עזבו אתכם.. לא שווה להשקיע אנרגיה ביצורים האלה
כל הזמן אני קולט את המכוערים האלה מגמגמים איזה משפט לכונפה
ואני מרגיש כמו איזה נביא שרואה סרט ויודע איך הוא יגמר חחחחחח
לא יורק לכיוון של האנשים האלה בכלל , לא יקדמו אותי משום בחינה
|
|
אנשים מאיפה השנאה הזאת?
לצאת לשטח ולגמגמם ולהיות א.פ.ס מצחיק זה ה-דבר!ככה משתפרים. מזה אדם ליונס התחיל, מזה מיסטרי, ניקולס התחילו.
זה מה שכולכם צריכים לעשות ולא לשחק אותה מגניבים ולהכיר בנות רק דרך מעגלים חברתיים כמו שרובכם עושים.
כן בהתחלה זה מצחיק ומעפן אבל בסוף האנשים האלה הופכים לתותחים, רק מי שמתמיד כמובן.
If you continue to do what you’ve always done,
you’ll continue to get what you’ve always got
and that means - no girls
רק להוסיף על התגובה שלך אחי, הכי קל זה לצפות על אנשים כאלה ולצחוק עליהם מהצד, צריך להיות גבר כדי לעשות מה שהם עשו
אז באמת שתנו להם קרדיט. לכל אחד יש מטרה שונה אחד רוצה סטוצים בלי הכרה ואחר בכלל רוצה להכיר מישי למערכת יחסים ארוכת טווח
היום ההכרות בין המינים נהייתה ממוחשבת מידי שאנחנו כבר לא עושים דבר פשוט בין 2 אנשים, דבר שנקרא "תקשורת" או "דו-שיח" ואנשים מפחדים לדבר!
לצערי גם אני חוטא בכך אבל אני רוצה להשתנות, אני מאמין שאף אחד מכם לא רוצה להיות לבד כל החיים בגלל זה צריך לעבוד לתרגל ולהגיע למצבים חברתיים ולצאת מאזור הנוחות שלנו.
יש משהו שאתה כנראה לא הבנת על המעגלים החברתיים, אף אחד לא אמר לך לא להכיר אנשים חדשים וכו', אבל במקום שתנסה לסגור כל בחורה חדשה שאתה מכיר תנסה להכיר את חברות שלה, תבין שלהכיר מעגל של בחורה אחת שהכרת לפעמים עדיף מ20 מספרים שלא יוצא לך מהם כלום, פעם גם אני הייתי מנסה לסגור כל דבר היום החשיבה שלי השתנתה מאוד..
בקשר לפותח האשכול במקום לרדת על אנשים כאלו ולחוש גבר תעזור להם, כאילו באמת אם אתם רואים מישהו מתחיל עם בחורה בפאב והוא מתקשה פשוט תצטרפו פנימה ותעזרו לו במקום ללכת ולשאול אותו כמה זמן הוא בתחום.
הרבה אנשים, בייחוד טיילר והאוהדים שלו כן שמחים מאוד לשמוע שלא צריך לסארג' ו"מספיק" להכיר רק בנות במעגלים חברתיים.
זה מה שהוא ומעריציו מנסים להציג פה, "אל תצא לשטח להכיר בנות חדשות ואל תהיה כובע" גישה גרועה, אבל כבר חפרתי על זה.
יש לך הצלחות רציניות ממעגלים חברתיים?
מה דעתך על הסבר או איזה מאמר על "איך עושים את זה" ?
אשמח ללמוד ממך, אני לא ציני.
עשיתי לך לייק רק על החלק הראשון ..
בחלק השני אני לא ממש מסכים איתך כי ממש לא אכפת לי מאנשים כאלה
ולא מעוניין לעזור להם
הבנתי מטיילר שהוא כבר כתב על זה מאמר במתקדמים (לא הספקתי לקרוא אותו כי ירדה לי הגישה)
איך עושים את זה? תסתכל על כל טבעי שאתה מכבד ותופס ממנו תותח ותראה איך הוא פועל
ככה עושים את זה!
הכוונה במעגלים חברתיים זה לא אומר יש לך את המעגל החברתי שלך בשכונה תנסה לסגור בנות שאתה מכיר משם ..לא
הכוונה היא שנניח וכל בנאדם מכיר 100 אנשים (גם אם זה בנאדם שחי עם חתולים בבית של ההורים שלו)
תחשוב שכל בנאדם שתכיר דרכו פותח לך עוד 100 דלתות וכל אחת מהדלתות פותחת לך עוד 100
זה בכללי , עוד לא התחלתי לדבר על בנות שאתה מכיר וסוגר על הדרך...
במילים שאתה תבין : sp בשמיים
כמובן רק אם אתה מתחבר לאנשים שיכולים לקדם אותך ולא ליצורים שרק ינסו להנחית אותך
הקטע המדהים בשיטה הזאת זה שהיא לא דורשת ממך לשים מסיכה , ולהפך אם תשים מסיכה
אנשים רציניים ובחורות ברמה פשוט יבעטו לך בתחת .
כל מה שצריך זה לזרום , לזהות מצבים ולנצל אותם
השיטה הזאת טובה למי שיש לו ראש על הכתפיים ומבין שכולם כלים במשחק השחמט של החיים
שמע, בתור מישהו שחווה את כל העניין הזה של לסארג' אני לא שולל את זה שזה יכול להביא לך תוצאות אני כן אומר שזה לא שווה את ההשקעה שאתה משקיע בזה כי התוצאות הם נמוכות לעומת ההשקעה, חוץ מזה שאתה כל הזמן נמצא "במרדף אחרי כוס" ותקופות שלא הולך יכולות להכניס אותך דיכאון (אותך ספציפית אולי לא אבל המון מתחילים שרואים שכל מה שהם קראו עליו לא עובד להם כן).
אגב אי אפשר לארגן לעצמך מעגל חברתי ששווה משהו בלי לצאת מהבית קודם (אלא אם כן כבר יש לך קשרים) אז כל אלו שרוצים לשמוע שלא צריך לצאת מהבית גם ככה לא יצליחו.
יש לך הצלחות רציניות ממעגלים חברתיים? אפשר לאמר שבתקופה הנוכחית שאני עכשיו נמצא בה שכן.
מה דעתך על הסבר או איזה מאמר על "איך עושים את זה" ? אם אתה רוצה הסבר בכמה מילים אני יכול לאמר לך דברים שלי עזרו:
כלל ראשון תזרמו על כל דבר שמציעים לכם.
- לאנשים שנמצאים בחבורה סגורה של כמה בנים שלאף אחד אין בנות, חשוב מאוד להכיר גברים אחרים, אפילו לא בקטע של להסתובב איתם אלא שיראו שאתה גבר ותוזמן למקומות שונים, (ככה שכמובן חשוב גם להתחבר לבנים שאתה יודע שיש להם מעגל גדול, וזה לא חייב להיות מפיקי מסיבות וכו' זה גם יכול להיות אנשים שמקבלים הזמנות לכל המסיבות הסגורות האלו).
- מבחינת בנות, במקום לנסות לצאת לדייט עם כל אחת שהכרת ולסגור אותה, מה לגבי לאמר לה ולחברות שלה לבוא לשבת איתך ועם חברים שלך למחרת (אם זה בפאב\בבית או בים), זה הרבה יותר קל לגרום לה לבוא עם חברות שלה מאשר לבוא לדייט במיוחד אם כשהתחלת איתה חברות שלה היו שם והתלהבו ממך, זה משהו שבחבורה שלנו כבר הפך להיות כלל ייסוד, כמובן שיש מקרים שעדיף לצאת לבד אבל ברוב המקרים תמיד אחד מאיתנו מארגן כמה בנות לשבת איתם, אצלנו גם כולם זורמים, כיפים מתלבשים טוב וכו', ובנות יודעות להעריך את זה ואתה פתאום מוצא את עצמך מוזמן לכל מיני מסיבות סגורות (קרה לי פעמיים השבוע) או מביא את הבנות האלו איתך למסיבה פתוחה ומגיע עם SP.
- אל תתעלמו מבנות שיש להם חבר \ מכוערות - משהו דפוק שהרבה חברה עושים כי הם עכשיו התחילו ללמוד על התחום והגיעו למסקנה שהם הולכים לזיין רק בחורות שנראות ברמה של בר רפאלי זה להתעלם מבנות שיש להם חבר או שהם מכוערות, אני לא אומר לכם לסגור מישהי מכוערת אם היא לא בטעם שלכם אבל אם כבר יצא לכם להכיר מכוערת, תגרמו לה לאהוב אותכם, אם במהלך השיחה תגלו שבאמת אין לה מעגל והיא לא שווה כלום אז אומרים יפה שלום אבל אם פתאום תגלו שכל החברות שלה פצצות וכבר גרמתם לבחורה להתלהב ממכם הדבר הבא זה קורה זה שהיא מכירה לכם את כל החברות שלה אחרי שהיא אמרה עליכם דברים טובים, כנל בקשר לחברה, הרבה בנים נרתעים מבנות עם חברה, תראו לה שאתה אחלה בחור והיא תרצה להכיר אותכם לחברות שלה.
מה שאני מנסה לאמר זה, אם אתם רואים מישהו שאתם לא רוצים או לא יכולים לסגור תתידדו איתה זה יכול להשתלם לכם בעתיד.
אתה מבין שאי אפשר להגיע לכל הדברים האלה בלי לצאת מהבית אבל אני רק אומר שבמקום לרוץ בקניונים כל היום אני אישית מעדיף לעשות את זה בפאבים, למה?
- אם זה פאב שכבר יש לך בו שם ואתה מכיר את הצוות אתה מקבל יחס מיוחד נכנס ישר בלי לחכות ואנשים רואים את זה - SP.
- בחורות שפגשת בקניון בד"כ מסתכמות בשיחה של כמה 20 דק? אם הבאת אותה לדייט במקום אז שעה נגיד? עם בחורה בפאב יש לך הרבה יותר זמן אתה יכול לשלב הרבה יותר מגע והם גם לא הולכות לבד אז אתה מכיר את חברות שלה ישר, למי אתה חושב יהיה יותר קל להכיר לך את חברות שלה קודם?
- אתה יכול להביא בחורות שפגשת לפאב לבוא לשבת איתך למחרת בפאב, מה שיקל עליך להתחיל עם אחרות.
ולא חסר סיבות אבל כבר נמאס לי לחפור מקווה שעזרתי.
אוקי, הפעם דווקא כן עזרת והשיטה הכללית שלך נכונה, מה שאתה אומר זה לא משהו שאני לא עושה אגב, אבל אני עושה את זה פחות ממך, פשוט כי יש לי מספיק טלפונים ומספיק דייטים שלא הספקתי להגיע אליהם בכלל.
לגבי להסתובב "כל היום בקניונים" - אז מספיק להסתובב שעה ביום (ובקיץ זה לא קניונים) כדי להשיג 3-5 מספרים סולידיים. כן, זה לא קל, זה קשה, בגלל זה גם הרבה אנשים מזלזלים בזה, כי הם ניסו וזה לא עבד להם.
עוד יתרון עצום של דיי גיים על מעגלים חברתיים -זה שאתה יכול להתחיל עם כמה בנות במקביל בלי שיהיו עליך שמועות של רודף שמלות או "מזיין וזורק".
אבל ברור, שילוב נכון בין סארג'ים למעגלים חברתיים זאת הדרך הנכונה.
שאלו פה למה אני מתנגד לזה והרי אני גם התחלתי ככה וכל מיני דברים
קודם כל אני לא התחלתי ככה,פשוט יוצאים החוצה בין אם זה מועדונים או סתם איפה שלא יושבים עם החברים בעיר שלכם ושמה נפגשים אנשים,ותמיד יוצא להכיר בחורות ככה - ושמה אתה בעצם מתחיל זה אפילו יכול להיות יותר קל בתור התחלה ויותר מועיל אנלא מאמין שאיזה חנון שיש לו ידידות ובכ"ז יוצא עם חברים שיש מצב כזה שהוא שוכב עם בחורות רק מחוץ למעגל החברתי שלו פשוט לא קיים .
אני לא מאמין שבאמת קיים האדם שעם חברים שלו וידידות והמכרים והעיר שלו הוא סתם ילד כאפות וכשהוא יוצא למועדונים הוא לוקח בחורות הביתה כל פעם זה פשוט לא קיים.
ואם אתם חושבים שמי שיוצא לסארג'ים יותר טוב ממישהו שלא יוצא לסארג'ים אז אתם טועים,זה ידוע שהסארג'ים הם רק להתחלה ואז שמגיעים לרמה כלשהי אז מיישמים את זה על בחורות מהמעגלים החברתיים או בחורות שאתה סתם רוצה להכיר בכל מיני מקומות.
אני אישית חושב שהתנהגות נכונה היא - אתה רואה בחורה שבאמת חמודה ו-וואלה בא לך להכיר אותה ומשמה לראות מה יקרה פאנאן תתחיל איתה בין אם אתה בעזריאלי ,בים או בספרייה .אבל לצאת כמו מכונה ולהתחיל עם כל אחת שזזה בקניון זה פשוט עלוב ואני בטוח במאה אחוז שמעטים האנשים שיצאו לסארג'ים כאימון בתחילת דרכם ושכבו עם הבחורות האלה -אני לא מתכוון למי שכבר בתחום הרבה זמן ואז יוצא לו להתחיל עם מישהי שמצאה חן בעיניו וזה זרם.
באמת כאילו שאם הייתי בחורה והייתי יודעת שהגבר שכרגע ניגש אליי ניגש ככה לעוד 200 בנות היום זה היה פשוט מזעזע אותי ומבטלת אותו מלכתחילה גם אם הוא השתמש בכל הכלים שלו .
עוד דבר שהוזכר פה שלדעתי זה הכלי הכי חזק שיש -SP .
תאמינו לי(ואינלי בעיה לפרט על זה יותר בפרטי או שתיכנסו לפייסבוק שלי ותראו בעצמכם ) הייתי בעיר פה עם לפחות 20 בנות שכולן באותו מעגל חברתי בסופו של דבר(בעקיפין לא בהכרח חברות הכי טובות אבל גם זה היה) ולדעתי זה מביא הרבה יותר כיף וסיפוק נניח להגיע לבית ספר שלך ושמלא בנות מדברות עליך או כשאתה יוצא לאן שכולם יוצאים אז שהעיניים מסתכלות עליך לראות מה תעשה ,זה דבר שנשמע די רחוק אולי לחלק מכם אבל תנסו את זה (בסופו של דבר בערים קטנות כמו רעננה כפ"ס הוד השרון רמת השרון וכו' כל הבנות של יא יב מכירות או לפחות שמעו אחת על השנייה ) באמת קחו תצאו עם בחורה תהיו איתה , ואז אחרי זה עוד בחורה ועוד ועוד , בערך אחרי שתהיו עם 5 בתקופה רציפה כזאתי אתם תראו איך פתאום מלא בנות ישלחו לכם "היי" בפייסבוק ופתאום שתנסו להתחיל עם בחורה מהעיר תגלו שבכלל זה לא משנה כבר מה תגידו קרה לי לא פעם ולא פעמיים שבנות פה פשוט " החליטו" שהן רוצות אותי ומהתחלה ועד הסוף לא ממש התאמצתי,ופתאום חברה מלהיות הבחורים האלה שיוצאים לחפש בחורות בקניונים - > תתחילו באמת להבין מזה שבחורות מתחילות איתכם ואתם באמת הפרס וזה לא משהו שאתם צריכים להראות בדיבור כבר(או לפחות לחשוב על זה ).
אם אתם כ"כ מדברים ורוצים להיות הפרס אז תבינו ותלמדו אם תצאו ותתחילו עם בחורה בעזריאלי נניח אז גם אם שיחקתם אותה והייתם הכי כובשים ושולטים שיש ואפילו אם תשכבו עם הבחורה אז זה לא העלה לכם בשיט לא את הSP ולא את הפריסלקשיין לעומת זאת מספיק שתצאו עם בחורה חמודה מהעיר שלכם (ואפילו אם זאת פעם ראשונה שזה קורה לכם תאמינו לי תקבלו פירגונים ואנשים טיפה יופתעו אל תיבהלו מזה ) ואז עוד אחת ומשמה זה כאילו שהגלגל מסתובב מעצמו .
בהצלחה לכולם ואם מישהו רוצה לדבר איתי בפרטי או את הפייסבוק שלי תבקשו בהודעה פרטית .