אתם בטח כבר שמעתם את זה 200 פעם ובטח נמאס לכם כבר מזה אבל מה לעשות, אני לא יכול יותר.
אני לא באתי לקבל רחמים או משהו אבל אני מעדיף לספר את כל הסיפור מאשר שתשאלו שאלות אחר כך -
אני תומר בן 16 מתל אביב, בכיתה י' ואני פשוט לא יודע איך להתחיל עם בנות - לא רק זה שאין מצב שבו אני מגיע לזה, רק בכיתה, אין לי בעיה אני מדבר שם חופשי עם מי שיושבת לידי וגם אחרות, אבל אלו לא הבנות שאיתן אני רוצה להתחיל או לפחות לדבר, אז סבבה איתן אין לי בעיה אבל שזה מגיע לבנות שנחשבות בבית הספר ברמה יותר גבוהה במצב החברתי זה הופך ליותר קשה כי יש להם חברים שפעם אני דיברתי איתם, וכולם מכירים את כולם בשכבה או לפחות הרוב וזה תמיד יוצר מצב של פחד, וכן שמעתי כבר 100 פעם, פחד גישה וכו' וכ'..
בקיצור אני לא מדבר עם בנות, כמעט.
החברים שלי ואני לא כל כך כאלה שיוצאים הרבה, מידי פעם לסרט וגם זה לא קבוע, ואנחנו לא מאלה שהולכים לקניונים, ואם כן זה ממש לא בשביל להתחיל עם בנות.
וסבבה, עד עכשיו איכשהו הסתדרתי עם זה - אבל אני מרגיש שאני מחמיץ משהו, בכל זאת חיים רק פעם אחת (ולמרות הסיסמה הזאת אני עדיין לא מתחיל עם בנות.. אירוני)
פשוט בתל אביב, אולי יש הרבה בנות אבל איכשהו רובן (לפחות אלה שאני ראיתי) מכירות אחת את השנייה, וכמו שאמרתי אני מפחד שאם משהו לא ילך טוב זה יגיע לאותם אנשים שלא יהיה הכי נעים אם הם ידעו.
מה גם שאני לא הכי שרירי, כאילו חדר כושר וכל זה אבל עדיין, גם לא נראה הכי מבוגר לגילי (גנים..)
חחח ולמרות כל מה שאמרתי בהתחלה אני קורא עכשיו ואני רואה שכן יצאתי פה אחד שדורש רחמים..
בקיצור עזרה? (וראיתי ת'לינקייה - אני הייתי מעדיף שאנשים יענו לי..)
לילה טוב.

ציטוט ההודעה