נכתב במקור על ידי AXX212 אז המלצתם על "המסור"? אני אראה בהזדמנות כמה חלקים יש לזה? ומה הכי טוב? לא, לא המלצתי על המסור. המלצתי על פילוסופיה של סכין.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי AXX212 אז המלצתם על "המסור"? אני אראה בהזדמנות כמה חלקים יש לזה? ומה הכי טוב? אני אמלצתי על המסור תיראה את כל הסרטים זה סרט מאוד יפהה
נכתב במקור על ידי Display לא, לא המלצתי על המסור. המלצתי על פילוסופיה של סכין. נכתב במקור על ידי Gots אני אמלצתי על המסור תיראה את כל הסרטים זה סרט מאוד יפהה סליחה, טעות שלי. אתה אומר לראות את כולם? כמה חלקים יש? זה רק דם והתעללות באנשים, או שיש שם גם עלילה לעניין?
סרט אחד המפחידים במיוחד 1
נכתב במקור על ידי Heracles סרטים יפנים גרועים.. אז לא ראית מספיק חמוד.. אני אישית לא, אפילו נרדמתי פעמיים באמצע הסרט
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Francesco Totti אז לא ראית מספיק חמוד.. אני אישית לא, אפילו נרדמתי פעמיים באמצע הסרט היי! אני לא כמוך! ראית את הכל אתה המלך ולי יש עוד הרבה ללמוד..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Heracles היי! אני לא כמוך! ראית את הכל אתה המלך ולי יש עוד הרבה ללמוד.. אל תגזים, אני לא מלך.
נכתב במקור על ידי Francesco Totti אל תגזים, אני לא מלך. קיסר?
נכתב במקור על ידי Heracles קיסר? גם לא, יש יותר גרועים ממני זה בטוח. אני רק מומחה +
נכתב במקור על ידי Francesco Totti גם לא, יש יותר גרועים ממני זה בטוח. אני רק מומחה + מה שבטוח, לי יש עוד הרבה ללמוד ממך מומחה +
נכתב במקור על ידי Heracles מה שבטוח, לי יש עוד הרבה ללמוד ממך מומחה + חמוד, אל תלמד ממני. תלמד מעצמך =]
נכתב במקור על ידי Francesco Totti חמוד, אל תלמד ממני. תלמד מעצמך =] אתה תעשה הכל בשביל שאני אטעה נכון?
לא הפחיד אותי..
חוקי הפורום