טוב אתם בטח לא מכירים אותי הייתי פה לפני שנה וחצי ככה , אם מישו זוכר אז זוכר![]()
אני כבר איזה 3 שנים בתחום ואני חייב להגיד שהיום הייתי במסיבה בכיכר אתרים וזה היה פשוט פתטי , באמת לראות בחורים בני 21 עושים פיקאפ וזה פאקינג נראה כ"כ שקוף . זה פשוט כזה 2 בחורים שנראים חנונים שמים חולצה מגניבה ומתחילים לדבר עם בנות שבאמת אני מעריך את זה ואני מאמין שכל אחד שיצא לסארג' בהתחלה נראה פחות או יותר ככה.אבל חברה בחיית זה נראה כ"כ מגעיל לא אינלי פיתרון לזה אבל באמת שאני רואה בחורות מעיפות את הבחורים האלה , אם שאם יש חמודות אז הן פשוט משתעממות סתם לדוגמא היום ראיתי 2 בחורים מתחילים עם 2 בחורים ישר דפקו להן כל מיני משפטים כמו "התחתנו" משחקי תפקידים וכאלה ,אבל זה היה נשמע כלכך מזויף וכלכך לא היה התאמה בין השפת גוף לדיבור,(אני בן 18 הבחורים היו בני 22-23 הבנות בנות 17 ) בקיצור אני בא אחרי איזה 5 דק' שהם מדברים איתן דופק לאחד מהם " אתם ביחד? " סתם אימוג כדי לראות איך הוא יגיב , הבחור שתק כמה שניות והחבר לחש לו להגיד בטח אנחנו חברים משהו הזוי , משמה שאלתי אותו אם אכפת לו אם אני יסובב אותך רק פעם אחת ואז הפנתי לו את הגב ונשארתי אותה למי שמכיר את התרגיל , אחרי זה ראיתי אותו סתם עומד מהצד אז המשכתי עם האימוג ולקחתי את היד שלו ושלה והלכתי - אחרי זה תפסתי את הבחור לשיחה שאלתי אותו מאיזה קהילה הוא ? והוא היטמטמם כאילו לא ידע מזה בכלל כאילו בחיית סעמק זה כזה פתטי. אני לא יודע מה זה בדיוק אבל יש פה משהו רקוב מהשורש וזה חייב להיפסק התופעה הזאת ,אם אתם מתחילים בתחום והגעתם עד לפה אז צאו קודם כל למסיבות , מועדונים , תכירו ידידות תראו איך כבר תהיו במצב הרבה יותר טוב ובטוח "תשיגו דברים " ורק אחרי זה אם משמה אתם רוצים להשתפר אז תקראו מטודה של PUA אחד ותלכו על פיה ,תאמינו לי שאין שום חנון בעולם שלא יוצא מהבית ולא מכיר אנשים גם אם הוא יתרגל כל יום זה לא יעזור לו אני לא בא להעליב חלילה אם יש פה מישהו אני פשוט נגד לפברק - אם אתם רוצים למכור לבחורה שאתם באמת בחורים שווים אז תהיו כאלה ואז תראו שפתאום פחות תצטרכו לדבר ולחשוב מה להגיד זה פשוט תהיו אתם ,זה סבל רציני וזה קשה אבל מי שמגיע לזה באמת יהיה בפסגה , זאת דעתי![]()

ציטוט ההודעה