קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. נוסטלגיה , הולך עם הראש בקיר .
    על ידי mcrmn76 בפורום פריסטייל באטלים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-12-2010, 17:33
  2. [פרסום] "הולך עם הראש בקיר" שיר שהוקלט ליפני חודשיים די חדש יחסית ..
    על ידי mcrmn76 בפורום פריסטייל באטלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-06-2010, 00:03
  3. [ידיעה] ערוץ 10 נכנס עם הראש בקיר
    על ידי SoulMan בפורום סדרות וטלוויזיה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-05-2008, 16:38
  4. דפוק את הראש בקיר
    על ידי logan בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-04-2006, 13:14
  5. אני דופק את הראש בקיר
    על ידי logan בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 22-12-2005, 21:20
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

בא לי לדפוק את הראש בקיר כבר (15)

ברירת מחדל בא לי לדפוק את הראש בקיר כבר (15)

כל היום אני רב עם אמא שלי בגלל אחי הקטן...למה אני רב איתו וזה מגיע אליה? כי כל דבר שהוא אומר סוגדים לו וכולם חיילים שלו אז כל מה שהוא יגיד זה נכון....אם אני מרביץ לו או מקלל אותו...שהוא אומר את זה אני ישר דופק לו מכות רק בגלל שהוא שיקר ומאמינים לו. בגלל זה אני רק כל היום עם אמא שלי, היא מעצבנת אותי כל הזמן, בלי סוף, כל הזמן אומרת שאני סתם חי פה ואנחנו רוצים סוף שנה לעבור לעיר אחרת היא אומרת ''אתה נשאר כאן'' אני יודע שלא אני לא מפגר אבל היא תשלח אותי לאבא שלי שחי בכלל בעיר אחרת בצפון...לא מספיק אני רב איתה כל היום גם אין לי הורה אחר ללכת אליו.....כל הזמן היא רבה איתי וכל זה בגלל שיעורים מזדיינים שקיבלנו לחופש ואני לא עושה...העמיסו עלינו כל מקצוע מלאאא עבודה ולא עשיתי כלום כי במתמטיקה אני לא יודע כלום וכל השאר זה סתם מלא וחלק אני לא ידע וזה סתם לקרוע תתחת ולהרוס תחופש.....כוסאמא של הבצפר אני ואמא שלי לא דיברנו כמה ימים אחרי היום הורים שהיה לא מזמן כי הם לא הפסיקו לחפור לה כמה אני ילד חרא.
    מאז שהייתי קטן והייתי בבצפר היסודי כלשהו המורים לא התנגדו שירדו עליי בכיתה ואפילו צחקו גם ''בסתר'' סתם שמו יד על הפה ולפעמים גם הם היו יורדים עלי 'בעקיפין'...אני שונא אותם. כל תקופת היסודי הלכה לי בגללם.
    הסדר יום שלי זה להיות בבצפר, לחזור הביתה, להיות במחשב ולישון...בשבת אני הולך עם חבר קבוע (יש לי איזה 2 חברים שאני קצת בקשר איתם)
    אבל זה עדיין לא 'משמח' אותי.. אני כל הזמן לא רוצה להיות בבית לא רוצה לראות את אחי ולא את אמא שלי...והיא אימא טובה אני אוהב אותה אבל היא רבה איתי מלא בגלל האח המזדיין הקטן....שהוא לא בבית והוא נוסע לאבא שלי (ישמע הזוי אבל הוא בן 10) אנחנו מדברים הכל טוב ויפה וריב אחד אין בינינו.

מה אני יגיד לכם... לפחות יש לי כלב שאני חולה עליו והוא לא עושה לי בעיות אבל, אמא שלי כל הזמן שהיא מוצאת להגיד לי לעשות לו משהו (אוכל, טיול או מים) היא אומרת ''למה אני תמיד צריכה להגיד לך מה לעשות אתה לא יכול לעשות את זה לבד??? איזה כלב מסכן! הוא סובל כאן! מסכן הוא ממש מסכן הוא סובל איתכם כאן אתם מענים אותו!!'' זה מעצבן אותי שהיא אומרת ככה כי אני ברוב הפעמים כן מוציא אותו ודואג לו אבל מתי שאני שוכח זה בכלל מלחמה!!

