קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] מישהו מהפורום משחק בTANKI ONLINE ?
    על ידי Insane123 בפורום משחקי רשת כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-04-2012, 17:02
  2. מישהו מהפורום ביוניסטרים פה ?
    על ידי SoulMan בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-07-2009, 22:58
  3. [מחפש] מישהו מהפורום שיכול ללמד אותי...
    על ידי NoXitBand בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-12-2007, 21:44
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22

רק לי הוא מזכיר מישהו מהפורום? - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי StyleByBrahano צפיה בהודעה
    יודע מה טעיתי לגבי סטיב.
    אבל מה אתה חושב, שלכל האוליגרכים האלה אתה חושב שבאמת הם מחלקים אדמות באפריקה בשביל לשפר את העולם או את הכיס שלהם?
    תעשה לי טובה לא כל מי שמרוויח כסף הוא רוצה לשפר את האנושות
    נכון הם לא רוצים סתם בטובת הכלל או משהו כזה בדר"כ(מישהו אמר צדק חברתי), חלקם אפילו מתעבים נתינה לטמבלים.
    הם רוצים ליצור אנושות טובה יותר מבחינת אנשים שיהיה להם אופי מסויים ולא ישאפו ל2 ילדים ו10000 בחודש בעבודה משעממת.
    הם רוצים אנשים שיוצרים איתם, תמיד יהיו את אלה שיעשו את העבודה השחורה אלה החיים.

ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    מה אתם מזינים תשכל מי שממציא רעיון זה בשביל להרויח כסף ובשביל לספק את יצר העצמאות שלו ולהוכיח לעצמו שהוא יכול ממש לא בשביל לשפר את איכות החיים של אחרים. אולי על הדרך זה קורה אבל זאת לא המטרה
    בהתחלה אולי זה בא מתוך רצון לעשות כסף, אחר כך הרבה יותר מגניב שאתה יכול ליצור משהו בעולם שישנה אותו.
    לא סתם מלא אנשים בצה"ל למרות שיש שכר לא משהו לעומת התעשייה נשארים שם כי העבודה מעניינת, מאתגרת ונותנת לך לפתח דברים שיכולים להביא לשינוי לטובת המדינה. עזוב את זה שלייצר טילים זה הדבר הכי מטומטם בעולם, פאקינג להשקיע כסף על טיל ולגרום לו להתפוצץ במקום אחר וכל מה שעשית אצל מישהו אחר וגם לא שווה כלום ולא תורם לכלום רק יוצר הרס שזה ההפך משלמות.
    מישהו אמר שהוא רוצה סתם לספק אנשים, שאתה יוצר מוצר מדהים ואתה יודע שזה עושה לאנשים טוב זה ממלא לך את הלב באושר.
    רק אתמול ראיתי משהו על איזה יזם מהארץ שבמקרה מכר מוצר ששווה משהו(מבחינת רעיון שכן בא לעזור) שעשה משהו עם avg שימנע את כל הקטע של זבל ווירוסים בweb , נגיד שאתה בפייסבוק שיהיה לך toolbar שברגע שנכנסת לאתר שרוצה סתם לשלוח לך משהו בפייסבוק זה יגיד לך או כל מיני דברים כאלה.
    הוא יצר גם משהו שהיה לאנשים לפרוק את מה שיש להם על הלב, הוא לא מכר את זה אבל עדיין הוא מאמין בפרוייקט, שתבין היו לו 100000 אנשים בכל יום(זה לא הרבה), ועדיין הוא מאמין בזה ולמה כי שאתה עוזר זה ממלא לך את הלב.

