קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. העולם עדיין זוכר?
    על ידי Ravid בפורום דיבורים
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 05-08-2011, 17:48
  2. מלחמת העולם הראשונה....
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 18:00
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 22:23
  4. מה המצב?
    על ידי FeaRDesign בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 17:40
  5. מה המצב בנים?? אני חדשה+תמונות
    על ידי SeXyGiRl*:.l*:. בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 19:10
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 69

המצב של העולם - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    1. נכון. אבל התחזית שלי אומרת שמעמד הביניים נמחק וזה עניין של זמן שיקרה מה שיקרה. יהיו רק עניים ועשירים. נקודה. ולפני שאתם שוללים את זה וחושבים שאני פסיכופט שחי בסרט תחשבו לעומק - אם הייתם חוזרים לתקופה שהכנסיות שלטו בעולם ואומרים להם שיש דבר כזה יצורים קטנים שחיים בתוך ועל גוף האדם ואחראים לכל מיני מחלות היו מוציאים אתכם להורג. אז זאת התחזית הכלכלית שלי ושל רבים אחרים. זה למה אני אומר - תבחרו צד ותתאבדו על זה. כי מי שלא יעשה זאת, ישרת את העשירים.

2. אין הוגן ולא הוגן. יש את חוקי הטבע שהם חזקים מאיתנו. אני הגעתי למה שהגעתי רק בגלל מה שנקרא "לרמוס אנשים אחרים". אם לא הייתי עושה את זה סיכוי גבוה שהטיסה שלי בשבת לא הייתה מחכה לי יחד עם הסכום המאוד נאה שיש לי. לכסף אין ריח כפרה.

3. הרעיון הסוציאליסטי הוא נחמד בתור קהילה קטנה של תתי אדם שמחפשים צדק. אבל בתור מערכת כלכלית עולמית או ארצית זה היה קורס. מי שבשלטון יחפש יותר ממה שיש לו כרגע. הטבע שלנו חזק יותר מכל דבר בעולם. וזאת בדיוק הבעיה. אתם מסתכלים על ה"חברה" ולא על עצמכם ואז מתפלאים למה אתם חיים כמו שאתם חיים. מי שלא דואג לעצמו אף אחד לא ידאג לו. זה משפט ששמעתי מהמשפחה שלי אחרי שהייתי ילד קטן ותמים ושאלתי "למה יש עניים בעולם ואף אחד לא עוזר להם". אתם אנושיים מדי. אכפתיים מדי. הייתי אומר מזוכיסטים, יש לכם נטיה לעשות את אותן השטויות של הדור הקודם ולאכול תצואה שהוא הוריש לכם ובמקום ללמוד לקח ולהשתחרר ממעגל העוני ולחיות כל החיים בהשפלה אתם ממשיכים לחפש "צדק". התוצאות מדברות בעד עצמן. להזכיר לכם מה קרה אחרי המחאה הפתטית הזאת בקיץ? אה כן, מחירי הנדל''ן עלו עוד קצת. בין 138 ל200 משכורות כדי לקנות דירה בשכונת עוני! אבל אתם עדיין בטוחים שביבי והטייקונים באמת יממנו לכם משהו. בזמן שהיו אנשים שלא חיכו שהממשלה תדאג להם אלא עשו את המליון הראשון או הגיעו למשהו בחיים ויצאו ממעגל העוני.
    כל ה"חינמים" האלה היו בתקופת הקומוניזם. ומה יצא בסוף? כשלון אחד גדול.
    1. תאמין במה שאתה רוצה. זה לא יהפוך את זה לנכון. גם זה שיש רק עשירים ועניים זה עדיין עניין יחסי. בחרה של העשירים ישארו רק מי שיותר עשירים, וכל הזמן רק יותר עניים יכנסו למעגל העוני, עד שבסופו של דבר יהיה אחד (או משפחה) אחת עשירה וכל השאר עניים. זה לא יהיה חצי חצי. קח את זה בתור אסימפטוטה אם אתה קצת מבין במתמטיקה.
    מה שאומר, שרוב הסיכויים שבמוקדם או במאוחר גם אתה תכנס למעגל העוני.

2. תחיה בלי מצפון. אני לא אוהב את הגישה הזאת ואני ממש לא חושב שהדרך היחידה להצליח היא על חשבון אחרים.

3. א) המחאה החברתית מוצדקת. זה שלא קרה כלום זה משהו אחר, וזה צרה אחרת, אבל זה לא קשור לכלום על מה שאני אמרתי.
    ב) יש הרבה עניים שהאימרה "מי שלא דואג לעצמו אף אחד לא ידאג לו" נכונה, אבל יש גם הרבה עניים שלא. זה ניראה לך הוגן שאתיופי שנולד בארץ יחיה במעגל העוני רק בגלל שלא היה לו מזל להיוולד למשפחה עשירה? זה צדק חברתי. לתת לכולם הזדמנות שווה. לא לתת להם לחיות בצורה שווה, אבל לתת לשכבות החלשות סיכוי גם כן להצליח. (ועכשיו בבקשה, אל תנסה למכור לי איזה סיפור של יצחק תשובה, או של אחד שהיה עני והצליח, כי זה לא מה שקורה לרוב, וזה כמו לומר שמישהו זכה בלוטו, אז זאת השיטה הכלכלית הכי טובה).
    אני לא אומר שאפשר לקום מחר בבוקר לתוך מדינה סוציאליסטית כמו שצריך, אבל אני אומר שזה הקו שצריך להוביל. השמדת הטייקונים וההפרטה, ולהחזיר את המשאבים אל המדינה, כי ישראל היא שוק קטן מידיי בשביל שהוא יהיה מופרט, וכי זה הוכיח את עצמו כלא עובד.

אולי זה נשמע לך מוזר שיש לי לב ושאכפת לי מאחרים, אבל זה המצב. אני לא דואג רק לתחת של עצמי, ואני דיי משוכנע שלי יהיה בסדר גמור בחיים ואני לא יסבול. אבל יש הרבה אנשים שלא באשמתם יוולדו לתוך סיטואציה שהם כמעט ולא יוכלו לעשות כלום בשביל לצאת ממנה וזה מה שעצוב ואכזרי לדעתי. זה לא נשמע לך רע ושגוי לא לעזור לאנשים שצריכים עזרה? זה לא נראה לך אכזרי כמעט כמו רצח לא לעזור לאנשים כשאתה יכול לעזור להם?
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

. אין הוגן ולא הוגן. יש את חוקי הטבע שהם חזקים מאיתנו. אני הגעתי למה שהגעתי רק בגלל מה שנקרא "לרמוס אנשים אחרים".
    אתה יודע היו עוד אנשים שהאמינו בחוקי הטבע "החזק שורד" וביטלו את המצפון שלהם בין המפורסמים שבהם היה היטלר (ימח שמו).
    האידיאולוגיה שלך מאוד מסוכנת טיילר כמובן שאינני משווה אותך לרוצח כמו היטלר אבל בדיוק מאמונות כאלה צמחו המטורפים הכי גדולים בהיסטוריה.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

^היטלר היה גאון בסופו של דבר. ומה שהוא אמר לא כזה רחוק מהמציאות. רק שהוא פירש את זה בצורה מפגרת וגזענית של "עדות" ולא בצורה חכמה יותר. מה לעשות, יש אנשים שהם טיפשים מדי כדי לחיות טוב. ולא טיפשים במובן של "היו להם ציונים גרועים בבית ספר" אלא טיפשים במובן של אמונות וערכים שגדלו עליהם ובסדר עדיפויות בחיים ובגישה שלהם לגבי כסף. באמת שאני לא רואה בהם שימוש אחר חוץ מלעבוד בשביל דג יותר שמן מהם.

ולעידן:

אנשים שנולדו למציאות לא הוגנת? אז בוא אני אספר לך משו כפרה לאדע על איזה אתיופים אתה מדבר אבל אני הייתי עד למקרים קצת שונים.
    מחאת האוהלים התרחשה מתחת לבית של אחד השותפים שלי בזמנו. ישבנו במרפסת עם סיגר, וויסקי, נרגילה בטעם פסיפלורה ופופקורן וצפינו בכל הקרקס הזה. מדי פעם יצאנו לסתלבט בחוץ. הייתי מזועזע ממה שאני ראיתי. זה היה הדבר הכי מגעיל, צבוע וטיפשי שראיתי בכל חיי הקצרים.

אני לא יודע על מה אתה מדבר אבל הדבר האחרון שראיתי שם היה "אתיופי שנולד למשפחה עניה" או "ניצולי שואה". הרוב היו סטודנטים חצופים ומפונקים, שטוענים שהם "לא מצליחים לסגור את החודש" ואין להם כסף אבל מה?? עישנו חשיש כאילו הם מגדלים אותו בגינה (נראה לי כל ההכנסות של התחנה המרכזית הישנה היו מהם באותו קיץ), הביאו 646465465 נרגילות, קנו 654645675 סושי ושלא נדבר על הקורקינטים החשמליים שלהם ואופניים באלפי שקלים. וכל אחד עם אייפון וגלקסי תוך כדי שהם שומעים מוזיקה מזוויעה להפליא ממערכת שהם קנו ב10 אלף שקל. רק לי זה נראה...צבוע?? למה שמישהו יתן להם דירה ברוטשילד למה מי הם בכלל הכלומניקים האלה?? מי?!?!

זה אנשים שלא מסוגלים לסגור תחודש לטענתך אתה לא מתבייש? בכאלה אנשים אתה תומך?! יצחק תשובה ורוב העשירים שאתם שונאים גדלו בפאקינג עוני שלא היה להם כסף לפרוסת לחם והם הגיעו למה שהגיעו בגלל שהם לא שיחקו בקקי אלא התעסקו בתכלס. במקום לחשוב מה יהיה עם ה"עם" או כל מיני שטויות אחרות שלימדו אותם בגולני. אין מה להשוות בין זה לבין "לזכות בלוטו" האנשים האלה הקיאו דם כדי להגיע למה שהם ואתם שונאים אותם על סמך כלום.

"
    • דוד עמר, ראש עיריית נשר, תקף את יושבי המאהל בשדרות רוטשילד: "אתה הולך ברוטשילד באחת וחצי בלילה והכל נרגילות וסושי. אם מביאים למאהל סושי ב-35 שקלים - זה לא מראה שהמצב של המפגינים קשה במיוחד. זו לא מחאה"‏"
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 12-04-2012 בשעה 19:35.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

^היטלר היה גאון בסופו של דבר. ומה שהוא אמר לא כזה רחוק מהמציאות. רק שהוא פירש את זה בצורה מפגרת וגזענית של "עדות" ולא בצורה חכמה יותר.
    הייתי צריך לקרוא 5 פעמיים את מה שכתבת ,כדי להאמין למה שאני קורא.
    תשמע אדם שאומר שהיטלר הוא גאון באמת שאין לי מה להגיד עליו חוץ משהו המטומטם הכי גדול שיצא לי לפגוש ,ואתה עוד יהודי איך את מעז ?
    היטלר היה האידיוט הכי גדול בהיסטוריה הוא לקח תאוריה שהמציא דרווין וישם אותה על האדם ,היטלר המציא תאוריה שאפילו השטן לא היה יכול לחשוב עליה

טיילר אם זה היה תלוי בי (הייתי מנהל) הייתי נותן לך באן מהפורום הזה (באמת שהצלחת לעצבן אותי עכשיו).
    הדעות שלך כול כך מסוכנות שאני שמח שאתה נוסע לארה"ב אין לנו במדינה צורך באנשים כמוך ,רק מוח מעוות יכול להגיד דבר כזה על אדם שרצח מהעם שלו 6 מליון אנשים.

אתה פשוט עלוב נפש ,לא יודע איך פיתחת לעצמך מערכת אמונות כזאת אבל אתה פשוט מגעיל אותי.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

תגיד מה שתגיד אבל הוא היה יותר חכם מהישראלי הממוצע שחושב שהכל מגיע לו כי הוא עישן קצת סמים בתאילנד אחרי השירות בגולני והחליט שביבי חייב לקנות לו דירה ברוטשילד אז הוא ממשיך במחאות מפגרות עם סיסמאות "אנושיות" בשנקל.

זה שהוא היה חתיכת דראק ורוצח מתועב לא סותר שומדבר בגדול זה נכון מה שאמרתי יש דבר כזה "תת אדם" רק שזה לא מתאפיין במה שהוא אמר אלא במה שאני אומר וכתבתי כבר את ההגדרה לזה קודם וזאת התאוריה שלי. יש אנשים שפשוט אין בהם שימוש ואם אתה מכחיש את זה אתה בורח מהמציאות לעולם ורוד.

זה לא העם שלי דבר בשם עצמך. אני לא יהודי ומעולם לא הייתי ואני לא רוצה להיות. אבל מכאן ועד ללהצדיק את מה שהוא עשה...הפכת אותי לנאו נאצי.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 12-04-2012 בשעה 20:18.

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    הייתי צריך לקרוא 5 פעמיים את מה שכתבת ,כדי להאמין למה שאני קורא.
    תשמע אדם שאומר שהיטלר הוא גאון באמת שאין לי מה להגיד עליו חוץ משהו המטומטם הכי גדול שיצא לי לפגוש ,ואתה עוד יהודי איך את מעז ?
    היטלר היה האידיוט הכי גדול בהיסטוריה הוא לקח תאוריה שהמציא דרווין וישם אותה על האדם ,היטלר המציא תאוריה שאפילו השטן לא היה יכול לחשוב עליה

טיילר אם זה היה תלוי בי (הייתי מנהל) הייתי נותן לך באן מהפורום הזה (באמת שהצלחת לעצבן אותי עכשיו).
    הדעות שלך כול כך מסוכנות שאני שמח שאתה נוסע לארה"ב אין לנו במדינה צורך באנשים כמוך ,רק מוח מעוות יכול להגיד דבר כזה על אדם שרצח מהעם שלו 6 מליון אנשים.

אתה פשוט עלוב נפש ,לא יודע איך פיתחת לעצמך מערכת אמונות כזאת אבל אתה פשוט מגעיל אותי.
    אתה לא חושב שאדם שהצליח להשמיד 6 מליון אנשים, להשתלט על חצי מאירופה ולהשתיק חצי מהעולם הוא גאון? עם כל הצער והכאב שבדבר זאת גאונות לשמה..

ועם כל הכבוד,טוב שאתה לא מנהל כי אם מנהל נותן באן למישהו על זה שהוא עיצבן אותו בדעותיו הוא לא ראוי לכך..

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי dvird4 צפיה בהודעה
    אתה לא חושב שאדם שהצליח להשמיד 6 מליון אנשים, להשתלט על חצי מאירופה ולהשתיק חצי מהעולם הוא גאון? עם כל הצער והכאב שבדבר זאת גאונות לשמה..

ועם כל הכבוד,טוב שאתה לא מנהל כי אם מנהל נותן באן למישהו על זה שהוא עיצבן אותו בדעותיו הוא לא ראוי לכך..
    שלא נדבר על זה שאם הוא לא היה יוצא נגד בריה''מ וארה''ב ביחד רוב הסיכויים שהילדים שלכם היו צועקים היום "היל היטלר". הוא נפל רק בגלל הטמטום שבו וכמובן בגלל גזענות מיותרת.

ואני היחידי שלא רואה הבדל בין היטלר לבין שלטון כמו בצפון קוריאה ובריה''מ לשעבר??
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 12-04-2012 בשעה 20:21.

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

^היטלר היה גאון בסופו של דבר. ומה שהוא אמר לא כזה רחוק מהמציאות. רק שהוא פירש את זה בצורה מפגרת וגזענית של "עדות" ולא בצורה חכמה יותר. מה לעשות, יש אנשים שהם טיפשים מדי כדי לחיות טוב. ולא טיפשים במובן של "היו להם ציונים גרועים בבית ספר" אלא טיפשים במובן של אמונות וערכים שגדלו עליהם ובסדר עדיפויות בחיים ובגישה שלהם לגבי כסף. באמת שאני לא רואה בהם שימוש אחר חוץ מלעבוד בשביל דג יותר שמן מהם.

ולעידן:

אנשים שנולדו למציאות לא הוגנת? אז בוא אני אספר לך משו כפרה לאדע על איזה אתיופים אתה מדבר אבל אני הייתי עד למקרים קצת שונים.
    מחאת האוהלים התרחשה מתחת לבית של אחד השותפים שלי בזמנו. ישבנו במרפסת עם סיגר, וויסקי, נרגילה בטעם פסיפלורה ופופקורן וצפינו בכל הקרקס הזה. מדי פעם יצאנו לסתלבט בחוץ. הייתי מזועזע ממה שאני ראיתי. זה היה הדבר הכי מגעיל, צבוע וטיפשי שראיתי בכל חיי הקצרים.

אני לא יודע על מה אתה מדבר אבל הדבר האחרון שראיתי שם היה "אתיופי שנולד למשפחה עניה" או "ניצולי שואה". הרוב היו סטודנטים חצופים ומפונקים, שטוענים שהם "לא מצליחים לסגור את החודש" ואין להם כסף אבל מה?? עישנו חשיש כאילו הם מגדלים אותו בגינה (נראה לי כל ההכנסות של התחנה המרכזית הישנה היו מהם באותו קיץ), הביאו 646465465 נרגילות, קנו 654645675 סושי ושלא נדבר על הקורקינטים החשמליים שלהם ואופניים באלפי שקלים. וכל אחד עם אייפון וגלקסי תוך כדי שהם שומעים מוזיקה מזוויעה להפליא ממערכת שהם קנו ב10 אלף שקל. רק לי זה נראה...צבוע?? למה שמישהו יתן להם דירה ברוטשילד למה מי הם בכלל הכלומניקים האלה?? מי?!?!

זה אנשים שלא מסוגלים לסגור תחודש לטענתך אתה לא מתבייש? בכאלה אנשים אתה תומך?! יצחק תשובה ורוב העשירים שאתם שונאים גדלו בפאקינג עוני שלא היה להם כסף לפרוסת לחם והם הגיעו למה שהגיעו בגלל שהם לא שיחקו בקקי אלא התעסקו בתכלס. במקום לחשוב מה יהיה עם ה"עם" או כל מיני שטויות אחרות שלימדו אותם בגולני. אין מה להשוות בין זה לבין "לזכות בלוטו" האנשים האלה הקיאו דם כדי להגיע למה שהם ואתם שונאים אותם על סמך כלום.

"
    • דוד עמר, ראש עיריית נשר, תקף את יושבי המאהל בשדרות רוטשילד: "אתה הולך ברוטשילד באחת וחצי בלילה והכל נרגילות וסושי. אם מביאים למאהל סושי ב-35 שקלים - זה לא מראה שהמצב של המפגינים קשה במיוחד. זו לא מחאה"‏"
    חחחחחח דוד עמר הוא ראש העיר שלי. בחור דיי מושחת אני חייב לציין.

זה שמי שעשה את המחאה הוא אנשים מבוססים וקצת מפונקים לא אומר שהיא לא צודקת. מי שהתחיל את המהפכה הצרפתית היה איזה נסיך או משהו בסיגנון, קרל מרקס גם כן הגיעה ממשפחה מבוססת, גווארה גם כן הגיעה ממשפחה אמידה ועוד....
    זה לא משנה מי קורא למהפכה או לשינוי. מה שחשוב זה שהוא נכון. ביבי וחברים סתם מנסים לדכא אותה בכל מיניי טיעונים דמגוגיים כמו מה שציינת בשביל כאילו להפוך אותה ללא חשובה.

שוב פעם, יצחק תשובה הצליח וכל הכבוד לו. אני מאחל לכל העניים בעולם להצליח כמו שהוא עשה, אבל עובדה שזה לא קורה, ובאופן סטטיסטי (לא מתוך הגרלה אמיתית) הסיכוי להצליח דומה לסיכוי לזכות בלוטו. עובדה שרוב העניים נשארים עניים. מה אתה חושב שאי עניים חכמים? שאין עניים שמנסים? בטח שיש! זה פשוט ממש לא קל להצליח כשלאנשים אמידים יש פור כזה ענק עליך.

נ.ב- היטלר היה גאון. אין פה ספק אפילו. חבל בשבילו שהוא החליט שהוא יכול על רוסיה.
    נערך לאחרונה על ידי theidan; 12-04-2012 בשעה 21:24.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

בעיקרון, מצב העולם כפי שהוא בגלל התחרות,
    ותחרות היא מילת מפתח כאן.

ברגע שאתה יוצר תחרות בין 8 מיליארד אנשים על נכסים ומשאבים,
    תמיד יהיה צד שמפסיד ותמיד יהיה צד שמנצח.

מן הסתם לא לכולם יש את אותה נקודת התחלה,
    חלק נולדים למשפחות עשירות או בעלות נכסים וכל יתרון שהוא,
    לכן התחרות לא הוגנת.

כל מדינה מורכבת ממיליוני אנשים,
    כל האנשים האלה צריכים משאבים בסיסיים.
    לכן יש חברות שמספקות את המשאבים האלה,
    לכל חברה יש מישהו ששולט בה.

למישהו ששולט בה יש חברים, יש עובדים ומנהלים,
    וככה נוצר אחוז קטן מאותם כמה מיליונים שמגלגל הרבה כסף,
    והוא יהיה השולט בחברה.

בגלל הכסף.

ונוצרת תחרות בין האנשים ה"פשוטים" על כסף ומשאבים,
    וככה עוד יותר אנשים מפסידים ומעט מאוד מצליחים.

אין מה לעשות, התחרות הורסת את החברה,
    צריך להפסיק את כל התחרות כדי שכל אחד יוכל לחיות כמו שהוא רוצה,
    ולאלו מכם שיחשבו להגיד לי:"אבל תמיד יהיו כאלה שיעבדו וכאלה שלא,
    וככה נוצר מצב שאני עובד ומישהו לא אבל עדיין מקבל אותם דברים שאני מקבל".

אז לא.

דבר ראשון, הכל מתחיל בחינוך.
    תראו את הגרמנים, שולטים בכלכלה האירופאית,למה? - כי הם עובדים.

תגיד לגרמני לעבוד - הוא יעבוד,
    והוא יהיה עובד חרוץ.

תגיד לאיטלקי לעבוד? פפפ,
    האיטלקים לא יודעים לדבר בכלל.

מילולית, לא יודעים לדבר, לא איטלקית ולא אנגלית ולא שום דבר,
    אפילו האנשים שהולכים לאוניברסיטאות - המשכילים.

אז לדבר על לעבוד?

הכל מתחיל מחינוך.

לא חושבים שחינוך יעבוד? אז אכיפה,
    ואני לא מדבר פה על קומוניזם מהסוג הסובייטי.

פה כל אחד יוכל לחיות כמו שצריך,
    פשוט צריך לגרום לזה לעבוד.

One Shot - One Kill

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי theidan צפיה בהודעה
    חחחחחח דוד עמר הוא ראש העיר שלי. בחור דיי מושחת אני חייב לציין.

זה שמי שעשה את המחאה הוא אנשים מבוססים וקצת מפונקים לא אומר שהיא לא צודקת. מי שהתחיל את המהפכה הצרפתית היה איזה נסיך או משהו בסיגנון, קרל מרקס גם כן הגיעה ממשפחה מבוססת, גווארה גם כן הגיעה ממשפחה אמידה ועוד....
    זה לא משנה מי קורא למהפכה או לשינוי. מה שחשוב זה שהוא נכון. ביבי וחברים סתם מנסים לדכא אותה בכל מיניי טיעונים דמגוגיים כמו מה שציינת בשביל כאילו להפוך אותה ללא חשובה.

שוב פעם, יצחק תשובה הצליח וכל הכבוד לו. אני מאחל לכל העניים בעולם להצליח כמו שהוא עשה, אבל עובדה שזה לא קורה, ובאופן סטטיסטי (לא מתוך הגרלה אמיתית) הסיכוי להצליח דומה לסיכוי לזכות בלוטו. עובדה שרוב העניים נשארים עניים. מה אתה חושב שאי עניים חכמים? שאין עניים שמנסים? בטח שיש! זה פשוט ממש לא קל להצליח כשלאנשים אמידים יש פור כזה ענק עליך.

נ.ב- היטלר היה גאון. אין פה ספק אפילו. חבל בשבילו שהוא החליט שהוא יכול על רוסיה.
    סטלין, לנין ודומיו גם כן היו ממשפחות עשירות. זה לא עושה את מה שהם עשו לצודק.
    מי שמאחל ל"צדק חברתי" לא יודע על מה הוא מדבר בכלל. מילא לרצות שהמחירים של הנדל''ן פה ירדו למחירים שפויים (מה שלא יקרה אבל נגיד) הקומוניזם התחיל באותה הדרך, העיפו את המלוכה מהשלטון בלה בלה בלה רצחו תממשלה. ואז מה קרה? מדינה חשוכה ופרימיטיבית. כמובן שכל זה לא קרה ביום אחד אבל זו הייתה התוצאה לטווח הארוך. אני בטוח שהם לא רצו להגיע לתוצאה הזו אלא לסוציאליזם כמו שציינת מקודם. אבל מה לעשות חוקי הטבע היו חזקים מדי וקרה מה שקרה.

הקטע פה שהם לא באמת מדברים בשמם של אנשים באמת עניים. אלא מייחסים את ההפגנה אל עצמם. לא פחות ולא יותר. מילא היו מציגים את ניצולי השואה או משהו בסגנון זה עוד איכשהו הייתי מבין (למרות שלי אישית לא ממש אכפת מהנושא ומהעניים אבל אני יותר מבין אותם ולא את הסטודנטים המפונקים האלה) אבל מה שהם עושים זאת צביעות טהורה.

אגב SPQR אתה גזען ברמות. העיקר אותי משווים לנאו נאצים בזמן שיש פה מישהו שאומר שהגרמנים יותר טובים מהאיטלקים. זה כמו להגיד "יהודים הם העם הנבחר". טמטום לשמו.
    תכתוב איפה שרשמת "יהודים" במקום "איטלקים" ואתה נשמע כמו הכפיל המשוגע של צ'רלי צ'אפלין.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 12-04-2012 בשעה 22:31.

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

סטלין, לנין ודומיו גם כן היו ממשפחות עשירות. זה לא עושה את מה שהם עשו לצודק.
    מי שמאחל ל"צדק חברתי" לא יודע על מה הוא מדבר בכלל. מילא לרצות שהמחירים של הנדל''ן פה ירדו למחירים שפויים (מה שלא יקרה אבל נגיד) הקומוניזם התחיל באותה הדרך, העיפו את המלוכה מהשלטון בלה בלה בלה רצחו תממשלה. ואז מה קרה? מדינה חשוכה ופרימיטיבית. כמובן שכל זה לא קרה ביום אחד אבל זו הייתה התוצאה לטווח הארוך. אני בטוח שהם לא רצו להגיע לתוצאה הזו אלא לסוציאליזם כמו שציינת מקודם. אבל מה לעשות חוקי הטבע היו חזקים מדי וקרה מה שקרה.

הקטע פה שהם לא באמת מדברים בשמם של אנשים באמת עניים. אלא מייחסים את ההפגנה אל עצמם. לא פחות ולא יותר. מילא היו מציגים את ניצולי השואה או משהו בסגנון זה עוד איכשהו הייתי מבין (למרות שלי אישית לא ממש אכפת מהנושא ומהעניים אבל אני יותר מבין אותם ולא את הסטודנטים המפונקים האלה) אבל מה שהם עושים זאת צביעות טהורה.

אגב SPQR אתה גזען ברמות. העיקר אותי משווים לנאו נאצים בזמן שיש פה מישהו שאומר שהגרמנים יותר טובים מהאיטלקים. זה כמו להגיד "יהודים הם העם הנבחר". טמטום לשמו.
    תכתוב איפה שרשמת "יהודים" במקום "איטלקים" ואתה נשמע כמו הכפיל המשוגע של צ'רלי צ'אפלין.
    לנין היה מרקסיסט בעיקרון, ואחר כך התגלגל למה שהתגלגל, הוא ממש אבל ממש לא היה סוציאליסט מלכתחילה, וסטלין בוודאי שלא, אבל זה לא העניין. העניין הוא שלמהפכות יש הרבה סיבות, וחלקן גם צביעות. אבל רק ככה אפשר לגרום לשינויים. כי לאנשים זה מפריע, והם מוכנים להקריב בשביל להרוויח מזה, והם יודעים שזה יעזור להרבה מאוד אנשים.

אם אתה חושב שהדרך היחידה לנהל מדינה סוציאליסטית היא להפוך אותה למשטר קומוניסטי אפל, אז אני חושב שאתה טועה טעות חמורה. סטלין היה פרנואיד בצורה בלתי רגילה וכל מה שהוא ניסה לעשות זה לבסס את השלטון שלו ע"י משטר אפל. לנין לקח את השלטון בכוח ולא ניסה אפילו לשנייה שרוסיה תהיה דמוקרטיה.
    לי אין ספק שאפשר להגיע למקום טוב בין ליברליזם לקומוניזם. אם נעלה מדרגה אחת או שתיים לכיוון הסוציאליזם במדינה הזאת המצב יהיה כל כך יותר טוב. העשירים יהיו עשירים טיפה פחות, אבל כולם ירוויחו מזה. אתה פשוט לא מכיר את הרעיון הזה טוב, כי כניראה שלא יצא לך באמת להכיר איך זה קיבוץ חצי מופרט, ואיך זה שאתה רואה כמה הנחות וכמה חיים קלים יש להם, לכולם.
    אני מדבר על דמוקרטיה עם מבנה כלכלי שונה. אם הוא לא טוב לעם, אפשר להפיל אותו.

אגב, SPQR, הדעות שלך מוזרות בטירוף. הסיבה היחידה שגרמניה היא מדינה חזקה היא לא כי יש לה עובדים, אלא כי יש לה מפעלים גדולים מאוד עם שם עולמי. כלכלה מבוססת על מוצרים, ואין מה לעשות, זה שוק שגרמניה מאוד מאוד חזקה בו, ויש לה מפעלים של הרבה חברות שמחזיקות נתח שוק מאוד גדול.

אלברט איינשטיין

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

בואו נבהיר כמה דברים

איך אפשר להגיד שהיטלר היה גאון ? אתם שומעים מה אתם בכלל אומרים ?
    אדם שהדעות שלו היו השמדת כול מי שנחות מהגזע הארי ? זה אדם גאון ?

היטלר ידע לנצל את השפל הכלכלי בגרמניה לטובת הדעות הפוליטיות שלו ,הוא ידע לתת תקווה בנפשות כאובות ,אבל הוא בהחלט לא היה גאון ,הוא היה פסיכופט הוא היה רוצח ,הוא היה דמגוג.

להגיד על אדם שהרג 50 מליון איש ,דרדר את המדינה שלו לשפל הכלכלי הגדול ביותר בהיסטוריה של גרמני ,הביא להריסת המוסדות החברתיים והריסת מוסדות המשפט. להגיד עליו שהוא גאון ? אתם חבורת הזויים. הבן אדם לקח מדינה שהייתה מהמפותחות בעולם והביא אותה לשפל היסטורי שמעולם מדינה לא הגיע עליו!

ב 12 שנות שלטונו של היטלר מ 1933 עד 1945 הוא הצליח לדרדר את המדינה שלו לתהום שהיא תרם חוותה. אם זה גאון בשבילכם אז מי אני שידבר!

אם גאון זה אחד שלוקח דבר טוב אפילו מצוין ומצליח להרוס אותו עשרות שני אחרי מותו ,אז אפשר להגיד שהיטלר באמת היה גאון אבל אני מצטער לי לפחות זה לא ההגדרה של גאון!

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי theidan צפיה בהודעה
    לנין היה מרקסיסט בעיקרון, ואחר כך התגלגל למה שהתגלגל, הוא ממש אבל ממש לא היה סוציאליסט מלכתחילה, וסטלין בוודאי שלא, אבל זה לא העניין. העניין הוא שלמהפכות יש הרבה סיבות, וחלקן גם צביעות. אבל רק ככה אפשר לגרום לשינויים. כי לאנשים זה מפריע, והם מוכנים להקריב בשביל להרוויח מזה, והם יודעים שזה יעזור להרבה מאוד אנשים.

אם אתה חושב שהדרך היחידה לנהל מדינה סוציאליסטית היא להפוך אותה למשטר קומוניסטי אפל, אז אני חושב שאתה טועה טעות חמורה. סטלין היה פרנואיד בצורה בלתי רגילה וכל מה שהוא ניסה לעשות זה לבסס את השלטון שלו ע"י משטר אפל. לנין לקח את השלטון בכוח ולא ניסה אפילו לשנייה שרוסיה תהיה דמוקרטיה.
    לי אין ספק שאפשר להגיע למקום טוב בין ליברליזם לקומוניזם. אם נעלה מדרגה אחת או שתיים לכיוון הסוציאליזם במדינה הזאת המצב יהיה כל כך יותר טוב. העשירים יהיו עשירים טיפה פחות, אבל כולם ירוויחו מזה. אתה פשוט לא מכיר את הרעיון הזה טוב, כי כניראה שלא יצא לך באמת להכיר איך זה קיבוץ חצי מופרט, ואיך זה שאתה רואה כמה הנחות וכמה חיים קלים יש להם, לכולם.
    אני מדבר על דמוקרטיה עם מבנה כלכלי שונה. אם הוא לא טוב לעם, אפשר להפיל אותו.

אגב, SPQR, הדעות שלך מוזרות בטירוף. הסיבה היחידה שגרמניה היא מדינה חזקה היא לא כי יש לה עובדים, אלא כי יש לה מפעלים גדולים מאוד עם שם עולמי. כלכלה מבוססת על מוצרים, ואין מה לעשות, זה שוק שגרמניה מאוד מאוד חזקה בו, ויש לה מפעלים של הרבה חברות שמחזיקות נתח שוק מאוד גדול.
    האם אתה מדבר על משהו בסגנון מדינות סקנדינביה? לזה הכוונה יכול להיות?

כי אני לא רואה דרך שדבר כזה יקרה כאן. זה לא הגיוני.
    תקן אותי אם אני טועה.

והבעיה שאתה ושאר האנשים מסתכלים על הכל בתור מבט של "עני". לאדע למה. מי שלא מביט על התמונה מתוך נקודת הנחה של עשיר כנראה לעולם לא יהיה כזה ולא רואה את עצמו בתור כזה. מה עם מבט של עשיר? מה הוא לא בן אדם? למה אף אחד לא מתחשב בהם?
    לקחת מעשירים אפילו אגורה שלא מתוך רצונם ולתת לעניים זה פשע חמור יותר מלקחת לעניים ולתת לעשירים.

תחשוב על זה ככה. תנסה לדמיין את זה.
    אתה עשיר. אחרי שנים או עשרות שנים של גהנום עלי האדמות והשפלות לא מהעולם הזה, אתה כרגע הדבר הכי קרוב שיש לאלוהים בצלם אנוש - אין לך גבולות והגבלות כמעט בשומדבר.
    פתאום במדינה שלך צומח משטר שלוקח ממך כסף ומחלק אותו לכל מיני כלומניקים. שלא עברו חצי ממה שעברת. אבל הם טפילים שמוצצים לך את הכסף. לא תכעס? אני מניאק אם לא. ולא בגלל שזה יעשה אותך "עני". אלא בתור סמליות. זה מגעיל...פשוט מגעיל.

מילא לתרום מהרצון שלך לעזור לאחר...מילא אני מבין. אבל ככה בכוח? זה פשע מתועב.

וAAAAA - אדם גאון בעיניי הוא אדם שמצליח לסחוף את כולם למציאות שלו, מעוותת ככל שתהיה. אדם שהופך את הדמיון למציאות, מעוותת ככל שתהיה. מישהו שהקים מעצמה וכמעט כבש תעולם הוא גאון. הרבה יותר מסטודנט כלומניק לכלכלה שעדיין תקוע במעמד העוני למרות כל המושגים היפים שהמערכת לימדה אותו.

"היטלר ידע לנצל את השפל הכלכלי בגרמניה לטובת הדעות הפוליטיות שלו ,הוא ידע לתת תקווה בנפשות כאובות"

זאת בדיוק הגאונות שבו. לדעת לנצל כל דבר לטובתך זה משהו שלא כל אחד יכול לעשות. ובטח שלא הישראלי הכלומניק הממוצע.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 13-04-2012 בשעה 00:02.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

תחשוב על זה ככה: הכסף הוא לא שייך לאדם ספציפי (לך) הכסף הוא שטר (דף נייר) שאזרחים (מדינה) הסכימו לקבל אותו כמטבע למסחר ביינהם בלעדיהם אתה יכול לקחת את השטרות שצברת במשך שנים ולהשתמש בהם בשירותים כי אם האזרחים (המדינה) לא יסכימו להשתמש בכסף שצברת במשך שנים בעמל קשה וכול כך הזעת בשביל הכסף זה ,אתה לא תוכל לעשות איתו שום דבר!

אז בוא לא נקרא לזה פשע ,ולא נקרא לך אלוהים.

עריכה בהמשך לתגובה:
    היטלר בהחלט לא סחף את כול האנשים אחריו ,הוא פשוט הרג את כול מי שהתנגד למשטר שלו ויש הבדל גדול בין לסחוף
    ללהרוג. אני מציע שתלמד קצת היסטוריה זה לא יזיק לך!

זאת בדיוק הגאונות שבו. לדעת לנצל כל דבר לטובתך זה משהו שלא כל אחד יכול לעשות. ובטח שלא הישראלי הכלומניק הממוצע.
    באותה מידה אפשר להגיד את זה על סדאם חוסין ,חומנאי (אירן) ,אוסמה בן לאדן או כול פסיכופט אחר.
    תלמד קצת היסטוריה ותראה שלכול הפסיכופטים יש סיפור דומה הם נצלו את המצב הגרוע במדינתם כדי לשלוט במדינה.
    זה לא יחודי להיטלר ובטח שלא לפסיכופט הבא שיעלה אחריו.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 13-04-2012 בשעה 00:12.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    תחשוב על זה ככה: הכסף הוא לא שייך לאדם ספציפי (לך) הכסף הוא שטר (דף נייר) שאזרחים (מדינה) הסכימו לקבל אותו כמטבע למסחר ביינהם בלעדיהם אתה יכול לקחת את השטרות שצברת במשך שנים ולהשתמש בהם בשירותים כי אם האזרחים (המדינה) לא יסכימו להשתמש בכסף שצברת במשך שנים בעמל קשה וכול כך הזעת בשביל הכסף זה ,אתה לא תוכל לעשות איתו שום דבר!

אז בוא לא נקרא לזה פשע ,ולא נקרא לך אלוהים.

עריכה בהמשך לתגובה:
    היטלר בהחלט לא סחף את כול האנשים אחריו ,הוא פשוט הרג את כול מי שהתנגד למשטר שלו ויש הבדל גדול בין לסחוף
    ללהרוג. אני מציע שתלמד קצת היסטוריה זה לא יזיק לך!
    אבל הוא עלה לשלטון בצורה דמוקרטית. העם בחר בו כי הוא נתן בו תקווה. וכאן הגאונות שלו נמצאת. לא מתי שהיה לו כבר כוח להרוג את מי שמתנגד לו.

ולעבוד קשה זה לא מה שאתה חושב שזה. עשירים לא עובדים. לפחות לא בשלב היותר מאוחר של החיים.
    הכסף שייך לי. ככה העולם עובד. וזה לא שטרות שצברתי במשך החיים אלא הכנסות גדולות מאוד שנכנסות לי קבוע. זה לא שהייתי איזה עני שחוסך לקנות דירה. אני מדבר על עשיר עשיר. לאף אחד אין זכות לגעת לי בכסף. ובטח שלא להחליט מה לעשות איתו. זה פשע ועבירה על החוק.
    ואני רוצה לראות איזו "מחאת אוהלים" עלק שתבטל לי את הדולר או את היורו. חחח זה הולך להיות משעשע. "אם" ו"אם" ו"אם...
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 13-04-2012 בשעה 00:12.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,629 | הודעות: 8,201,222 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect