טוב אז ככה, אתמול אחרי שפתחתי ת'אשכול וזה ראיתי סרט "בתול בן 40" עזר לי להבין שאני לא רוצה להיות כזה חחחח, בקיצור התחלתי ת'יום ברגשות כאלה של - לא אל תעשה את זה, אף אחת לא תענה לך, אתה תעשה מעצמך צחוק, הן יחשבו שאתה מתחיל איתן ויצחקו עליך, ישאלו אותך למה אתה לא בודק בפלאפון מה תגיד? ועוד מלא דברים כאלה אבל אני הוצאתי את עצמי בכוח החוצה. התחלתי ללכת כי עזריאלי לא רחוק מידי, כבר בדרך אני רואה שתי בנות אמרתי סבבה, נשאל אותן אני מתקרב ומתקרב ואז שאני מתקרב מספיק כדי לשאול אני משתתק, אני אפילו לא אמרתי "סליחה" כדי שיסתכלו לכיווני או משהו פשוט קפאתי.. והמשכתי ללכת, עכשיו הבנתי כמה קשה זה הולך להיות. שוב התחילו המחשבות לרוץ אבל זה לא עזר הייתי כבר במעבר חצייה ליד עזריאלי, אני עומד ברמזור באה אחת בת 20 ומשהו (לא טוב בלזהות גילאים בכלל!) ואמרתי חייבים להתחיל במשהו, אז שאלתי אותה היא הוציאה את הפלאפון שלה מהתיק ובדקה בשבילי - אמרתי תודה והיא המשיכה ללכת, ואז כזה כמו אחרי מבחן טוב שהולך אתה נושף אוויר ונרגע? ככה זה קרה לי אבל לא להרבה זמן, אני נכנס ואז אני מבין שזה הולך להיות הרבה יותר מסובך כל הבנות שם בקבוצות - אולי חוץ מכמה וזה מטורף, כי לא חשבתי שזה יהיה ככה הם פשוט בקבוצות של 4-5 ומה שיצא זה שאני עושה סיבובים בבניין בלי לדבר עם אף אחד, אם מישהו היה מסתכל עליי הוא היה חושב שאני משוגע, אני פאקינג עולה ויורד במדרגות הנעות ועובר קומות בלי לעשות כלום! אמרתי חלאס מה קרה למה מה יקרה אם מישהי או כמה יגידו לי לא זה סוף העולם? שאלתי עוד אחת שישבה לידי ענתה, אחלה שוב נרגעתי ואז התחלתי ללכת בכיוון המנוגד זאת אומרת שכולם הולכים מולי וקראתי משהו על זה שאם אתה כזה עושה כמה צעדים עוד קדימה ומסתכל מהכתף זה נותן תחושה כזאתי שאני לא לגמרי איתה שאני עוד שנייה הולך - לא יודע אם זה באמת עזר זה מה ששכנעתי את עצמי.. אחר כך הלך חלק לא היו בעיות, ואולי רק שתיים לא ענו לי.. אז ככה ששלושים משלושים - לקח לי שעה מרגע שאמרתי חלאס בעזריאלי ולפני זה חצי שעה שמתוכם זה 20 דקות של הליכה בלי לעשות כלוםםםם
אני יכול להגיד בברור שהלחץ יורד אחרי כמה שיחות אבל עדיין יש לי את זה גם עכשיו, כאילו שמחר משהו ישתנה וכל הבנות לא יענו לי, נראה מה יקרה.. אגב היה לי סיפור אחד מצחיק, לקראת הסוף פשוט עברתי ושאלתי בנות מה השעה בלי בעיה אחת אחרי השנייה ואז הוצאתי את הפלאפון כי שלחו לי SMS ואני הולך עם הפלאפון ואני שואל איזו אחת והיא מסתכלת על הפלאפון שלי מסתכלת עליי מוזר כזה אבל לא אומרת כלום, מוציאה ת'פלאפון שלה ואומר לי ת'שעה.. אחרי שהיא הלכה ממש צחקתי.
סליחה על החפירה חברה אבל ממש הייתי חייב לספר הכל.