היא מאיימת לקחת לי אותו
    שתבינו שזה הדבר שהכי מאיים עלי אני קשור אליו!!!!! אני אוהב אותו למי שיש פה בעל חיים ידע מה זה!! אני מת עליו!
    ועכשיו אחי הקטן נכנס לאיזה אתר יד שניה וראה אותו שם! אם מישהו יתקשר זה יהיה כאילו יהרגו לי אותו.... אני לא יסלח לה על זה בחיים אני ממש ממש ממש ממש קשור אליו! אני לא מדמיין יום אחד שאני לא יראה אותו קופץ עלי שאני חוזר הביתה הוא מסתכל עלי וקופץ שאני עומד להוציא אותו לטיול..... איזה רעהההההה כל זה היא רוצה לעשות בגלל ש''אני לא מטפל בו''.....לפעמים אני מבקש מאחי שיוציא אותו רגע כי אני בדיוק מכין לא לאכול אבל לא! הוא ילד חרא הוא יודע רק לקבל! אני מכין לו לאכול והוא צורח שהוא לא רוצה להוציא אותו עכשיו כי הוא תקוע במחשב...... היא גם מכריחה אותי להיות תלמיד טוב, גם שאני יחשוב לבד על להכין לאחי אוכל, גם לעשות כל מה שהיא רוצה: לתלות כביסה, כלים, לטאטות, היא קרעה אותי בנקיונות לפסח אינעל רבאק שיביאו לה איזה ילדה או משהו מה אני נראה לה?
    גם לדאוג בזמן שהיא רוצה לכלב, כל זה היא רוצה שאני יעשה.
    אבל אני כל היום חושב אם יקחו א הכלב אני לא סובל את זה כבר אני חייב שלפחות הוא ישאר פה....
    כל זה ואפחד לא לוקח אותי לעבודה וכל 'חבר' שאומר שהוא ידבר עם בעל המקום שהוא עובד בו כמובן לא עושה את זה כולם 'שוחכים', אני לא מצליח בכלום כל דבר שאני עושה אני שומע 'לא' לא משנה לאן אני רוצה להתקבל או מה אני רוצה לעשות הכל זה 'לא'.

מצטער על החפירה ואני ישמח אם תענו לי במודגשים כדי שתוכלו לענות לי על כל נושא...תודה.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

עריכה: התחלתי לכתוב בלי לעשות מודגשים.....אז הנה: (לא יכלתי לענות על הכל אבל עניתי מה שאני יכול)

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    כל היום אני רב עם אמא שלי בגלל אחי הקטן...למה אני רב איתו וזה מגיע אליה? כן כי 'סוגדים' לו, אבל אתה חייב להבין, הוא עדיין ילד קטן, נכון גיל 10 הם כבר גדולים הילדים אבל אולי הוא עדיין נשאר ילד קטן? יש ילדים בני 10 ויש ילדים בני 10. יש הבדל בין הילדים ותצטרך להתמודד, אם קשה לך או שהוא ילד ממש ממש מעצבן פשוט אל תדבר איתו, מה אתה צריך אותו? הוא אחיך הקטן אתה לא תצטרך ממנו עזרה במשהו או משהו כזה..... נכון? הוא כן! ושאתה לא תדבר איתו ולא תעשה בשבילו כלום זמן מה, הוא ילמד להעריך אותך ויתן לך כבוד!
    ככה זה עובד! הוא צריך לראות שאם לא אתה אז באמת חסר לו! הוא פשוט לא יודע את זה וחלק מהזה בגללך! כי אתה נותן לו יותר מדי 'כבוד' אפילו בלי שאתה שם לב....

נערך לאחרונה על ידי Scofield; 11-04-2012 בשעה 20:10.

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

היי, לגבי אחיך הקטן זאת בעיה קשה כי לי אישית יש כמה חברים עם הבעיה הזאתי. הנקודה שנועם העלה ^^ נכונה ב-100%. ואני יכול להגיד לך את זה באחריות כי ככה חבר שלי עשה ומאז הבעיות פחתו בבית. חבר שלי הפסיק להתייחס אליו ואז הילד הבין שיש לו הרבה להפסיד והוא התחיל להירגע.
    לגבי הלימודים, אני לא מכיר אותך אישית אבל אל תתן לריבים עם אחיך ואמא שלך לחדור לך ללימודים ולהשפיע עליהם. אני מבין שפיצצו אותך בעבודות ועומס בחופש, אבל מה לעשות החיים בזבל , לקחו לי חצי מהחופשה על תגבורים והייתי בא לבצפר ללמוד אבל אין מה לעשות צריך להשקיע כדי להתליח ואסור להתעצל.
    אני מאמין שאתה תהיה בסדר...
    בהצלחה גבר

ציטוט נכתב במקור על ידי koogel צפיה בהודעה
    היי, לגבי אחיך הקטן זאת בעיה קשה כי לי אישית יש כמה חברים עם הבעיה הזאתי. הנקודה שנועם העלה ^^ נכונה ב-100%. ואני יכול להגיד לך את זה באחריות כי ככה חבר שלי עשה ומאז הבעיות פחתו בבית. חבר שלי הפסיק להתייחס אליו ואז הילד הבין שיש לו הרבה להפסיד והוא התחיל להירגע.
    לגבי הלימודים, אני לא מכיר אותך אישית אבל אל תתן לריבים עם אחיך ואמא שלך לחדור לך ללימודים ולהשפיע עליהם. אני מבין שפיצצו אותך בעבודות ועומס בחופש, אבל מה לעשות החיים בזבל , לקחו לי חצי מהחופשה על תגבורים והייתי בא לבצפר ללמוד אבל אין מה לעשות צריך להשקיע כדי להתליח ואסור להתעצל.
    אני מאמין שאתה תהיה בסדר...
    בהצלחה גבר
    אין מצב שהבעיות בבית ובחוץ ובכלל בחיים והיאוש לא יחדרו לי ללימודים, אין לי שקט נפשי כדי ללמוד טוב בבצפר אפילו אתה מבין?

ועכשיו גם את הכלב היא רוצה לקחת לי......אני מאוד קשור אליו! בטח אם יש לך איזה חיית מחמד אתה מכיר את זה ועכשיו ההרגשה שיכול לבוא כל שניה מישהו ולקחת לי אותו הורג אותי! ובכלל אם אני יסתובב יום אחד ברחוב ויראה אותו הולך עם מישהו אחר ואני ידע שהוא כבר לא שלי אני ירגיש שבאלי ללכת ולדפוק לו מכות למניאק שלקח לי את הכלב.....

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    30
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    "לנשים יש כוח קסם הם יוכלות לעמיד דברים בלי לגעת בהם"

אני חושב שאני יוכל לעזור לך, אני לא מומחה או משהו,

אם הכל נגרם בגלל אחיך הקטן - אתה צריך להיתחבר אליו לשחק איתו לצחקק איתו לאהוב אותו יותר, ושאימך תיראה זאת היא תשמח

בקטע של הלימודים זה לא שהיא שונאת אותך "היא נותנת לך יד ואת לא רוצה להחזיק" היא רוצה לעזור לך היא רוצה בן מצליח היא רוצה להיות גאה בך.... ת`זיז תתחת מהמחשב ולך ללמוד תאמין לי זה רק ביבשלך תמצא תחביב אתה חייב (: מקווה שעזרתי אני לא פסיכולוג או משהו רק ניסתי לעזור, מקווה שעזרתי.

אחי ועניין של הכלב אם היו לוקחים לי אותו הייתי בוכה
    אבל אם תתחבר לאמך כמו שאמרתי ואם אחיך הכל יפתר אבל מה אם אביך אתה רוצה ללכת אליו או להישאר אם אמא שלך?
    נערך לאחרונה על ידי AmirClassic; 12-04-2012 בשעה 11:45.

ציטוט נכתב במקור על ידי AmirClassic צפיה בהודעה
    אני חושב שאני יוכל לעזור לך, אני לא מומחה או משהו,

אם הכל נגרם בגלל אחיך הקטן - אתה צריך להיתחבר אליו לשחק איתו לצחקק איתו לאהוב אותו יותר, ושאימך תיראה זאת היא תשמח

בקטע של הלימודים זה לא שהיא שונאת אותך "היא נותנת לך יד ואת לא רוצה להחזיק" היא רוצה לעזור לך היא רוצה בן מצליח היא רוצה להיות גאה בך..לא היא רוצה ממני רק ציונים טובים היא לא מבינה שיש מקצועות שאני לא יכול לעשות, שאני לא יודע!!!!!!!! ת`זיז תתחת מהמחשב ולך ללמוד תאמין לי זה רק בישבילך תמצא תחביב אתה חייב (: יש לי... מקווה שעזרתי אני לא פסיכולוג או משהו רק ניסתי לעזור, מקווה שעזרתי.

אחי ועניין של הכלב אם היו לוקחים לי אותו הייתי בוכה
    אבל אם תתחבר לאמך כמו שאמרתי ואם אחיך הכל יפתר. אבל זה לא יעזור לייי הכלב כבר בפרסום של למסירה אני לא יודע אם אני יצליח לשכנע אותה שלהוריד את הפרסום......אבל מה אם אביך אתה רוצה ללכת אליו או להישאר אם אמא שלך? בוא נגיד שעדיף שאני ישאר עם אמא שלי.
    ....

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

כמה זמן הכלב אצלך?
    נערך לאחרונה על ידי Scofield; 12-04-2012 בשעה 15:52.

ציטוט נכתב במקור על ידי noamXD צפיה בהודעה
    כמה זמן הכלב אצלך?
    שנה וחצי שנתיים

נו כבר שמישהו יגיד לי מה לעשות האמא המניאקית הבת ז*נה גם שמה אותו בפייסבוק עכשיו צעקתי עליה שעה והיא עם הגב אליה בא לי כבר למות מעצביםםם כוסעמאק ערססססס

משתמש ותיק
    שם פרטי
    שקד
    לייקים
    677
    נקודות
    268
    משפט מחץ
    "Fear can hold you prisoner. Hope can set you free.‎"

מישהו כאן מתעלם ממני.
    מי מתעלם ממך??

ציטוט נכתב במקור על ידי shedow_striks צפיה בהודעה
    מי מתעלם ממך??
    כולם כאן, אני צריך עזרה ואני בדיכאון עמוק כי הולכים לקחת לי את הכלב שלי שאני ממש קשור אליו...
    אתמול נרדמתי רק ב 4 וחצי בבוקר והלכתי לישון ב 3 בגלל זה...אני כל היום חושב על זה שכל שניה יכולים להתקשר ולבוא לקחת אותו ואני כבר מתחיל לבכות...
    זה כאילו יקחו לי אח לא מספיק כל העול של החיים ה''יפים'' שלי שאני סוחב עלי עכשיו גם זה יכניס אותי עוד יותר לדיכאון אני חייב עזרה אני מתחנן לאמא שלי שתוריד את המודעה מהאינטרנט אבל היא לא רוצה היא יודעת שזה רע לי והיא יודעת שהיא עושה לי רע אבל לא אכפת לה...כל זה היא רוצה לתת אותו כי היא חושבת שהוא סובל כאן אצלנו כי אנחנו לא מוציאים אותו הרבה....והיא טועה תמיד , אני אף פעם לא ראיתי אותו עם זנב למטה או מבואס הוא תמיד קופץ ושמח אמא שלי סתם עושה לי רע ואף אחד לא עוזר לי כאן...

משתמש ותיק
    שם פרטי
    שקד
    לייקים
    677
    נקודות
    268
    משפט מחץ
    "Fear can hold you prisoner. Hope can set you free.‎"

ניסתה להראות את האשכול הזה לאמא שלך??

ציטוט נכתב במקור על ידי shedow_striks צפיה בהודעה
    ניסתה להראות את האשכול הזה לאמא שלך??
    לא ולא אנסה. כתוב כאן דברים לגבי כמה החיים שלי חרא שאני לא משתף אותה בזה אפילו.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

לא ולא אנסה. כתוב כאן דברים לגבי כמה החיים שלי חרא שאני לא משתף אותה בזה אפילו.
    ביום שתתחיל לשתף ותנסו ללבן ולפתור את הדברים יחד רק אז המצב שלך ישתפר, עצה ממני תראה לה- היא אמא שלך, היא אוהבת אותך ורוצה שיהיה לך טוב.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,803 | הודעות: 8,173,390 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect