קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. הרבה בדיחות
    על ידי ~sha{BL}uli~ בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 18:59
  2. הרבה זמן לא הייתי פה...חתימה חדשה לאתגר..
    על ידי PsychO BabY בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 16:48
  3. הרבה תמונות שלי.....
    על ידי Syntazya בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 17:05
  4. לא ההיתי פה הרבה זמן...מה איתכם אנשים!?
    על ידי guy555 בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 22:03
  5. [מוכר] הרבה מספרים של 7 חדשים.!. מכרזים
    על ידי E.B בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 19:36
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

תובנות וסטיקינג פוינטס שיעזרו הרבה למתחילים :)

ברירת מחדל תובנה קטנה שעלולה לתקוע חלק גדול :)

אוקי אני רוצה לדבר היום על כל התנהגות שדי נפוצה אצל הרבה גברים ,נקודה שדווקא לא ראיתי ששמים עליה דגש רב ,גם מיסטרי בוונוסיאן ארטס לא מייחס לדבר הזה חשיבות רבה מלבד פסקה קטנה , השלב הזה שבו אתה באמת צריך לתת לבחורה את ההרגשה שאתה רוצה אותה אני אסביר :
    הכרתם בחורה התחלתם ביצירת משיכה כמה דקות מריצים צחוקים יש סוג של כימיה באוויר,נגיעות, אווירה טובה אתם מקבלים IOIS מבינים שזה הזמן לעבר לנוחות (לדוגמא בספר של דון ג'ואן ככה זה מפורט כאילו אני בא מתחיל עם בחורה עושה משיכרה מקבל IOIS וישר ממשיך לנוחות ) מה שיקרה בשלב הזה אם לא תצהירו עניין , זה כאילו שכל המשיכה שיצרתם פשוט נעלמת ואתם סתם נהים ידידים מניסיון ואם אתם מתכננים לא להצהיר עניין אז כבר עדיף ללכת על גישה ישירה אני מבטיח שזה יעבוד טוב יותר
    באמת חבר'ה אני יודע שחלק גדול ממכם (ובדיוק כמוני ) פשוט הכיר את העולם הזה וראה בזה כאילו זה מדהים ,וגם סוג של יש מין הרגשה כזאת שכשאתה אומן פיתוי אתה פתאום יכול להיות מניאק , ונתקלתי בלא מעט אנשים שפשוט יוצרים משיכה עוקצים עוקצים עוקצים ועוקצים וחושבים שהבחורה תראה להם שהיא רוצה אותם לתמיד אז חברה באמת להראות עניין אני לא מדבר פה על להחזיר שאלות או נגיעות אני מדבר על להצהיר בעקיפין שאתה מעוניין , אל תשכחו שגם בחורות הן בני אדם ,ובסופו של דבר היא תתייאש אם לא תראו עניין ותאבד בך את כל העניין ולא כמו שהרבה חושבים שהבחורה פשוט תרצה אותם עוד ועוד ועוד.
    --------------------------------------------------------------------------------
    מאמר ראשון שלי חבר'ה אני מקווה שברור
    נערך לאחרונה על ידי xyzxyz; 18-04-2012 בשעה 03:24.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אחלה של תובנה..לי לקח קצת זמן האמת בתחילת הדרך להבין שצריך באיזה שהוא שלב באמת לבוא בהצהרה כל שהית שאתה רוצה אותה ולא באלך ככה סתם להעביר את הזמן עם בחורה..אבל זה גם בעיה לפעמים.

שאלה אלייך, איך אתה יוצר הצהרת כוונות עם בחורה יותר בעייתית? אם זאת בחורה קשה עם אגו נפוח..איך אתה עושה את זה בצורה יותר אלגנטית?
    אני בדרך כלל מצהיר כוונה אבל מלווה את זה עם עקיצה כואבת בכוונה שהבחורה לא תעוף על עצמה..

תשמע ההצהרת כוונה כמו שאמרתי חייבת לבוא אחרי שכבר דיברת איתה קצת ויצרת משיכה וקצת לפני שאתה מתחיל ליצור את הנוחות הרצינית שמה כבר אין בעיה של אגו ואם כן אז דפוק לה כזה " אני ממש רוצה אותך חבל שאת X"
    במקום X אתה יכול לשלב מין מחסום כזה שהיא תגיד לך שהיא לא כזאתי מחסום חצי שקרי כזה

היי, הרעיון שלי הוא לא להגיד לה שום דבר , אלא להצהיר על הכוונת שלך בשפת גוף וההתנהגות שלך , הבחורה תדע ב 100% בלי שתגיד כלום , שאתה לא ידיד שלה ולא תיהיה, זאת הדרך הנכונה לדעתי לעשות את זה.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

זה לא שחמט רומנטי, מה זה להצהיר מה זה פה חוב אבוד שאתה מקבל אישור הצהרה ממס הכנסה?
    אתה הולך למישהי יש לך מטרה, אתה רוצה לזיין / להתידד / להתיזז / להתמזמז לא מעניין אותי, יש לך מטרה אתה צריך לעשות מה שאתה צריך בשביל להשיג אותה, בלי יותר מדי זיוני שכל.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

אפשר דוגמאות?

משתמש מתחיל האוואטר של MR. WILL
    לייקים
    5
    נקודות
    0

המנהל בחור חכם.
    נערך לאחרונה על ידי MR. WILL; 26-04-2012 בשעה 20:49.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתמר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה רבה על הפרסום ואני מסכים עם כל מילה..
    אנשים חושבים שבנות ישמכו אליהם רק מנאגים -.-
    צריך להראות לבחורה שגם אתה רוצה אותה, וזה לא ממש משנה אם זה בשפת הגוף או במילים או דרך איזה עקיצה קטנה...
    העיקר שהיא תבין שאתה רוצה אותה

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    היי, הרעיון שלי הוא לא להגיד לה שום דבר , אלא להצהיר על הכוונת שלך בשפת גוף וההתנהגות שלך , הבחורה תדע ב 100% בלי שתגיד כלום , שאתה לא ידיד שלה ולא תיהיה, זאת הדרך הנכונה לדעתי לעשות את זה.
    יפה אמרת ומעניין העניין, אבל איך אפשר להראות דבר כזה מבלי להגיד את זה? או במילים אחרות איך נותנים IOI רק עם שפת גוף? חחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

מה שעבד לי בעבר:
    -אחרי כמה דקות של שיחה בלי לשבור קשר עין שבמהלכה אני מקבל IOIS לשאול אם היא יוצאת עם מישהו או אם יש לה חבר. (עדיין בלי לשבור קשר עין כמובן) שאלה פשוטה, וברור שאני לא אשאל מישהי שפגשתי הרגע אם יש לה חבר סתם כדי לדעת.
    -להתחיל להתייחס אליכם כאל זוג. לא בקטע של חבר חברה, אלא בווייב הכללי. דוגמאות ממשחקי לילה שהיו לי: המלצרית מגיעה - שאל אותה (את המטרה, לא את המלצרית, האהא) מה היא שותה ותזמין בשבילה כשאתה מזמין לעצמך. או אם השולחן מסביב מזמינים סיבוב צ'ייסרים ושואלים אם אתה שותה איתם, אפשר לענות תוך כדי שמסתכלים עליה - "לא, נראה לי שאנחנו הולכים לרקוד קצת" - זה כמובן אחרי שאתה מזהה שהיא תזרום עם ללכת לרקוד עכשיו. כשאתה עושה דבר כזה אתה גם כביכול מראה לה שאתה בפיקוד וגם מודיע לקבוצה שהיא איתך. ואז במהלך הריקוד - קינו. למשל, אם אתה רוצה לרקוד באזור אחר של הרחבה - תזיז אותה בעצמך, אם אתה רוצה שהיא תתקרב - תקרב אותה אליך (ולא להפך), אם מישהו מנסה בדיוק לעבור מאחוריה, תזיז אותה. יד על אמצע הגב לכיוון גב תחתון, אבל לא יותר מדי לכיוון - אלא אם כן יש וייב ברור של סקס.

בכל מקרה ממש חשוב להיות ברור. זה לא חייב להיות בהצהרת כוונות מילולית. אבל שיהיה שם.
    בעבר הייתי נופל על זה הרבה, רק כי לא זרקתי אלמנטים כאלה (גם היום עדיין לפעמים).

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,233 | הודעות: 8,200,826 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect