קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פעילות מספר 7: איך התחלתם?
    על ידי NetaMimi בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-02-2012, 18:14
  2. פעילות מספר 6
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-02-2012, 14:06
  3. פעילות מספר 4
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-02-2012, 02:23
  4. פעילות מספר 3
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-02-2012, 16:26
  5. פעילות מספר 1
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-02-2012, 15:10
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

פעילות מספר 5

משתמש מתקדם האוואטר של NetaMimi
    לייקים
    46
    נקודות
    0

ברירת מחדל פעילות מספר 5

פעילות מספר 5 - לכתוב יום בחיי המתאבק שלכם.

כל שעליכם לעשות זה לפתוח בלוג באטרף (אני משוכנעת שMosheSee ישמח לתדרך אתכם כיצד עושים את זה מאחר וראיתי שהוא פתח אחד בעבר) ולכתוב יום בחייו של המתאבק שלכם; בין אם זה ארוחת הבוקר, אימוני חדר הכושר, בעיות עם החברה, הגעה לאולם וכלה בהופעה מול האוס שואו. תרגישו חופשי להמציא דברים, אני רק נותנת לכם פה דוגמאות.

החיבור צריך להיות מוגש בטופיק הזה. הגודל המוצע למשימה הוא בין 10 ל-20 שורות. הדד ליין הוא עד יום שלישי בשעה 16:30. שווי הפעילות הוא 7 נקודות (וזאת בניגוד ל5 נקודות שהמטלות הראשונות היו שוות) וביצועה יכול להיות ההבדל בין הפסד מר לנצחון בלתי נשכח. אז למה אתם מחכים?

בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 05-02-2012 בשעה 08:59.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של MosheSee
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    521
    נקודות
    -131
    פוסטים בבלוג
    1

רק לא הבנתי אם לכתוב פה את ה-״יום בחיי המתאבק״ או לכתוב בבלוג ולהביא תקישור לפה…

לייקים
    46
    נקודות
    0

לכתוב את "היום" בבלוג ולהשאיר פה קישור.

משתמש מתחיל האוואטר של ofekrotter
    לייקים
    7
    נקודות
    195

איזה בלוג?

מורחקים
    לייקים
    7
    נקודות
    0

תכתבו פה את מה שאתם רוצים .

לייקים
    46
    נקודות
    0

אני רואה שהסתבכתם. תפרסמו את "יום בחיי המתאבק שלכם" פה בטופיק הזה.
    משה נמצא בבאן משום מה והוא ישלח לי את הקטע שלו למייל שלי. רק שתדעו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זה לא שהעולם חרא, זה אתה

