אל תבינו את המשפט כמו שהוא כתוב...כאילו אני לא נהנה שם ניסיתי פעם אחת אבל אני לא נהנה במסיבות...זה אומר שהדעה עלי תיהיה אחרת? של חנון כזה?
אל תבינו את המשפט כמו שהוא כתוב...כאילו אני לא נהנה שם ניסיתי פעם אחת אבל אני לא נהנה במסיבות...זה אומר שהדעה עלי תיהיה אחרת? של חנון כזה?
|
|
ממש לא,ישלי חבר שלא אוהב מסיבות,לא מתחבר כי בקטע של רוק וכאלה והמוזיקה לא טובה לו והוא פשוט לא אוהב.
והוא באמת שלא חנון אנחנו מכבדים אותו הוא יושב איתנו,שותה איתנו צוחק איתנו הכול עושים ביחד חוץ מלצאת למסיבה.
אתה לא אוהב אז שאף אחד לא יכריח אותך ללכת,אתה לא תהיה חנון בגלל איזה מסיבה .. :]
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
לדעתי ממש לאהחברים שלי יוצאים מדיי פעם למסיבות (כיתה ט', בני 15) ואני ממש לא מתחבר לכל הקטע הזה שרוקדים והמוזיקה וזה.. זה פשוט לא כיף, אז הרבה פעמים חברים שלי מכבדים את זה שאני לא אוהב את זה והולכים למקומות אחרים מבלים והכל... ממש לא חובה רק מועדונים ומסיבות בשביל להיות 'מגניב' אפשר גם סתם ללכת לבית של חבר, ללכת לבית קולנוע בסביבה או סתם לשבת בגינה יש מלא אטרקציות עם חברים
![]()
מחפש חתימה
שגיא - AtlaNTiS ברוב משחקי הרשת, בעיקר דפדפן
לא חנון אבל זה יוביל לכך שפשוט לא תהיה בחבר'ה ולא יזמינו אותך לכל מקום כי ידעו שX אף פעם לא בא לכך וכך.
אין קשר
You feel intimidated asshole?