קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] צו ראשון ומה בדיוק קורה שם
    על ידי airwolf67 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-07-2008, 17:56
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 28-12-2006, 12:19
  3. מה קורה אנשים? איך בבציפר? קניתם תושים?
    על ידי Semion בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 14:20
  4. נדיר - מה קורה שאתם קרובים מידי לקרחון
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 00:31
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 31

דעתי על התחום, ומה קורה לאנשים בגללו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Angry דעתי על התחום, ומה קורה לאנשים בגללו.

היי, אני חדש פה, אבל לא בתחום. אני נמצא בתחום 3 שנים, אני מכיר את הכלים שכל הגורואים סיפקו לי, ולכם, " תאוריית הפרס " " קרוב רחוק " כל פתיחים למינהם, וכ'ו ....
    תכלס ? כל הזמן הזה, חשבתי שכן, ככה צריך להתנהג, וככה מתנהג זכר אלפא. כן, הייתי רובוט, ובאמת כשהייתי בחברת בנות, כל הדברים שהייתי שומע בראש, היו " עכשיו נאג " " DHV ", כשאני מסתכל אחורה, אולי זה הוציא אותי מהמחבוא החמים והנעים שלי, בבית, בלי לראות אנשים, ובלי להתחבר לאף אחד.

עכשיו אני טבעי, לדעתי, הייתי יכול להתחיל להיות טבעי, מבלי להיות רובוט. מעצבן אותי לראות אנשים שהולכים עיוורים אחרי משהו שמישהו אחר אמר להם, למרות שאם הייתם שואלים אותי האם אני חושב ככה לפני 2-3 שנים, כנראה שלא.

מה שאני בעצם בא להגיד, חבר'ה, צאו החוצה, תהנו, תבלו, והעיקר, תעשו את מה שאתם הכי אוהבים !
    הכוס יבוא אחרי זה, תהנו מהחיים, ותפסיקו להקשיב ולעקוב באמונה שלמה אחרי כל הגורואים האלה, ולא, יש להם דברים נכונים, לא יותר מזה.

דניאל.
    נערך לאחרונה על ידי DOUEKINGDOM; 13-04-2012 בשעה 19:51.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אין דבר כזה טבעי,אתה הושפעת ותהיה מושפע.השאלה ממי תמשיך להיות מושפע ואיך זה ישפיע עלייך.
    בכלל המילה השפעה היא מילה חזקה

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אין מה לעשות, העולם בנוי מ90% חרא ו10% איכות.
    וזאת בדיוק הבעיה בפיקאפ, יותר מדי זיוני שכל לדברים שפותרים בשניות.

אנשים עיוותו את המושג "גבר אלפא" לרמות שאני לא מבין מאיפה הם הפליצו את החרא הזה.. גבר אלפא צריך להיות רעשני, לזיין כל בחורה שהוא רואה, לשים זין על בחורות ולהיות רדוד רגשית שכלית ואם תתנו לו זמן זה גם יהיה מנטאלית.
    זאת הבעיה שלי עם "גבר אלפא", גבר אלפא זה אדם חברותי, נחמד, שאם אתה לא ערס מטומטם ושאר השטויות האלה יקבל אותך, מתנהג לאחרים בכבוד או בשפה הרומנטית - ג'נטלמן. זה גבר אלפא, לא איזה אפס מטומטם שצריך להוכיח לעצמו שהוא שווה משהו דרך לזיין כל בחורה שהוא רואה.

המושג טבעי גם מושג מזדיין ומטומטם, אני מניאק אם כל הטבעיים באמת טבעיים.. מה שלטבעיים יש זה מה שללא טבעיים אין - סביבה תומכת, אוהבת ואוהדת, מכבדת ונותנת מוטיבציה. תביא את זה להכי חנון שיש - וגם הוא יכול להיות הכי זיין שיש.
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 13-04-2012 בשעה 22:33.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה

אנשים עיוותו את המושג "גבר אלפא" לרמות שאני לא מבין מאיפה הם הפליצו את החרא הזה.. גבר אלפא צריך להיות רעשני, לזיין כל בחורה שהוא רואה, לשים זין על בחורות ולהיות רדוד רגשית שכלית ואם תתנו לו זמן זה גם יהיה מנטאלית.
    זאת הבעיה שלי עם "גבר אלפא", גבר אלפא זה אדם חברותי, נחמד, שאם אתה לא ערס מטומטם ושאר השטויות האלה יקבל אותך, מתנהג לאחרים בכבוד או בשפה הרומנטית - ג'נטלמן. זה גבר אלפא, לא איזה אפס מטומטם שצריך להוכיח לעצמו שהוא שווה משהו דרך לזיין כל בחורה שהוא רואה.

המושג טבעי גם מושג מזדיין ומטומטם, אני מניאק אם כל הטבעיים באמת טבעיים.. מה שלטבעיים יש זה מה שללא טבעיים אין - סביבה תומכת, אוהבת ואוהדת, מכבדת ונותנת מוטיבציה. תביא את זה להכי חנון שיש - וגם הוא יכול להיות הכי זיין שיש.
    מסכים חוץ מהפסקה האחרונה
    אנשים יצרו בעצמם את הסביבה שלהם והצליחו למרות מאיפה שהם באו

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    מסכים חוץ מהפסקה האחרונה
    בדיוק בגלל זה הוא סיכם את זה,תביא לאדם הכי חנון שקיים סביבה חברתית תומכת,אוהבת ואוהדת,שמכבדת ונותנת מוטיבציה - וגם הוא יכול להיות זיין

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    מסכים חוץ מהפסקה האחרונה
    אתה יודע שכל העניין הזאת של הסביבה זה הרבה יותר מ"הוא חנון" וכו'?
    זה תלוי בכל כך הרבה משתנים שפאק, אי אפשר להכניס אותם בפונקציה אחת.
    סך העובדה שבחברה שלנו גבר אלפא זה ג'נטלמן, לא אומר שבחברה אחרת גבר אלפא לא יכול חנון.
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 14-04-2012 בשעה 10:58.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

המושג גבר "אלפא" באמת השתנה פלאים... גבר אלפא אמור להיות אדם חברותי, מעניין ושונה מהגברים האחרים שהבחורה פגשה. אבל ילדים מבינים שגבר אלפא אדם רע, בעל לב קר, שכל הזמן מחפש זיונים וכדומה. הרובוטים הם אנשים שהם "קופים" אחרי בני האדם הדומיננטים ואני אפרסם עכשיו את המאמר שלי על זה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אתה יודע מה החלק המצחיק?
    טבעי, משמע שאתה חוזר על אותם הדברים כל הזמן, אז לבסוף הדברים האלה נשארים אצלכם ואתה ממשיך לעשות אותם כל הזמן..באופן "טבעי" אז יכול מאד להיות שגם אתה בעצמך עדיין רובוט! אבל בגלל שאתה עושה את כל הדברים שלמדת כל כך הרבה פעמים, זה כבר נראה לך "טבעי" וזה פשוט אתה.

בקשר לגבר אלפא- זה פשוט. גבר אלפא הוא הגבר הבולט מכל שאר הגברים.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אתה יודע מה החלק המצחיק?
    טבעי, משמע שאתה חוזר על אותם הדברים כל הזמן, אז לבסוף הדברים האלה נשארים אצלכם ואתה ממשיך לעשות אותם כל הזמן..באופן "טבעי" אז יכול מאד להיות שגם אתה בעצמך עדיין רובוט! אבל בגלל שאתה עושה את כל הדברים שלמדת כל כך הרבה פעמים, זה כבר נראה לך "טבעי" וזה פשוט אתה.

וואלה לא
    גם טבעיים לומדים
    רק לא מקריאת מאמרים
    מניסיונות של שנים מגיל 10
    אלה אנשים עם אומץ וקצת שכל זה הכול

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ragboom
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Let the change begin!

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה

סתום....
    אתה מדבר כל כך הרבה שטויות שאני כבר לא יודע מאיפה להתחיל .
    אני דוגמא לילד שיש לו את הסביבה והחברים, שיוצא בשישי ושהוא סוג של מקובל אבל לא הולך לו עם בנות אז סתום תפה כי אין לך מושג מה זה טבעי.....

( אני מניאק אם כל הטבעיים באמת טבעיים.. מה שלטבעיים יש זה מה שללא טבעיים אין - סביבה תומכת, אוהבת ואוהדת, מכבדת ונותנת מוטיבציה. תביא את זה להכי חנון שיש - וגם הוא יכול להיות הכי זיין שיש ) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לא מסכים איתך, אני לא יודע מאיפה הבאת אתזה, לדעתי טבעי זה בנאדם שלא כזה חושב על מה שהוא עושה ( אולי קצת, אבל בתת מודע אין לו את הקול הזה שמנחה אותה, עכשיו זה .. עכשיו זה .. ), הוא עושה את זה כי טוב לו לעשות את זה עכשיו, אני לא עושה את אותם הדברים כל הזמן, ואין לי תוכנית עבודה, אני מאלתר בדרך, ובגלל זה אני אוהב את ה"טבעיות".

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה יודע מה החלק המצחיק?

לא מסכים איתך, אני לא יודע מאיפה הבאת אתזה, לדעתי טבעי זה בנאדם שלא כזה חושב על מה שהוא עושה ( אולי קצת, אבל בתת מודע אין לו את הקול הזה שמנחה אותה, עכשיו זה .. עכשיו זה .. ), הוא עושה את זה כי טוב לו לעשות את זה עכשיו, אני לא עושה את אותם הדברים כל הזמן, ואין לי תוכנית עבודה, אני מאלתר בדרך, ובגלל זה אני אוהב את ה"טבעיות".

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי DOUEKINGDOM צפיה בהודעה
    נו...ולמה בן אדם טיבעי לא חושב על מה שהוא עושה? כי הוא כבר רגיל. נכון? כמו שאתה היית פעם ילד קטן, וכל פעם שרצית לשתות מבקבוק קולה, היית צריך להסתכל על הפייה של הבקבוק איפה שהפקק נסגר, לפני ששמת את הפייה של הקולה על הפה שלך, נכון? ועכשיו, כשאתה כבר זוכר איך לעשות את זה ואתה כל כך רגיל לעניין הזה כי כבר עשית אותו 800 פעם, אז כל פעם שאתה רוצה לשתות, אתה כבר לא צריך להסתכל..אתה פשוט שותה בלי להסתכל על הפייה. (אחלה של דוגמא הבאתי )
    אותו הדבר בן אדם שמתחיל עם בנות כבר כל כך הרבה פעמים שהוא כבר זוכר מה לעשות ואיך להגיב באיזה צורה ומי מה ומו ולמה..איך הוא יודע? כי בפעם הראשונה הוא יצא קצת רובוטי..הוא לא היה הכי חלק שאפשר..כל פעם שהבחורה חייכה לו , במקום לחייך חזרה, הוא חייך חיוך מוזר והמחשבה "הינה, היא עושה לי סימן התעניינות..אסור לי להראות ששמתי לב" עברה לו בראש. אבל היום, כשהוא כבר יודע מה לעשות..המחשבות האלה כבר לא שם. הוא לא צריך את זה והוא נעשה כמו שאתה אומר "טיבעי". הבהרתי יותר טוב את הנקודה שלי?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

נו...ולמה בן אדם טיבעי לא חושב על מה שהוא עושה? כי הוא כבר רגיל. נכון? כמו שאתה היית פעם ילד קטן, וכל פעם שרצית לשתות מבקבוק קולה, היית צריך להסתכל על הפייה של הבקבוק איפה שהפקק נסגר, לפני ששמת את הפייה של הקולה על הפה שלך, נכון? ועכשיו, כשאתה כבר זוכר איך לעשות את זה ואתה כל כך רגיל לעניין הזה כי כבר עשית אותו 800 פעם, אז כל פעם שאתה רוצה לשתות, אתה כבר לא צריך להסתכל..אתה פשוט שותה בלי להסתכל על הפייה. (אחלה של דוגמא הבאתי )
    אותו הדבר בן אדם שמתחיל עם בנות כבר כל כך הרבה פעמים שהוא כבר זוכר מה לעשות ואיך להגיב באיזה צורה ומי מה ומו ולמה..איך הוא יודע? כי בפעם הראשונה הוא יצא קצת רובוטי..הוא לא היה הכי חלק שאפשר..כל פעם שהבחורה חייכה לו , במקום לחייך חזרה, הוא חייך חיוך מוזר והמחשבה "הינה, היא עושה לי סימן התעניינות..אסור לי להראות ששמתי לב" עברה לו בראש. אבל היום, כשהוא כבר יודע מה לעשות..המחשבות האלה כבר לא שם. הוא לא צריך את זה והוא נעשה כמו שאתה אומר "טיבעי". הבהרתי יותר טוב את הנקודה שלי?
    כן.זאת אומרת שאם אף פעם לא דיברתי עם בחורה(דוגמה) אז כשאני ינסה אני כבר ידע שלא יצליח לי לעשות את זה כמו שצריך רק כי לא עשיתי את זה בעבר?זאת אומרת שאני כבר פוסל ומונע מעצמי להתקרב אלייה.אם זה הדרך שלך,בדוק אם זה עובד לך.כשאתה עובד עם גישה כזאת אתה מאבד כבר את כל הביטחון שלך מההתחלה.במצב כזה יש לך כמה אופציות,או שאתה מכניס לעצמך לראש שהכל ילך טוב ויצליח לך,ואולי זה באמת יקרה,אז הכל ילך חלק.במידה וזה לא מצליח לך למרות הגישה החיובית,אני קצת בספק שמישהו יחזור לסארג׳ אחריי אכזבה כזאת.או שאתה יכול לכבות את המחשבות שלך כבר על ההתחלה וזה יראה בדיוק כמו מישהו שתירגל 500 פעמים.כי כשאתה מכבה את המחשבות שלך,כל הרגשות,ההיסוסים הולכים לך.ואתה יותר מרוכז בסביבה שלך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כן, דוגמא טובה למדי.
    הבנתי את הנקודה שלך בתגובה הקודמת, אני פשוט לא חושב שאותו אחד, שציינת, אמור לחשוב מההתחלה ככה, זאת הכוונה שלי.
    אני אומר שאפשר להיות טבעי מההתחלה, מכיר טבעיים ? לא באמת נראה לך שהם חשבו בהתחלת הדרך שלהם, מה קורה עכשיו ? ומה אני עושה עכשיו .. ?
    הם פשוט עשו מה שבזין שלהם. ישלהם מציאות חזקה מאוד, הם יודעים מי הם, ומה הם שווים.
    לא כזה אכפת להם, אם הם עשו ככה, או אחרת, הם עושים מה שבא להם.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect