אני לא אוהב ערבים כמו שאני לא אוהב ישראלים, אמריקאים או כל בנאדם אחר, אני לא שמאלני, ולא ימני, אני שונא את כולכם עצם זה שאתם בני אדם.
ואם יש לך בעיה עם זה, חבל.
אני לא אוהב ערבים כמו שאני לא אוהב ישראלים, אמריקאים או כל בנאדם אחר, אני לא שמאלני, ולא ימני, אני שונא את כולכם עצם זה שאתם בני אדם.
דווקא קראתי..
והסא"ל עשה פעולה לגיטימית.. הוא הותקף לפני כנראה שהיה בלחץ וגם אם לא, הבנאדם אויב של המדינה שהוא שומר עליה.. כל מדינה אחרת היתה שמה לו כדור בין העיניים, אבל רק אנחנו נקלל אותם זה כבר מרעיד חצי עולם..
מותר לי לשאול בן כמה אתה?
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
לא, גם אני בנאדם, וגם אני חרא, אבל אני מנסה לתקן את עצמי בדברים הקטנים, אני מנסה לשנות את עצמי עד הגבול שאני יכול, אתם אפילו לא מנסים.
נכתב במקור על ידי noamXD
לעמוד ולשחק אותה גבר כי אתה סומך על האחוזים הרבים מאוד של החיילים שמפחדים מהמפקדים ומהחוק זה לא פעולה לגיטימית.
לא הבנתי
נכתב במקור על ידי MaroKaI
דווקא קראתי..
והסא"ל עשה פעולה לגיטימית.. הוא הותקף לפני כנראה שהיה בלחץ וגם אם לא, הבנאדם אויב של המדינה שהוא שומר עליה.. כל מדינה אחרת היתה שמה לו כדור בין העיניים, אבל רק אנחנו נקלל אותם זה כבר מרעיד חצי עולם..
לא, גם אני בנאדם, וגם אני חרא, אבל אני מנסה לתקן את עצמי בדברים הקטנים, אני מנסה לשנות את עצמי עד הגבול שאני יכול, אתם אפילו לא מנסים.
לא הבנתי
מעלה אדומים, התנחלות אם אתה רוצה לדעת
זה משנה?
גאון, צדיק, אחד שמחשיב את עצמו לאל.
תגיד לי אתה חושב שיש פה כאלה שלא מנסים להיות אנשים טובים?
יש פה אנשים טובים ונחמדים בפורום יותר ממה שאתה חושב את עצמך.
לעמוד ולשחק אותה גבר מול חיילים זה גם לא פעולה לגיטימית. אז מגיע לשמאלני הזה.
זו זכותו המלאה, למפקד לא הייתה שום זכות כאדם וכבעל סמכות להכות אותו רק בגלל שהוא התעצבן
נכתב במקור על ידי Smoxer314
אתה משתמש בחשמל? אתה רע, אתה אוכל בשר שבא מתעשיית הבשר ההמונית? אתה רע, אתה משתמש במזגן? אתה רע, כל דבר קטן שאתה עושה הורס את כדור הארץ בצורה שלא תבין אפעם
זו זכותו המלאה, למפקד לא הייתה שום זכות כאדם וכבעל סמכות להכות אותו רק בגלל שהוא התעצבן
אה אוקיי אז זה זכותו של העוכר ישראל אבל החייל אמור לעמוד בשקט.
תגיד לי מה נראה לך שהחיילים ילחמו איתם שעות כדי לפנות אותם? מי שלא עף להם מהעיינים חוטף זבנג לראש ושילמדו חלאס לנסות להיות ילד טוב וממורמר ששונא את העולם.
אני לא אומר שאני בעד בן, אני לא אומר את הדעה שלי בנושא אבל אני קורה את התגובות.
ואתה מחפש לריב איתו.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.