|
|
שמע בגדול מדריך סבבה
אבל למה אתה מבאס? מי שרוצה לעשות את זה כתחביב שיעשה ובעזרת השם יצליח.
מה גם, לא הסברת על אוטומציה של פלאגים צד שלישי ולא המובנים של הפרוטי לופס.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
קודם כל,אני אומר את דעתי,היום כל ילד בכיתה ו שמשחק עם זה חושב שהוא יוצר,שולח לי את זה ושואל איך הוא,ברצינות איך אתה חושב שאני מגיב לזה?ובנוגע לשאלה האחרונה שלך,רואים שלא הקשבת למדריך,המדריך עסק באיך לעשות אוטומציה,הראיתי שבפרוטי לופס אוטומציה אפשר לעשות לכל דבר,לא היה פה שום קטע ביצירה.
אני הקשבתי עד הסוף ואני אומר לך שהסברת איך לעשות אוטומציה לפלאגים שבאים הם הפרוטי.
אני התכוונתי לאוטומציה לנובים של פלאגים צד שלישי ולא אלו שבאים עם הפרוטי, אתה זה לא מבין אותי ואומר שלא הקשבתי עד הסוף.
אם תכנס, לצורך העניין, לNEXUS VST, לא תוכל ללחץ לחצן ימני על CUTOFF ולבחור Create automation clip, ובדיוק את זה לא הסברת, זאת הכוונה שלי.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
אם אתה רוצה אתה יכל לעשות את ידנית,להקליט ואז לעשות את האוטומציה או,לשים את הNEXUS במיקסר ולשים פילטר ולעשות אוטומציה.
מה הקשר פילטר? אני מדבר על זה שאם אני רוצה לעשות אוטומציה לATTACK בנקסוס או לכל נוב אחר בנקסוס, איך הפילטר קשור?
שיטה טובה יותר, FYI:
לוחצים על הנוב שרוצים לעשות לו אוטומציה>
לוחצים Tools למעלה בסרגל כלים>
Last Tweaked>
Create Automation Clip
נותן לך שליטה על כל נוב ונוב בכל כלי, VST או VSTi.
משם אגב, אתה יכול לקשר נובים לקונטרולר, אם יש לך או אם אתה יודע איך משתמשים בקונטרולרים פנימיים.
מה שאני בא להגיד, אל תבוא ותגיד "חובבנים החוצה" כשאתה בעצמך לא מקצוען גדול. ואל תתעלה על עצמך ותעצים את העבודות שלך כשאפילו לצורך ההדגמה לא יכלת לבנות ביט או לסמן ליד בפיאנו רול אלא השתמשת בסמפלים מוקלטים שהורדת מהאינטרנט.
נערך לאחרונה על ידי eriK; 23-04-2012 בשעה 02:40.
הורדות מוזיקה:
קודם כל אל תנסה בכלל לריב איתי,אם אתה לא אוהב תמדריכים אל תסתכל.
דבר שני,אם אתה חושב שאני לא מקצועי זה בעיה שלך,תבדוק בערוץ שלי רמיקסים שלי וטראקים שלי ואם אתה אומר שזה סאונד חובבני,אז רואים שאתה לא מקצועי.
דבר שלישי,אני יותר מקצועי בקיוביס אבל אני מנסה לעזור לאנשים בפרוטי לופס כי אין אף אחד שעשה מדריך נורמלי.
יש לך עוד בעיות?תבוא אלי בפרטי או אל תתערב,אני מנסה לפחות לעזור לאנשים ואתה סתם בא ותוקף
לא אתה מתבלבל,
הערתי על משהו חשוב שפספסת במדריך, אתה זה שבחרת לתרץ את זה ואמרת שאני לא מקשיב.
אז אני לא רב איתך אני מבהיר לך נקודה.
סאונד מקצועי זה אחד, יצירה זה 2. תעקוב אחרי מה שאני אומר ואז תגיב יש לי הרגשה שאתה כותב סתם דברים.
הורדות מוזיקה: