יש לי למעלה מ 50 סרטים בפול HD שתופסים לי כמויות עצומות של מקום במחשב.
יש דרך לכווץ סרט של 10 GB ל נגיד 5 GB?
ניסיתי לכווץ עם ווינראר וזה בקושי משפיע..
תודה על העזרה
יש לי למעלה מ 50 סרטים בפול HD שתופסים לי כמויות עצומות של מקום במחשב.
יש דרך לכווץ סרט של 10 GB ל נגיד 5 GB?
ניסיתי לכווץ עם ווינראר וזה בקושי משפיע..
תודה על העזרה
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אם תכווץ אותם הם לא יהיו Full HD, מה הרעיון?
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
מה הקשר מה הרעיון?
לא ידעתי את זה.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כיווץ סרט נעשה על ידי קידוד מכווץ יותר.. זה אומר או לקודד בביטרייט נמוך יותר (ירידה באיכות הסרט) או לקודד עם מקודד חדיש יותר (לדוגמא קידוד XVID עם X264) יכול להציג ירידה ב50% בגודל בלי לפגוע כמעט באיכות...
הסרטים שיש לך עכשיו אם הם שוקלים 10GB נגיד, הם 1080P בקידוד X264.. אתה יכול לקודד אותם ל5 ג'יגה וגם לפחות מזה ולהשאיר באותה רזולוציה, אבל לפגוע באיכות שלהם... השאלה אם אתה מוכן לקבל ירידה באיכות..
עדיף בפעם הבאה להוריד BDRIP או BRRIP ככה הסרט שוקל מראש ב1080P 3-4 ג'יגה אבל באיכות טובה יותר מאשר לקחת סרט שמקודד בX264 ולקודד אותו שוב.
מ א ו ש ר
מקודדים אותו ברזולוציה הנ"ל רק עם פחות ביטרייט.
מ א ו ש ר
בייטרייט=bitrate מחושב בדר"כ כ kbp/s כלומר קילובייטים בשניה.
מה זה אומר? ככל שהערך גבוהה יותר כל שניה של סרט (לרוב בין 23.9 ל30 תמונות בשניה) תשקול X קילובייטים.
ככל שהערך גבוהה יותר, התמונה תהיה קרובה יותר למקור (שהוא התמונה כערכים של אור- כמו פילם במצלמות אנלוגיות לדוגמא). כמובן שככל שהערך יהיה גבוהה יותר משקל הסרט הסופי יהיה גדול יותר.