קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. או קיי אני רוצה לספר לכם משהו שקרה לי
    על ידי Haviv בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 58
    הודעה אחרונה: 05-01-2006, 17:46
  2. יאללה כנסו אני בשידור נותן לכם בראש אנשים
    על ידי Karahana בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 12-12-2005, 17:42
  3. אני רוצה להמליץ לכם על אתר!
    על ידי e-o בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 17-11-2005, 07:19
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 20:21
  5. אני רוצה לומר לכם דבר אחדדדדדד!!!!!!!!!!!!
    על ידי Moshe בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 12:51
+ תגובה לנושא
עמוד 7 מתוך 7 << ראשון ... 567
מציג תוצאות 91 עד 92 מתוך 92

אני טס. סלאמת' לכם :) - עמוד 7

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    לא דברתי אליך
    מצטער אבל אפילו לא הסתכלתי על השם משתמש שכתב את ההודעה שלפני..
    זה מצטבר.
    אולי מתסכול
    מה אני יכול להגיד לך, אני לא מנסה לצחוק על אף אחד
    אני באמת מייחל לכך שכל משתמש בפורום הזה פשוט יישם מה שהוא מנסה להפנים

זו בערך הפעם החמישית שהחלטתי להתעצבן על המשתמשים פה
    זה אומר לא פחות מזה שאני באמת רוצה בזה
    הלוואי שאנשים היו מתחילים לחיות את החיים שלהם כמו שהם רוצים
    ...והינה, שוב אני מגיע למצב שאני לא מצליח לתאר במילים את המוטיבציה שאני מנסה להעביר אליכם

ואגב, מה זאת אומרת "אתה זה שהתכוונתי אליו".. מתי התכוונת אלי?
    אתה התחלת לחיות את החיים שלך כמו שאתה רוצה?
    ואני באמת שואל, כי אני עדיין לא 100% חי בדרך שאני רוצה, אני קרוב אבל אני לא יכול להגיד שככה חלמתי לחיות.
    אבל הקושי היחיד זה הגיל שלי, אני בטוח שבעוד מספר שנים כשלא יהיו לימודים, בגרויות וכל השאר הראש יהיה נקי לעבוד בדיוק איך שאני רוצה שהוא יעבוד.
    אבל אני מרוויח את ה110% מהטוב שבחיים שלי וזה מה שאני רוצה, שבכל נקודה בחיים אני אקח את הטוב במלואו ולא רק חצי ממנו, כי לחיות ת'חיים זה לא אומר ללכת למועדון עם חברים ולהסתלבט שם איתם, נכון שאנשים חושבים שהחיים שלהם דבש אם הם עושים את זה, אבל הקטע הוא להסיר את המגבלה המטומטמת שכל החברה שמה ופשוט לעשות מה שבאלך, אם זה להתחיל בצורה הכי קיטשית עם הברמנית או להתחיל לרקוד רק עם בוקסר באמצע המועדון,

ככה אני רואה את הדרך לחיות ת'חיים, לעשות מה שזין שך וזה מה ש99% מהאנשים לא עושים כאן, אם בא לכם לזיין ת'ידידה שאתם חופרים עליה בפורום כבר 3 חודשים, אז תבואו ותגידו לה עם הביצים הקטנות שיש לכם את כל מה שיש לכם להגיד ולא לכתוב בפורום במשך חצי שנה "צודקים צודקים נתתם לי מוטיבציה זהו מחר אני הולך לדבר" ואז חוזר עוד שבוע "טוב בהמשך לאשכול הקודם.................... לא הצלחתי לדבר איתה כי פשוט לא היה לי את האומץ וחשבתי שהיא תצחק וחברות שלה יצחקו ובלה בלה בלה"..

שונא ת'דברים האלה.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    אתה התחלת לחיות את החיים שלך כמו שאתה רוצה?
    ואני באמת שואל, כי אני עדיין לא 100% חי בדרך שאני רוצה, אני קרוב אבל אני לא יכול להגיד שככה חלמתי לחיות.
    אבל הקושי היחיד זה הגיל שלי, אני בטוח שבעוד מספר שנים כשלא יהיו לימודים, בגרויות וכל השאר הראש יהיה נקי לעבוד בדיוק איך שאני רוצה שהוא יעבוד.
    אבל אני מרוויח את ה110% מהטוב שבחיים שלי וזה מה שאני רוצה, שבכל נקודה בחיים אני אקח את הטוב במלואו ולא רק חצי ממנו, כי לחיות ת'חיים זה לא אומר ללכת למועדון עם חברים ולהסתלבט שם איתם, נכון שאנשים חושבים שהחיים שלהם דבש אם הם עושים את זה, אבל הקטע הוא להסיר את המגבלה המטומטמת שכל החברה שמה ופשוט לעשות מה שבאלך, אם זה להתחיל בצורה הכי קיטשית עם הברמנית או להתחיל לרקוד רק עם בוקסר באמצע המועדון,

ככה אני רואה את הדרך לחיות ת'חיים, לעשות מה שזין שך וזה מה ש99% מהאנשים לא עושים כאן, אם בא לכם לזיין ת'ידידה שאתם חופרים עליה בפורום כבר 3 חודשים, אז תבואו ותגידו לה עם הביצים הקטנות שיש לכם את כל מה שיש לכם להגיד ולא לכתוב בפורום במשך חצי שנה "צודקים צודקים נתתם לי מוטיבציה זהו מחר אני הולך לדבר" ואז חוזר עוד שבוע "טוב בהמשך לאשכול הקודם.................... לא הצלחתי לדבר איתה כי פשוט לא היה לי את האומץ וחשבתי שהיא תצחק וחברות שלה יצחקו ובלה בלה בלה"..

שונא ת'דברים האלה.
    אני מאמין שאני חי את החיים כמו שצריך לחיות אותם
    כמובן שיש לי פה ושם פגמים שמונעים ממני את ההנאה הצרופה,
    אבל בכל מקרה אני חושב שאני חי את החיים האלה בדרך שבה אני רואה שצריך לחיות

ובכל זאת אני לא חושב אני מאושר..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

+ תגובה לנושא
עמוד 7 מתוך 7 << ראשון ... 567

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,372 | הודעות: 8,203,965 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect