קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פעילות מספר 6
    על ידי NetaMimi בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-02-2012, 14:06
  2. פעילות מספר 5
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 07-02-2012, 21:25
  3. פעילות מספר 4
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-02-2012, 02:23
  4. פעילות מספר 3
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-02-2012, 16:26
  5. פעילות מספר 1
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-02-2012, 15:10
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

פעילות מספר 15: קצת אחווה, חברות ופרגונים

משתמש מתקדם האוואטר של NetaMimi
    לייקים
    46
    נקודות
    0

ברירת מחדל פעילות מספר 15: קצת אחווה, חברות ופרגונים

אני לא רוצה שזו תהפך להיות ליגה יותר מדי תחרותית. אני מכירה את התחושה וזה הדבר האחרון שאני רוצה שיהיה כאן. שם המשחק הוא להנות בראש ובראשונה וזה משהו שמאוד חשוב לי. לכן, לקחתי על עצמי כעת לעשות מעט איחוד לבבות. אני מתארת לעצמי שזו הפעם הראשונה שזה קורה בליגות כמו זו, אבל לכל דבר טוב יש פעם ראשונה.

אני מבקשת ממכם לפנות שעה מזמניכם ולחשוב על חמישה אנשים שאתם מעריכים, מכבדים, אוהבים ולרשום להם איזו מילה טובה. זה יכול להיות משהו שקשור לפרומו שהוא רשם בעבר, זה יכול להיות ברמת ההשקעה שאותו גולש נותן מעצמו וזה יכול להיות פשוט כי הוא חבר טוב שלכם. אז קחו את הזמן ואתם מוזמנים לרשום את שעל לבכם.

בכוונה אני לא אנקוב במספר נקודות ב"פעילות הזו" או משהו כזה, כי זו לא המטרה. כמובן שאשמח אם תשתפו פעולה ובטח אמצא דרכים אחרות לפרגן למי שבאמת מסוגל לפרגן. אז אל תקחו את זה כמובן מאליו ואל תפטרו את עצמיכם ב2-3 מילים. אם יש לכם את האפשרות, תכתבו משהו מהלב, מצידי גם תכינו איזה עיצוב ואולי גם קליפ. תראו לחברים שלכם שאכפת לכם מהם.

אם הדברים יתבצעו בצורה שאני מקווה, גם אני אשתף אתכם בתחושות שלי, אז תחשבו על זה.
    נטע...

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של w-w-e
    שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

1. רוי (הקברן)
    -
    יריב ראוי וחבר טוב עוד מפורומים אחרים. פרומואיסט נהדר ואני לא אתפלא עם בקרוב תחזיק באחת האליפויות שבליגה. יומנך מעולים ואתה באמת הולך להצליח בליגה הזו ! למדתי עליך המון דברים חדשים בפורום הזה. דברים שלא ידעתי עליך בפורומים אחרים. כיף לי להילחם נגדך בקרב פרומואים. כיף לי להילחם נגד האתגר שאתה מציב. שהיה לך בהצלחה בליגה ובהצלחה בחיים !

2. אופק (רנדי אורטון) -
    אופק , פרומואיסט אדיר , כיף לי לקרוא את הפרומואים שלך. הגיע לך לזכות באליפות משקל קל ואני מאמין שבקרוב תזכה גם באליפות AWL. לפי מה שהבנתי בפורום אתה לא ספאמר (שזה טוב ! אל תחשוב אחרת !) הקרב נגדך (קרב הדיבוט שלי) באמת היה אתגר והיום לפעמים רגעים שפחדתי גם להפסיד מולך. אתה אחד מהוותיקים כאן ואני בטוח שצופה לך עתיד מזהיר בליגות האיי פאד. מאחל לך המון הצלחה בפרומואים , בקרבות , בפרקים וגם בחיים !

3. בן (ג'ף ארדי) -
    בן , הייתי מרוצה שאתה החזקת באליפות הליגה. אתה שימשת דוגמה להמון משתמשים כאן ואני שמח שהיית אלוף AWL. הפרומואים שלך ענקיים ! לא פלא שאתה הME של הליגה ! גם לך צפוי עתיד טוב ! (למעשה , מה יותר טוב בליגות איי פאד בהחזקת אליפות הליגה ?) אני בטוח שנראה אותך שוב אלוף. אם לא אליפות AWL אז משקל קל. גם אתה כמו אופק , בן הוותיקים כאן ואף פעם לא ירדת מהME. מאחל לך בהצלחה בליגה וגם בחיים !

4. משה (סטון קולד סטיב אוסטין) - פרומואיסט מעולה , ואל תחשוב אחרת ! אומנם רוב הקרבות שבהם השתתפת נגמרו בתיקו / התערבות / ועוד מקרים מוזרים , אף פעם לא וויתרת. תמיד הוכחת מי אתה. בכל פורום צריכים מישהו כמוך. מישהו שנופל ואז קם לאחר שנייה. אתה מאלה שלא נכנעים וכל הכבוד לך ! שמח בשבילך שזכית באליפות ! גם אתה מחבורת הוותיקים כאן ומקווה שתשאר כאן עוד הרבה זמן ! בהצלחה בחיים ובליגה !

5. נטע (מישל מיקול) - מנהלת מעולה (למרות התקריות איתי.....) אתה פרומואיסטית מעולה ! אתה מהווה דוגמה מצוינת לכל הפורום ואני מצדיע בפניך את הכובע ! אהבתי שהוספת לליגה קצת יותר כיף ע"י: פעילויות , עזרה ועוד. אני שמח שאני לוקח חלק מהליגה הזו ועל זה אני מודה לך !! תודה רבה לך על ניהול הליגה ועל כל שאר הדברים האחרים ! בהצלחה בחיים וניהול הליגה !
    נערך לאחרונה על ידי w-w-e; 22-04-2012 בשעה 15:58.

משתמש משקיע האוואטר של MosheSee
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    521
    נקודות
    -131
    פוסטים בבלוג
    1

קודם כל תודה לך נטע-
    את החיית את הליגה הענקת לה משמעות ומקום שכיף להיות בו,מקום שכיף להשקיע ושאתה רק מחכה לקארד הבא,הפרק הבא או אפילו סתם פעילות.
    את השקעת מלא ועזרת מלא את גרמת לי להתחיל להשתתף בליגות ובאמת שאני נהנה מכל רגע.

תודה לג'ף/בן-
    באמת שכל קרב איתך זה תענוג יש לנו פיוד וותיק וארוך מתחילת הליגה כמעט.
    אתה כותב פרומאים על רמה,ובאמת שכיף לקרוא פרומאים שלך נגדי וכאילו תתשובות שאתה מביא לפרומואים שלי באמת זה מה שנותן לי תחשק להמשיך.

תודה לנועם-
    טוב נועם אני באמת לך רוצה להודות הכי הרבה...בפיוד שלך נגד ג'ף עוד שהיית רייבאק שמחתי לקרוא תפרומו שלך נגדי..אתה עוזר מלא בפורום מכל הלב!
    משו שאולי שחכת אני זה ששכנעתי אותך לחזור ולהתעלם מהילדים מהפורום השני,ואני שמח שהצלחתי!
    תענוג לקרוא תסיקורים שלך ותפרומאים שלך תמשיך כך!

תודה לרוי-
    באמת שהפיוד שלך ושל HHH ריתק אותי כיף מאוד לקרוא את הפרומאים שלך גם אתה עוזר המון והפרומאים שלך תמיד שונים ומיוחדים תמשיך כך!

ותודה לגל-
    שבעצם פתח את הליגה,אני לא יודע אם הוא עדיין פה או לא אבל באמת תודה שפתחת והצגת לפורום אטרף את ליגת האי פד!

משתמש מתחיל האוואטר של w-w-e
    שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

ציטוט נכתב במקור על ידי MosheSee צפיה בהודעה
    תודה לנועם-
    טוב נועם אני באמת לך רוצה להודות הכי הרבה...בפיוד שלך נגד ג'ף עוד שהיית רייבאק שמחתי לקרוא תפרומו שלך נגדי..אתה עוזר מלא בפורום מכל הלב!
    משו שאולי שחכת אני זה ששכנעתי אותך לחזור ולהתעלם מהילדים מהפורום השני,ואני שמח שהצלחתי!
    תענוג לקרוא תסיקורים שלך ותפרומאים שלך תמשיך כך

תודה רבה אחי !
    אתה לא שכנעת אותי לחזור.
    בקשתי מנטע יומיים לפני שכתבת את ההודעה שלך שאני רוצה לחזור בהפתעה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

טוב נתחיל:

תודה רבה לנועם (טריפל אייץ)

יריב ראוי היית ולמרות שבאירוע אמרת שהקרב שלנו היה "מכור" הוא לא ונטע הסבירה שהפרומואים שלנו היו בתיקו וכמו שהיא אומרת "ההשקעה תמיד מנצחת". אתה כותב פרומואים מצוין ובאמת שאני מצפה ממך להחזיק באליפות ואתה פשוט מעולה והחברות שלנו החזיקה הרבה ליגות ומקווה שנמשיך להיות חברים

תודה רבה למשה (סטון קולד סטיב אוסטין)

השקעה נהדרת ולא פוסקת בליגה גרמה לי להעריך שלמרות שהכתיבה שלך לא הכי טובה שיש (אני לא אומר שאתה לא טוב אלא בהשוואה לאחרים כמו נטע) עדיין ההשקעה שלך הביאה לך אליפות. כל הכבוד ותמשיך לכהן כאלוף מצוין

תודה רבה לנטע (מישל מק'קול)

אותך אני מכיר הרבה זמן והייתי איתך בדרך הקלה והקשה אבל למרות שלפעמים לא הלכתי אחריך עדיין אהבתי את הדרך שבה את הלכת ואהבתי כל פרומו שכתבת ופשוט את גדולה נטע אינלי מילים והחברות שלנו החזיקה מעמד יותר משנה ומקווה שתמשיך כך

תודה רבה לאופק (רנדי אורטון)

אני לא מכיר אותך הרבה אבל אני רואה שאתה באמת משקיע במחשבה על הליגה ולא על דברים אחרים. אתה כותב פרומואים טוב ואתה מכהן כאלוף מצוין והוכחת כששמרת על האליפות שלך נגד כריסטיאן בסייבר AWL. אני מקווה שתמשיך עם הדרך שלך ובהצלחה בהמשך

תודה רבה לבן (ג'ף הארדי)

אתה מצוין פשוט בתור ג'ף הארדי. אינלי הרבה מה להגיד אבל אתה היית אלוף מצוין ובהצלחה לך נגד אוסטין

הפינום חזר... והוא בליגת AWL

ניצחונות/הפסדים/תיקו

הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1

משתמש מתחיל האוואטר של LoHeM
    לייקים
    4
    נקודות
    0

תודה רבה לנטע.
    אני מקווה שאף פעם לא תשכחו,מי הביא לכאן את ליגת האיי פאד.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect