הלך מעולה! בהתחלה יצאתי לבד, התקשרתי לחברים שלי אבל הם רצו לראות ת'משחק של ריאל ביארן ושהם יבואו אחרי שהוא יגמר אז יצאתי לבד, המשימה היום הייתה קשה במיוחד והיא הייתה קפיצת מדרגה כמו ביום החמישי.. במקום לבקש מבנות לצאת לשתות קפה.. (אני שונא קפה) ביקשתי פשוט להיפגש איתן, אבל לא סתם באתי ואמרתי רוצה להיפגש מתישהו (אני מקווה שלא ככה אמורים לעשות) אלה באתי (דוגמה מהסטים האחרונים שעשיתי כי שם הייתי ממש משוחרר) "היי ראיתי אותך מרחוק ונראת לי ממש חמודה אז הייתי חייב לבוא איך קוראים לך?" ומשם המשכתי שיחה, בעיקר כללית, אם זה היא הייתה בקבוצה אז ביקשתי שהיא תכיר לי את כולם.. עוד משהו מטורף שעשיתי זה באתי לקבוצה של בנים ובנות שלפני זה תמיד חשבתי שהבנים חברים של הבנות אבל לא! רוב המקרים זה סתם בנים שהיו מתים להיות עם הבנות אבל אין להם ת'אומץ (או לפחות ככה חשבתי) והתחלתי שיחה איתם, עם כולם.. קראתי באיזה במקום שכדי שהאחרים ירגישו בנוח שאני נמצא צריך להתחבר עם כולם ואחר כך לדבר עם מי שאתה רוצה כי אז כולם יחשבו שאתה מצחיק ושזה בסדר שאתה לוקח אותה שנייה לצד.. וזה באמת עבד! הייתי כל כך מודהם מזה, לדעתי עשיתי הרבה יותר מ30 בנות.. אני לא יודע אם זה היה האלכוהול שעזר לי להשתחרר או שסתם אני מתחיל לאבד את הפחד גישה אבל הרגשתי כמו מלך, את המספרים מחקתי אבל רק בסוף הערב.. היו לי 23 מספרים ודיברתי עם איזה 50 בנות או טיפה יותר.. באתי קליל אליהן, ועוד דבר שקראתי (לפני שיצאתי ביום העצמאות קראתי כמה מדריכים כי בכל זאת זה לא סתם לשאול מה השעה צריך להיות בולט) שכדי ללבוש חפץ אחד מיוחד או פריט לבוש אחד מיוחד כדי להבליט את עצמך, זה נראה לי היה של מיסטרי אז קניתי משקפיים זוהרות כאלה
http://f.nanafiles.co.il/upload/Xter...s/20472725.jpg רק זוהרות..
נראה לי שאני ארשום דיווח שטח נפרד לאחד הסטים היותר טובים שלי, אני באמת מרגיש מצויין אתם לא מבינים כמה.. אני מסתכל עכשיו לפני 14 יום מה רשמתי, לפני 16 יום איזה אשכול של בכיין כתבתי..
החברים באו אחרי הרבה זמן, הייתי חייב להשוויץ בפלאפונים שקיבלתי ואז עד סוף הלילה פשוט כולנו הסתובבנו וזה היה בקלילות כזאת, לא ניסיתי כבר לעשות ת'קטע הזה אלה פשוט הסתובבנו ונהנו. בן הימים הטובים ביותר שהיו לי, אולי בחיים.
אני היום הולך לעשות את יום 15, תקראו אותו זה הולך להיות יותר קשה..