קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 21-04-2008, 16:03
  2. תגידו.. כמה זמן אתם כבר על המחשב? כנסו.
    על ידי SlaydeR בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 05-10-2007, 21:18
  3. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 03-02-2006, 20:55
  4. [שאלה] אני יודע שזה שאלה מטומטת אבל כנסו
    על ידי W.B בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-11-2005, 14:25
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

באמת שזה כבר נהיה מגעיל . כנסו

ברירת מחדל באמת שזה כבר נהיה מגעיל . כנסו

טוב אתם בטח לא מכירים אותי הייתי פה לפני שנה וחצי ככה , אם מישו זוכר אז זוכר
    אני כבר איזה 3 שנים בתחום ואני חייב להגיד שהיום הייתי במסיבה בכיכר אתרים וזה היה פשוט פתטי , באמת לראות בחורים בני 21 עושים פיקאפ וזה פאקינג נראה כ"כ שקוף . זה פשוט כזה 2 בחורים שנראים חנונים שמים חולצה מגניבה ומתחילים לדבר עם בנות שבאמת אני מעריך את זה ואני מאמין שכל אחד שיצא לסארג' בהתחלה נראה פחות או יותר ככה.אבל חברה בחיית זה נראה כ"כ מגעיל לא אינלי פיתרון לזה אבל באמת שאני רואה בחורות מעיפות את הבחורים האלה , אם שאם יש חמודות אז הן פשוט משתעממות סתם לדוגמא היום ראיתי 2 בחורים מתחילים עם 2 בחורים ישר דפקו להן כל מיני משפטים כמו "התחתנו" משחקי תפקידים וכאלה ,אבל זה היה נשמע כלכך מזויף וכלכך לא היה התאמה בין השפת גוף לדיבור,(אני בן 18 הבחורים היו בני 22-23 הבנות בנות 17 ) בקיצור אני בא אחרי איזה 5 דק' שהם מדברים איתן דופק לאחד מהם " אתם ביחד? " סתם אימוג כדי לראות איך הוא יגיב , הבחור שתק כמה שניות והחבר לחש לו להגיד בטח אנחנו חברים משהו הזוי , משמה שאלתי אותו אם אכפת לו אם אני יסובב אותך רק פעם אחת ואז הפנתי לו את הגב ונשארתי אותה למי שמכיר את התרגיל , אחרי זה ראיתי אותו סתם עומד מהצד אז המשכתי עם האימוג ולקחתי את היד שלו ושלה והלכתי - אחרי זה תפסתי את הבחור לשיחה שאלתי אותו מאיזה קהילה הוא ? והוא היטמטמם כאילו לא ידע מזה בכלל כאילו בחיית סעמק זה כזה פתטי. אני לא יודע מה זה בדיוק אבל יש פה משהו רקוב מהשורש וזה חייב להיפסק התופעה הזאת ,אם אתם מתחילים בתחום והגעתם עד לפה אז צאו קודם כל למסיבות , מועדונים , תכירו ידידות תראו איך כבר תהיו במצב הרבה יותר טוב ובטוח "תשיגו דברים " ורק אחרי זה אם משמה אתם רוצים להשתפר אז תקראו מטודה של PUA אחד ותלכו על פיה ,תאמינו לי שאין שום חנון בעולם שלא יוצא מהבית ולא מכיר אנשים גם אם הוא יתרגל כל יום זה לא יעזור לו אני לא בא להעליב חלילה אם יש פה מישהו אני פשוט נגד לפברק - אם אתם רוצים למכור לבחורה שאתם באמת בחורים שווים אז תהיו כאלה ואז תראו שפתאום פחות תצטרכו לדבר ולחשוב מה להגיד זה פשוט תהיו אתם ,זה סבל רציני וזה קשה אבל מי שמגיע לזה באמת יהיה בפסגה , זאת דעתי

2. קישורים ממומנים

Cool story, Bro

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

אז מה אתה אומר? שהם צריכים לשפר את המראה שלהם וגם לא להיות רובוטיים כי רואים את זה עליהם וזה נראה פתטי?

כתוב איזו פיסקת סיכום במקום שאני אנסה לנתח בעצמי את המשמעות מאחורי המילים שלך

וגמה, אל תספים, אתה מנהל פה חחח
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 12-04-2012 בשעה 11:12.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

(אני בן 18 הבחורים היו בני 22-23 הבנות בנות 17 )
    מה זה הזין הזה?

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

חחחחחחחחח זה לא חדש שיש אנשים שהתחום הזה מסובב אותם לגמרי

זה היה מסיבת רחוב בכיכר אתרים היה שמה אנשים בני 17 עד בני 40 ,מה כזה לא ברור ?

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי xyzxyz צפיה בהודעה
    זה היה מסיבת רחוב בכיכר אתרים היה שמה אנשים בני 17 עד בני 40 ,מה כזה לא ברור ?
    מגניב, היית יכול לסדר לעצמך MILF

אז צאו קודם כל למסיבות , מועדונים , תכירו ידידות
    לא מסכים, אתה לא יכול לזרוק את המתחיל הממוצע (ביישן/חנון/לכו תדעו) ישר למועדונים כי.. יהיה להם קשה מנטאלית.
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 12-04-2012 בשעה 19:11.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

אתה יודע כמה יוצא לי לראות מקרים כמו שתיארת? לא רק לי, אני בטוח שלהמון חבר'ה מפה.
    זה כבר לא נדיר. פעם לפני 5-6 שנים עוד זה היה נחשב, איך נאמר? סודי? דיסקרטי? פחות נפוץ?
    היום זה חופשי. כמעט ואין יום שאתה לא רואה את מה שתיארת.
    במיוחד אם אתה נמצא באיזורים הומי אדם (תחנה מרכזית, רכבת, קניון, ים, מרכזי קניות וכו').

לא אכפת לי.
    אני פשוט ממשיך בחיים שלי.

אני לא ניגש, לא מנסה לתקן את העולם. לא מזיז לי.

אני צוחק, זה באמת מצחיק. אבל אני לא מתעצבן כמוך (רואים לפי הכתיבה שלך), אני לא אוכל סרטים (לא חוזר הבית כמוך ופותח פוסטים על זה), לא ניגש אל אותם אנשים ומנסה לשחק אותה מהתחום שהרגע תפס אותם על חם (בידיוק מה שעשית).

תשתחרר. שחרר. תן גז וסע קדימה.

אל תנסה לתקן את העולם. (זה בידיוק מה שאתה עושה, לשם זה פתחת את הפוסט הזה).
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שמשחק בקקה בסוף יורידו עליו את המים

אחי גם אותי זה הגעיל.. ההתנהגות הזאת אפילו עצבנה אותי אז התחלתי להלחיץ תבנאדם והוא כולו לא יודע איפה לקבור את עצמו
    אני לא יישכח שאותו אחד ספציפית לקח מהבחורה הכי חננה שראיתם בחיים מספר והרגיש כמו מלך... באמת שאני לא מבין את זה ובטח חלק מכם כזה.. מישהו יכול להסביר לי מה הקטע בלחבוש תכובע הקוקסינלי הזה, להתנהג מוזר להראות כאילו אתה יודע מה אתה רוצה כשבפועל אתם סתם אפסים? שום דבר לא יותר גרוע מזה בטוח לא המצב הקודם שלכם אתם ממש צבא המיסטרי חחח..

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי xyzxyz צפיה בהודעה
    טוב אתם בטח לא מכירים אותי הייתי פה לפני שנה וחצי ככה , אם מישו זוכר אז זוכר
    אני כבר איזה 3 שנים בתחום ואני חייב להגיד שהיום הייתי במסיבה בכיכר אתרים וזה היה פשוט פתטי , באמת לראות בחורים בני 21 עושים פיקאפ וזה פאקינג נראה כ"כ שקוף . זה פשוט כזה 2 בחורים שנראים חנונים שמים חולצה מגניבה ומתחילים לדבר עם בנות שבאמת אני מעריך את זה ואני מאמין שכל אחד שיצא לסארג' בהתחלה נראה פחות או יותר ככה.אבל חברה בחיית זה נראה כ"כ מגעיל לא אינלי פיתרון לזה אבל באמת שאני רואה בחורות מעיפות את הבחורים האלה , אם שאם יש חמודות אז הן פשוט משתעממות סתם לדוגמא היום ראיתי 2 בחורים מתחילים עם 2 בחורים ישר דפקו להן כל מיני משפטים כמו "התחתנו" משחקי תפקידים וכאלה ,אבל זה היה נשמע כלכך מזויף וכלכך לא היה התאמה בין השפת גוף לדיבור,(אני בן 18 הבחורים היו בני 22-23 הבנות בנות 17 ) בקיצור אני בא אחרי איזה 5 דק' שהם מדברים איתן דופק לאחד מהם " אתם ביחד? " סתם אימוג כדי לראות איך הוא יגיב , הבחור שתק כמה שניות והחבר לחש לו להגיד בטח אנחנו חברים משהו הזוי , משמה שאלתי אותו אם אכפת לו אם אני יסובב אותך רק פעם אחת ואז הפנתי לו את הגב ונשארתי אותה למי שמכיר את התרגיל , אחרי זה ראיתי אותו סתם עומד מהצד אז המשכתי עם האימוג ולקחתי את היד שלו ושלה והלכתי - אחרי זה תפסתי את הבחור לשיחה שאלתי אותו מאיזה קהילה הוא ? והוא היטמטמם כאילו לא ידע מזה בכלל כאילו בחיית סעמק זה כזה פתטי. אני לא יודע מה זה בדיוק אבל יש פה משהו רקוב מהשורש וזה חייב להיפסק התופעה הזאת ,אם אתם מתחילים בתחום והגעתם עד לפה אז צאו קודם כל למסיבות , מועדונים , תכירו ידידות תראו איך כבר תהיו במצב הרבה יותר טוב ובטוח "תשיגו דברים " ורק אחרי זה אם משמה אתם רוצים להשתפר אז תקראו מטודה של PUA אחד ותלכו על פיה ,תאמינו לי שאין שום חנון בעולם שלא יוצא מהבית ולא מכיר אנשים גם אם הוא יתרגל כל יום זה לא יעזור לו אני לא בא להעליב חלילה אם יש פה מישהו אני פשוט נגד לפברק - אם אתם רוצים למכור לבחורה שאתם באמת בחורים שווים אז תהיו כאלה ואז תראו שפתאום פחות תצטרכו לדבר ולחשוב מה להגיד זה פשוט תהיו אתם ,זה סבל רציני וזה קשה אבל מי שמגיע לזה באמת יהיה בפסגה , זאת דעתי
    שים זין עליהם מה אתה בכלל מתייחס, הם ימשיכו לחיות בסרט שהם "אמני פיתוי כוסונים ושהם בעצם העלק פרס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" ואתה תמשיך לזיין בחורות, מה זה מפריע לך שהם חיים באשליות שאחר כך סתם יתנפצו להם בפרצוף וייכנסו לדיכאון כשיבינו שאין כזה דבר להיות אלפא מזויף, הם חנונים והם תמיד יישארו כאלה.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

Overpowered, שמע..החתימה שלך משגעת אותי..אני כבר 4 שעות יושב על מחשב ולא עוזב אותו חחחחח איזה ציצצצצצצצצצצצציםםםם

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    עוז
    לייקים
    53
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הנכס היחיד הטוב ביותר שיש לנו הוא המוח שלנו. אם יאומן היטב, הוא עלול ליצור עושר עצום.

לא מבין מ'זה אכפת לך? ומ'זה עניינך? אתה מכיר את הבנים? את הבנות? תן להם לעשות את מה שלשמו הם באו

סה"כ הכל להתחיל עם בנות ביג פאקינג דיל, בסופו של דבר אל תשכח שכל אחד מאיתנו צריך להתחיל ממשו וכל אחד שונה אחד מהשני ככה שהוא מתחיל מרמה שונה.

לך יותר קל להתחיל לדבר, להיות מצחיק, לעניין, "למגנט" ליצור משיכה לפתח שיחה וגם לקחת מספר טלפון ולאחר לא מה לעשות אחינו.

לא מבין גם ת'גישה שלך כ"כ- אז אם אותך זה מעצבן כי אתה שונא לראות אנשים מתחילים ככה אתה חושב שככה הם ישיגו בנות הרי הם צריכים להתאמן ולצבור ניסיון ככה לומדים!

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי oz1987 צפיה בהודעה
    לא מבין מ'זה אכפת לך? ומ'זה עניינך? אתה מכיר את הבנים? את הבנות? תן להם לעשות את מה שלשמו הם באו

סה"כ הכל להתחיל עם בנות ביג פאקינג דיל, בסופו של דבר אל תשכח שכל אחד מאיתנו צריך להתחיל ממשו וכל אחד שונה אחד מהשני ככה שהוא מתחיל מרמה שונה.

לך יותר קל להתחיל לדבר, להיות מצחיק, לעניין, "למגנט" ליצור משיכה לפתח שיחה וגם לקחת מספר טלפון ולאחר לא מה לעשות אחינו.

לא מבין גם ת'גישה שלך כ"כ- אז אם אותך זה מעצבן כי אתה שונא לראות אנשים מתחילים ככה אתה חושב שככה הם ישיגו בנות הרי הם צריכים להתאמן ולצבור ניסיון ככה לומדים!
    תכלס אתה צודק.

פותח האשכול, איך אתה חושב שהיית בהתחלה? היית שונה מהם?

לא נראה לי, אולי רק במראה החיצוני, נגיד והם גם טיפה יותר רובוטיים ממה שהיית.
    זה הכל.

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

אתה יודע מה מצחיק אותי?
    שאתה היית במסיבה בכיכר אתרים ובמקום להיות עם הבחורות היית עסוק בלהסתכל על בנים

אתה יודע איפה אני הייתי בזמן הזה?
    על הבמה!
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4215231,00.html
    רואה תמונה שישית? הגבר באמצע? נעים להכיר.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

ציטוט נכתב במקור על ידי Kutaly צפיה בהודעה
    אתה יודע מה מצחיק אותי?
    שאתה היית במסיבה בכיכר אתרים ובמקום להיות עם הבחורות היית עסוק בלהסתכל על בנים

אתה יודע איפה אני הייתי בזמן הזה?
    על הבמה!
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4215231,00.html
    רואה תמונה שישית? הגבר באמצע? נעים להכיר.
    כי אתה גבר ..
    נעים להכיר שובר הלבבות !
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect