קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-06-2013, 16:29
  2. 2 תמונות שלי מהיום =D
    על ידי MrP בפורום דיבורים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 16:49
  3. הsk שלי תקוע (דחוף)
    על ידי mixman בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 23:22
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:31
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 00:31
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 61

הDC שלי..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you hesitate you masterbate

ברירת מחדל הDC שלי..

טוב בקיצור אני בטוח שאתם יודעים מה זה DC, אני למדתי מה זה לפני איזה יומיים וראיתי שזה מתאים לי - אם תסתכלו באשכול שלי תראו שאני לא הכי טוב עם בנות ואני רוצה לשפר את זה ובעיקר לבטל את הפחד גישה הזה, אז DC שיש בלוגים אישיים נראה מתאים, אני רציתי לפתוח את זה כאן כדי שתוכלו להגיב לי לגבי כל פעם - אני אנסה לפרט כמה שיותר כדי שתוכלו להגיד לי איך להשתפר, זה כנראה לא יקרה בימים הראשונים כי אין הרבה מה להשתפר בלשאול מה השעה אבל אולי יש לא יודע..

בקיצור אני אנסה לסיים הכל, בלי תירוצים כי זה מה שהיה עד עכשיו ובלי חברים כי הם פחדנים.. אם יש לכם איזה משהו שיוכל לעזור לי אפילו ביום הראשון, כאילו איך לפנות לאותה אחת כדי שזה יהיה יותר נחמד, פשוט חיוך ולשאול או שיש יותר מזה..

מחר מתחילים, אני פאקינג מתרגש מזה (הפעם היחידה שהרגשתי ככה היה בטיסה הראשונה שלי לחו"ל, אני מוזר..)
    אתם יודעים אם עזריאלי פתוח בשבת?

בהצלחה לי, אני באמת מקווה לא להישבר..
    בן 16 אם למישהו אכפת מהגיל בכלל..
    נערך לאחרונה על ידי Justsomeguy; 11-04-2012 בשעה 20:59.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

שיהיה לך בהצלחה.
    אני אישית לא מאמין בDC. אני נפתרתי מהפחד גישה בדרך אגרסיבית ומאד מאד תורמת. פשוט קפצתי למים העמוקים..
    אבל מה שאתה מרגיש זה מה שאתה תעשה..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    שיהיה לך בהצלחה.
    אני אישית לא מאמין בDC. אני נפתרתי מהפחד גישה בדרך אגרסיבית ומאד מאד תורמת. פשוט קפצתי למים העמוקים..
    אבל מה שאתה מרגיש זה מה שאתה תעשה..
    שמע, אני אגיד לך למה אני עושה ת'DC כי יש לי פחד מטורף עדיין מהקטע של איזה אחת שתהיה מניאקית, ששואלים אותך מה השעה בהתחלה ועונים לך (לפי דעתי) זה נותן טיפה יותר ביטחון לדבר איתן אחר כך, לא יודע זו דעתי, ואני מעדיף להתחיל מזה מאשר לקפוץ ישר למים, בכל מקרה דיי נדפקתי בנוגע להתחלה של זה חבל שלא חשבתי על זה בתחילת הקיץ, אבל זה לא זמן לתירוצים.. נקווה שמחר עזריאלי פתוח עד מאוחר אחרת אני מתחיל ללכת בתל אביב להציק לבנות.

אגב הראש שלי כבר מתחיל להמציא תירוצים ללמה לא כדי לעשות את זה - הן עסוקות מה אתה מציק להן, היא לא תענה ואז עוד יותר יהיה לך פחד וזה, אבל הפעם אני לא אוותר לזה..
    נערך לאחרונה על ידי Justsomeguy; 11-04-2012 בשעה 22:02.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

תרגיל מעולה לשיפור הבטחון העצמי והשמדת הפחד גישה. תעשה את זה, אל תקשיב לכל הקפטיים.

עזריאלי פתוח במוצ"ש. בהצלחה
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

לא מאמין בDC, פחד גישה זה עניין של החלטה, ככל שעשית את ההחלטה הזאת יותר אז יותר קל לעשות אותה שוב, בכל מקרה אם מישהו היה מצמיד לך אקדח לראש ואומר לך ללכת לבחורה הכי כוסית במועדון הייתה עושה את זה גם אם בחיים שלך לא עברת שום DC, הסיבה היחידה שאני ימליץ למישהו על DC זה רק אם הוא מגמגם וחסר כישורים חברתיים בכלל גם עם בנים וגם עם בנות, אני מאמין שאתה לא כזה, אז עכשיו תחשוב מה עדיף לך לשרוף חודש בעזריאלי בשביל משהו שהוא עניין של החלטה נטו? או לצאת להנות וכמו שרודני אמר "לקפוץ למים העמוקים" עד שזה יהפוך להיות קל.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

לדעתי זה טוב כי אתה יודע איפה אתה נמצא וכמה התקדמת, אבל זה ממש טמטום להקשיב מילה במילה לDC פשוט תדלג על שלבים שאתה מרגיש שהם קלים ותמיד תחפש להוסיף לעצמך אתגרים. אל תעשה את מה שכתוב וזהו.. תנסה תמיד לעשות ולהשיג יותר מעצמך ובכלל.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    לא מאמין בDC, פחד גישה זה עניין של החלטה, ככל שעשית את ההחלטה הזאת יותר אז יותר קל לעשות אותה שוב, בכל מקרה אם מישהו היה מצמיד לך אקדח לראש ואומר לך ללכת לבחורה הכי כוסית במועדון הייתה עושה את זה גם אם בחיים שלך לא עברת שום DC, הסיבה היחידה שאני ימליץ למישהו על DC זה רק אם הוא מגמגם וחסר כישורים חברתיים בכלל גם עם בנים וגם עם בנות, אני מאמין שאתה לא כזה, אז עכשיו תחשוב מה עדיף לך לשרוף חודש בעזריאלי בשביל משהו שהוא עניין של החלטה נטו? או לצאת להנות וכמו שרודני אמר "לקפוץ למים העמוקים" עד שזה יהפוך להיות קל.
    בשבילי זה ממש לא לשרוף חודש בעזריאלי, זה לצאת החוצה כל יום כדי להשתפר, אם הייתי יכול לשבת הרבה מאוד זמן על המחשב אני יכול להשקיע שעה,שעתיים כל יום לדבר הזה, אולי אני ככה גם אהיה הרבה פחות על המחשב (כמו מה שקרה היום..)

בכל מקרה, אני יודע שאם מישהו היה שם אקדח, אפילו לא אקדח אם היו איתי חברים או אנשים שתומכים זה היה יותר קל, כי אז יש מישהו שאתה יכול לחזור אליו אבל אם אתה לבד זה יותר קשה, אבל צריך להתמודד ולכן אני מעדיף לעלות בשלבים מאשר בום אחד, אם לא יתאים לי יותר DC ואני אבין שאני יכול לדבר עם כל אחת בחופשיות בלי התוכנית אני אפסיק איתה אבל היא זאת שתעזור לי כי בינתיים לא הולך לי לבד. תודה בכל מקרה על ההערה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    לדעתי זה טוב כי אתה יודע איפה אתה נמצא וכמה התקדמת, אבל זה ממש טמטום להקשיב מילה במילה לDC פשוט תדלג על שלבים שאתה מרגיש שהם קלים ותמיד תחפש להוסיף לעצמך אתגרים. אל תעשה את מה שכתוב וזהו.. תנסה תמיד לעשות ולהשיג יותר מעצמך ובכלל.
    אל תדאג, כמו שרשמתי לרועי אם זה יראה לי כבר פשוט מידי או משהו אז אני אעשה לעצמי לבד תוכנית, אבל בינתיים מסתדר לי..

ועכשיו לעניין שפתחתי ת'אשכול -

יום ראשון

ספוילר:
    לגשת ל30 נשים ולשאול אותם מה השעה

איך הלך

ספוילר:
    טוב אז ככה, אתמול אחרי שפתחתי ת'אשכול וזה ראיתי סרט "בתול בן 40" עזר לי להבין שאני לא רוצה להיות כזה חחחח, בקיצור התחלתי ת'יום ברגשות כאלה של - לא אל תעשה את זה, אף אחת לא תענה לך, אתה תעשה מעצמך צחוק, הן יחשבו שאתה מתחיל איתן ויצחקו עליך, ישאלו אותך למה אתה לא בודק בפלאפון מה תגיד? ועוד מלא דברים כאלה אבל אני הוצאתי את עצמי בכוח החוצה. התחלתי ללכת כי עזריאלי לא רחוק מידי, כבר בדרך אני רואה שתי בנות אמרתי סבבה, נשאל אותן אני מתקרב ומתקרב ואז שאני מתקרב מספיק כדי לשאול אני משתתק, אני אפילו לא אמרתי "סליחה" כדי שיסתכלו לכיווני או משהו פשוט קפאתי.. והמשכתי ללכת, עכשיו הבנתי כמה קשה זה הולך להיות. שוב התחילו המחשבות לרוץ אבל זה לא עזר הייתי כבר במעבר חצייה ליד עזריאלי, אני עומד ברמזור באה אחת בת 20 ומשהו (לא טוב בלזהות גילאים בכלל!) ואמרתי חייבים להתחיל במשהו, אז שאלתי אותה היא הוציאה את הפלאפון שלה מהתיק ובדקה בשבילי - אמרתי תודה והיא המשיכה ללכת, ואז כזה כמו אחרי מבחן טוב שהולך אתה נושף אוויר ונרגע? ככה זה קרה לי אבל לא להרבה זמן, אני נכנס ואז אני מבין שזה הולך להיות הרבה יותר מסובך כל הבנות שם בקבוצות - אולי חוץ מכמה וזה מטורף, כי לא חשבתי שזה יהיה ככה הם פשוט בקבוצות של 4-5 ומה שיצא זה שאני עושה סיבובים בבניין בלי לדבר עם אף אחד, אם מישהו היה מסתכל עליי הוא היה חושב שאני משוגע, אני פאקינג עולה ויורד במדרגות הנעות ועובר קומות בלי לעשות כלום! אמרתי חלאס מה קרה למה מה יקרה אם מישהי או כמה יגידו לי לא זה סוף העולם? שאלתי עוד אחת שישבה לידי ענתה, אחלה שוב נרגעתי ואז התחלתי ללכת בכיוון המנוגד זאת אומרת שכולם הולכים מולי וקראתי משהו על זה שאם אתה כזה עושה כמה צעדים עוד קדימה ומסתכל מהכתף זה נותן תחושה כזאתי שאני לא לגמרי איתה שאני עוד שנייה הולך - לא יודע אם זה באמת עזר זה מה ששכנעתי את עצמי.. אחר כך הלך חלק לא היו בעיות, ואולי רק שתיים לא ענו לי.. אז ככה ששלושים משלושים - לקח לי שעה מרגע שאמרתי חלאס בעזריאלי ולפני זה חצי שעה שמתוכם זה 20 דקות של הליכה בלי לעשות כלוםםםם

אני יכול להגיד בברור שהלחץ יורד אחרי כמה שיחות אבל עדיין יש לי את זה גם עכשיו, כאילו שמחר משהו ישתנה וכל הבנות לא יענו לי, נראה מה יקרה.. אגב היה לי סיפור אחד מצחיק, לקראת הסוף פשוט עברתי ושאלתי בנות מה השעה בלי בעיה אחת אחרי השנייה ואז הוצאתי את הפלאפון כי שלחו לי SMS ואני הולך עם הפלאפון ואני שואל איזו אחת והיא מסתכלת על הפלאפון שלי מסתכלת עליי מוזר כזה אבל לא אומרת כלום, מוציאה ת'פלאפון שלה ואומר לי ת'שעה.. אחרי שהיא הלכה ממש צחקתי.

סליחה על החפירה חברה אבל ממש הייתי חייב לספר הכל.

נראה לי זה היה אתמול ששאלתי עם בשישי עזריאלי פתוח - לא יודע למה חשבתי שהיום זה שישי, בכל מקרה היום זה ערב חג, מחר עזריאלי פתוח עד איזה שתיים בצהריים, מישהו יודע?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

יום שני

ספוילר:
    לגשת ל30 נשים ולשאול אותם מה השעה כשיש לך פלאפון או שעון ביד.

איך הלך

ספוילר:
    טוב אז אחרי ה"הצלחה" של אתמול חשבתי שאני אהיה יותר רגוע, זה לא עזר בהתחלה שוב הייתי ממש משותק כזה אבל אחרי שלוש פעמים בערך ששאלתי זה כבר התחיל להיעלם, מסתבר שלאף אחת לא אכפת אם יש לך פלאפון ביד או מול העיניים שלה.. זה או שהיא תענה או שהיא פשוט תלך זה לא שהיא תשאל על הפלאפון, חוץ מכמה פקאצות היה סבבה, היו כמה שהסתכלו על הפלאפון שלי אבל לא קרה כלום, שמתי לב שאם אני הולך לקבוצה שיש בה בן הבין תמיד אבל תמיד יענה, אם יש לו שעון או פלאפון למרות שבכלל לא דיברתי אליו.. היה סבבה, לא יודע איך אני אעשה את מחר כי הכל סגור, יש לכם הצעות?

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי Justsomeguy צפיה בהודעה
    יום שני

ספוילר:
    לגשת ל30 נשים ולשאול אותם מה השעה כשיש לך פלאפון או שעון ביד.

איך הלך

ספוילר:
    טוב אז אחרי ה"הצלחה" של אתמול חשבתי שאני אהיה יותר רגוע, זה לא עזר בהתחלה שוב הייתי ממש משותק כזה אבל אחרי שלוש פעמים בערך ששאלתי זה כבר התחיל להיעלם, מסתבר שלאף אחת לא אכפת אם יש לך פלאפון ביד או מול העיניים שלה.. זה או שהיא תענה או שהיא פשוט תלך זה לא שהיא תשאל על הפלאפון, חוץ מכמה פקאצות היה סבבה, היו כמה שהסתכלו על הפלאפון שלי אבל לא קרה כלום, שמתי לב שאם אני הולך לקבוצה שיש בה בן הבין תמיד אבל תמיד יענה, אם יש לו שעון או פלאפון למרות שבכלל לא דיברתי אליו.. היה סבבה, לא יודע איך אני אעשה את מחר כי הכל סגור, יש לכם הצעות?
    תלך מחר בערב יהיה פתוח נראה לי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי StyleByBrahano צפיה בהודעה
    תלך מחר בערב יהיה פתוח נראה לי
    בעיה.. כי מחר חוזרים ללמוד, אני אנסה ברחובות

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

יפה מאוד. הרגשה מאוד מוכרת לי.רק שתמשיך יא גבר, אל תפרוש לי באמצע!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Cats Lover צפיה בהודעה
    יפה מאוד. הרגשה מאוד מוכרת לי.רק שתמשיך יא גבר, אל תפרוש לי באמצע!
    שמע, אתה אולי זה שהכי נתן לי מוטיבציה במה שנוגע לDC אחרי שראיתי את האשכול שלך ואיך שאתה מתמיד אמרתי, אם הוא יכול כל אחד יכול זה אומר שאני יכול ושאני חייב את זה לעצמי.. אני מחזיק ממך שתדע.

ואני מקווה שאני לא אפרוש, למרות שמתקרבים לדברים היותר קשים, אבל חייבים לעבור את זה, כמו ששואלים מה השעה.

אגב תגיד אתה זוכר איך התחלת עם קבוצה של בנות, כי רוב הקניון זה קבוצות ולשאול בנות מה השעה ביחד זה סבבה אבל נניח ביום 5 זה יהיה טיפה יותר קשה..
    נערך לאחרונה על ידי Justsomeguy; 13-04-2012 בשעה 23:03.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

תודה אחי.

עם קבוצה?
    "היי, אני יכול להגיד לך שניה משהו בצד?"

אם היא תגיד שלא, שים זין ותתחיל איתה מול חברות שלה .

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Cats Lover צפיה בהודעה
    תודה אחי.

עם קבוצה?
    "היי, אני יכול להגיד לך שניה משהו בצד?"

אם היא תגיד שלא, שים זין ותתחיל איתה מול חברות שלה .
    חחחח, לא מדבר להתחיל עם מישהי עכשיו, אני מדבר עדיין על הDC, בקבוצה לשאול מה השעה זה סבבה אבל להתחיל להחמיא לכל אחת (ביום 5) זה טיפה אחר, או שזה יהיה בדיוק כמו לשאול מה שעה, כי לעבור אחת אחת ולהגיד לכל אחת משהו שונה טיפה מוזר.. לפחות לי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי Justsomeguy צפיה בהודעה
    חחחח, לא מדבר להתחיל עם מישהי עכשיו, אני מדבר עדיין על הDC, בקבוצה לשאול מה השעה זה סבבה אבל להתחיל להחמיא לכל אחת (ביום 5) זה טיפה אחר, או שזה יהיה בדיוק כמו לשאול מה שעה, כי לעבור אחת אחת ולהגיד לכל אחת משהו שונה טיפה מוזר.. לפחות לי.
    למה פתחת את יום 5??
    אתה אמור לפתוח את יום 3 ביום 3!!
    זה לא טוב שאתה פותח ככה כי לך תדע אולי יהיו דברים שיהרסו לך כי הם יראו מטומטמים

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,161 | הודעות: 8,197,754 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect