נכתב במקור על ידי yossiii050 רק מתוך סקרנות שלח קיבלתה!!!
אתגר "עצב את הבאנר" של פורום GTA מקום ראשון : 300 נקודות מקום שני : 100 נקודות לחצו כאן
נכתב במקור על ידי Sratim101 קיבלתה!!! איזה מגעיל אתה! מישהו בפורום שלח לך את זה ואמר לך להירשם ועכשיו אתה עושה מיזה נקודות?
נכתב במקור על ידי Sratim101 קיבלתה!!! משתמש אמין ביותר הדומין אכן עובד תקנו ממנו
מגיש עזרה ראשונה -מרחב נגב - באר שבע.
נכתב במקור על ידי yossiii050 משתמש אמין ביותר הדומין אכן עובד תקנו ממנו תהנה אח שלי
תוכל לתת לי ואני יהיה חייב לך? כי יש לי כרגע 0 נק'.. חח
נערך
נכתב במקור על ידי oded1212 תוכל לתת לי ואני יהיה חייב לך? כי יש לי כרגע 0 נק'.. חח לא ברגע שהיה לך תנקודות אתה תקבל.
נכתב במקור על ידי Sratim101 מוכר אתר להשגת דומיין לשנה שלמה ב 10 נקודות אתם רושמים מתחייב לא לשלוח לאף אחד שלחתי שלח מתחייב לא לשלוח לאף אחד קיבלת שלח
ספוילר: שלי (:
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 מתחייב לא לשלוח לאף אחד קיבלת שלח מחק הודעות יש לך הודעות יותר מדי אני לא יכול לשלוח ככה.
נכתב במקור על ידי Sratim101 מחק הודעות יש לך הודעות יותר מדי אני לא יכול לשלוח ככה. קיבלת .. שלח
נכתב במקור על ידי Sratim101 מחק הודעות יש לך הודעות יותר מדי אני לא יכול לשלוח ככה. מחקתי
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 מחקתי קיבלתה!! !
נכתב במקור על ידי Sratim101 מוכר אתר להשגת דומיין לשנה שלמה ב 10 נקודות אתם רושמים מתחייב לא לשלוח לאף אחד שלחתי שלח מתחייב לא לשלוח לאף אחד שלחתי שלח
נכתב במקור על ידי 1alonbrs1 מתחייב לא לשלוח לאף אחד שלחתי שלח קיבלתה!!!!
שלחתי,מתחייב לא לשלוח לאף אחד. תביא לי בפרטי את האתר ואשמח אם תעלה לי מוניטין .
נכתב במקור על ידי Sparta שלחתי,מתחייב לא לשלוח לאף אחד. תביא לי בפרטי את האתר ואשמח אם תעלה לי מוניטין . קיבלתה בפרטי תגיד איזה מהר אהה !!
חוקי הפורום