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    זה מעניין והכל,אבל הוא הגיע לזה בעזרת אמונות ואידואולוגייה שהייתה לו וגם בגלל שהוא אהב את מה שהוא עשה (זה מה שהבנתי מהתגובה שלך) ואני מאמין שהוא הצליח רק בגלל שהוא נהפך לבדוהיסט,כי זה מה שקרה בפועל.אתם כולכם מסתכלים על מה שאנשים השיגו וחוקרים את מה שהם עשו במקום במה שהם האמינו,צריך להבין איך הם חשבו,את האידואולוגייה שלהם כדי להבין את המקור לתוצאות שלהם.(במקרה של סטיב זאת הייתה הצלחה).זה שלא היו לו רהיטים בבית זה בגלל שאני חושב(יכול להיות שאני טועה) זה קשור לדת הבדהוסיטית שלו.
    בקיצור יש הרבה מה ללמוד מהאידואולוגייה והעולם הפנימי של סטיב,משהו שכולם צריכים לבדוק.הרבה מהבדוהיסטים נכנסים לעולם העסקים,שזה עדיין נשאר תעלומה בשבילי.
    אני מבין שאתה בודהיסט או משהו כזה, מה אתה חושב בדת הבודהיסטית גרם לו להצליח?
    אם היית קורא עליו קצת היית מבין שמה שגרם לו להצליח זאת האמונה שלו והכריזמה המטורפת שלו.(אולי הוא קיבל אותה מהדת שלו זה אני לא יודע)
    תמיד היה באפל קטעים שהוא שיקר למרות שכולם ידעו שהוא שיקר כדי לגרום לעובדים למוטיבציה.
    לא פעם הוא שמע רעיון ממישהו צעק עליו שזה זבל וחרא רעיון ושבוע אחרי זה בא ואמר יש לי רעיון חדש ומדהים ואמר את אותו רעיון.
    הביאו את המנכ"ל של פפסי לחברה שלו כי רצו שיהיה להם יותר שליטה עליו, בסוף אחרי שהמנכ"ל הזה גרם לכך שגובס יעוף מהחברה כדי שיגמרו הדרמות.
    הוא פרסם את הדבר הבא: "גובס רצה שאפל תיהיה חברת מוצרי צריכה נפלאים, זו הייתה טעות מטורפת... אפל לעולם לא תיהיה חברת מוצרי צריכה... נבצר מאיתנו לכופף את המציאות לכל חלומותינו ולשנות את העולם... אי אפשר לעצב מוצרי היי טק כמוצרי צריכה".
    אותו אחד גרם לקריסה של אפל ולזה שהיא תפסיד מיליארד דולר, המניה שלה צנחה מ-71 דולר ל14 דולר.
    באותו זמן שגובס הצליח למתג את פיקסטאר שהכינה עם וולד דיסני את צעצוע של סיפור הוא הרוויח 1.2 מיליארד דולר עם פיקסטאר אחרי שעשה הימור על כל הקופה שלו, דרך אגב דיסני רק פגעו בסרט ועכבו אותו ויצרו עלילה מפגרת ששונת בזכות גובס, מצד שני בלי דיסני גובס היה מפסיד את כל הכסף, כעת שהיה לו 1.2 מילייארד דולר הוא יכל לעשות מה שבא לו, ואז היה יכול לקנות את אפל מחדש ולהחיות אותה(בכל זאת זה התינוק שהוא גידל), הוא שילם על זה 500 מיליון דולר ואפל באותו זמן הייתה חברה כושלת למה וזה כי אותו אחד שניהל אותה שסטיב עזב רק רצה לעשות כסף ובגלל זה היא הדרדרה קשות, והנה שסטיב חזר הם חזרו בענק.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 17-04-2012 בשעה 21:41.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    נכון הם לא רוצים סתם בטובת הכלל או משהו כזה בדר"כ(מישהו אמר צדק חברתי), חלקם אפילו מתעבים נתינה לטמבלים.
    הם רוצים ליצור אנושות טובה יותר מבחינת אנשים שיהיה להם אופי מסויים ולא ישאפו ל2 ילדים ו10000 בחודש בעבודה משעממת.
    הם רוצים אנשים שיוצרים איתם, תמיד יהיו את אלה שיעשו את העבודה השחורה אלה החיים.

בהתחלה אולי זה בא מתוך רצון לעשות כסף, אחר כך הרבה יותר מגניב שאתה יכול ליצור משהו בעולם שישנה אותו.
    לא סתם מלא אנשים בצה"ל למרות שיש שכר לא משהו לעומת התעשייה נשארים שם כי העבודה מעניינת, מאתגרת ונותנת לך לפתח דברים שיכולים להביא לשינוי לטובת המדינה. עזוב את זה שלייצר טילים זה הדבר הכי מטומטם בעולם, פאקינג להשקיע כסף על טיל ולגרום לו להתפוצץ במקום אחר וכל מה שעשית אצל מישהו אחר וגם לא שווה כלום ולא תורם לכלום רק יוצר הרס שזה ההפך משלמות.
    מישהו אמר שהוא רוצה סתם לספק אנשים, שאתה יוצר מוצר מדהים ואתה יודע שזה עושה לאנשים טוב זה ממלא לך את הלב באושר.
    רק אתמול ראיתי משהו על איזה יזם מהארץ שבמקרה מכר מוצר ששווה משהו(מבחינת רעיון שכן בא לעזור) שעשה משהו עם avg שימנע את כל הקטע של זבל ווירוסים בweb , נגיד שאתה בפייסבוק שיהיה לך toolbar שברגע שנכנסת לאתר שרוצה סתם לשלוח לך משהו בפייסבוק זה יגיד לך או כל מיני דברים כאלה.
    הוא יצר גם משהו שהיה לאנשים לפרוק את מה שיש להם על הלב, הוא לא מכר את זה אבל עדיין הוא מאמין בפרוייקט, שתבין היו לו 100000 אנשים בכל יום(זה לא הרבה), ועדיין הוא מאמין בזה ולמה כי שאתה עוזר זה ממלא לך את הלב.

אני מבין שאתה בודהיסט או משהו כזה, מה אתה חושב בדת הבודהיסטית גרם לו להצליח?
    אם היית קורא עליו קצת היית מבין שמה שגרם לו להצליח זאת האמונה שלו והכריזמה המטורפת שלו.(אולי הוא קיבל אותה מהדת שלו זה אני לא יודע)
    תמיד היה באפל קטעים שהוא שיקר למרות שכולם ידעו שהוא שיקר כדי לגרום לעובדים למוטיבציה.
    לא פעם הוא שמע רעיון ממישהו צעק עליו שזה זבל וחרא רעיון ושבוע אחרי זה בא ואמר יש לי רעיון חדש ומדהים ואמר את אותו רעיון.
    הביאו את המנכ"ל של פפסי לחברה שלו כי רצו שיהיה להם יותר שליטה עליו, בסוף אחרי שהמנכ"ל הזה גרם לכך שגובס יעוף מהחברה כדי שיגמרו הדרמות.
    הוא פרסם את הדבר הבא: "גובס רצה שאפל תיהיה חברת מוצרי צריכה נפלאים, זו הייתה טעות מטורפת... אפל לעולם לא תיהיה חברת מוצרי צריכה... נבצר מאיתנו לכופף את המציאות לכל חלומותינו ולשנות את העולם... אי אפשר לעצב מוצרי היי טק כמוצרי צריכה".
    אותו אחד גרם לקריסה של אפל ולזה שהיא תפסיד מיליארד דולר, המניה שלה צנחה מ-71 דולר ל14 דולר.
    באותו זמן שגובס הצליח למתג את פיקסטאר שהכינה עם וולד דיסני את צעצוע של סיפור הוא הרוויח 1.2 מיליארד דולר עם פיקסטאר אחרי שעשה הימור על כל הקופה שלו, דרך אגב דיסני רק פגעו בסרט ועכבו אותו ויצרו עלילה מפגרת ששונת בזכות גובס, מצד שני בלי דיסני גובס היה מפסיד את כל הכסף, כעת שהיה לו 1.2 מילייארד דולר הוא יכל לעשות מה שבא לו, ואז היה יכול לקנות את אפל מחדש ולהחיות אותה(בכל זאת זה התינוק שהוא גידל), הוא שילם על זה 500 מיליון דולר ואפל באותו זמן הייתה חברה כושלת למה וזה כי אותו אחד שניהל אותה שסטיב עזב רק רצה לעשות כסף ובגלל זה היא הדרדרה קשות, והנה שסטיב חזר הם חזרו בענק.
    אני אומר לך שאנשים מצליחנים,הם מצליחים בגלל שיש להם איזה שהיא השקפה על העולם,אידואולוגייה,דרך חיים איזה שהיא.
    לא בגלל מה שהם עשו.
    קודם נהיים מישהו,אחר כך עושים את מה שאתה רוצה לעשות.
    זה הכל בא מבפנים,לא מבחוץ.אנשים נוטים לקבל כוח וכסף בתקווה שהם יהפכו להיות מישהו או משהו.ההפך של זה הוא הדרך להצלחה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אני אומר לך שאנשים מצליחנים,הם מצליחים בגלל שיש להם איזה שהיא השקפה על העולם,אידואולוגייה,דרך חיים איזה שהיא.
    לא בגלל מה שהם עשו.
    קודם נהיים מישהו,אחר כך עושים את מה שאתה רוצה לעשות.
    זה הכל בא מבפנים,לא מבחוץ.אנשים נוטים לקבל כוח וכסף בתקווה שהם יהפכו להיות מישהו או משהו.ההפך של זה הוא הדרך להצלחה.
    תמיד הסכמתי עם זה ובזה דוגלת הגישה שלי שאני פה כדי לעזור לעולם ליצור משהו טוב יותר ולא מעניין אותי הכסף יותר מידי הוא רק יכול לתת אופציות להשקיע בדברים טובים ולא בשטויות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

אתם מתענינים בג'ובס כאילו הוא היחיד שהגיע למשהו בחיים(שעזבו שלא נפתח תדיון הזה פה אבל איך שלא נסתכל על זה הבנאדם היה מסכן.גאון אבל מסכן.)
    אין צורך להסתכל על איזה חננת מחשבים כדיי להגיע לתובנות שיעזרו לכם להגיע לשם.ובטח לא כאלה ממקום רחוק.

יש פה קרוב אנשים שהם האלוהים של עצמם ויצרו את עצמם מאפס,משפחת עופר למשל,אשכרה ילדים לעולים עניים מרומניה שפתחו אימפריה שנמדדת בכסף במקום ה74 בעשירי העולם.וכל זה ממצוקה של לא ידעו מאיפה הם מביאים תפרוסת לחם הבאה לפה שלהם

לאדע מה איתכם אבל בעולם שלי הם מקבלים יותר כבוד מאיזה נרקסיסט מסכן שחצי מהחיים שלו היה תקוע מול מחשב ובחצי השני חיפש את עצמו בהודו(אני מקווה שהוא לפחות מצא)ותוך כדיי הוא מזניח תילדים והמשפחה שלו.שלא נדבר על זה שהוא הפסיד במו ידיו את רוב ההון שלו לביל גייטס שהיה טיפה יותר איש עסקים ממנו(ואל תנסו להגיד שכסף לא היה חשוב לו כי שנינו יודעים שזה לא הענין פה.כסף הוא מדד שרק מוכיח משו.כמו פה עם סטיב).
    ובוא נגיד אתזה ככה שכמה שסרטן זה לא מחלה שיודעים עליה כ"כ הרבה.הרבה רופאים טוענים כבר היום שהיא נגרמת\מתפתחת מכעס עצבים וחוסר שלווה אני לא חושב שזה צירוף מקרים שהוא חלה בא.הבנאדם פשוט לא היה שלוו אז עם כל הגוראים מהודו שבעולם כשבנאדם לא מכיר את עצמו בפנים ולא מצא את האני שלו והאמת שבתוכו זה לא יעזור והוא עדיין ישאר מסכן ואומלל וחסר אושר.

הנקודה שלי היא שתפסיקו להסתכל על מישו שאתם לא מכירים ולחשוב שהוא אלוהים רק בגלל שזה המסיכה שהוא שם.
    אם אתם רוצים לקחת דוגמא ממישו לפחות תוודאו שהוא שווה אתזה.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    אתם מתענינים בג'ובס כאילו הוא היחיד שהגיע למשהו בחיים(שעזבו שלא נפתח תדיון הזה פה אבל איך שלא נסתכל על זה הבנאדם היה מסכן.גאון אבל מסכן.)
    אין צורך להסתכל על איזה חננת מחשבים כדיי להגיע לתובנות שיעזרו לכם להגיע לשם.ובטח לא כאלה ממקום רחוק.

יש פה קרוב אנשים שהם האלוהים של עצמם ויצרו את עצמם מאפס,משפחת עופר למשל,אשכרה ילדים לעולים עניים מרומניה שפתחו אימפריה שנמדדת בכסף במקום ה74 בעשירי העולם.וכל זה ממצוקה של לא ידעו מאיפה הם מביאים תפרוסת לחם הבאה לפה שלהם

לאדע מה איתכם אבל בעולם שלי הם מקבלים יותר כבוד מאיזה נרקסיסט מסכן שחצי מהחיים שלו היה תקוע מול מחשב ובחצי השני חיפש את עצמו בהודו(אני מקווה שהוא לפחות מצא)ותוך כדיי הוא מזניח תילדים והמשפחה שלו.שלא נדבר על זה שהוא הפסיד במו ידיו את רוב ההון שלו לביל גייטס שהיה טיפה יותר איש עסקים ממנו(ואל תנסו להגיד שכסף לא היה חשוב לו כי שנינו יודעים שזה לא הענין פה.כסף הוא מדד שרק מוכיח משו.כמו פה עם סטיב).
    ובוא נגיד אתזה ככה שכמה שסרטן זה לא מחלה שיודעים עליה כ"כ הרבה.הרבה רופאים טוענים כבר היום שהיא נגרמת\מתפתחת מכעס עצבים וחוסר שלווה אני לא חושב שזה צירוף מקרים שהוא חלה בא.הבנאדם פשוט לא היה שלוו אז עם כל הגוראים מהודו שבעולם כשבנאדם לא מכיר את עצמו בפנים ולא מצא את האני שלו והאמת שבתוכו זה לא יעזור והוא עדיין ישאר מסכן ואומלל וחסר אושר.

הנקודה שלי היא שתפסיקו להסתכל על מישו שאתם לא מכירים ולחשוב שהוא אלוהים רק בגלל שזה המסיכה שהוא שם.
    אם אתם רוצים לקחת דוגמא ממישו לפחות תוודאו שהוא שווה אתזה.
    הוא העביר שנתיים בהודו,אני יודע שבדוהיסטים עושים מדיטצייה 10 שעות ביום,בלי לדבר אחד עם השני,אם יצא לך לעשות מדיטצייה פעם,זה לוקח 10 דקות בשביל להרגע.תחשוב מה קורה אחריי עשר שעות במשך שנתיים,אני מאוד מאוד בספק שהוא לא הגיע לשלווה נפשית.ממש מתקשה להאמין בזה.אם אני לא טועה,הוא פגש את המוות שלו ברוגע מפניי שדיבר הרבה על זה,מה שלדעתי אומר שהוא היה מוכן(כל הבדוהיסטים מוכנים למוות).
    נ.ב בדוהיסטים לא מחפשים את האני שלהם.צריך ללמוד את הפילוסופייה שלהם,היא ממש מענניינת לדעתי.הוא לא היה יכול להיות מסכן ואומלל,אתה נפטר מכל הרגשות השליליים שלך כשאתה בדוהיסט.הוא לא היה יכול להיות מישהו שהוא לא,הוא למד את דרך הבדוהיזם,הם לא תומכים בדברים כאלו,הוא נפטר מהאגו שלו,מה שאומר גם מהמסיכה שלו.אנשים לא יודעים הרבה עליו,אבל רק זה שהוא היה בודהיסט אומר הרבה על בנאדם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

^יש מצב אנלא אומר שלא.לא אני ולא אתה מכירים אותו אישית כדיי להגיד אתזה.
    אבל זה עדיין לא סותר את העובדות שציינתי.הוא הפסיד מהנקודת מבט שלי.ככה ששום דבר לא משנה.

והנקודה שלי עדיין נשארה הכי מודגשת בעולם,אם אתם רוצים להעריץ מישו תוודאו שהוא שווה את זה-כי אתם תושפעו ממנו תרצו או לא

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    ^יש מצב אנלא אומר שלא.לא אני ולא אתה מכירים אותו אישית כדיי להגיד אתזה.
    אבל זה עדיין לא סותר את העובדות שציינתי.הוא הפסיד מהנקודת מבט שלי.ככה ששום דבר לא משנה.

והנקודה שלי עדיין נשארה הכי מודגשת בעולם,אם אתם רוצים להעריץ מישו תוודאו שהוא שווה את זה-כי אתם תושפעו ממנו תרצו או לא
    עופר?
    גועל נפש של משפחה ששיחק לה המזל
    אז נכון הם אולי היו יותר פעלתנים משאר האנשים וידעו לנצל הזדמנויות אבל זה יותר מזל לפני הגל וכשאתה עליו

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect