שלום לכולם היום החלטתי לרכז כאן את כל הלאנצ'רים הטובים שאני מכיר אם אתם מכירים עוד אני ישמח שתשתפו אותנו
Go Launcher EX
סיקור:
גו לאנצ'ר הוא בין הלאנצ'רים המובילים כיום למרות צעירותו היחסית במרקט.לאנצ'ר זה הוא בעיקר לאנשים שמחפשים יופי אך מוכנים להתפשר במעט על מהירות.
לאנצ'ר זה מכיל עשרות ערכות נושא, וידג'טים יפים המתאימים רק ללאנצ'ר זה ומסכי נעילה בשילוב אפליקציה נפרדת.
היתרון הגדול בGo launcher הוא שהגרסה המלאה שלו היא בחינם.
יתרונות:
מהיר מאוד
קיים מגוון ענק של ערכות נושא
יש אפקטי מעבר בין דפים 3d
יש הרבה אפליקציות יחודיות כגון ווידגטים ועוד..
חסרונות:
לפי דעתי אין
תמונות:
הורדה:חינם
גוגל פלי
tsf shell
סיקור:
לאנצ'ר זה משדר מסר של יופי, יופי ועוד יופי שהמטרה העיקרית של יוצריו הם שהוא יהיה יפה אך הוא לא שווה לא את הכסף ולא את המאמץ שבסידורו.
למרות שהוא הכי יפה (על זה אי אפשר להתווכח) הוא לדעתי לא מתאים לשימוש יום יומי כאשר אין לו מגירת אפליקציות או דוק אלא מעין דוק צדדי ועמודים שביניהם קיימת מגירת האפליקציות.
הלאנצ'ר הזה הוא מציג ממשק 3D שלא זולל יותר מידי סוללה אך הוא לא נוח בכלל, הפעלתו מסובכת וכן הוא דורש רוט אלא אם תקנו אותו מהמרקט במחיר חיסכון של 60 שקלים.
יתרונות:
לאנצר צעיר שרק עכשיו התחיל
מהיר
נדיר ביופיו
עיצוב מדהים
אפקט 3D הכי טוב שקיים
יש ערכות נושא
מגוון אפשרויות לעיצוב אישי (כגון שינוי רקע האפליקציות ועוד..)
חסרונות:
כמה שהעיצוב מדהים עדיין לא הכי נוח לשימוש יומיומי
תמונות:
הורדה:
הורדה פרוצה
launcherpro
סיקור:
לאנצ'ר זה הוא בין הלאנצ'רים האהובים בקהילת האנדרואיד בעולם.
לאנצ'ר זה נותן לכם אפשרות להתאים כמעט כל היבט בטלפון שלכם.
עם לאנצ'ר זה מגיעים מספר ווידג'טים של סנס, לדוגמה אנשי קשר, פייסבוק, לוח שנה ועוד.
לאנצ'ר זה מתאים במיוחד לטלפונים חלשים או לאנשים שרוצים כמה שיותר זיכרון (RAM) פנוי בטלפון שלהם כי לאנצ'ר זה פועל באופן חלק גם במפרט טלפון חלש במיוחד.
יתרונות:
מהיר מאוד
אפקט 3d במעבר ביציאה ממשחקים וכדומה
חסרונות:
עיצוב מנימלי
תמונות:
הורדה:
חינם בגוגל פליי
אני ישמח לתגובות ואו תיקונים ותוספות
קרדיט לoXis על הסיקורים ולי על השאר..
אני יעדכן לאט לאט זה ה3 המומלצים אבל יש לי עוד חמש שאני יוסיף..

ציטוט ההודעה