פרסמתי היום אשכול מאוד טוב שמדריך אנשים על טרמינל (בפורום כסף ברשת) הסברתי במפורט מזה איפה אפשר להרשם איך ניתן לקנות והמה זה עוזר.
השקעתי בזה כמה שעות ושמתי תמונות שם עם קרדיט לאתר (iatraf.co,il) בתוך התמונות.
רשמתי בפרסום בין היתר את הלינק להרשמה והעתקתי את הלינק מפנה שלי בלי לשים לב(למרות שמהאתר הזה אני לא משיג שום דבר מהפניות).
הוא נעל לי את האשכול נתן לי אזהרה ולא רק זה הוא גם צנזר כל העבודה שלי שעבדתי עליה הרבה זמן בשביל לעזור לקהילה.... אחרי שראיתי שהרבה אנשים צריכים את זה.
אני רוצה את התוכן של האשכול שלי בחזרה לא עבדתי על זה בחינם.(יש גם את ההצעה בתוך הפורום - 100 נקודות על פרסום של מדריכים) ובסופו של דבר בגלל הלינק המעפן הזה לא רק שלא קבלתי 100 נקודות גם קבלתי אזהרה משיר והוא צנזר את האשכול שלי ללא בושה.
אנא אל תתנו למנהלים לנצל את המעמד שלהם למטרות אישיות היה לי פעם ריב עם שיר שכן גם הוא מוכר כרטיסים וירטואליים VCC וכנראה זה הסיבה שהוא צנזר לי את האשכול (שכפי שציינתי - חד וחלק לא היה למטרה אישית אלא לעזרה לקהילה , תראו הסטוריה שלי אני עוזר לכולם אפילו לשיר עצמו שבקש ממני עזרה פעם ושמחתי לעזור לו).
כמו כן אני משקיע בפורום שם מאוד 80% + מהפרסומים והתגובות שלי זה משם. אני עוזר למלא אנשים בסקייפ מהפורום.
לינק לאשכול:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=847270