אוקי אני רוצה לדבר היום על כל התנהגות שדי נפוצה אצל הרבה גברים ,נקודה שדווקא לא ראיתי ששמים עליה דגש רב ,גם מיסטרי בוונוסיאן ארטס לא מייחס לדבר הזה חשיבות רבה מלבד פסקה קטנה , השלב הזה שבו אתה באמת צריך לתת לבחורה את ההרגשה שאתה רוצה אותה אני אסביר :
הכרתם בחורה התחלתם ביצירת משיכה כמה דקות מריצים צחוקים יש סוג של כימיה באוויר,נגיעות, אווירה טובה אתם מקבלים IOIS מבינים שזה הזמן לעבר לנוחות (לדוגמא בספר של דון ג'ואן ככה זה מפורט כאילו אני בא מתחיל עם בחורה עושה משיכרה מקבל IOIS וישר ממשיך לנוחות ) מה שיקרה בשלב הזה אם לא תצהירו עניין , זה כאילו שכל המשיכה שיצרתם פשוט נעלמת ואתם סתם נהים ידידים מניסיון ואם אתם מתכננים לא להצהיר עניין אז כבר עדיף ללכת על גישה ישירה אני מבטיח שזה יעבוד טוב יותר
באמת חבר'ה אני יודע שחלק גדול ממכם (ובדיוק כמוני ) פשוט הכיר את העולם הזה וראה בזה כאילו זה מדהים ,וגם סוג של יש מין הרגשה כזאת שכשאתה אומן פיתוי אתה פתאום יכול להיות מניאק , ונתקלתי בלא מעט אנשים שפשוט יוצרים משיכה עוקצים עוקצים עוקצים ועוקצים וחושבים שהבחורה תראה להם שהיא רוצה אותם לתמיד אז חברה באמת להראות עניין אני לא מדבר פה על להחזיר שאלות או נגיעות אני מדבר על להצהיר בעקיפין שאתה מעוניין , אל תשכחו שגם בחורות הן בני אדם ,ובסופו של דבר היא תתייאש אם לא תראו עניין ותאבד בך את כל העניין ולא כמו שהרבה חושבים שהבחורה פשוט תרצה אותם עוד ועוד ועוד.
--------------------------------------------------------------------------------
מאמר ראשון שלי חבר'ה אני מקווה שברור![]()

ציטוט ההודעה