יום יפה בחוץ![]()
יום יפה בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 14:00.
|
|
זה כזה קריפי אנלא יכול לסבול את זה
איך זה בדיוק תוכנית לילדים אנלא מבין
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אחי יש הרבה דברים במה שאתה אומר פה...
תאמין לי אני בעצמי לא עושה את כל מה שכתוב ב"תורת הפיקאפ " אני עושה מה שמתאים לי ומאפיין אותי בזמן שאני חושב לעשות אותו,
שלא תחשוב שאני עושה אייזה אהבל אחד שהוא מכונת פיקאפ מהלכת וחושב לעצמו "עכשיו צריך NEG" ואז "צריך חיובי" ואז צריך "רחוק", אני עושה מה שבראש שלי.
מה אתה חושב על ניטשה?
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
שמע כל אחד שבתחום הזה יודע או בכל תחום שבהתחלה הולכים "על פי הספר" ואז אחרי זה בשלב שמפסיקים לקרוא אז במצב די אוטומטי מה שלא מתאים לך אתה לא עושה יותר ומה שמתאים פשוט כבר הפך לחלק ממך מבין ? גם אני אחרי שנה בתחום הרגשתי כאילו אני לפעמים משחק אותה מישהו שהוא לא אני , אבל עכשו אחרי 3 שנים אני יכול להגיד לך שאני אומנם לפעמים לא C&F וגם לפעמים לא עושה משחקי תפקידים ובכללי הרבה פעמים בקושי משתמש בכלים אבל כאילו כבר יש לך את זה ,קשה לי להסביר את זה במילים בטח מול המחשב ,אבל אם אתה פורש מתוך יאוש או מתוך הרגשה שאתה עושה משהו "לא בסדר" אז דע לך שאתה טועה ואם היית ממשיך היית מבין את זה.
מה שיפה בנאום שלו הוא שאפשר לקחת אותו לשני הצדדים