קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] מישהו מהפורום משחק בTANKI ONLINE ?
    על ידי Insane123 בפורום משחקי רשת כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-04-2012, 17:02
  2. מישהו מהפורום ביוניסטרים פה ?
    על ידי SoulMan בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-07-2009, 22:58
  3. [מחפש] מישהו מהפורום שיכול ללמד אותי...
    על ידי NoXitBand בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-12-2007, 21:44
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

רק לי הוא מזכיר מישהו מהפורום?

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

ברירת מחדל רק לי הוא מזכיר מישהו מהפורום?

....
    נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 13:46.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

חח וואלה אתה צודק, ואחרי שהוא עבר לחו"ל, אולי זה יקרה גם לו חח

אהבתי

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

תכנית נורא מעניינת, זה החיים האמיתיים ולא הבולשיט שהמורים וההורים שלנו רוצים שנהיה.
    אפשר ללמוד הרבה מאנשים כאלה.
    וכן הוא דיי מזכיר את טיילר, לפחות ברעיונות לא באופי.

בתור בנאדם שמכיר אותו ואני לא אספר עליו יותר מדי כי זה לא יפה לחשוף אותו כאן בלי הרשות שלו הוא היה נראה לי בנאדם שרוט. אני מאד מעריך תדעות שלו וואלה לא הייתה הודעה אחת שהוא כתב שלא הסכמתי איתה - אחד לאחד התפיסת עולם שלי. ושיצא לי לפגוש אותו הוא באמת היה נראה לי באנדם שרוט ובתכנית הזאת מלא מהאנשים שהיו שם אמרו שזאת תכונה שבנאדם צריך כדי להצליח בעסק הזה וזה גם מה שטיילר אמר, שאולי כולם חושבים שהוא שרוט ומשוגע אבל זה הדבר שיביא לו את הכסף ואני חושב שהוא צודק.

אז יפה שיהנה. אגב נורא שמחתי שהזה עם החברת גרנולה הצליח לסגור עסקה כל הכבוד לו. מי שלא מאמין בעצמו וברעיונות שלו אף אחד לא יאמין בו ואף אחד לא ירצה להשקיע כסף בבנאדם שאפילו לא מאמין בעצמו. זה חלק מאד חשוב בבן אדם מצליח או ב"זכר אלפא" לפי המושגים של הפיקאפ.
    נערך לאחרונה על ידי EylonInAyalon; 16-04-2012 בשעה 14:27.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

רוב הרעיונות שם גרועים, באמת גרועים, אנשים קונים זבל זה הדבר היחיד שאפשר ללמוד מהתוכנית הזאת ואחר כך הם בוכים על זה שאין להם כסף .
    ועוד דבר אחד אפשר ללמוד שכל אחד יכול, רק צריך רצון, ואם יש רעיון נורמאלי בניגוד למי שהיה שם אין סיבה לא להרוויח יותר והרבה יותר.
    כסף זה לא הכל בחיים , שאתה בא לפתח משהו אתה עושה אותו כדי לתרום לאנושות, כדי שיעזור במשהו.
    אני אולי היחיד שלא מבין איך גרנולה תורמת למישהו חוץ מזה שזה צהוב מגעיל לא בריא ונתקע בשיניים.(מילא היה מדובר באיזה משהו שקשור להנדסה גנטית)- תבדקו אם בא לכם כל הדגנים לא בריאים הרי הם באו לפני 10000 שנה ואנחנו לא מורגלים אילהם, רק מחלות הם מביאים.
    או איך הימורים עוזרים למשהו חוץ מלשעבד אנשים לפוקר ולחרא עוד יותר גדול.
    סטיב גובס לדוגמא באמת תרם לאנושות בהמון תחומים(עזבו את זה שהוא גנב חצי או יותר מזה) כמו בפיתוח הדפדפן הראשון, שימוש ראשוני באופן מסחרי בתכנות מונחה עצמים, יצירת הממשק הגראפי, יצירת העכבר עם הגלגלת, פיקסטאר וכל הקטע של סרטים ממוחשבים וממשקים בתלת מימד, הוא יצר אומנות לעומת הזבל הזה.
    כל מיני פרסומות ששוות משהו ואפילו גורמות לצמרמורת.
    אני לא רואה במה שהם עשו שום דבר שמתקרב לשלמות.
    זה פשוט דרעקק בושה שאנשים משלמים על זה.
    עכשיו תגידו לי שאני קנאי או משהו כזה, אני שמח שהם מצליחים אבל שימכרו משהו ששווה משהו ולא מוצרים סוג ג'.
    אני לא מדבר על ממשלות או זבלה שבאים לגנוב ממנו את הכסף, אני מדבר על חברות שיוצרות נטו בשביל לשפר ולהתפתח ולתרום לעולם.(כמובן כסף זה גם חלק מכל זה, אבל לפחות הם עושים משהו בניגוד לממשלה שלנו לדוגמא שהכנסת היא בדיחה אחת גדולה).
    בואו ניתן לכם כמה חברות שעושות משהו שבאמת שווה משהו בניגוד לדרעק הזה: אדובי,גוגל,autodesk,ebay,אינטל,סיסקו ועוד ועוד... חברות שבאמת שינו את פני הטכנולוגיה ובעצם יצרו את העידן שאנחנו בו היום.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 16-04-2012 בשעה 16:05.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

....
    נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 13:46.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

אתה יכול להגיד שהמחשב מפגר, אבל בלי המחשב הזה לא היה לך ויקיפדיה ולא היה לך עוד הרבה דברים.
    אני מדבר על מהפכה טכנולוגית ברמה ששינת את העולם לטובה ואתה מסתכל על המכורים שגם ככה לא היו תורמים לעולם.
    במקום להיכנס לדברים מועילים כמו wolfram קולי באייפון החדש אתה מדבר איתי על כמה טמבלים שמשחקים בו, זה בעיה שלהם.
    המחשב חסך לנו מקום עצום של כל מיני ספרים,סרטים,מוזיקה ומה לא.
    המחשב הביא לשינוי עצום בחברה ובתעשיה, אתה יכול להתכחש לזה אבל זאת המציאות.
    זה כמו שתגיד הייתי מעדיף לחיות עכשיו בעידן התעשייתי שאנשים בלונדון חיו עד גיל 30 והשתינו וחירבנו לאיפה שהם שותים, שהביוב זרם ברחובות, נשמע לי מגניב.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי StyleByBrahano צפיה בהודעה
    אותו דבר אני יכול להגיד על סטיב ג'ובס.
    כל מה שהוא עשה זה להדביק ילדים למחשב ולאייפון ובמקום שהם יהנו ויצאו בחוץ הם נתקעים מול המחשב המפגר הזה
    הכללה גורפת, דפוקה, ותאמין לי שאנשים לא סתם יושבים במחשב ונתקעים מולו. יש לזה סיבה אחרת, והיא ממש לא סטיב ג'ובס.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

....
    נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 13:47.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

אה אוקי, הקרינה שהפלאפון מייצרת היא מסוכנת ובמיוחד יש מכשירים מסוימים באפל שהם ממש מזהמים כמו APPLE PEEL.
    אל תתחיל ותבוא לזיין את השכל שממציאים המצאות בשביל לקדם את האנושות, הם ממציאים כי מגיע אליהם כסף והבונוס זה הקידום של האנושות
    באופן כללי מי שממציא המצאות בשביל כסף בדר"כ לא מרוויח שקל, כסף זה חלק מהעיניין אבל החלק החשוב זה להביא משהו חדש וליצור שינוי, להביא משהו יותר טוב שהאנושות צריכה, אתה תגיד שאני תמים אבל מכאן נובעת המוטיבציה.
    כאן זה לא מעמד הביניים שמעניין אותו לסגור את החודש, יש הרבה דברים שהם מעבר לכסף. כסף הוא אמצעי.
    לא סובל אנשים שסתם אומרים שטויות בלי לבדוק אותם אפילו.
    החזון של גובס היה ליצור מוצר שיהיה רק שלו שינציח אותו, לא עניין אותו יותר מידי הכסף.
    (לא סתם הוא גר באופן כמעט מינמליסטי בלי רהיטים בבית בכלל, כי הוא שאף לשלמות והיה מוכן לשלם עבורה הרבה, כל החיים שלו הוא ניסה להביא לעולם אומנות ושלמות)
    הוא פאקינג שילם למישהו שיכין לו לוגו מסכן 100000 דולר כדי שיהיה מושלם, הוא העריך אנשים שרוצים ליצור משהו טוב ולא זבל , אנשים שמשקיעים ולא מוותרים על כלום אפילו לא על הקו הכי מינורי בחלק שלא רואים, הוא תיעב חברות שעושות ויתורים כדי לעמוד בדד ליין שהם קבעו בלי להוציא מוצר מדהים לשוק.
    רק שתדע שהוא פתח את NeXT הוא כמעט הפסיד את כל הכסף שלו, הוא פעל לפי מה שהוא מאמין בו נגד התאגידים ונגד מי שלא רוצה שיצאו מוצרים מושלמים לשוק, לא סתם ב1984 הוא עשה את הפרסומת הבאה שגורמת צמרמורת אחרי שיצא המקינטוש:

זה שהוא שיחק מלוכלך ועשה הכל בשביל זה כולל לפגוע בכל מי שהוא מכיר זה משהו אחר אך עדיין עליו אתה לא יכול להגיד שהוא רצה רק כסף, ההפך אם הוא היה רוצה כסף הוא היה כמו כל מיני אנשים שהיו איתו בחברה שהיה להם מאות מיליונים והם קנו בתים ענקיים, מטוסים ומה לא, הוא אפילו היה פורש.
    הוא אהב את הטכנולוגיה, לא סתם מתארים אותו כמישהו שיכל לראות איזו טכנולוגיה ופתאום לקפוץ ולרקד כמו ליצן.
    הוא בחר אנשים לעבודה שלו לפי הברק בעיניים שלהם שהם רואים את הטכנולוגיה שקיימת בחברה.
    הוא פיטר איזה מהנדס רק כי הוא שמע שהוא אמר שהוא לא מאמין שאפשר לבנות עכבר עם גלגלת, והנה בנו את זה בסוף באפל.
    כשפיטרו אותו מהחברה באפל ב1985 הוא הרגיש שבגדו בו, הוא ניסה לעשות את הכל לטובת אפל אבל לא שם לב שהוא דורש יותר מידי שליטה ומחריב אותה או לפחות את האנשים שם וכמו תמיד שהוא הולך נגד התאגידים הוא פתח את נקסט ולקח איתם כמה מהבחירים באפל שהיו בעדו, אם תסתכל הוא תמיד אהב את הדימוי של אני ועוד כמה שודדים נלחמים בכוחות האופל.
    לא אמרתי שהוא בעד כל האנושות- הוא חילק את זה לגאונים וטמבלים.
    מי שטמבל שווה יריקה ופה נכלל כל מעמד הביניים ומי ששואף בעצם לבינוניות.
    הוא חילק את זה ככה כדי ליצור חברה שיש בה את האנשים הכי טובים בשוק, הוא רצה עולם מושלם.
    שוב הכסף זה רק אמצעי, הוא לא עשה את זה בשביל הכסף.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    באופן כללי מי שממציא המצאות בשביל כסף בדר"כ לא מרוויח שקל, כסף זה חלק מהעיניין אבל החלק החשוב זה להביא משהו חדש וליצור שינוי, להביא משהו יותר טוב שהאנושות צריכה, אתה תגיד שאני תמים אבל מכאן נובעת המוטיבציה.
    כאן זה לא מעמד הביניים שמעניין אותו לסגור את החודש, יש הרבה דברים שהם מעבר לכסף. כסף הוא אמצעי.
    לא סובל אנשים שסתם אומרים שטויות בלי לבדוק אותם אפילו.
    החזון של גובס היה ליצור מוצר שיהיה רק שלו שינציח אותו, לא עניין אותו יותר מידי הכסף.
    (לא סתם הוא גר באופן כמעט מינמליסטי בלי רהיטים בבית בכלל, כי הוא שאף לשלמות והיה מוכן לשלם עבורה הרבה, כל החיים שלו הוא ניסה להביא לעולם אומנות ושלמות)
    הוא פאקינג שילם למישהו שיכין לו לוגו מסכן 100000 דולר כדי שיהיה מושלם, הוא העריך אנשים שרוצים ליצור משהו טוב ולא זבל , אנשים שמשקיעים ולא מוותרים על כלום אפילו לא על הקו הכי מינורי בחלק שלא רואים, הוא תיעב חברות שעושות ויתורים כדי לעמוד בדד ליין שהם קבעו בלי להוציא מוצר מדהים לשוק.
    רק שתדע שהוא פתח את NeXT הוא כמעט הפסיד את כל הכסף שלו, הוא פעל לפי מה שהוא מאמין בו נגד התאגידים ונגד מי שלא רוצה שיצאו מוצרים מושלמים לשוק, לא סתם ב1984 הוא עשה את הפרסומת הבאה שגורמת צמרמורת אחרי שיצא המקינטוש:

זה שהוא שיחק מלוכלך ועשה הכל בשביל זה כולל לפגוע בכל מי שהוא מכיר זה משהו אחר אך עדיין עליו אתה לא יכול להגיד שהוא רצה רק כסף, ההפך אם הוא היה רוצה כסף הוא היה כמו כל מיני אנשים שהיו איתו בחברה שהיה להם מאות מיליונים והם קנו בתים ענקיים, מטוסים ומה לא, הוא אפילו היה פורש.
    הוא אהב את הטכנולוגיה, לא סתם מתארים אותו כמישהו שיכל לראות איזו טכנולוגיה ופתאום לקפוץ ולרקד כמו ליצן.
    הוא בחר אנשים לעבודה שלו לפי הברק בעיניים שלהם שהם רואים את הטכנולוגיה שקיימת בחברה.
    הוא פיטר איזה מהנדס רק כי הוא שמע שהוא אמר שהוא לא מאמין שאפשר לבנות עכבר עם גלגלת, והנה בנו את זה בסוף באפל.
    כשפיטרו אותו מהחברה באפל ב1985 הוא הרגיש שבגדו בו, הוא ניסה לעשות את הכל לטובת אפל אבל לא שם לב שהוא דורש יותר מידי שליטה ומחריב אותה או לפחות את האנשים שם וכמו תמיד שהוא הולך נגד התאגידים הוא פתח את נקסט ולקח איתם כמה מהבחירים באפל שהיו בעדו, אם תסתכל הוא תמיד אהב את הדימוי של אני ועוד כמה שודדים נלחמים בכוחות האופל.
    לא אמרתי שהוא בעד כל האנושות- הוא חילק את זה לגאונים וטמבלים.
    מי שטמבל שווה יריקה ופה נכלל כל מעמד הביניים ומי ששואף בעצם לבינוניות.
    הוא חילק את זה ככה כדי ליצור חברה שיש בה את האנשים הכי טובים בשוק, הוא רצה עולם מושלם.
    שוב הכסף זה רק אמצעי, הוא לא עשה את זה בשביל הכסף.
    זה מעניין והכל,אבל הוא הגיע לזה בעזרת אמונות ואידואולוגייה שהייתה לו וגם בגלל שהוא אהב את מה שהוא עשה (זה מה שהבנתי מהתגובה שלך) ואני מאמין שהוא הצליח רק בגלל שהוא נהפך לבדוהיסט,כי זה מה שקרה בפועל.אתם כולכם מסתכלים על מה שאנשים השיגו וחוקרים את מה שהם עשו במקום במה שהם האמינו,צריך להבין איך הם חשבו,את האידואולוגייה שלהם כדי להבין את המקור לתוצאות שלהם.(במקרה של סטיב זאת הייתה הצלחה).זה שלא היו לו רהיטים בבית זה בגלל שאני חושב(יכול להיות שאני טועה) זה קשור לדת הבדהוסיטית שלו.
    בקיצור יש הרבה מה ללמוד מהאידואולוגייה והעולם הפנימי של סטיב,משהו שכולם צריכים לבדוק.הרבה מהבדוהיסטים נכנסים לעולם העסקים,שזה עדיין נשאר תעלומה בשבילי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

....

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אה אוקי, הקרינה שהפלאפון מייצרת היא מסוכנת ובמיוחד יש מכשירים מסוימים באפל שהם ממש מזהמים כמו APPLE PEEL.
    אל תתחיל ותבוא לזיין את השכל שממציאים המצאות בשביל לקדם את האנושות, הם ממציאים כי מגיע אליהם כסף והבונוס זה הקידום של האנושות
    אוקיי, עכשיו תסביר לי איפה דיברתי המצאות שמקדמות את האנושות.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

....

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

מה אתם מזינים תשכל מי שממציא רעיון זה בשביל להרויח כסף ובשביל לספק את יצר העצמאות שלו ולהוכיח לעצמו שהוא יכול ממש לא בשביל לשפר את איכות החיים של אחרים. אולי על הדרך זה קורה אבל זאת לא המטרה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כן. רק לך הוא מזכיר מישהו מהפורום.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect