^היטלר היה גאון בסופו של דבר. ומה שהוא אמר לא כזה רחוק מהמציאות. רק שהוא פירש את זה בצורה מפגרת וגזענית של "עדות" ולא בצורה חכמה יותר. מה לעשות, יש אנשים שהם טיפשים מדי כדי לחיות טוב. ולא טיפשים במובן של "היו להם ציונים גרועים בבית ספר" אלא טיפשים במובן של אמונות וערכים שגדלו עליהם ובסדר עדיפויות בחיים ובגישה שלהם לגבי כסף. באמת שאני לא רואה בהם שימוש אחר חוץ מלעבוד בשביל דג יותר שמן מהם.
ולעידן:
אנשים שנולדו למציאות לא הוגנת? אז בוא אני אספר לך משו כפרה לאדע על איזה אתיופים אתה מדבר אבל אני הייתי עד למקרים קצת שונים.
מחאת האוהלים התרחשה מתחת לבית של אחד השותפים שלי בזמנו. ישבנו במרפסת עם סיגר, וויסקי, נרגילה בטעם פסיפלורה ופופקורן וצפינו בכל הקרקס הזה. מדי פעם יצאנו לסתלבט בחוץ. הייתי מזועזע ממה שאני ראיתי. זה היה הדבר הכי מגעיל, צבוע וטיפשי שראיתי בכל חיי הקצרים.
אני לא יודע על מה אתה מדבר אבל הדבר האחרון שראיתי שם היה "אתיופי שנולד למשפחה עניה" או "ניצולי שואה". הרוב היו סטודנטים חצופים ומפונקים, שטוענים שהם "לא מצליחים לסגור את החודש" ואין להם כסף אבל מה?? עישנו חשיש כאילו הם מגדלים אותו בגינה (נראה לי כל ההכנסות של התחנה המרכזית הישנה היו מהם באותו קיץ), הביאו 646465465 נרגילות, קנו 654645675 סושי ושלא נדבר על הקורקינטים החשמליים שלהם ואופניים באלפי שקלים. וכל אחד עם אייפון וגלקסי תוך כדי שהם שומעים מוזיקה מזוויעה להפליא ממערכת שהם קנו ב10 אלף שקל. רק לי זה נראה...צבוע?? למה שמישהו יתן להם דירה ברוטשילד למה מי הם בכלל הכלומניקים האלה?? מי?!?!
זה אנשים שלא מסוגלים לסגור תחודש לטענתך אתה לא מתבייש? בכאלה אנשים אתה תומך?! יצחק תשובה ורוב העשירים שאתם שונאים גדלו בפאקינג עוני שלא היה להם כסף לפרוסת לחם והם הגיעו למה שהגיעו בגלל שהם לא שיחקו בקקי אלא התעסקו בתכלס. במקום לחשוב מה יהיה עם ה"עם" או כל מיני שטויות אחרות שלימדו אותם בגולני. אין מה להשוות בין זה לבין "לזכות בלוטו" האנשים האלה הקיאו דם כדי להגיע למה שהם ואתם שונאים אותם על סמך כלום.
"
- דוד עמר, ראש עיריית נשר, תקף את יושבי המאהל בשדרות רוטשילד: "אתה הולך ברוטשילד באחת וחצי בלילה והכל נרגילות וסושי. אם מביאים למאהל סושי ב-35 שקלים - זה לא מראה שהמצב של המפגינים קשה במיוחד. זו לא מחאה""