|
|
תגרום לה לחשוב שיש לך עוד הרבה בנות שרוצות אותך ואתה רק צריך לבחור מבינהן,
ותשחק אותה בחור איכותי שלא יוצא אם כל אחת ושיש לך כבר הרבה ניסיון אם בנות ותעבוד על
יכולת המשיכה שלך ועל הכרזימה והשפת דיבור זה הכי חשוב ואם אתם מגעים למצב אינטמי שאל אותה
כמה את מנשקת טוב מ 1-10 והיא תגיד לא יודעת כמו כולן ואז תגיד לה בא לך לבדוק?!
כל מה שאמרת נכון.
בעיקרון אני רוצה אותה מעבר, לגביה אני לא בטוח.
לדוגמה אתמול או לפני יומיים לא זוכר, היא שולחת לי אני רוצה אותך וזה.. משכתי את זה בקטנה אמרתי לה שאני לא אוהב צחוקים כאלה אבל עם זה רציני זה לא לפה. (SMS) ואז היא אמרה בצחוק אז אמרתי לה גם ככה אין לך סיכוי איתי
ואיפה יענו לגעת חחח (אני מתחיל לגמרי..) מה להתחיל למשש לה?
בעיקרון יש לנו מגע כזה.. זה לא שהיא נמנעת אבל לא משהו מוגזם..
יש לי סיכוי לצאת מהתואר המקולל "ידיד" ?
15 אחי. גם היא.
אחי חחחחחח אתה סטלן על כל הראש..
חחח סבבה אחי![]()
ששמע אני לא יודע מה מיוחד בי אם זה דרך האינטרנט זה ווירטואלי מילא הייתה פוגש אותי הייתי מבין ונותן אישור
טתה יכול לעשות לה קצת קינו תעשה לה קיאה קרה אני מקווה שאתה יודע מזה צריך לדעת לדבר בשביל זה ולהרחיב בדיבור
ואם אתה לא טוב בזה פשוט תרד עלייה בצחוק בשביל שהיא תיצור מגע איתך בגלל הירידה ואז אתה אומר לה שאתה שווה הרבה וכל נגיעה בך
שווה המון כסף ואז דגדג אותה חופשי ותגיד לה שהעור שלה רך ונעים זה אמור להספיק בשביל גירוי.
למה אתה שואל אותנו?
אתה לא רוצה להיות סנוב - אל תהיה סנוב, אף אחד לא אמר שאתה צריך להיות סנוב בגלל זה אני לא אוהב כל מיני מדריכים מטומטמים באינטרנט שאומרים מה לעשות.
אתה רוצה לקדם את זה? אז פאקינג תקדם את זה.. איך מקדמים ת'עניינים? מאה אחוז אתה יודע, אל תחרטט לי שלא.. נפגשים, מדברים, מבלים זמן ביחד, עושים דברים אינטימיים, מזדיינים בלה בלה בלה פשוט תנתח ת'מצב שאתה בו.. היא באה אליך? אתה במצב סופר מצוין, כי היא עושה את הצעד הראשון, עכשיו תתחיל לקחת את זה לאן שאתה רוצה. קח יוזמה ותתחיל להזיז דברים. תעשה צעד קדימה ואל תפחד.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
עוד פעם אתה מתעסק בקקה.
"יש לי פחד גישה" ואני לא יודע מה זה משיכה, מה זה C2 ומי זה הקוקסינל הזה ששם לק שחור.
מפחד לקדם את זה? משמע - אתה לא תגיע לכלום ויום אחד אתה תבוא תגיד לה שלום ותראה אותה מצטרפתת עם מישהו אחר. ואז אתה תתחרט ותגיד שלמה לא ניצלת את ההזדמנות.
אתה לא רוצה להפסיד אותה? אז תתחיל לקדם את זה כוסעמק, כי עכשיו אתה לא במצב שהיא שלך והיא מוצצת לך ON DEMAND, ואם תמשיך באותו קצב היא מתישהו תמצוץ למישהי אחר ON DEMAND.
עוד פעם קקה?
תתחיל לקבל החלטות, ותפסיק להקשיב לכל מיני מדריכים מזדיינים באינטרנט, וכל מיני ספרים שלך תדע מי רשם אותם..
רוצה דוגמא לטמטום? הנה:
http://www.therulesbook.com/index.html
או ללמה זה מטומטם:
en.wikipedia.org/wiki/The_Rules
כל המאמני דייטים, "גורואים של פיקאפ" וכל מיני שטויות אחרות של ספרים ב300+ עמודים שמזיינים את השכל יותר מכמה שאתה יכול לזיין כל החיים שלך = חארטות עצבניות, בזבוז גדול של זמן וכסף, וגורם לבלבול יתר כמו במקרה שלך שקשה לך להחליט כי לקחת כמה פיקסלים מחורבנים באינטרנט יותר מדי רציני.
נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 19-04-2012 בשעה 22:54.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017