אהלן. אני בן 17 וכל פעם שאני מתחיל עם מישהיא עד שאני מתקרב אליה והכל זה לוקח יחסית המון זמן ו0אף פעם אף אחת לא רוצה אותי בתור חבר אלא רק בתור ידיד או "אח" שלה.. זה נמאס לי אני רוצה חברה.
איך אני עושה את זה?
מה אומרים למישהי כדי שהיא תרצה אותך?
אהלן. אני בן 17 וכל פעם שאני מתחיל עם מישהיא עד שאני מתקרב אליה והכל זה לוקח יחסית המון זמן ו0אף פעם אף אחת לא רוצה אותי בתור חבר אלא רק בתור ידיד או "אח" שלה.. זה נמאס לי אני רוצה חברה.
איך אני עושה את זה?
מה אומרים למישהי כדי שהיא תרצה אותך?
|
|
תנסה אולי לגלוש בפורום אומנות הפיתוי והפיקאפ,תלמד ומי יודע אולי זה יעזור לבנות להימשך אלייך.
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
נתחיל מזה שתפסיק להיות מה שרוצים שתהיה, אל תקשיב לכל הסיפורים של הבנות שרבות עם החבר שלהם, אל תשמע את זה, ואם כן אל תנסה לעזור..
תבהיר לבחורה שאתה מדבר איתה מה הציפיות שלך ממנה ולא מה שלה ממך.
אז איך הוא אמור להתקרב למישהיא?
נערך לאחרונה על ידי benn13; 12-04-2012 בשעה 18:52.
אין משפט קסמים שתגיד אותו לבחורה והיא תיפול לרגלייך. אם ציפית שאני יגיד לך "כן..תגיד לה ' אוצ'בוצי' ימפמפוצ'י ' והיא תיהיה שלך" אז אני מצטער לבאס אותך..זה לא יקרה.
מה שכן שאתה יכול לעשות, זה להכנס לפורום פה ליד שנקרא "פיקאפ ואומנות הפיתוי" ולהתחיל להבין למה אתה לא מצליח להשיג בנות..מה אתה עושה לא נכון.
שיהיה לך בהצלחה..![]()
אם יש לך ידידה שאתה רוצה שתהיה חברה שלך,
תשאל אותה.
"היי, מה שלומך? הכל בסדר? יופי,
שמעי רציתי להגיד לך שאת נראת לי בחורה מעניינת והייתי רוצה לפתח איתך קשר רציני,
מה את אומרת על יום שישי בערב ב-8? אני אאסוף אותך".
אומרת לך לא?
תגיד לי יפה תודה ותלך.
אם אתה רוצה להתחיל עם בחורות ברחוב זה מצב שונה,
אתה צריך להפגין ביטחון עצמי שזה אפשר להשיג רק עם ניסיון.
ברגע שיהיה לך ניסיון כי כבר ניגשת לאלף בחורות,
תדע מה לעשות.
בינתיים רק בשביל לפתח ביטחון ת'יכול לקחת חבר,
לצאת איתו לרחוב ופשוט לגשת לבחורות ולנסות משפטי מפתח,
למרות שאתה יכול להתחיל עם בחורה עם כל משפט אבל לא משנה.
כל מניי דרכים לה תחיל עם בחורות תוכל למצוא בספרי פיקאפ.
One Shot - One Kill
+1 היא מספרת לך סיפור רציני תגיד " אממ.... לא יודע איך לעזור לך סליחה "
תשלוט בשטח תראה לה שאתה גבר שאתה קובע ושיש לך ביטחון מולה ולא מתבייש
תדבר איתה על כל מה שיש בסביבה ותתעניין בה
אבל כשאתה מתעניין בה אל תחמיא לה כל שניה כי אתה תהפוך לחבר ההומו
תחמיא פעם בה ולא בתדירות קבועה
אל תפחד להסתכל לה בעיניים וכדי להתחיל עם מישהי לך דבר איתה אבל לפני הדיבור תסתכל עלייה וחכה שתתפוס אותה ואז אל תסיר מבט אלה תחייך![]()
הוא סתם ילד שמתיימר להיות בנאדם חכם שיודע כמה דברים בפסיכולוגיה. מה שהוא בעצם זה עוד ילד בן 15 ממוצע, עם חיי חברה די עלובים שמעביר את רוב הזמן שלו בפורום וכותב תגובות עוקצות כי זה מה שמקנה לו את הביטחון לעבור בשלום את יום הלימודים, כי הרי כמו כל יום הוא אותו ילד מוזר שיושב בפינת הכיתה וכמה שהוא מנסה להשתלב בחברה ה"מובילה והמגניבה" הוא לא מצליח. כתוצאה מכך, הוא מנסה לשכנע את עצמו שהוא עדיין יצור הכרחי ליקום, ומנסה להקנות לעצמו כח והוא עושה את זה ע"י אישיות מזויפת בפורום באינטרנט של "רודף בנות וזיין", בכך שהוא מגיב תגובות ציניות וחושב שהוא חכם ויתפסו ממנו.
לאנשים כאלה אני מקווה להשתנות כמה שיותר מהר, ולהסתכל שנייה מהצד על החיים שלהם ולראות כמה הם עלובים ולא כמו שהם חושבים.
----------
לנושא אני הייתי אומר לך "אתה תמצא את האחת" אם זאת באמת המטרה שלך.
אם המטרה שלך היא לרכוש כמה שיותר ידידות וחברה שתסבובב סביבך ותהיה מורכבת מחברים טובים ובנות, אני ממליץ לך לנתח את עצמך מהצד.
"אני גבוה/נמוך, לדעתי אני מושך, אני מופנם וכו' וכו'"
לאט לאט אתה תבין מה נקודות החיסרון שלך אבל באותו הזמן אתה תבין גם מה היתרונות שלך, ואתה צריך בעצם ללמוד לאהוב את עצמך בכך שתדע שהיתרונות כמו כמעט בכל דבר עולים על החסרונות.
הבחורות יבואו אחר כך, פשוט תלמד להיות בנאדם סבבה ותסתכל עליך תמיד מהצד ותגיד לעצמך "אני הייתי רוצה להתקרב אליו?".
זה יבוא עם הזמן לא משהו שקורה בשבוע ולא בחודש, אל תדאג .