נכתב במקור על ידי Shir זה לא דיבורים לפה, אתה רוצה יש לך את המסן שלי ואת הסקייפ שלי. Meefo yesh li et ze?
לילה טוב
נכתב במקור על ידי DoodleJump Meefo yesh li et ze? לא מספיק טוב?
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
נכתב במקור על ידי Shir שנים! מזניח מסריח ><. אבל בכל זאת אהוב XD
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Shir לא מספיק טוב? hh ahi bidiyuk ahrey she shaalti et ze samti lev le ze
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep מייצג את הטוב הרע והחתיך מהדרום אני גונב את ההצגה ואת חברה שלך כמו רומני ... ! אח ערב קלאסה ינעל סבתא של משה רבנו שיחזור מהקבר וימות !!... אני רוצהההההההה לחםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ובירההההההההההההההההה אעה וגם שווארמה שמע אחי אם אתה היית באילת יש לנו פה שווארמה הוא מכין לאפות נשבע לך בדיוק כמו לחם אתה לא מבדילללללל אתה מתתתתת אשכרה לאפה שווארמה בפסחחח!!!
מה זה אשכול לילה ?
לילה טוב.
נכתב במקור על ידי noamXD שמע אחי אם אתה היית באילת יש לנו פה שווארמה הוא מכין לאפות נשבע לך בדיוק כמו לחם אתה לא מבדילללללל אתה מתתתתת אשכרה לאפה שווארמה בפסחחח!!! אני אנסע לאילת בשביל לאפה...דאמט >< נכתב במקור על ידי galgal1010 מה זה אשכול לילה ? נהנים פה וכאלהXD
קוראים לי חומוס
למה יש בי. יותר כוסית מניקי מינאג' !?..
לילה אששש
נכתב במקור על ידי VanGogh לילה אששש אהוב ליבי אהוב נשמתי...טוב עזוב אותך בוא לפייס רגעXD לא אמרתי שהאף שלך ארוך . רק אמרתי שהתעודת זהות שלך לא נסגרת .. לילה טוב
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep אני אנסע לאילת בשביל לאפה...דאמט >< אממ לא אמרתי שתיסע לאילת אמרתי שאם היית פה, ואתה לא, אז היית אוכל לאפה אבל בנתיים אתה אי שם אוכל מצות רטובות ואני נהנה לי פה עם שווארמה בלאפה ואתה לא!!!!!!!!!!! חע! fell the jealousy?
חוקי הפורום