מיז קם בבוקר, מפהק וחוזר לשכב לעוד כמה דקות, לבסוף הוא מצליח לגרור את עצמו מחוץ למיטה, הוא מתקדם לעבר האמבטיה ושם הוא מצחצח שיניים, מביט כמה דקות ארוכות על שיניו ופרצופו, לוקח בגדים ומגבת ונכנס להתקלח, כשמיז יוצא מהאמבטיה הוא מתנגב וקושר את המגבת סביב מותניו ועכשיו הוא נעמד מול המראה לכמה דקות להביט על גופו, מיז משוויץ בשריריו מול עצמו ואז הוא מתלבש בטרנינג ועוזב את הבית לטובת ריצת בוקר, לאחר שעה של ריצה הוא חוזר הביתה, מרים קצת משקולות, מבצע תרגילים ואז נכנס להתקלח בשנית, לאחר מכן מיז יוצא לבוש במכנס לא קליל מידי אבל לא מפואר מידי ובחולצה מסחרית שלו, מיז אוכל ארוחה טובה ואז מביט על השעון וכשהוא רואה שהשעה 13:00 והוא צריך להיות בשדה התעופה רק ב-16:00 הוא מרשה לעצמו להדליק טלוויזיה ולצפות במיטב קרבותיו, לאחר שעתיים הוא רואה שיש לו שעה להגיע לשדה התעופה, הוא כיבה את הטלוויזיה ויצא מהבית לחניה שלו, כעבר דקה נפתח שער וממנו יצאה מכונית בוגאטי ויירון מפוארת ויקרה וכל עובר ושב לוטש עיניים בה ומיז מחייך במכונית שלו ששווה מעל מליון דולר, מיז מגיע לשדה התעופה שם מחכה לו איש שמיז נותן לו את מפתחות הרכב ואומר לו: "תחזיר אותה למוסך ללא שום שריטה, אתה תשלם כל סנט שתיקונה יעלה, אז כדאי לך מאוד להיזהר לארי." האיש עונה: "קוראים לי גרי." מיז משיב בגיחוך: "כשאתה עובד אצלי אתה לארי." מיז עולה למטוס וכעבור שעות ספורות הוא נוחת בעיר שבה מתרחש הפרק הקרוב של בורנס, מיז ניגש לחפש את הקראד והוא רואה שיש לו קרב מיוחד של 'מיז נגד הואק ואנימל', מיז מחייך וכעבור כמה זמן מגיע תורו לצאת לזירה הקרב התקדם בצורה טובה וכאשר מיז בא לתת להואק את הסקוואל קראשינג פינאלי אנימל התערב אבל מיז דחף את ראשים של השניים אחד בשני והראשים של השניים עפו מהמקום, מיז היה בשוק לרגע אבל אז הוא הבין הוא ניצח והוא חגג את ניצחונו בעוד פינו את הגופות מהזירה, בסוף היום מיז חזר לביתו ולפני שנרדם אמר: "זאת רק ההתחלה, בגלל שאני מיז ואני רוצח מדהיםםם!"

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    באתי... נדלקתי ;)

רוב ואן דאם קם בביתו היוקרתי בבוקר, הוא שם בגדים, מתמתח מצחצח שיניים מסדר את השיער אחורה, הוא רואה קצת התעמלות בוקר בטלוויזיה, הוא מסתדר ונראה מצויין והוא הולך מחוץ לבית, בחוץ הרבה מעריצים מתחילים לנדנד לו עם חתימות, צילומים ועוד, אך שוב זה לא מפריע לואן דאם בחיים, הוא הולך לחדר כושר שלו, ומתחיל להרים משקולות בלחץ רב, שריריו הבולטים נראים יותר מתמיד, הוא פוגש את מנהל החדר כושר, הוא מדבר איתו והם לוחצים אחד לשני את הידיים, ואן דאם מתמתח, כמה דקות אחר כך הוא הולך לפינת ההאבקות של המכון, הוא מתחיל לאגרף ולבעוט בשק אגרוף קצת לפני כניסתו לזירה, הוא ועוד בן אדם ששמו לארס נכנסים לזירה, לארס נראה גבוה ונאה, אך אפילו קצת מפוחד, ואן דאם מוכן לקרב, הקרב מתחיל וואן דאם ישר רץ לחוטים ופוגע עם ספינבורד דרופ קיק ישר לראשו האיש נראה מעולף, ואן-דאם מתפקע מצחוק, הוא עולה על הטורן באקל ונוחת עם 5 סטאר פרוג ספלאש אדיר ישר על בטנו של לארס, ואן דאם מרגיש שזה הספיק לו, הוא יוצא מהמקום, לפתע מהצד באה מכונית מפוארת ויפה, שני בחורות בתוכה, אחת נוהגת והשנייה יושבת מאחורה. ואן דאם נכנס למכונית האדומה המפוארת, בחורה אחת מחייכת אליו והולכת ליד הבחורה השנייה מאחורה, ואן-דאם משתלט על ההגה ומתחיל לנסוע במהירות שיא,הוא נראה שמח במיוחד,
    הוא נמצא בשדה התעופה של מישיגן באטל קריק, המקום עשוי מקירות גבס לבנים ומבריקים, הרצפה מצוחצחת ומבריקה, ואן דאם מסתכל על זה המקום ומתרשם, הוא לוקח מספר מהצד ומחכה, הטלוויזיה פתוחה והקארד של בוראנס נמצא על המסך, הוא מחייך שהוא רואה את הקרב שלו, הוא בודק איפה זה קורה והוא רואה את המקום שאת השעה, הוא מזהה עם שעונות שזה עוד כמה שעות, הוא נרגע לעצמו, כאשר 16:00 ואן-דאם שם את הכרטיס שלו אצלה ולקח את כרטיסי הטיסה שלו, הוא רץ למקום הוא נותן לדיילת את הכרטיסים, "תראה לי את התיק שלך." ואן דאם מביא לה את תיקו. הוא מסתכל על המטוס עם הטסים שיש בפנים, הדיילת מאשרת את תיקו והוא נכנס, הוא מדבר עם כל מיני אנשים, לפעמים מנמנם ונראה משועמם,
    "מדבר הטייס, אנחנו מתכוננים לנחיתה, אנא קחו את תיקכם מלמעלה ואל תקומו ממקומותכם."
    כל הטסים יוצאים מהמטוס ומריחים את האוויר בשמחה. הוא הולך ועושה את הטאונט שלו מול כל האנשים, הוא מחלק לכולם חתימות בלי לדלג על אף אחד, הוא מחייך ומתמתח קצת, הוא נכנס למלון גדול ויוקרתי שהכל עשוי שם מזהב, הוא משתעל מעט, הוא מבקש חדר. הוא משלם על שבוע בחדר, הם מאשרים לו את זה והוא משלם. הוא נכנס ללובי ועולה במעלית, הוא ממלמל לעצמו דברים שלא נשמעים לאוזן, המעלית נפתחת והוא נכנס עם הכרטיס לחדרו המפואר, הוא לקוח את השוקולדים ושם אותם מתחת לכרית, הוא נשכב ורואה קצת טלוויזיה עד שהוא נרדם.

משתמש מתחיל האוואטר של ROB VAN DAM
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    3
    נקודות
    40

אפשר שהפרומוים יהיו עד חמישי כי אני לא יספיק

לייקים
    46
    נקודות
    0

נראה לי שזה מצריך הסבר: זה לא פרומו, זו משימה, ואותה אתם יכולים להגיש עד יום שלישי ב16:30.
    מלבד זה, אתם חייבים לרשום פרומו כדי לצבור נצחון בתוכנית. משימה היא לא תחליף לפרומו.
    את הפרומואים שלכם אתם יכולים להגיש כרגיל בפורום עד יום חמישי בחצות ולהם אין מגבלת מקום.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

דרק קם בבוקר בביתו היפה והצנוע,מסדר את השיער, שם את הקשת שלו, לובש בגדים ופותח טלוויזיה לראות קצת ספורט בזמן זה הוא אוכל את הקורנפלקס האהוב עליו.
    הוא יוצא מהבית לכיוון הסופר מרקט,פותח את המראת כיס שיש לו ומסדר את השיער. דרק נכנס לסופר וקונה אוכל למסיבה אצלו בבית בערב יחד עם חבריו הטובים. הוא נכנס הביתה,עולה לחדר מחליף לבגדי ספורט ונוסע למאמן האישי שלו "תעשה לי אימון קשה" אומר בייטמן למאמנו. הוא ישר מתחיל עם שכיבות סמיכה של 5 סטים של 30. המאמן הולך שנייה לשירותים,ואז בייטמן כהרגלו מחפף חופשי ועושה 1,2,10,25,26,27,30. בייטמן עובר למכשירי כושר ומסיים אצל המאמן. בייטמן נכנס ללקסוס שלו ונוסע לכיוון חברו הטוב שיימוס שגר קרוב אליו, בייטמן נכנס לביתו של שיימוס ודווקא חברתו של שיימוס פותחת את הדלת, בייטמן שואל "היי איפה הג'ינג'י?" והיא עונה לו "הוא עוד מעט מגיע אתה יכול להיכנס" דרק נכנס ורואה בית ענקי לפניו, הרבה פסלים מאירופה,מערכת קולנוע ביתית ובריכה. דרק שואל "מאיפה כל הכסף לבית הזה?? זה עצום!!" חברתו של שיימוס אומרת לו: "זה ממני אני עו"ד" בייטמן אומר "כל הכבוד" כעבור כמה דקות שיימוס נכנס עצבני הביתה ומסלק את בייטמן כי הוא חשב שהוא מנסה להגעת בחברתו. דרק הולך נכנס למכונית ונוסע לכיוון ביתו של אביו נכנס לבית ורואה את כל משפחתו יושבת בסלון דרק שואל "למה כולכם פה?" אז הם עונים לו "אבא לא אמר לך? זאת ארוחה משפחתית." ישר אמו של דרק מעמיסה מלא אוכל על צלחתו של דרק הוא משיב לה "אל תשימי לי הרבה אוכל, יש לי ארוחה מאוד גדולה היום בערב" אמו אומרת "בסדר למרות שזה משפחה" בייטמן מסיים לאכול ונכנס למכונית פעם נוספת והפעם הביתה.
    בערב חבריו של דרק באים הם עולים לגג של בייטמן פותחים את הברביקיו ומתחילים לעשות על האש הם שואלים אותו "איך זה להיות מתאבק? זה כיף?" בייטמן עונה להם: "ברור!! אפרופו מתאבק אני צריך עוד שעה וחצי לצאת לשדה תעופה לצילומים אז תצטרכו ללכת". אחרי שהם אכלו והנהנו החברים הולכים ובייטמן מתארגן לנסיעה הפרק הראשון שלו בלוס אנג'לס והוא צריך לצאת מלאס וגאס (שעתיים) בייטמן לוקח מונית נכנס לשדה,עושה צ'אק אין,הולך לטיסה,ממריא ונוחת בשדה מחכה לו נהג פרטי מטעם המלון בייטמן נוחת הולך לנהג שמחזיק שלט גדול דרק בייטמן. בייטמן נכנס למכונית ונוסע לבית מלון, בבית מלון הוא נכנס לחדר נרדם ומחכה להופעה של מחר.

משתמש מתחיל האוואטר של ofekrotter
    לייקים
    7
    נקודות
    195

רנדי קם בבוקר בביתו החדש בסנט לואיס מיזורי עיר מולדיתו ופותח טלויזיה בערוץ MTV הוא פותח את המקרר מוציא ביצים וירקות ומכין ביצה
    הוא אוכל את האוכל מוציא את הכלבה שלו לטיול שם הוא פוגש את השכן שלו ומשטרה ליד הבית שלו השכן אומר לו פרצו לי לבית רנדי שואל מתי השכן אומר לו אתמול לשא ההיתי בבית רנדי מחזיר את הכלבה שלו מהטיול וחוזר הביתה מסיע את הילדה שלו לתחנה של הבית ספר ונוסע משם לחדר כושר רנדי כמו תמיד רץ 10 ק"מ עושה 8 סתים של 20 שקיבות שמיחה ועושה 4 סתים של 50 קפיפות בטן מרים משקולות אחרי שעה הוא חוזר הביתה והולך לבית ספר להעביר שיאור על היאבקות הוא נכנס לכיתה ואומר קודם כל WWE TNA או כל סוג של היאבקות אחרת לא לנסות בבית כל המיתאבקים הם שחקנים מקצוענים כמוני וכמו כל מתאבק רנדי הולך אם הילדים לאולם ספורט שם מחקה זירה רנדי מוציא בובה בגובה 160 ס"מ ואומר זותי בובת האימונים שלי. הוא שואל מי רוצה לעלות לזירה רק ילד אחד מצביע אם חולצה של רנדי אורטון רנדי אומר לו כל הכבוד על הסטייל ועכשיו נראה כמה תרגילים שאתה תתגים על הבובה רנדי מלמד אותו תרגיל בסיסיים כמו DDT סופלקס לקפוץ מהחבלים ובסו. הוא מלמד אותם RKO הוא מסביר להם שאסור לנסות אף תרגלי בבית וזה מסוכן מאוד
    רנדי יוצא מהשיעור והולך לאולם שם מחקה לו המאמן האישי ואחד המתאבקים הכי טובים באקדמיה של הWWE המאמן אומר תתנו את הקרב הטוב ביוטר שאתם יכול הקרב נמשך 20 דקות ונגמר בRKO המאמן אומר לרנדי אני מאוד מרוצה אבל היו לך הרבה שגיאות שהיו יכולות להיגמר בפציע הוא אומר מחר יש לך קרב זוגות נגד מתאבקים טובים מאוד הוא שולח את רנדי לרוץ עוד 10 ק"מ רנדי חוזר אחרי 40 דקות המאמן אומר לו שהוא צריך להישתפר רנדי אומר לו שאם הוא היה איתו בקרב הוא היה מקבל RKO רנדי הולך לחדר אימונים בו הוא עושה עוד פעם אותו דבר כמו בבוקר רנדי אומר למאמן כושר שהוא צריך לרוץ יותר אבל המאמן אומר אתה עייף כדי לרוץ שוב תחזור הביתה להירגע עד הקרב רנדי חוזר הביתה מחכה למחר ונרדם
    סליחה על האיחור מקבה שזה עוד בסדר

לייקים
    46
    נקודות
    0

זה של משה:

11 וחצי השעון מצלצל אני משתיק אותו וחוזר לנמנמם,כעבור שעה אני קם מצחצח שיניים ולוקח לי איזה בגט לאכול מתיישב בכרוסא כמו גדול כדי לראות טיפה קרבות שלי בטלוויזיה ומחזיר שוב ושוב את הקטע משבוע שעבר בוא אני וRVD מפרקים לפלייר תחיים.

אחרי שקמתי כמו שצריך ונהנתי מהבוקר יוצא למכון עם ה black 1967 Chevy Impala הקלאסית שלי ומתחיל להתאמן מרים משקילות רץ טיפה על ההליכון כדי לאמן זרירות וכמובן נכנס לזירה כדי להתאמן עם ברוק לסנר שלצערי מתאבק כרגע בUFC.

אז אחרי שאני ולסנר קרענו תצורה במכון אני והוא הולכים לבר מקומי האוהב עלינו כדי לתפוס ארוחה צהריים טובה עם הרבה הרבה בירה תופסים ראש ורואים טלויזיה בבר,פתאום מה אנחנו רואים את מישל מקול מדברת על מה היא תעשה לי וRVD לסנר טיפה נלחץ כי הוא מכיר את מישל מעבר והוא יודע למה היא מסוגלת כדי להראות שהיא הבוס.

שנינו לוקחים לגימה ארוכה של בירה ומבקשים להגביר

''אוסטין נגד גון' המנצח יקבל קרב על אליפות ארה''ב ביום הדין''

אני ולסנר ידענו שאנחנו לא רוצים לחגוג בשעה כזאת בכל זאת רק 4 אז הלכנו לעשות סיבוב ברגל כדי לספר למשפחה שלי על הקרב וכדי לנוח,המשפחה שמחה כל כך אז שתינו עוד בירה וטיפה השתלוננו.

בסביבות 8 אחרי שחזרתי הביתה וצפיתי בקרבות של ג'ון אני מקבל מלסנר שיחה,הוא אומר לי:''אוסטין קיבלת את ההזדמנות שרצית אבל ג'ון הזה לא פראיר בוא עכשיו למכון מתאמנים כמה שיותר ובודקים איפה ג'ון חזק ואיפה לא ומוצאים איך לשפר ישלך 10 דקות להגיע לשם ''

כמובן שאני דופק ריצה למכון ומתחיל להתאמן עם לסנר התאמנו על ריצות ועל אגרופים על הפלות לקרקע וכמובן על הסטנר האגדי,אחרי שאני ולסנר גמורים מעייפות כל אחד הלך לדרכו הביתה נכנסתי להתקלח ישבתי לראות עוד כמה קרבות של ג'ון והלכתי לישון בזמן שניסתי להרדם רק חשבתי עליי עם החגורה מה שכל הזמן הזה רציתי ועד כמה המשפחה שלי תשמח בשבילי וכמה זה יעשה אותם גאים!

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,103 | הודעות: 8,173,690 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect