכתוב פה בפורום הדבר הראשון שתעשה זה קח את חברים שלך תצמיחו ביצים וצאו מהבית אם תהיה בבית זה לא יעזור לך בכלום תתחילו לדבר עם בנות יותר בבצפר לאט לאט תצברו ידידות ועם הזמן תבין שבנות זה לא דבר כל כך נורא ואתה יכול לעשות את זה

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    תסתמך על בארני סטינסון יחי בסרט

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

טוב שמעו קראתי כל מה שרשמתם, בהתחלה טיפה היה מעצבן לקרוא חלק מהתגובות אבל הבנתי שכנראה זה הפעם המאתיים שמישהו שואל את זה, בקיצור הייתי היום בעזריאלי קניתי שם בגדים וזה, בקיצור היו שם מלא אנשים ובעיקר בנות אז חשבתי אולי כדי שאני אתחיל דווקא עם הדבר הזה של השלושים יום או ה21 לא זוכר כמה שכל יום שואלים ת'בנות שאלות זה יעזור לי בהתחלה להיפתר מהפחד גישה המזדיין הזה. בקיצור מחר אני מתכנן ללכת, בלי חברים כי אין להם עמוד שדרה מסתבר ולהתחיל לעשות את זה, אתם אומרים כדי או שלנסות שיטה אחרת?

וזה יעניין מישהו אם אני ארשום איך הלך לי כל יום?

לגבי המסיבות, לא היה עד עכשיו אבל נראה לי אני אנסה בחג הבא שיהיה או במסיבה הבא שתהיה, אבל קודם אני צריך להתחיל לצאת החוצה.

אגב אתם אומרים גם לקרוא מאמרים כרגע, קראתי וזה אבל אני לא רוצה להסתבך עכשיו יותר מידי- בעיקר בא לי עכשיו שאני אוכל ללכת לגשת לכל בחורה בקניונים ולדבר איתה, בלי כל מיני שטויות, אחר כך שאני ארגיש שאני שולט בזה אני אקרא, זה נשמע סבבה?
    נערך לאחרונה על ידי Justsomeguy; 11-04-2012 בשעה 15:55.

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ציטוט נכתב במקור על ידי Justsomeguy צפיה בהודעה
    טוב שמעו קראתי כל מה שרשמתם, בהתחלה טיפה היה מעצבן לקרוא חלק מהתגובות אבל הבנתי שכנראה זה הפעם המאתיים שמישהו שואל את זה, בקיצור הייתי היום בעזריאלי קניתי שם בגדים וזה, בקיצור היו שם מלא אנשים ובעיקר בנות אז חשבתי אולי כדי שאני אתחיל דווקא עם הדבר הזה של השלושים יום או ה21 לא זוכר כמה שכל יום שואלים ת'בנות שאלות זה יעזור לי בהתחלה להיפתר מהפחד גישה המזדיין הזה. בקיצור מחר אני מתכנן ללכת, בלי חברים כי אין להם עמוד שדרה מסתבר ולהתחיל לעשות את זה, אתם אומרים כדי או שלנסות שיטה אחרת?

וזה יעניין מישהו אם אני ארשום איך הלך לי כל יום?

לגבי המסיבות, לא היה עד עכשיו אבל נראה לי אני אנסה בחג הבא שיהיה או במסיבה הבא שתהיה, אבל קודם אני צריך להתחיל לצאת החוצה.

אגב אתם אומרים גם לקרוא מאמרים כרגע, קראתי וזה אבל אני לא רוצה להסתבך עכשיו יותר מידי- בעיקר בא לי עכשיו שאני אוכל ללכת לגשת לכל בחורה בקניונים ולדבר איתה, בלי כל מיני שטויות, אחר כך שאני ארגיש שאני שולט בזה אני אקרא, זה נשמע סבבה?
    כל הכבוד, אני שמח שאתה לוקח את עצמך בידיים ומתחיל להפגין כוח רצון ולהתגבר על פחדים ומכשולים. איך אומרים? דרך שאין בה מכשולים לא מובילה לשום מקום.

הייתי ממליץ לך על קריאה של המאמר הבא בנושא כישורי שיחה, זה אחד המאמרים היותר טובים שנתקלתי בהם (אם לא הטוב ביותר) בשפה העברית לגבי כישורי שיחה.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=613538
    נערך לאחרונה על ידי xSellize; 11-04-2012 בשעה 16:09.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

Red face

ציטוט נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צפיה בהודעה
    כל הכבוד, אני שמח שאתה לוקח את עצמך בידיים ומתחיל להפגין כוח רצון ולהתגבר על פחדים ומכשולים. איך אומרים? דרך שאין בה מכשולים לא מובילה לשום מקום.

הייתי ממליץ לך על קריאה של המאמר הבא בנושא כישורי שיחה, זה אחד המאמרים היותר טובים שנתקלתי בהם (אם לא הטוב ביותר) בשפה העברית לגבי כישורי שיחה.
    ואתה אומר שהשיטה של ה30 יום היא סבבה?
    ותאמת זה הדבר הראשון שקראתי כל החלקים, באמת מעניין ולימד אותי כמה דברים. אם אני רוצה לפרסם כל יום על מה שהיה כדי שתעזרו לי אם יהו פשלות איפה אני פותח את זה?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,846 | הודעות: 8,198,439 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect